Önemli değil kardeşim isminizi aldık inş bu formu takip ederseniz kura çekimine katılmanız gereklidir.Ben sizi yönlendiricem dua ileSURMELI_CEYLAN yazdı:
SURMELI_CEYLAN yazdı:
YA KUSURA BAKMAYIN AMA ANLAMADIM NE KURASI BİRİ AÇIKLARSA ÇOK SEVİNİRİM AEO
YA ÇOK ÖZÜR DİLERİM İLK SAYFAYI YENİ OKUDUM BENDE VARIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE BENİ DE EKLER MİSİNİZ
AEO TEKRAR ÖZÜR DİLERİM
B)B)B)
Hafize annem ismini aldım bugünlerde sıkça takip etmelisin formu kura çekeceğiz çünki dua ilehafize yazdı:
Ravza nur bende katılıyorum şimdi gördüm katılmasaydım üzülürdüm arada bir girdiğim için bazen kaçırıyorum selametle B)
A.S.Kardeşim sizide ekledim hakkınızda hayırlı olur inşgonulturker yazdı:
hayirli gunler S.A kardesim ben de varim..beni de eklermisiniz?
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razıolsun sizide ekledik inş forumları takip ederseniz kura çekilişine katılırsınız dua ilecemile_drn yazdı:
selamü n aleyküm,Allah razı olsun,beni de eklerseniz çok sevinrim.Allah'a emanet olun.
A.S.Kardeşim elbette katılabilirsiniz isminizi yazdım hakkınızda hayırlısı olsun formu taki edebilirseniz yarın yada öbürgün kura çekeceğizhayat87 yazdı:
selamun aleyküm ben de katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz
A.S.Kardeşim elbette katılabilirsiniz isminizi yazdım hakkınızda hayırlısı olsun formu taki edebilirseniz yarın yada öbürgün kura çekeceğizhayat87 yazdı:
selamun aleyküm ben de katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz
A.S.Kardeşim sizinde isminizi aldım hakkınızda hayırlı olur inş dua ilezynp_rukiye yazdı:
s.a. kardeşim çok güzel düşünmüşün benide dahil ederseniz sevinirim selam ve dua ile...
A.S.Evindar kardeşim tamam kardeşimide ekledim inş dua ileevindar yazdı:
selamünaleyküm ablacım,
cennet agacı kardeşimizide listeye eklermisin şu sıra özel nedenlerden dolayı sitemize girmiyor.
selamünaleyküm
A.S.Kardeşim Rabbim sizdende razı olsun isminizi not aldım hakkınızda hayırlı olur inşenise karadeniz yazdı:
s.a
allahın izniyle bende o gece yaptıklarımın sevabını bir kardeşimle paylaşmak istiyorum.allah razı olsun böyle birşeyi düşündüğünüz için.benide listeye ekler misiniz???selametle..