Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben ATEİST'im (4 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
bak terbiyeni bozdun, edebi yerlere attın sayın yönetici
beni tanımıyorsun ayıp ettin .. dilime bir kelime gelecek diye korkuyorum
Sayın yönetici Allah 'tan korkuyorum yoksa cevabım yazsam yazsam bitmez
Allahu tealaya söz verdim taşlama beddua yok .. sadece dua ederim size Allah hidayet versin
Allah aşk versin...

Haydi hep beraber hediye duayı okuyalım sanırım hepimizin ihtiyacı var....

_YUSUF_

Yönetici
bak terbiyeni bozdun, edebi yerlere attın sayın yönetici
beni tanımıyorsun ayıp ettin .. dilime bir kelime gelecek diye korkuyorum
Sayın yönetici Allah 'tan korkuyorum yoksa cevabım yazsam yazsam bitmez
Allahu tealaya söz verdim taşlama beddua yok .. sadece dua ederim size Allah hidayet versin
Allah aşk versin...

Edebimi bozmadım mesaja denk mesaj yazdım.
Eğer benim mesajım edepsiz diyorsanız kendi mesajınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
aman dilinize sahip çıkın ne gelirse dilden gelir.
Allah c.c hepimiz korkuyoruz emin oabilirsiniz
Allah hidayet aşk versin derken umarım olamdığını düşünmüyorsunuzdur.Ben sizi tanımadığım gibi sizde beni tanımıyorsunuz
O edenle bu sizin gibi aşk ehline yakışmaz

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Allah Celle Celalehu ...Allah Celle Celalehu ...Allah Celle Celalehu ...

La İlahe İllallah... Muhammeden Resulullah...A.S.

Muhammed Mustafa Aleyhisselam Resulullah...

_YUSUF_

Yönetici
Anlaşılan halının altı yine temizlenmeye ihtiyacı var.
Allaha emanet olun efendim.
Saygılar sevgiler bizden
Hayırlı geceler

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Arkadaşlar istenmeyen şekilde gelişen bu hususu artık SABIRA devretsek... İnsanız bir an için söz çıkıyor engel olamıyoruz...Lütfen bu yazılanları yazılmamış farzedebilirmisiniz... ? Rica ediyor... Affınızı istirham ediyorum....

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Bu konu kapandı diye düşünebilirmiyiz lütfen...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
İnanın zaman sakin olmamızı gerektiren... Dualarda buluşmamız gereken zaman....

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
yazılanlar konuyu açan kişiyle alakalıydı sanırım .. sizinle alakası olmasa gerek .Yazdıklarınızı silseniz daha hoş olur .. hatırınızada getirmeyin .

berat05

Yönetici
nrsn15

Sizin kötü bir şey demediğiniz ortada...Yusuf kardeşimizde gerekli olanı yazmıştı..
En sonebi kardeşimizde zaten arayı düzeltmek için kaç kez yazdı...

Yönetim gerektiği zaman gereken uyarıları veriyor kardeşim..Yani ilgilenmiyormuş gibi olmasın..
Konuyu uzatmamak en doğrusu.. Sizde fevri davranmayın..... Dua edelim de Rabbim kalplerimize hidayet bahşetsin..sırat-i mustakimden ayırmasın...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
nrsn15

Sizin kötü bir şey demediğiniz ortada...Yusuf kardeşimizde gerekli olanı yazmıştı..
En sonebi kardeşimizde zaten arayı düzeltmek için kaç kez yazdı...

Yönetim gerektiği zaman gereken uyarıları veriyor kardeşim..Yani ilgilenmiyormuş gibi olmasın..
Konuyu uzatmamak en doğrusu.. Sizde fevri davranmayın..... Dua edelim de Rabbim kalplerimize hidayet bahşetsin..sırat-i mustakimden ayırmasın...

Berat o5 kardeşim Allah 'a dua edelim... fırtına dindi şükür... demeyin kimleri kırdı gecirdi Rabbul alemin gücenir...
gecmiş olsun , gazamız mubarek olsun... gerekli idi ... içimdekileri biriktirdim .. patlama olacaktı ama fırtına oldu oysa anlatacgımız,
konulara engel olunmasın içindi ...
bakın kimdir nedir tanımıyorum , tanıdıklarım sevdiklerim Allah onlardan razı olsun onlarda beni severler , ben onları daha çok severim
Allah için ne güzel yürekler
O şahıs muhatap olmuyorum ... kim ise yanına kalmaz diyorum ... hakmı ? Allah'a havale ediyorum
17 yaşındaki biri bu ince sözleri anlayacagını asla zannetmiyorum öyle olsa idi konuya zamanında anında yazardı
biliyorsunuz ama neyse uzatmayalım ... sadece sevdiklerimden özür diliyorum onlarla ilgisi yok
bak şöyle düşünün nisan rüzgarları ne içinn ??? diri tutmak yaşam vermek için bitkilere başaka amaç yok bilen için anlayan için
Allah a emanet olun gönlü güzeller... ne garip kimleri takip okusam ordalar
Allah'ım onların şerrinden koru birdaha karşıma çıkmasınlar , siteye saygım olmasacevabım daha sert olurdu
ama burda harika şeyler öğrendim bunu inkar etmek ne mümkün
Selam ve dua ile ... can dediklerime selam olsun

Z4F3R_

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel arkadaşlar nrsn15 gitmiş forumdan

umarım sorun kalmamıştır amacınıza ulaşmışsınızdır
zeytinyağı olmayı başarmışsınızdır umarım

yeni konular yeni mesajlar bekliyoruz sizden

müslümanlar olarak birbirimizi incitmemeliyiz filan
sudan sebepler kalp kırmayalım yada

bir hadis bir de ayet sıkıştırı verin araya
sonra yine gelin birbirinizle didişin!

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel arkadaşlar nrsn15 gitmiş forumdan

umarım sorun kalmamıştır amacınıza ulaşmışsınızdır
zeytinyağı olmayı başarmışsınızdır umarım

yeni konular yeni mesajlar bekliyoruz sizden

müslümanlar olarak birbirimizi incitmemeliyiz filan
sudan sebepler kalp kırmayalım yada

bir hadis bir de ayet sıkıştırı verin araya
sonra yine gelin birbirinizle didişin!
sevdim seni... bırak didişmeyi gül ol kokun gelsin can diyeyim can olasın...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Berat o5 kardeşim Allah 'a dua edelim... fırtına dindi şükür... demeyin kimleri kırdı gecirdi Rabbul alemin gücenir...
gecmiş olsun , gazamız mubarek olsun... gerekli idi ... içimdekileri biriktirdim .. patlama olacaktı ama fırtına oldu oysa anlatacgımız,
konulara engel olunmasın içindi ...
bakın kimdir nedir tanımıyorum , tanıdıklarım sevdiklerim Allah onlardan razı olsun onlarda beni severler , ben onları daha çok severim
Allah için ne güzel yürekler
O şahıs muhatap olmuyorum ... kim ise yanına kalmaz diyorum ... hakmı ? Allah'a havale ediyorum
17 yaşındaki biri bu ince sözleri anlayacagını asla zannetmiyorum öyle olsa idi konuya zamanında anında yazardı
biliyorsunuz ama neyse uzatmayalım ... sadece sevdiklerimden özür diliyorum onlarla ilgisi yok
bak şöyle düşünün nisan rüzgarları ne içinn ??? diri tutmak yaşam vermek için bitkilere başaka amaç yok bilen için anlayan için
Allah a emanet olun gönlü güzeller... ne garip kimleri takip okusam ordalar
Allah'ım onların şerrinden koru birdaha karşıma çıkmasınlar , siteye saygım olmasacevabım daha sert olurdu
ama burda harika şeyler öğrendim bunu inkar etmek ne mümkün
Selam ve dua ile ... can dediklerime selam olsun
SELAMUN ALEYKUM

keske buyuk olsaydin buyuk kalsaydin canim haksiz yere sarfetmeseydin kelamini cok uzdun inan beni neden oldu kardesimiz birine bisey dediysee bile sen savunmasaydin kendini savunacak bilgi ve ilime sahip yanlislar duzeltildi yanlis anlamalar ortaya cikti degdimi peki bu kadar yakip yikmaya gonul dostumsun ancak yurekten bir ozurle nrsn15 kardesimizden sana yakisani yapacagini biliyorum sen beni bu kadar yaniltmis olamazsin birde senden ricam bu konuya ait butun msjlari silmen ben bir insana can dediysem candir bende hatasi varsa soylerim hatalisin yapma bizler agac olduk kardesimiz ise daha bir taze dal yapma kirma daha ne cicekler acacak ne meyveler verecek kimseyi mahrum etme bu guzelliklerden lutfen ............selametle dua ile...........

_YUSUF_

Yönetici
''bu mesajın neresi edepsiz''
Cümlesi sizin mesajınıza yönelik söylenmedi sizin mesajınıza cevap yazan melissa hanımefendiye söylendi yanlş nanlaşılma var galiba ortada

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardesim

ortada cok buyuk bir yanlis anlasilma zinciri var ben sana anlatayim sen iyi niyetli olarak cumledeki yanlisligi yazdin melissa ablamizda seni farkli anladi olabilir hepimiz insanizyanlislarimiz olabilir yusuf kardesimizse seni savunma amacli msj yazdi inan kimsede art niyet yok sakinlesmek durulmak dusunmek lazim fevri bu davranislar bizleride uzdu ama ben inaniyorum melissa ablamiz uzerine dusen buyuklugu gosterecek ve gereken aciklama ve ozru yerine getirecektir inanin burda kimse kimseyi kirmak istemez sabredin kardesim helal olsun ne hakkimiz varsa .............selametle dua ile......

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
güzel kardeşim varsa hakkımız helal olsun beni üzen sadece reyhanı konyevi kardeşimin yorumuydu beğenerek takip ediyordum yorumlarını nuray kardeşiminde deii gibi hata insana mahsus birde nette olunca yorumlar yanlış anlaşılabiliyor bence sizde üstüne pek varmamalısınız konunun sakinlikle herşey hallolur Allahımın izniyle

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
melissa26 ya

]SELAMUN ALEYKUM

keske buyuk olsaydin buyuk kalsaydin canim haksiz yere sarfetmeseydin kelamini cok uzdun inan beni neden oldu kardesimiz birine bisey dediysee bile sen savunmasaydin kendini savunacak bilgi ve ilime sahip yanlislar duzeltildi yanlis anlamalar ortaya cikti degdimi peki bu kadar yakip yikmaya gonul dostumsun ancak yurekten bir ozurle nrsn15 kardesimizden sana yakisani yapacagini biliyorum sen beni bu kadar yaniltmis olamazsin birde senden ricam bu konuya ait butun msjlari silmen ben bir insana can dediysem candir bende hatasi varsa soylerim hatalisin yapma bizler agac olduk kardesimiz ise daha bir taze dal yapma kirma daha ne cicekler acacak ne meyveler verecek kimseyi mahrum etme bu guzelliklerden lutfen ............selametle dua ile...........

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
melissa26 ya

]SELAMUN ALEYKUM

Degerli kardeşim cansın ... Aleykum selam
yanlış anlama varmış öylemi? hakaret edildikten sonra, sayfalara bakılmadıktan sonra
özür dilese ne çıkar? özür dilesem ne çıkar sen olsaydın bir yanışta ne yapardın?
direk yerine, yerinde sahibine bu böyle deyil veya bu ne anlama geliyor ? ben anlamadım yanlış söz gibime geliyor(kızmazdım)
sonra Rahmetli Nemire nasıl kızar bu böyle değil efendim der, sonra dogrusu şu derdi
hiç kızıldımı ? edebi adabı yerinde idi , kızgınlıgı kişiye değil, sadece sarf edilen söze idi
Ne güzel konuşurlardı, hiç araya girmek istemez seyrederdim .. hele anlayınca hepten hayran dinlerdim konuşmama ne gerek vardı ki?
onlar ilim sahibi , ben cahilin teki ... haddimi bilirim yaşım onlara yakın olmasına ragmen , kendi edebimden utanırdım
inanın o insandan ders almak isterdim...
Şimdi o şahıs direk birkişiye geliyor, sonra melissanın okudugu yerleri biliyor çocuk mu ? saldırgan mı ? bilinmiyor
Alah c.c havale ettim çünkü benim burda öğrenme özgürlügüme saldırı var açıkça defalarca bahsettim ama nedense hiç tınlılmyor
nedense büyüge hakaret hiç sayılıp küçük koruma altına alınıyor
Ben garibin biriyim çok acı çektim u yolda kalabilmek için başıam gelmeyen kalmadı
bu mu olmalıydı kardeşlerim dediklerim bana saldırmalımıydı???
Rüzgara söyleyin esmesin
Allah c.c söyleyin ağaçlarımı ektiklerimi kopardı öldürdü ben birşey demedim Hayırlısı dedim, bir bildiği vardır dedim
imtihandır dedim...
şimdi de öyle yönetici kardeşlerimden sag duyulu terbiyeli hareket beklerdim ...
olmuyor demek ki ... ellerinden gelen o kadar benden de bu kadar fazlası elimden gelmez
beddua etmediğime dua etsinler ... Allah c.c görüyor ve duyuyor beni üzenlere ne diyeyim?? ne dediler ?Hiç kocaman bir hiç
biliyorum istenmediğimi olsun , sevmesinler herkes hekesi sevmek zorunda değil
ben seviyorum ya ... Allah c.c biliyor
Rabbim bu sözü söyleyebilmek için ne ugraştım ALLAH CELLE CELALEHU ...
Can seninle ne ilgisi var? cansın
hem neden yeni üye hemen beni arkadaşlıga seçer? bunuda anlamadım, sonra ise hasım olur, bunuda anlamadım
Allah .cc bize kolaylıklar versin zor zamandayız
elimde tutsam elim yanıyor, bıraksam soğuyor ... ahir zaman bu mu ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt