A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.isminizi yazdım inş hakkınızda hayırlı olur temennisi ilekoyunlulu yazdı:
selamun aleyküm
Allah razı olsun..beni de eklermisiniz..hayırlısı olsun inş.. Allah'a emanet olun..
A.S.Kardeşim tamam isminizi yazıyorum 7362 sema kardeşim7362 yazdı:
s.a bende varım kardeşim ama adım sema allaha emanet olun.
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.İsminizi ekledim kardeşim hayırlısı bakalımMy Rose yazdı:
S.A Bende varım. benide eklerseniz listeye çok sevinirim. Çok güzel düşünmüşsünüz. Allah razı olsun. Selametle...
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.Elbette kardeşim sizide ekledim hakkınızda hayırlı olur inş dua iletevbekar yazdı:
selamünaleyküm ablacım,
Allah razı olsun senden ablacım... inşaALLAH benide eklersiniz...
B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)
A.S.Kardeşim Amin inş sizide ekliyoruz hakkınızda hayırlısı olsun,bu formu takibe devam ederseniz yarın yada öbürgün kura çekebiliriz.golcuklu yazdı:
s.a.birlik olmak için çok güzel fırsatlar,benide yazarmısınız.
Ayrıca sitenize iki gündür giriyorum,sitede kayboluyorum,muhteşem bir çalışma.
ALLAH (c.c.) emeklerinizin karşılığını hem bu dünyada hem ahiret hayatında fazlasıyla verir inş.
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.Elbette ekleriz kardeşim hakkınızda hayırlı olur inşdesertrose yazdı:
Selamun aleykum ablam..
Çok güzel bir düşünce gerçektende Allah c.c. razı olsun..
Benide eklerseniz çok sevinirimB)B)B)B)B)
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.İsminizi yazıyorum kardeşim hayırlı olur inşparadise_angel yazdı:
esselamün aleyküm ablacığım bende katılmak istiyorum aranıza allah hepinizden razı olsun selam ve dua ile
bu arada ablacım ismim sibel
Rabbim cümlemizden razı olsun isminiz yazıldı kardeşim formu takip etmeye devam edin yarın yada öbürgün kuraları çekeriz inşYENIDEN DOGUS yazdı:
BÖYLE GÜZEL BİR FAALİYETTE OLMAZ OLUR MUYUM ÇOK GÜZEL BİR FİKİR BU HAYIRLI BİR KAPI AÇTIĞINIZ İÇİN BÜTÜN SEVAPLARDAN SİZEDE GELECEK...ALLAHÜ TEALA RAZI OLSUN...
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun isminizi yazdım kardeşim hakkınızda hayırlı olur inşferit yazdı:
Es Selamü Aleyküm;
Ablam Allah azze ve celle razı olsun sizlerden...bu acizide ekleyin İnşAAllah...
Yâr'a emanet olun...B)B)B
Selam ve Saygılarımla...
Rabbim sizdende razı olsun kardeşim isminizi aldık hayırlı olur inşhatice_hd yazdı:
ÇOK GÜZEL BİR DÜŞÜNCE. ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUN . BENİ DE YAZARSANIZ SEVİNİRM . AEO
SURMELI_CEYLAN yazdı:
YA KUSURA BAKMAYIN AMA ANLAMADIM NE KURASI BİRİ AÇIKLARSA ÇOK SEVİNİRİM AEO