-Esmani-
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Bir kız başını açıp okuyabilir mi?
bilakis bu sözün bizleri dahada ateşlemesi gerekmezmi.o dediğiniz kişinin yeri geldiğinde dindar görünen ,yeri geldiğinde bizlere adres gösteren bir küstah olduğunu bilmiyormuyuz.
okuyarak bir yerlere gelen ve bizlere örnek olan büyüklerimiz varken neden bu adamın saçmalıkları ile kafanızı bulandırıyorsunuz.
buna kafire kızıp oruç bozmak denmezmi?
ha birde bizler buradayız.bu ülke için canını veren,çalışan ,üreten,sorumluluklarını yerine getiren bizlere kimse adres gösteremez.osmanlıda burdaydı bizde burdayız.şehit kanları ile sulanan toprakları bırakıp gitmemizi söyleyenede onu destekleyenede yazıklar olsun.sizde bu beyana göre tesettürlüler arabistana diyerek hataya düşmeyin.bizler bu vatanın öpöz çocuklarıyız.yeri gelir canımızıda veririz.ama ne bu vatandan nede dinimizden geçmeyiz.
vesselam
yusufk yazdı:
Kardeşlerim sizlere başı örtülü bir şekilde nasıl okuyacağımızı eskiden bu ülkeyi yönetmiş( bu ülke derken biliyorsunuz biz bir İSLAM ülkesiyiz) büyügümüzün eski başbakanımız ve cumhurbaşkanımızın tavsiyesine uymanızı bende tavsiye ederim. Malumların babası, Başı bağlılar okumak istiyorlarsa Arabistan a gitsinler derken, hem Müslümanlar için bin vatana bedel olan mukaddes beldeleri aşağılıyor, hem tesettürle şereflenmiş kızlarımızı aşağılıyor, hem de İslâmi tesettürü aşağılıyordu. Dert değil. Onun hali malum. Malumların övmesi bizi üzer, yermesi değil.
Ben de var gücümle: Tesettürlüler Arabistan a! diye haykırmak istiyorum. Arabistan a, yani Mekke ye, Medine ye. Dahası, Şam a, Kahire ye, Tahran a, San a ya, Darulbeyda ya.
İşte okumak insanı bu düşünceye sokuyorsa ben okumak istemiyorum.Okumak ögrenmek buysa ben ögrenmek istemiyorum.Okuyarak çıkılacak en üst yere çıkmış kişi bunu söylüyorsa ben okumak istemiyorum.Ama şundan eminim bunları destekleyenlerdeki aşağılık psikolojisi bizi bize kenetleyecektir
bilakis bu sözün bizleri dahada ateşlemesi gerekmezmi.o dediğiniz kişinin yeri geldiğinde dindar görünen ,yeri geldiğinde bizlere adres gösteren bir küstah olduğunu bilmiyormuyuz.
okuyarak bir yerlere gelen ve bizlere örnek olan büyüklerimiz varken neden bu adamın saçmalıkları ile kafanızı bulandırıyorsunuz.
buna kafire kızıp oruç bozmak denmezmi?
ha birde bizler buradayız.bu ülke için canını veren,çalışan ,üreten,sorumluluklarını yerine getiren bizlere kimse adres gösteremez.osmanlıda burdaydı bizde burdayız.şehit kanları ile sulanan toprakları bırakıp gitmemizi söyleyenede onu destekleyenede yazıklar olsun.sizde bu beyana göre tesettürlüler arabistana diyerek hataya düşmeyin.bizler bu vatanın öpöz çocuklarıyız.yeri gelir canımızıda veririz.ama ne bu vatandan nede dinimizden geçmeyiz.
vesselam