Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ben ATEİST'im (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
Sen ateistmisin kardeşim?
konu başlıgı öyle de...
hani onlar düzeltmeyi severler , fetva da verirler ...
herşey yerinde söylenir , birine sözün var ise yerinde söyle ... adap odur ki büyüklere edebinden konuşamazdık bile
bu ne ??? agzı süt kokanlar büyüklerini azarlıyor edep deyince gücenirler birde
Edeb ! adap nedir ögrenin önce sonra din ile ilgilenin bence ...
Verilen nasihat ve fetvalara bamıyorum, bana duyulan saygı çercevesinde incelenince ?? gidin işinize!!!!
sizn dininiz size , benim dinim bana diyesim var... bu iyi biline
söz söylemeye ben utanıyorum açıkca müslümanım diyenler diye
o kadar uyarı boşa ... daha büyük küçük bilinmez ise buyrun bilenler konuşun yeni geldiniz ya dünyaya buyrun konuşun !!!
Ademi anlatın önce ... sonra Muhammed mustafaya buyurun (sinirimden yanlış yazıyordum nerdeyse , onuda alaya alır bu çocuklar
altlarındaki pompersi anaları temizler, gelirler laf söylerler ))) öf yeter Yönetim desen onlardan yanaa
büyüklere hakaret gelince konuyu kilitler, hemde kocaman taşları kaFAMIZA ATA ATA...böyle maalesef dini konular ???
boşver , edebin olmadıgı yerden bu garip gider ugurlar olsun
dur yahu şu meal okumamı bildireyim onlarda rahat olsun ...

17 yaşındaki kardeşlere mi dilin dönüyor kardeşçik? Sen nasıl bir insansın ki edepten bahsedip edepsizliğin dibine vuruyorsun Allahu zülcelal^den de mi korkup utanman yok he!!!? Karşındaki insan 17 yaşında bunu idrak edebilmen lazım tabi önce,Peygamber efendimiz küçüklerine karşı ne kadar sevgiliydi,şefkatliydi hiç hadisi şerif kitabı okumaz mısın sen yoksa sadece ensonebi nickli cahilin yazılarını okuyup birşeyler mi bildiğini düşünüyorsun?? Sinirlenmişmiş sinir şeytandandır demek ki şeytandan yanasın bu yazında git bir abdest al euzu besmele çek şeytanını kov ama içinde nefis var ona ne okuyup kaçırcan ömrünün sonuna kadar küçükleri ezip nefsini mi tatmin edeceksin??? bilmez misin hadisi kudsi de kibirlenenler için mahşerde onlar karınca gibi olacaklar herkes onları tepeleyecek dendiğini git tövbe et, ne yaptım ki tövbe edecem vs tavırlara girersen münafikun suresi 5.ayeti oku inşaallah :)

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
sen nerden biliyorsun ensonnebi nikli kişinin cahil olduğunu? neden laf atıp duruyorsun ona?
güya düzelttin edepsiz diyenin hatasını! simdi sende etmedin mi o kelimeyle bir edepsizlik daha?
önceki konuda da benzer şeyler yaptın..
lütfen lütfen lütfen..

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
sen nerden biliyorsun ensonnebi nikli kişinin cahil olduğunu? neden laf atıp duruyorsun ona?
güya düzelttin edepsiz diyenin hatasını! simdi sende etmedin mi o kelimeyle bir edepsizlik daha?
önceki konuda da benzer şeyler yaptın..
lütfen lütfen lütfen..

Kadın başınla elinin hamuruyla her işe karışmayın isterseniz.Fetva vermek size mi kaldı?

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
güzel kardeşim sinir şeytandandır diyorsun ama sende sinirli tavırlar sergiliyorsun yanlış anlama ama büyüklere saygıda dinimizde çok önemli

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
güzel kardeşim sinir şeytandandır diyorsun ama sende sinirli tavırlar sergiliyorsun yanlış anlama ama büyüklere saygıda dinimizde çok önemli

Ama yok yere sinirleniyor o kişi,ben ise dini konuları gözetip sinirleniyorum ikisi aynı değil.Elbette ki saygı önemli ama kendinde yaşlarca küçük birisine sevgisi olmayana saygım olamaz.Kibir gösterene kibirlenmek uygundur.

Z4F3R_

Kayıtlı Kullanıcı
Ya nrsn 15 bi hata yapmış sizde bu hatayı büyütmeyin ve sizde hata yapmayın bence

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
ya sabırrr... bu nasıl bi laftır ya ''kadın başınla elinin hamuruyla''...
tövbe yarabbim tövbe...

ladem

Kayıtlı Kullanıcı
Kimyai Saadet kitabını oku.

Z4F3R_

Kayıtlı Kullanıcı
ya arkadaşlar bu olayı uzatıp da ne kazanacaksınız nereye ulaşacak neyi ispatlayacaksınız

sussanız ne olacak neyi kaybedeceksiniz ya

susun ya

_YUSUF_

Yönetici
Sen ateistmisin kardeşim?
konu başlıgı öyle de...
hani onlar düzeltmeyi severler , fetva da verirler ...
herşey yerinde söylenir , birine sözün var ise yerinde söyle ... adap odur ki büyüklere edebinden konuşamazdık bile
bu ne ??? agzı süt kokanlar büyüklerini azarlıyor edep deyince gücenirler birde
Edeb ! adap nedir ögrenin önce sonra din ile ilgilenin bence ...
Verilen nasihat ve fetvalara bamıyorum, bana duyulan saygı çercevesinde incelenince ?? gidin işinize!!!!
sizn dininiz size , benim dinim bana diyesim var... bu iyi biline
söz söylemeye ben utanıyorum açıkca müslümanım diyenler diye
o kadar uyarı boşa ... daha büyük küçük bilinmez ise buyrun bilenler konuşun yeni geldiniz ya dünyaya buyrun konuşun !!!
Ademi anlatın önce ... sonra Muhammed mustafaya buyurun (sinirimden yanlış yazıyordum nerdeyse , onuda alaya alır bu çocuklar
altlarındaki pompersi anaları temizler, gelirler laf söylerler ))) öf yeter Yönetim desen onlardan yanaa
büyüklere hakaret gelince konuyu kilitler, hemde kocaman taşları kaFAMIZA ATA ATA...böyle maalesef dini konular ???
boşver , edebin olmadıgı yerden bu garip gider ugurlar olsun
dur yahu şu meal okumamı bildireyim onlarda rahat olsun ...

quote_icon.png
[

_YUSUF_

Yönetici
17 yaşındaki kardeşlere mi dilin dönüyor kardeşçik? Sen nasıl bir insansın ki edepten bahsedip edepsizliğin dibine vuruyorsun Allahu zülcelal^den de mi korkup utanman yok he!!!? Karşındaki insan 17 yaşında bunu idrak edebilmen lazım tabi önce,Peygamber efendimiz küçüklerine karşı ne kadar sevgiliydi,şefkatliydi hiç hadisi şerif kitabı okumaz mısın sen yoksa sadece ensonebi nickli cahilin yazılarını okuyup birşeyler mi bildiğini düşünüyorsun?? Sinirlenmişmiş sinir şeytandandır demek ki şeytandan yanasın bu yazında git bir abdest al euzu besmele çek şeytanını kov ama içinde nefis var ona ne okuyup kaçırcan ömrünün sonuna kadar küçükleri ezip nefsini mi tatmin edeceksin??? bilmez misin hadisi kudsi de kibirlenenler için mahşerde onlar karınca gibi olacaklar herkes onları tepeleyecek dendiğini git tövbe et, ne yaptım ki tövbe edecem vs tavırlara girersen münafikun suresi 5.ayeti oku inşaallah :)

Biraz daha yapıcı davranalım inşaAllah
selametle

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. hatamızı düzelttiğiniz için sizden razı olsun...Bazen acele ile insanlık gereği yanlış yazabiliyoruz demek ki ...Ancak ben o satırı sanırım islamın ve İmanın şartlarını öğrendik diye işaret etmiştik...

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı

Arkadaşım seninle işimiz ne ? biz bilgili olmayı benlikle kabul etmeyiz bir kardeşimize bildiğimizi aktarır da ona düşüncesini geliştirsin için hizmet edersek seviniriz...

Bizi yanlış değerlendirirseniz üzülürüz...Biz Allah C.C. nun rızası için yazarız hatamızı yüzümüze yazınız sevinir geri adım atar hatalı yazıyı sileriz...çünkü hatalı söz hem bizi üzer hemde herkesi yanıltır...
Allah C.C. na hatadan sığınırım...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum sevgili site sakinleri

bugun hic giremedim siteye yazilanlari okudum ve cok uzuldum neden bu kirici sozler dini hukumleri sevgiyle saygiyla anlatmaliyiz kimseyi yadirgamadan kucuk gormeden yasamini sorgulamadan hepimiz ogrenmek icin burdayiz lutfen kirici sozler sarf etmeden ogrenelim bildiklerimizi ogretelim.................selametle dua ile.....

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Kadın başınla elinin hamuruyla her işe karışmayın isterseniz.Fetva vermek size mi kaldı?

Arkadaşım yazdıkların bizi üzdü...
Hira...arkadaşım doğru söylüyor...siz bizi üzdünüz ama kızgın değilim ...Hakkım helal olsun... KUR'AN_I KERİME sarılın...ALLAH C.C.GERÇEK MÜRŞİDDİR... biliniz dememizin neresi yanlış ...İnşallah Rabbim C.C. size hidayet nasip eder...

Z4F3R_

Kayıtlı Kullanıcı
kan için kızılcık şerbeti içtim diyin

ne olacak yani bırda müslüman kardeşinle atışıp haklı çıkınca ne kazanacaksınız ki

herkese diyorum

en-sonebi

Yasaklı Kullanıcı
Arkadaşlar ...kargaşaya sebep olduğum için kusurumu af edin lütfen bana kızan bana hitap etsin kimse konuya girmesin...Merak etmeyin... Allah C.C. nun yolundan bir milim sapmamız yoktur...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
bence bu konunun kapatilma zamani lutfen yetkili kardesim daha fazla uzamasin bu atismalar biz muslumanlara yakismiyor..........

_YUSUF_

Yönetici
Konu kapatmak kolaydır mühim olan konuya duyarlılık gösterip olması gibi davranmaktır.
Bu vesile ile tartışma hususunda kimlerin ne kadar samimi olduğunu anlamış olabiliriz

_YUSUF_

Yönetici
Gerçek mücahit öfkesine hakim olandır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt