Neresi edepsiz???
Neresi edepsiz???
haklısınız görüntü dogru ama amaç ???? karalama yerine bakarmısınız eleştirinin sayın yönetici
Yerinde değil hangi başlıkta !!!
peki yine aynı şey değil mi? hırsızın sucu yok , ev sahibi suclu yani
kardeşimiz kimdir bilmem peydah olurlar birden belki kardeşim bile değildir (Allah bilir )
peki suç niye bende kaldı sayın yönetici ??? karalama değil mi bu ???
siteniz kan kaybediyor, siteniz güven kaybediyor ne dersiniz?
çoluk coçugun elinde oyunca siz buna musade ediyorsunuz
aslında birileri oyun oynuyor , çocuk değilim bu senaryo hep oynanıyor
Bilmeseydim kanardım ama neyse zaten duvar ve taşlar dahi anlıyor insan anlamıyor
Siz iyimisiniz gerçekten?
hiçmi vicdanınız sızlamıyor???
Gerçek mücahit öfkesine hakim olandır
hiç öfkeli değilim , tam tersi duyarlıyım
Sayın Nemireden gördüm edebi ... ondan başka ??? kimseden görmedim
Acaba o mu yanılıyordu insana saygılı davranırken
Yoksa siz mi yanılıyorsunuz , hakaret oklarını bize yöneltilirken susmaya
sizleri hak adına duyarlı olmaya çagırıyorum
sorun değil site mi yok? giderim umurumda değil ama hakaretleri hele torunumz yaşındaki hiç birşey bilmeyenlerin sözleri
neden site yavaşamıyor? hayret kimlerin oyunu bu Allah'ım yardım et bu oyun bitsin !!!
Öfkeli olduğunuz söylemedim siz üzerinize alınmışsanız demekki öylesiniz hüsnü zan yapayım diyorum ama hüsnü zan yapılmaması gerektiğini az önce siz söylediniz.Ee nede olsa büyüğümüzsünüz sizi örnek alalım.
Kimseyede ok felan gönderdiğim yok siz öyle anlamak istediiniz için öyle anlıyorsunuz
Herkesin saygılı olması gerektiğini zaten söylüyoruz ama eğer ortada hak adına diye yazılmış bir yanlış varsa bunu düzeltmekte görevimizdir
Ayrıca sözlerimde hakaret olacak bir cümle gösterin düzeltelim
lutfen ALLAH RIZASI icin kapatin bu yolun sonu yok .......
Evet ama sizin için değil siz dağınık takılabilirsinizFerace de farz oldu , haberiniz oldu mu?:a21:
Konuşarak her şey çözülür.Susmak sorunu ötelemek olur herkes içini dökebilir saygı ve sevgi çerçevesinde
evet öyle oldu ...inşallah efendim Allah c.c yardımcımız olsunBir Ataist taş atmış kuyuya... Bin kişi çıkaramamış hesabı oldu... Adamcağız zaten ortada da yok...
Gülümsemeniz için yazdım efendim... Selamlar ve güzel konulara devam inşallah...
Bir Ataist taş atmış kuyuya... Bin kişi çıkaramamış hesabı oldu... Adamcağız zaten ortada da yok...
Gülümsemeniz için yazdım efendim... Selamlar ve güzel konulara devam inşallah...
ben bu sitede cok eski bir uyeyim biliyorum bu konusarak cozum aramalari sevilen uyeler artik yok eminim yarinda olmayacak inanin tartisma ortami istemiyor insanlar disarisi zaten karisik en dogru soz bile yanlis anlasiliyor bu gergin ortamda daha fazla uzarsa inanin cozum olmayacak .........
Evet ama sizin için değil siz dağınık takılabilirsiniz
...............................Eski bir üye olduğunuza göre benimde nasıl birir olduğumu az çok tanımışsınızdır.
Ben sorunları halının altına süpüren değil sorunlara çözüm üreten biryapım var.
Her ne kadar uslubumuzda biraz sertlik olsada niyetimiz Allah c.c ya malumdur.
Hepinizi Allah rızsı için severiz sayarız bundan emin olunuz.