cerennurum
Kayıtlı Kullanıcı
bu yağ lekesi olur olmaz mı yapılacak sonradan da işe yarıyor mu bikaç gün geçse bile?
hemen olursa daha etkili oluyo
bu yağ lekesi olur olmaz mı yapılacak sonradan da işe yarıyor mu bikaç gün geçse bile?
dene bakalım bi ben bilgisayarın ekranına sıktım sildim sonra tüy bırakmayan bi bezle kaç gündür silmedim. ben de gittim koyu renk aldım bir iki şeyi geçen hafta. bu eve de yeni taşındım koyu renk kapılar yerler. hergün temizlik istiyo onu da ben yapamam. iyi oldu bu tozsavar.valla hemen alıcam inşallah bilgisayarın tozunu almaktan bıktım iki gün almasam rezil olurum allahtan mobilyalarım açık renk kafayı üşütürdüm yoksa
aminenur bu işlem mutfak havlusuyla daha iyi oluyor
limonu sıcak suya atıp biraz bekletirseniz ya da mikrodalga fırında bekletirseniz daha sulu olur.
arkadaşlar yeni aldığınız ayakkabılar ayağınızı vuruyorsa ayakkabının vuran yerine bir parça vazelin sürün yumuşuyor
gülnisa ben de mikrodalgada biraz bekletiyorum baya sulu oluyor doğrusu tavsiye ederim. bilgiler için teşekkürlerLimonun daha cok suyunu cikmasini istiyorsun biraz sicak suda beklet goreceksin ki daha sulu olacaktir