A.S.Kardeşim isminizi not ladım hakkınızda hayırlı olur inşRECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM BEN DE VARIM İNŞAALLAH..BENİ DE EKLERSENİZ SEVİNİRİM..ÇOK GÜZEL DÜŞÜNMÜŞSÜNÜZ ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun isminizi aldım kardeşim hakkınızda hayırlı olur inşZinnire yazdı:
s.a. ablam allah razı olsun ii düşünmüşsün ben de varım Allahın izniyle...
Rabbim cümlemizden razı olsunn isminiz not edildi kardeşimh_denizkizi yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL...BENDE VARIM...
A.S.Kardeşim isminiz ilave edildi kardeşim hayırlı olur inş dua ilekoskun yazdı:
s.a.
lütfen listeye koskun kardeşinizide ilave edin ...
a.e.o. ...
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun.Rabbim kolaylıklar versin dua ilemeftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ABLAM ALLAH RAZI OLSUN BENİ DE YAZ LİSTEYE.ÇOK YORGUNUM ÖLMEK ÜZEREYİM BEYNİM DURDUUU..
A.S.Kardeşim Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.İsminiz not edildi kardeşim hakkınızda hayırlı olur inşCEVDET-71 yazdı:
S.A KARDEŞİM BÜKEMMEL BİR FİKİR BENİDE YAZARMISINIZ YAZARSANIZ SEVİNİRİM ALLAH RADIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAH KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH A.E.O.B)B)B)B)
A.S.Kardeşim inş evindar kardeşim isminiz not edildi hakkınızda hayırlı olur inş dua ileevindar yazdı:
selamünaleyküm ablacım,
inşaALLAH yine dua gecemizde beraber olabilmek duası ile ...
selamünaleyküm
A.S.Kardeşim isminizi not aldım hakkınızda hayırlı olur inşemine364 yazdı:
S.A.
BENDE VARIM BU LİSTEDE.BENİDE UNUTMAYIN SAKIN.
HAYIRLI GÜNLER.
A.S.Kardeşim isminizi ekledim hakkınızda hayırlı olur inş dua ilederya86 yazdı:
SELAMUNALEYKUM ABLACIM BU ÇOK GÜZEL BİR FİKİR LİSTEYE BENİDE EKLERMİSİN
A.S.Kardeşim Rabbim sizdende razı olsun isminiz eklenmiştir hakkınızda hayırlı olur inşserkan25 yazdı:
B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜMB)B)B)
ABLAM BENİDE BU KERVANA EKLERMİSİNİZ? BENDE KATILMAK İSTİYORUM. RABBİM ŞİMDİDEN YAPACAGIMIZ İBADETLERİ KABUL BUYURSUN. ALLAH(CC) RAZI OLSUN...
SELAMÜN ALEYKÜM...
A.S.iKardeşim Rabbim cümlemizden razı olsun isminizi yazdım hakkınızda hayırlı olur inşm_muaz yazdı:
SELAMUN ALEYKUM
ALLAH C.C. RAZI OLSUN ABLA BENIDE YAZARMISINIZ SELAMETLE..