aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
RE: Bir kız başını açıp okuyabilir mi?
sevgili kardeşim, bunun imkanla bir alakası yok.. araştırırsanız oradaki yaşam ve eğitim şartlarının buradakinin yarısından da az olduğunu göreceksiniz, buraya tedavi olmaya gelen türkler, buranın imkanlarına çok şaşırıyorlar, emin olun burada yaşamak ve eğitim görmek, çok daha ucuz... Rabbim tüm müslümanlara yardım etsin inşallah.. müslümanları heder eden bu kısır döngünün artık yok olması umuduyla.selam ve dua ile
mk5834 yazdı:
s.a
aliye hanım ne mutluki hem dininizden taviz vermiyor hemde ilim alıyorsunuz.bir müslümanın yapması gereken iki şeyide yapıyorsunuz.ALLAH muvaffak eyler İnşaallah.
benim sözüm çıkar yolları denemeden madem öyle bizde okumayalım bu zinhar caiz değil şeklinde beyanlara.isteyince oluyor isteyince ikiside bir arada taviz vermeden olabiliyor.sizin gibi örnekler çoğalacak inşaallah.
ama şuda varki sizin imkanlarınız başkasında olmayabilir.bu yüzden tüm bacılarımızın adilane bu haklarını yaşayacakları imkanı aramalıyız.en azından kendimize değilsede çocuklarımıza bu imkanları bulmalıyız.
beni anlamak istemeyenler için bu sözlerin bir hükmü yok ama şunu söylemek istiyorum.okul ve başörtüsü arasında sıkışan bacılarımızı düşündüğümde yüreğim sızlıyor.Rabbim kalbimi biliyor.ve gaybıda yalnızca o biliyor.
selam ve muhabbetle
sevgili kardeşim, bunun imkanla bir alakası yok.. araştırırsanız oradaki yaşam ve eğitim şartlarının buradakinin yarısından da az olduğunu göreceksiniz, buraya tedavi olmaya gelen türkler, buranın imkanlarına çok şaşırıyorlar, emin olun burada yaşamak ve eğitim görmek, çok daha ucuz... Rabbim tüm müslümanlara yardım etsin inşallah.. müslümanları heder eden bu kısır döngünün artık yok olması umuduyla.selam ve dua ile