melissa26 ya
]SELAMUN ALEYKUM
keske buyuk olsaydin buyuk kalsaydin canim haksiz yere sarfetmeseydin kelamini cok uzdun inan beni neden oldu kardesimiz birine bisey dediysee bile sen savunmasaydin kendini savunacak bilgi ve ilime sahip yanlislar duzeltildi yanlis anlamalar ortaya cikti degdimi peki bu kadar yakip yikmaya gonul dostumsun ancak yurekten bir ozurle nrsn15 kardesimizden sana yakisani yapacagini biliyorum sen beni bu kadar yaniltmis olamazsin birde senden ricam bu konuya ait butun msjlari silmen ben bir insana can dediysem candir bende hatasi varsa soylerim hatalisin yapma bizler agac olduk kardesimiz ise daha bir taze dal yapma kirma daha ne cicekler acacak ne meyveler verecek kimseyi mahrum etme bu guzelliklerden lutfen ............selametle dua ile...........
Degerli kardeşim cansın ... Aleykum selam
yanlış anlama varmış öylemi? hakaret edildikten sonra, sayfalara bakılmadıktan sonra
özür dilese ne çıkar? özür dilesem ne çıkar sen olsaydın bir yanışta ne yapardın?
direk yerine, yerinde sahibine bu böyle deyil veya bu ne anlama geliyor ? ben anlamadım yanlış söz gibime geliyor(kızmazdım)
sonra Rahmetli Nemire nasıl kızar bu böyle değil efendim der, sonra dogrusu şu derdi
hiç kızıldımı ? edebi adabı yerinde idi , kızgınlıgı kişiye değil, sadece sarf edilen söze idi
Ne güzel konuşurlardı, hiç araya girmek istemez seyrederdim .. hele anlayınca hepten hayran dinlerdim konuşmama ne gerek vardı ki?
onlar ilim sahibi , ben cahilin teki ... haddimi bilirim yaşım onlara yakın olmasına ragmen , kendi edebimden utanırdım
inanın o insandan ders almak isterdim...
Şimdi o şahıs direk birkişiye geliyor, sonra melissanın okudugu yerleri biliyor çocuk mu ? saldırgan mı ? bilinmiyor
Alah c.c havale ettim çünkü benim burda öğrenme özgürlügüme saldırı var açıkça defalarca bahsettim ama nedense hiç tınlılmyor
nedense büyüge hakaret hiç sayılıp küçük koruma altına alınıyor
Ben garibin biriyim çok acı çektim u yolda kalabilmek için başıam gelmeyen kalmadı
bu mu olmalıydı kardeşlerim dediklerim bana saldırmalımıydı???
Rüzgara söyleyin esmesin
Allah c.c söyleyin ağaçlarımı ektiklerimi kopardı öldürdü ben birşey demedim Hayırlısı dedim, bir bildiği vardır dedim
imtihandır dedim...
şimdi de öyle yönetici kardeşlerimden sag duyulu terbiyeli hareket beklerdim ...
olmuyor demek ki ... ellerinden gelen o kadar benden de bu kadar fazlası elimden gelmez
beddua etmediğime dua etsinler ... Allah c.c görüyor ve duyuyor beni üzenlere ne diyeyim?? ne dediler ?Hiç kocaman bir hiç
biliyorum istenmediğimi olsun , sevmesinler herkes hekesi sevmek zorunda değil
ben seviyorum ya ... Allah c.c biliyor
Rabbim bu sözü söyleyebilmek için ne ugraştım ALLAH CELLE CELALEHU ...
Can seninle ne ilgisi var? cansın
hem neden yeni üye hemen beni arkadaşlıga seçer? bunuda anlamadım, sonra ise hasım olur, bunuda anlamadım
Allah .cc bize kolaylıklar versin zor zamandayız
elimde tutsam elim yanıyor, bıraksam soğuyor ... ahir zaman bu mu ne?