Reyhani_konyevi
Kayıtlı Kullanıcı
Sen ateistmisin kardeşim?
konu başlıgı öyle de...
hani onlar düzeltmeyi severler , fetva da verirler ...
herşey yerinde söylenir , birine sözün var ise yerinde söyle ... adap odur ki büyüklere edebinden konuşamazdık bile
bu ne ??? agzı süt kokanlar büyüklerini azarlıyor edep deyince gücenirler birde
Edeb ! adap nedir ögrenin önce sonra din ile ilgilenin bence ...
Verilen nasihat ve fetvalara bamıyorum, bana duyulan saygı çercevesinde incelenince ?? gidin işinize!!!!
sizn dininiz size , benim dinim bana diyesim var... bu iyi biline
söz söylemeye ben utanıyorum açıkca müslümanım diyenler diye
o kadar uyarı boşa ... daha büyük küçük bilinmez ise buyrun bilenler konuşun yeni geldiniz ya dünyaya buyrun konuşun !!!
Ademi anlatın önce ... sonra Muhammed mustafaya buyurun (sinirimden yanlış yazıyordum nerdeyse , onuda alaya alır bu çocuklar
altlarındaki pompersi anaları temizler, gelirler laf söylerler ))) öf yeter Yönetim desen onlardan yanaa
büyüklere hakaret gelince konuyu kilitler, hemde kocaman taşları kaFAMIZA ATA ATA...böyle maalesef dini konular ???
boşver , edebin olmadıgı yerden bu garip gider ugurlar olsun
dur yahu şu meal okumamı bildireyim onlarda rahat olsun ...
17 yaşındaki kardeşlere mi dilin dönüyor kardeşçik? Sen nasıl bir insansın ki edepten bahsedip edepsizliğin dibine vuruyorsun Allahu zülcelal^den de mi korkup utanman yok he!!!? Karşındaki insan 17 yaşında bunu idrak edebilmen lazım tabi önce,Peygamber efendimiz küçüklerine karşı ne kadar sevgiliydi,şefkatliydi hiç hadisi şerif kitabı okumaz mısın sen yoksa sadece ensonebi nickli cahilin yazılarını okuyup birşeyler mi bildiğini düşünüyorsun?? Sinirlenmişmiş sinir şeytandandır demek ki şeytandan yanasın bu yazında git bir abdest al euzu besmele çek şeytanını kov ama içinde nefis var ona ne okuyup kaçırcan ömrünün sonuna kadar küçükleri ezip nefsini mi tatmin edeceksin??? bilmez misin hadisi kudsi de kibirlenenler için mahşerde onlar karınca gibi olacaklar herkes onları tepeleyecek dendiğini git tövbe et, ne yaptım ki tövbe edecem vs tavırlara girersen münafikun suresi 5.ayeti oku inşaallah