Aşkâ Mecnun
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bir kız başını açıp okuyabilir mi?
iyide abicim bu denilen okullar zaten muvcut üniversite diyorsan önce imamhatip. kız meslek liselerinde sorun halledilmeli onların bu tarz bir eğitim almaları imamhatip liseleri ama ordada eğitime izin yokki izin oladığı için kim niye açsın bunlar mutlaka düşünülmüştür doğrusunuz haklısınız... hazuı zenginlerimiz her yıl gidiyor tamam gitsinler ama burayıda ihmal etmesinler... ama dediğim gibi abi bu gün yurt dışında bir okulaçılıyorsa başörtüsüne karışılmayan... ki zaten karışılmadığı için açılıyorya hoş
mk5834 yazdı:
Zengin hacı adaylarına Çırağan'da eğitim
Kutsal topraklarda hac görevini yerine getirmek için Suudi Arabistan'a gidecek çoğunluğu iş adamlarından oluşan zengin hacı adayları için dün Çırağan Sarayı'nda 'hac eğitim toplantısı' düzenlendi.
10 bin Euro ödeyerek kutsal topraklara gidecek hacı adayları, toplantıda yapacakları dualardan giyecekleri elbiselere kadar ayrıntılı bir şekilde bilgilendirildi. Kişi başına paket fiyatların 12 bin 500 Euro'ya kadar yükseldiği 'birinci sınıf' hac yolculuğuna 400 kişinin katılacağı bildirildi. Mekke ve Medine'de 5 yıldızlı Inter Continental, Hilton ve Grand Coral otellerinde konaklayacak olan hacı adayları, Harem-i Şerif'in birkaç yüz metre uzağında kalacak, sürekli doktor kontrolünde olacaklar. Eman Tur'un Mekke ve Medine'deki genel organizasyon sorumlusu Selim Özkan, lüks organizasyonda paket fiyatların 12 bin 500 Euro'ya kadar yükseldiğini belirtirken, kitle organizasyonlarında kişi başına maliyetin 2 bin 100 Euro'dan başladığını aktardı. Eman Tur temsilcisi Bülent Katkak da normal hac sırasında bir görevlinin ilgilenmesi gereken hacı adayı sayısının 40-45 kişi arasında olduğunu; ancak kendi oranizasyonlarında görevli başına 7-8 kişi düştüğünü söyledi. Adaylar 2 grup halinde Arabistan'a gidilecek. Birinci grup 23 Aralık 2006'da yola çıkacak ve 15 gün kutsal topraklarda kalacak. İkinci grup ise 25 Aralık 2006'da yola çıkacak.
İstanbul, Zaman
alın size haber.
lüks ve konfor içinde hac yapacağınıza okul önünde başörtüsü eylemi yaparken yerde sürüklenen çocuklarımıza okul yapın.ben bunlara kızıyorum işte.parasını kar payı diye batıran cimrilere kızıyorum.senin paran bire bin kazansın bana ne faydası var sana ne faydası var.hz. ebubekirin hz.alinin cömertliği varken sizler bu paraları çatır çatır yiyorsunuz.kız çocuklarının inandığı gibi yaşaması için okul açsanıza.
bunların yapacağı yardımlarla kızlarımız okullarına devam edebilir.ama biz bunu yapmıyoruz topyekün kabuğumuza çekilelim diyoruz.meydanı bize zulmedenlere bırakalım diyoruz.
müslüman beddua etmez ama dayanamıyorum.sizin paranız batsın.hayrını görmeyin o servetinizin daha ne diyeyim
iyide abicim bu denilen okullar zaten muvcut üniversite diyorsan önce imamhatip. kız meslek liselerinde sorun halledilmeli onların bu tarz bir eğitim almaları imamhatip liseleri ama ordada eğitime izin yokki izin oladığı için kim niye açsın bunlar mutlaka düşünülmüştür doğrusunuz haklısınız... hazuı zenginlerimiz her yıl gidiyor tamam gitsinler ama burayıda ihmal etmesinler... ama dediğim gibi abi bu gün yurt dışında bir okulaçılıyorsa başörtüsüne karışılmayan... ki zaten karışılmadığı için açılıyorya hoş