Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir gün Sabâ Melikesi Belkıs’tan, Âdem’le Havva’nın hikâyesini anlamanın bütün bir insanlığın da hikâyesini anlamak manasına geldiğini öğrendim.
İnsanın bütün halleri Âdem’de gizliydi ve bütün macera onun hikâyesinde özetlenmişti.
Bu cümleyi yıllarca içimde gezdirdim de bir türlü kalemi elime alamadım, anlatmaya kalkışamadım
Ne zaman ki, kalmaiçin değil uğrayıp geçmek için kadem bastığımız, kök attığımız değil kısa bir gölge saldığımız şu dünyada bir cennet sürgünüyle yazgılandığımı anladım ve Kelimeler Kitabı-çift isimler sahifesinde, Âdem’le Havva’nın yanına bir de Habil’le Kabil’i ekledim. O zaman anladım anlatma zamanının geldiğini.
Hikâyenin ismi düştü dilime bir gece: LÂ.
İLLÂ, dedim.
Bir ömür boyu aradığım hece harfinin LÂ olduğunu bildim.
Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) "Allah 'a ve âhiret gününe inanan, ya hayır söylesin ya da sussun." buyurur ve konuşma âdâbı adına bize önemli bir ders verir. Konuştuğunda ağzından inci taneleri gibi sözler dökülen Resûlullah Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) kelimelerini bir kuyumcu hassasiyetinde kullanmış ve hiçbir zaman söz israfı sayılabilecek bir kelâm sarf etmemiştir.
Kâmil müminin mühim bir özelliği sükûtunun tefekkür, kelâmının da hikmet olmasıdır. Rabbimizin bizlere emaneten vermiş olduğu her nimeti olduğu gibi beyan ve nutuk nimetini de O 'nun yolunda kullanmayı bilmeli, bu müstesna istidadı küfür, yalan, nifak, gıybet, dedikodu, söz taşıma vs kötü işlerde istihdam etmekten uzak durmalıyız.
Atalarımız dilin insan gönlünde yaptığı kalıcı menfi tesiri "Kılıç yarası iyileşir, ancak dil yarası iyileşmez" sözleriyle ifade etmişlerdir. Ancak asıl yara dilini gıybette kullanana aittir. Bu öyle iyileşmez bir yaradır ki, ahirette dahi acı çektirecektir. Yaydan fırlayan okun, namludan çıkan kurşunun geri dönmesi mümkün olmadığı gibi ağızdan çıkan sözün de dönüşü yoktur. Eğer insan ahiret hesabına taşıyamayacağı yüklerin, ödeyemeyeceği hesapların altına girmek istemiyorsa öncelikle diline sahip çıkmalıdır.
Öz doğru olmayınca, söz de doğru olmaz. Kalp dilin aynası olduğu gibi dil de kalbin aynasıdır. Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) bu münasabeti şu veciz cümlesiyle özetler: "Kalbi dürüst olmadıkça kulun imanı doğru olmaz. Dili doğru olmadıkça da kalbi doğru olmaz."
Tavsiye Edilen Kitaplarımızın Listesi-------------------------------Tavsiye Eden Kardeşimiz
*Kalbimizi Yeniden Yazmak/ Senai Demirci------------------------ Hasgül *Resulullahın Dilinden Sure ve Duaların Esrarı/ Arif Pamuk------Hasgül *Tevhid Risalesi/ İmam Gazali--------------------------------------Hasgül *Kadının Onuru/ Mehmed Alagaş-----------------------------------Gevher *Ateşte Yeşerdim/ Halit Ertuğrul------------------------------------Nazar *Kul Hakkı/ Ahmet Kerem Sever------------------------------------Nazar *Mantıku't Tayr/Feridüddin Attar-----------------------------------Ukde79 *Aşk/ Elif Şafak------------------------------------------------------Ukde79/Gökçeayan Şah-ı Nakşibendi/ Sohbetlerinden Bir Güldeste------------------Ukde79 Asa'yı Musa/ Bediüzzaman Said Nursi----------------------------Ayşe.a Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır/ Ahmet Şefir İzgören-------Kalbimi Nurlandır Kırmızı Kazak/ Glenn Beck------------------------------------------------------Kalbimi Nurlandır Bir Bayan Niçin Örtünmek İstemez/ Feyzullah Birışık ------------------------Gökçe Ayan Sibel Eraslan/ Çöl ve Deniz----------------------------------------------------Gökçe Ayan Ahmet Ümit/ Bab_ı Esrar------------------------------------------------------Gökçe Ayan Katre-i Matem/ İskender Pala-------------------------------------------------Arzu74 İhya-u Ulumidddin/ İmam Gazali----------------------------------------------Vaktleyl Hanım Sahabeler/ Havva Ergene Işık------------------------------------------Burcu/tek_dileğim İffeti Yaşayanlar/ Said Demirtaş-----------------------------------------Nazar57 Namaz Aşıkları/Ali BALKAN----------------------------------------------------Nazar57 Abdulhamidin Kurtlarla Dansı 2-----------------------------------------------Nazar57 Sibel Eraslan/ Can Parçası----------------------------------------------------tek_dileğim Nur'dan Hutbeler---------------------------------------------------------------Mavci Kur'an'ı Mecid ve Tefsirli Meali Alisi/ Mahmut Ustaosmanoğlunoğlu----------Ravzadakinurunkölesi Sohbetler/ Mahmut Ustaosmanoğlu------------------------------------Ravzadakinurunkölesi Mesneviden Kıssalar ve Hisseler/ Mahmut Şevki Ustaosmanoğlunoğlu----------Ravzadakinurunkölesi Öykülerle Peygamberimizin Hayatı Çöle İnen Nur/ Necip Fazıl Kısakürek---------------------------------Ayşe.a- acizanegünahkar Yıldızlarla Hasbihal 1-2/ Mahmut Açıl--------------------------------------------tek_dileğim Malazgirtte Bir Cuma Sabahı/ Yavuz Bahadıroğlu--------------------------------Ebuzer25 Dikkat Şeytan Var/ Mehmet Yavuz---------------------------------------------Nazar Gözümü Haramdan Nasıl Korurum/ M.Yusuf Güven------------------------------Mavci-arzu74 Kitab_ı Aşk/ İskender Pala---------------------------------------------------------Mavci Secdede Bir Ömür/ Mehmet Akar-------------------------------------------------Su-Eda Hz.Aişe/ Dr. Reşit Haylamaz-------------------------------------------------------Smyyes/ Nazar Söz Yangını/ Senai Demirci--------------------------------------------------------Mavci Hz.Hatice-i Kübra/ M.Necati Bursalı-----------------------------------------------Burcu Dikkat Misyoner Geliyor/ Adnan Odabaşı-----------------------------------------Kördüğüm Ayrıldıkça Kavuşanlar/ Adem Saraç-----------------------------------------------Kördüğüm Sabah Namazına Nasıl Kalkılır?/ CEMİL TOKPINAR-------------------------------Mavci Ben Bilal...........---------------------------------------------------------------------Hasgül Fıkhus Siyer/Ahmed Ferid----------------------------------------------------------Azerbaycan_li Giderken Bana Birşeyler Söyle/ Mustafa Ulutaş-----------------------------------*Ayşe* Ömer Nasuhi Bilmen/ Büyük İslam İlmihali----------------------------------------Mavci Hidayet/ Şule Yüksel Şenler--------------------------------------------------------Acizanegünahkar Bostan/ Sadi Şirazi------------------------------------------------------------------Ferahhfeza Nefis Terbiyesi/ Şadi Eren----------------------------------------------------------Serannur27 Maneviyet Reçeteleri/ Hekimoğlu İsmail-------------------------------------------Su-Eda 365 Günde Peygamberimin Arkadaşları Sahabenin Ateşle İmtihanı/ Dr.Hilal Kara- Abdullah Kara--------------------------tek_dileğim Mevlanadan Gönül Kelamı/ Ramazan Altındaş------------------------------------ferahhfeza Gençliğin El Kitabı/ Hasan El-Benna------------------------------------------ferahhfeza Kendini Arayan Adam/ Halit Ertuğrul-----------------------------------------ferahhfeza-türk8487 Aynalar Koridorunda AŞK/ Mustafa Ulusoy------------------------------------ferahhfeza ResulallahMuhammed/ Prof.Dr.Muhammed Hamidullah---------------------------ferahhfeza Muhtasar/ Reşit Haylamaz-----------------------------------------------------------meltem Ömür Boyu AŞK/ CEMİL TOKPINAR--------------------------------------------------Nazar İslam Ahlakı/ Muhammed Hadimi----------------------------------------------------Nur_u Secde İdeolacya Örgüsü/ N.Fazıl Kısakürek--------------------------------------------------------Mürmüdük Helaller ve Haramlar/ Hayreddin Karaman---------------------------------------------------Mavci Allah'a Kul Olmak/ İhsan Kasım Salihi-------------------------------------------------------Zamehran Müminlerin Annesi Hz.Fatıma/ Salih Suruç--------------------------------------------------Su-eda Kaynana Münevver Hanım/ Ahmed Lütfi Kazancı--------------------------------------------Hanife deniz İslam Erlerine Nasihatler/ Süleyman Davud-------------------------------------------------Azerbaycan_li Canım Peygamberim/ Yavuz Bahadıroğlu----------------------------------------------------Gülşahh Saadet Asrına Doğan İlk Yıldızlar/ Reşit Haylamaz-------------------------------------------Gülşahh Risale-i Nur Külliyatı-Sikke-i Tasdik-i Gaybiye---------------------------------------------NurlarınSultanı Mekke Resullerinin Yolu/Ali Ünal---------------------------------------------------------ferahhfeza Kalplerin Keşfi/ İmam-ı Gazali----------------------------------------------------------Hasgül Git, secde et ve ağla/ A.Mahir Pekşen----------------------------------------------------arzu74 Duy Beni Sevgili Eşim/ Gülay Atasoy--------------------------------Mavci Gençlere Pırlanta Düşünceler/ Muştu Yayınları-------------------------Nazar57 Dilini Tutan Kurtuldu/ Faruk Çetin---------------------------------*Rana*- KırıkTesti Çocuklarımıza Namazı Nasıl Sevdirelim/ Ahmet Bulut------------------su-eda Çocuğumla Sevgi Secdesi/ Ahmet Bulut-----------------------------su-eda Kur'an'la Yaşamak/ Ahmet Bulut----------------------------------su-eda Kalp İbresi/ M.fethullah Gülen-----------------------------------Nazar57 Secdede Son Nefes/ Halit Ertuğrul-------------------------------su-eda Hz. Ebubekir/ Salih Suruç--------------------------------------Hasgül Canan/ Halit Ertuğrul-------------------------------------------su-eda Peygamberimizin Sünnetinde Evlilik/ Dr.Abdülvehhab Öztürk------------ahmet_99 Ezanla Diriliş/ Halit Ertuğrul-------------------------------------su-eda Kırık Testi/ M.Fethullah Gülen------------------------------------ibra İslama Göre Cinsel Hayat/ Ali Rıza Demircan------------------------Mavci Veliler Ordusundan/ NECİP FAZIL KISAKÜREK----------------------Hasgül Gizemli Davet/ Halit Ertuğrul------------------------------------su-eda Ebussuud Tefsiri 1 / Şeyhülislam Ebussuud Efendi-------------------mürmüdük Hac Günlüğü/ Senai Demirci-------------------------------------tek_dileğim Huzur Sokağı/ Şule Yüksel Şenler--------------------------------tek_dileğim Gelin Müslüman Olalım/ Mevdudi---------------------------------seleme- La Sonsuzluk Hecesi/ Nazan Bekiroğlu--------------------------------Mavci Altın Sayfalar-------------------------------------------------kurt26 Marifetname---------------------------------------------------İbrahim Hakkı Hazretleri 3003 Hadis / Nuri Tatlıdede-Pamuk yayıncılık -----------------------kurt26
altın sayfalar kitabını öneririm ben çok okumaktan sayfalar yırtıldı bidahada bulamadım.
pdf formatında e kitap olarak bulabilen varsa sevabına banada versin.
altın sayfalar kitabını öneririm ben çok okumaktan sayfalar yırtıldı bidahada bulamadım.
pdf formatında e kitap olarak bulabilen varsa sevabına banada versin.
Mafiretname kitabını tavsiye ederim.Yazar ibrahim Hakkı HZ
yanlız birçok baskısı vardır. sadeleştirilmiş halleri mevcuttur.
orjinalini bende okumak isterdim ama daha bulamadım.
Mafiretname kitabını tavsiye ederim.Yazar ibrahim Hakkı HZ
yanlız birçok baskısı vardır. sadeleştirilmiş halleri mevcuttur.
orjinalini bende okumak isterdim ama daha bulamadım.
kabir ölüm mahşer cennet cehennem için. ölüm kıyamet ve diriliş (imam azam veya imam rabbani hz) kitabını öneririm.(çok eskiden okumuştum tam hatırlamıyorum)
Tavsiye Edilen Kitaplarımızın Listesi-------------------------------Tavsiye Eden Kardeşimiz
*Kalbimizi Yeniden Yazmak/ Senai Demirci------------------------ Hasgül *Resulullahın Dilinden Sure ve Duaların Esrarı/ Arif Pamuk------Hasgül *Tevhid Risalesi/ İmam Gazali--------------------------------------Hasgül *Kadının Onuru/ Mehmed Alagaş-----------------------------------Gevher *Ateşte Yeşerdim/ Halit Ertuğrul------------------------------------Nazar *Kul Hakkı/ Ahmet Kerem Sever------------------------------------Nazar *Mantıku't Tayr/Feridüddin Attar-----------------------------------Ukde79 *Aşk/ Elif Şafak------------------------------------------------------Ukde79/Gökçeayan Şah-ı Nakşibendi/ Sohbetlerinden Bir Güldeste------------------Ukde79 Asa'yı Musa/ Bediüzzaman Said Nursi----------------------------Ayşe.a Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır/ Ahmet Şefir İzgören-------Kalbimi Nurlandır Kırmızı Kazak/ Glenn Beck------------------------------------------------------Kalbimi Nurlandır Bir Bayan Niçin Örtünmek İstemez/ Feyzullah Birışık ------------------------Gökçe Ayan Sibel Eraslan/ Çöl ve Deniz----------------------------------------------------Gökçe Ayan Ahmet Ümit/ Bab_ı Esrar------------------------------------------------------Gökçe Ayan Katre-i Matem/ İskender Pala-------------------------------------------------Arzu74 İhya-u Ulumidddin/ İmam Gazali----------------------------------------------Vaktleyl Hanım Sahabeler/ Havva Ergene Işık------------------------------------------Burcu/tek_dileğim İffeti Yaşayanlar/ Said Demirtaş-----------------------------------------Nazar57 Namaz Aşıkları/Ali BALKAN----------------------------------------------------Nazar57 Abdulhamidin Kurtlarla Dansı 2-----------------------------------------------Nazar57 Sibel Eraslan/ Can Parçası----------------------------------------------------tek_dileğim Nur'dan Hutbeler---------------------------------------------------------------Mavci Kur'an'ı Mecid ve Tefsirli Meali Alisi/ Mahmut Ustaosmanoğlunoğlu----------Ravzadakinurunkölesi Sohbetler/ Mahmut Ustaosmanoğlu------------------------------------Ravzadakinurunkölesi Mesneviden Kıssalar ve Hisseler/ Mahmut Şevki Ustaosmanoğlunoğlu----------Ravzadakinurunkölesi Öykülerle Peygamberimizin Hayatı Çöle İnen Nur/ Necip Fazıl Kısakürek---------------------------------Ayşe.a- acizanegünahkar Yıldızlarla Hasbihal 1-2/ Mahmut Açıl--------------------------------------------tek_dileğim Malazgirtte Bir Cuma Sabahı/ Yavuz Bahadıroğlu--------------------------------Ebuzer25 Dikkat Şeytan Var/ Mehmet Yavuz---------------------------------------------Nazar Gözümü Haramdan Nasıl Korurum/ M.Yusuf Güven------------------------------Mavci-arzu74 Kitab_ı Aşk/ İskender Pala---------------------------------------------------------Mavci Secdede Bir Ömür/ Mehmet Akar-------------------------------------------------Su-Eda Hz.Aişe/ Dr. Reşit Haylamaz-------------------------------------------------------Smyyes/ Nazar/ tek_dileğim Söz Yangını/ Senai Demirci--------------------------------------------------------Mavci Hz.Hatice-i Kübra/ M.Necati Bursalı-----------------------------------------------Burcu Dikkat Misyoner Geliyor/ Adnan Odabaşı-----------------------------------------Kördüğüm Ayrıldıkça Kavuşanlar/ Adem Saraç-----------------------------------------------Kördüğüm Sabah Namazına Nasıl Kalkılır?/ CEMİL TOKPINAR-------------------------------Mavci Ben Bilal...........---------------------------------------------------------------------Hasgül Fıkhus Siyer/Ahmed Ferid----------------------------------------------------------Azerbaycan_li Giderken Bana Birşeyler Söyle/ Mustafa Ulutaş-----------------------------------*Ayşe* Ömer Nasuhi Bilmen/ Büyük İslam İlmihali----------------------------------------Mavci Hidayet/ Şule Yüksel Şenler--------------------------------------------------------Acizanegünahkar Bostan/ Sadi Şirazi------------------------------------------------------------------Ferahhfeza Nefis Terbiyesi/ Şadi Eren----------------------------------------------------------Serannur27 Maneviyet Reçeteleri/ Hekimoğlu İsmail-------------------------------------------Su-Eda 365 Günde Peygamberimin Arkadaşları Sahabenin Ateşle İmtihanı/ Dr.Hilal Kara- Abdullah Kara--------------------------tek_dileğim Mevlanadan Gönül Kelamı/ Ramazan Altındaş------------------------------------ferahhfeza Gençliğin El Kitabı/ Hasan El-Benna------------------------------------------ferahhfeza Kendini Arayan Adam/ Halit Ertuğrul-----------------------------------------ferahhfeza-türk8487 Aynalar Koridorunda AŞK/ Mustafa Ulusoy------------------------------------ferahhfeza ResulallahMuhammed/ Prof.Dr.Muhammed Hamidullah---------------------------ferahhfeza Muhtasar/ Reşit Haylamaz-----------------------------------------------------------meltem Ömür Boyu AŞK/ CEMİL TOKPINAR--------------------------------------------------Nazar İslam Ahlakı/ Muhammed Hadimi----------------------------------------------------Nur_u Secde İdeolacya Örgüsü/ N.Fazıl Kısakürek--------------------------------------------------------Mürmüdük Helaller ve Haramlar/ Hayreddin Karaman---------------------------------------------------Mavci Allah'a Kul Olmak/ İhsan Kasım Salihi-------------------------------------------------------Zamehran Müminlerin Annesi Hz.Fatıma/ Salih Suruç--------------------------------------------------Su-eda Kaynana Münevver Hanım/ Ahmed Lütfi Kazancı--------------------------------------------Hanife deniz İslam Erlerine Nasihatler/ Süleyman Davud-------------------------------------------------Azerbaycan_li Canım Peygamberim/ Yavuz Bahadıroğlu----------------------------------------------------Gülşahh Saadet Asrına Doğan İlk Yıldızlar/ Reşit Haylamaz-------------------------------------------Gülşahh Risale-i Nur Külliyatı-Sikke-i Tasdik-i Gaybiye---------------------------------------------NurlarınSultanı Mekke Resullerinin Yolu/Ali Ünal---------------------------------------------------------ferahhfeza Kalplerin Keşfi/ İmam-ı Gazali----------------------------------------------------------Hasgül Git, secde et ve ağla/ A.Mahir Pekşen----------------------------------------------------arzu74 Duy Beni Sevgili Eşim/ Gülay Atasoy--------------------------------Mavci Gençlere Pırlanta Düşünceler/ Muştu Yayınları-------------------------Nazar57 Dilini Tutan Kurtuldu/ Faruk Çetin---------------------------------*Rana*- KırıkTesti Çocuklarımıza Namazı Nasıl Sevdirelim/ Ahmet Bulut------------------su-eda Çocuğumla Sevgi Secdesi/ Ahmet Bulut-----------------------------su-eda Kur'an'la Yaşamak/ Ahmet Bulut----------------------------------su-eda Kalp İbresi/ M.fethullah Gülen-----------------------------------Nazar57 Secdede Son Nefes/ Halit Ertuğrul-------------------------------su-eda Hz. Ebubekir/ Salih Suruç--------------------------------------Hasgül Canan/ Halit Ertuğrul-------------------------------------------su-eda Peygamberimizin Sünnetinde Evlilik/ Dr.Abdülvehhab Öztürk------------ahmet_99 Ezanla Diriliş/ Halit Ertuğrul-------------------------------------su-eda Kırık Testi/ M.Fethullah Gülen------------------------------------ibra İslama Göre Cinsel Hayat/ Ali Rıza Demircan------------------------Mavci Veliler Ordusundan/ NECİP FAZIL KISAKÜREK----------------------Hasgül Gizemli Davet/ Halit Ertuğrul------------------------------------su-eda Ebussuud Tefsiri 1 / Şeyhülislam Ebussuud Efendi-------------------mürmüdük Hac Günlüğü/ Senai Demirci-------------------------------------tek_dileğim Huzur Sokağı/ Şule Yüksel Şenler--------------------------------tek_dileğim Gelin Müslüman Olalım/ Mevdudi---------------------------------seleme- La Sonsuzluk Hecesi/ Nazan Bekiroğlu--------------------------------Mavci/IPARHAN Altın Sayfalar-------------------------------------------------kurt26 Marifetname---------------------------------------------------İbrahim Hakkı Hazretleri 3003 Hadis / Nuri Tatlıdede-Pamuk yayıncılık -----------------------kurt26 Ölüm Kıyamet ve Diriliş/ İmam Şarani--------- --------------------kurt26 Ölüm ve Sonrası/ İmam Gazali-------------------------------------kurt26 O ve Ben/ Necip Fazıl Kısakürek...............................................IPARHAN Canla Bağışla/ Senai Demirci....................................................tek_dileğim
*Kalbimizi Yeniden Yazmak/ Senai Demirci------------------------ Hasgül *Resulullahın Dilinden Sure ve Duaların Esrarı/ Arif Pamuk------Hasgül *Tevhid Risalesi/ İmam Gazali--------------------------------------Hasgül *Kadının Onuru/ Mehmed Alagaş-----------------------------------Gevher *Ateşte Yeşerdim/ Halit Ertuğrul------------------------------------Nazar *Kul Hakkı/ Ahmet Kerem Sever------------------------------------Nazar *Mantıku't Tayr/Feridüddin Attar-----------------------------------Ukde79 *Aşk/ Elif Şafak------------------------------------------------------Ukde79/Gökçeayan Şah-ı Nakşibendi/ Sohbetlerinden Bir Güldeste------------------Ukde79 Asa'yı Musa/ Bediüzzaman Said Nursi----------------------------Ayşe.a Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır/ Ahmet Şefir İzgören-------Kalbimi Nurlandır Kırmızı Kazak/ Glenn Beck------------------------------------------------------Kalbimi Nurlandır Bir Bayan Niçin Örtünmek İstemez/ Feyzullah Birışık ------------------------Gökçe Ayan Sibel Eraslan/ Çöl ve Deniz----------------------------------------------------Gökçe Ayan Ahmet Ümit/ Bab_ı Esrar------------------------------------------------------Gökçe Ayan Katre-i Matem/ İskender Pala-------------------------------------------------Arzu74 İhya-u Ulumidddin/ İmam Gazali----------------------------------------------Vaktleyl Hanım Sahabeler/ Havva Ergene Işık------------------------------------------Burcu/tek_dileğim İffeti Yaşayanlar/ Said Demirtaş-----------------------------------------Nazar57 Namaz Aşıkları/Ali BALKAN----------------------------------------------------Nazar57 Abdulhamidin Kurtlarla Dansı 2-----------------------------------------------Nazar57 Sibel Eraslan/ Can Parçası----------------------------------------------------tek_dileğim Nur'dan Hutbeler---------------------------------------------------------------Mavci Kur'an'ı Mecid ve Tefsirli Meali Alisi/ Mahmut Ustaosmanoğlunoğlu----------Ravzadakinurunkölesi Sohbetler/ Mahmut Ustaosmanoğlu------------------------------------Ravzadakinurunkölesi Mesneviden Kıssalar ve Hisseler/ Mahmut Şevki Ustaosmanoğlunoğlu----------Ravzadakinurunkölesi Öykülerle Peygamberimizin Hayatı Çöle İnen Nur/ Necip Fazıl Kısakürek---------------------------------Ayşe.a- acizanegünahkar Yıldızlarla Hasbihal 1-2/ Mahmut Açıl--------------------------------------------tek_dileğim Malazgirtte Bir Cuma Sabahı/ Yavuz Bahadıroğlu--------------------------------Ebuzer25 Dikkat Şeytan Var/ Mehmet Yavuz---------------------------------------------Nazar Gözümü Haramdan Nasıl Korurum/ M.Yusuf Güven------------------------------Mavci-arzu74 Kitab_ı Aşk/ İskender Pala---------------------------------------------------------Mavci Secdede Bir Ömür/ Mehmet Akar-------------------------------------------------Su-Eda Hz.Aişe/ Dr. Reşit Haylamaz-------------------------------------------------------Smyyes/ Nazar/ tek_dileğim Söz Yangını/ Senai Demirci--------------------------------------------------------Mavci Hz.Hatice-i Kübra/ M.Necati Bursalı-----------------------------------------------Burcu Dikkat Misyoner Geliyor/ Adnan Odabaşı-----------------------------------------Kördüğüm Ayrıldıkça Kavuşanlar/ Adem Saraç-----------------------------------------------Kördüğüm Sabah Namazına Nasıl Kalkılır?/ CEMİL TOKPINAR-------------------------------Mavci Ben Bilal...........---------------------------------------------------------------------Hasgül Fıkhus Siyer/Ahmed Ferid----------------------------------------------------------Azerbaycan_li Giderken Bana Birşeyler Söyle/ Mustafa Ulutaş-----------------------------------*Ayşe* Ömer Nasuhi Bilmen/ Büyük İslam İlmihali----------------------------------------Mavci Hidayet/ Şule Yüksel Şenler--------------------------------------------------------Acizanegünahkar Bostan/ Sadi Şirazi------------------------------------------------------------------Ferahhfeza Nefis Terbiyesi/ Şadi Eren----------------------------------------------------------Serannur27 Maneviyet Reçeteleri/ Hekimoğlu İsmail-------------------------------------------Su-Eda 365 Günde Peygamberimin Arkadaşları Sahabenin Ateşle İmtihanı/ Dr.Hilal Kara- Abdullah Kara--------------------------tek_dileğim Mevlanadan Gönül Kelamı/ Ramazan Altındaş------------------------------------ferahhfeza Gençliğin El Kitabı/ Hasan El-Benna------------------------------------------ferahhfeza Kendini Arayan Adam/ Halit Ertuğrul-----------------------------------------ferahhfeza-türk8487 Aynalar Koridorunda AŞK/ Mustafa Ulusoy------------------------------------ferahhfeza ResulallahMuhammed/ Prof.Dr.Muhammed Hamidullah---------------------------ferahhfeza Muhtasar/ Reşit Haylamaz-----------------------------------------------------------meltem Ömür Boyu AŞK/ CEMİL TOKPINAR--------------------------------------------------Nazar İslam Ahlakı/ Muhammed Hadimi----------------------------------------------------Nur_u Secde İdeolacya Örgüsü/ N.Fazıl Kısakürek--------------------------------------------------------Mürmüdük Helaller ve Haramlar/ Hayreddin Karaman---------------------------------------------------Mavci Allah'a Kul Olmak/ İhsan Kasım Salihi-------------------------------------------------------Zamehran Müminlerin Annesi Hz.Fatıma/ Salih Suruç--------------------------------------------------Su-eda Kaynana Münevver Hanım/ Ahmed Lütfi Kazancı--------------------------------------------Hanife deniz İslam Erlerine Nasihatler/ Süleyman Davud-------------------------------------------------Azerbaycan_li Canım Peygamberim/ Yavuz Bahadıroğlu----------------------------------------------------Gülşahh Saadet Asrına Doğan İlk Yıldızlar/ Reşit Haylamaz-------------------------------------------Gülşahh Risale-i Nur Külliyatı-Sikke-i Tasdik-i Gaybiye---------------------------------------------NurlarınSultanı Mekke Resullerinin Yolu/Ali Ünal---------------------------------------------------------ferahhfeza Kalplerin Keşfi/ İmam-ı Gazali----------------------------------------------------------Hasgül Git, secde et ve ağla/ A.Mahir Pekşen----------------------------------------------------arzu74 Duy Beni Sevgili Eşim/ Gülay Atasoy--------------------------------Mavci Gençlere Pırlanta Düşünceler/ Muştu Yayınları-------------------------Nazar57 Dilini Tutan Kurtuldu/ Faruk Çetin---------------------------------*Rana*- KırıkTesti Çocuklarımıza Namazı Nasıl Sevdirelim/ Ahmet Bulut------------------su-eda Çocuğumla Sevgi Secdesi/ Ahmet Bulut-----------------------------su-eda Kur'an'la Yaşamak/ Ahmet Bulut----------------------------------su-eda Kalp İbresi/ M.fethullah Gülen-----------------------------------Nazar57 Secdede Son Nefes/ Halit Ertuğrul-------------------------------su-eda Hz. Ebubekir/ Salih Suruç--------------------------------------Hasgül Canan/ Halit Ertuğrul-------------------------------------------su-eda Peygamberimizin Sünnetinde Evlilik/ Dr.Abdülvehhab Öztürk------------ahmet_99 Ezanla Diriliş/ Halit Ertuğrul-------------------------------------su-eda Kırık Testi/ M.Fethullah Gülen------------------------------------ibra İslama Göre Cinsel Hayat/ Ali Rıza Demircan------------------------Mavci Veliler Ordusundan/ NECİP FAZIL KISAKÜREK----------------------Hasgül Gizemli Davet/ Halit Ertuğrul------------------------------------su-eda Ebussuud Tefsiri 1 / Şeyhülislam Ebussuud Efendi-------------------mürmüdük Hac Günlüğü/ Senai Demirci-------------------------------------tek_dileğim Huzur Sokağı/ Şule Yüksel Şenler--------------------------------tek_dileğim Gelin Müslüman Olalım/ Mevdudi---------------------------------seleme- La Sonsuzluk Hecesi/ Nazan Bekiroğlu--------------------------------Mavci/IPARHAN Altın Sayfalar-------------------------------------------------kurt26 Marifetname---------------------------------------------------İbrahim Hakkı Hazretleri 3003 Hadis / Nuri Tatlıdede-Pamuk yayıncılık -----------------------kurt26 Ölüm Kıyamet ve Diriliş/ İmam Şarani--------- --------------------kurt26 Ölüm ve Sonrası/ İmam Gazali-------------------------------------kurt26 O ve Ben/ Necip Fazıl Kısakürek......................................... ......IPARHAN Canla Bağışla/ Senai Demirci........................................... .........tek_dileğim
*Kalbimizi Yeniden Yazmak/ Senai Demirci------------------------ Hasgül *Resulullahın Dilinden Sure ve Duaların Esrarı/ Arif Pamuk------Hasgül *Tevhid Risalesi/ İmam Gazali--------------------------------------Hasgül *Kadının Onuru/ Mehmed Alagaş-----------------------------------Gevher *Ateşte Yeşerdim/ Halit Ertuğrul------------------------------------Nazar *Kul Hakkı/ Ahmet Kerem Sever------------------------------------Nazar *Mantıku't Tayr/Feridüddin Attar-----------------------------------Ukde79 *Aşk/ Elif Şafak------------------------------------------------------Ukde79/Gökçeayan Şah-ı Nakşibendi/ Sohbetlerinden Bir Güldeste------------------Ukde79 Asa'yı Musa/ Bediüzzaman Said Nursi----------------------------Ayşe.a Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır/ Ahmet Şefir İzgören-------Kalbimi Nurlandır Kırmızı Kazak/ Glenn Beck------------------------------------------------------Kalbimi Nurlandır Bir Bayan Niçin Örtünmek İstemez/ Feyzullah Birışık ------------------------Gökçe Ayan Sibel Eraslan/ Çöl ve Deniz----------------------------------------------------Gökçe Ayan Ahmet Ümit/ Bab_ı Esrar------------------------------------------------------Gökçe Ayan Katre-i Matem/ İskender Pala-------------------------------------------------Arzu74 İhya-u Ulumidddin/ İmam Gazali----------------------------------------------Vaktleyl Hanım Sahabeler/ Havva Ergene Işık------------------------------------------Burcu/tek_dileğim İffeti Yaşayanlar/ Said Demirtaş-----------------------------------------Nazar57 Namaz Aşıkları/Ali BALKAN----------------------------------------------------Nazar57 Abdulhamidin Kurtlarla Dansı 2-----------------------------------------------Nazar57 Sibel Eraslan/ Can Parçası----------------------------------------------------tek_dileğim Nur'dan Hutbeler---------------------------------------------------------------Mavci Kur'an'ı Mecid ve Tefsirli Meali Alisi/ Mahmut Ustaosmanoğlunoğlu----------Ravzadakinurunkölesi Sohbetler/ Mahmut Ustaosmanoğlu------------------------------------Ravzadakinurunkölesi Mesneviden Kıssalar ve Hisseler/ Mahmut Şevki Ustaosmanoğlunoğlu----------Ravzadakinurunkölesi Öykülerle Peygamberimizin Hayatı Çöle İnen Nur/ Necip Fazıl Kısakürek---------------------------------Ayşe.a- acizanegünahkar Yıldızlarla Hasbihal 1-2/ Mahmut Açıl--------------------------------------------tek_dileğim Malazgirtte Bir Cuma Sabahı/ Yavuz Bahadıroğlu--------------------------------Ebuzer25 Dikkat Şeytan Var/ Mehmet Yavuz---------------------------------------------Nazar Gözümü Haramdan Nasıl Korurum/ M.Yusuf Güven------------------------------Mavci-arzu74 Kitab_ı Aşk/ İskender Pala---------------------------------------------------------Mavci Secdede Bir Ömür/ Mehmet Akar-------------------------------------------------Su-Eda Hz.Aişe/ Dr. Reşit Haylamaz-------------------------------------------------------Smyyes/ Nazar/ tek_dileğim Söz Yangını/ Senai Demirci--------------------------------------------------------Mavci Hz.Hatice-i Kübra/ M.Necati Bursalı-----------------------------------------------Burcu Dikkat Misyoner Geliyor/ Adnan Odabaşı-----------------------------------------Kördüğüm Ayrıldıkça Kavuşanlar/ Adem Saraç-----------------------------------------------Kördüğüm Sabah Namazına Nasıl Kalkılır?/ CEMİL TOKPINAR-------------------------------Mavci Ben Bilal...........---------------------------------------------------------------------Hasgül Fıkhus Siyer/Ahmed Ferid----------------------------------------------------------Azerbaycan_li Giderken Bana Birşeyler Söyle/ Mustafa Ulutaş-----------------------------------*Ayşe* Ömer Nasuhi Bilmen/ Büyük İslam İlmihali----------------------------------------Mavci Hidayet/ Şule Yüksel Şenler--------------------------------------------------------Acizanegünahkar Bostan/ Sadi Şirazi------------------------------------------------------------------Ferahhfeza Nefis Terbiyesi/ Şadi Eren----------------------------------------------------------Serannur27 Maneviyet Reçeteleri/ Hekimoğlu İsmail-------------------------------------------Su-Eda 365 Günde Peygamberimin Arkadaşları Sahabenin Ateşle İmtihanı/ Dr.Hilal Kara- Abdullah Kara--------------------------tek_dileğim Mevlanadan Gönül Kelamı/ Ramazan Altındaş------------------------------------ferahhfeza Gençliğin El Kitabı/ Hasan El-Benna------------------------------------------ferahhfeza Kendini Arayan Adam/ Halit Ertuğrul-----------------------------------------ferahhfeza-türk8487 Aynalar Koridorunda AŞK/ Mustafa Ulusoy------------------------------------ferahhfeza ResulallahMuhammed/ Prof.Dr.Muhammed Hamidullah---------------------------ferahhfeza Muhtasar/ Reşit Haylamaz-----------------------------------------------------------meltem Ömür Boyu AŞK/ CEMİL TOKPINAR--------------------------------------------------Nazar İslam Ahlakı/ Muhammed Hadimi----------------------------------------------------Nur_u Secde İdeolacya Örgüsü/ N.Fazıl Kısakürek--------------------------------------------------------Mürmüdük Helaller ve Haramlar/ Hayreddin Karaman---------------------------------------------------Mavci Allah'a Kul Olmak/ İhsan Kasım Salihi-------------------------------------------------------Zamehran Müminlerin Annesi Hz.Fatıma/ Salih Suruç--------------------------------------------------Su-eda Kaynana Münevver Hanım/ Ahmed Lütfi Kazancı--------------------------------------------Hanife deniz İslam Erlerine Nasihatler/ Süleyman Davud-------------------------------------------------Azerbaycan_li Canım Peygamberim/ Yavuz Bahadıroğlu----------------------------------------------------Gülşahh Saadet Asrına Doğan İlk Yıldızlar/ Reşit Haylamaz-------------------------------------------Gülşahh Risale-i Nur Külliyatı-Sikke-i Tasdik-i Gaybiye---------------------------------------------NurlarınSultanı Mekke Resullerinin Yolu/Ali Ünal---------------------------------------------------------ferahhfeza Kalplerin Keşfi/ İmam-ı Gazali----------------------------------------------------------Hasgül Git, secde et ve ağla/ A.Mahir Pekşen----------------------------------------------------arzu74 Duy Beni Sevgili Eşim/ Gülay Atasoy--------------------------------Mavci Gençlere Pırlanta Düşünceler/ Muştu Yayınları-------------------------Nazar57 Dilini Tutan Kurtuldu/ Faruk Çetin---------------------------------*Rana*- KırıkTesti Çocuklarımıza Namazı Nasıl Sevdirelim/ Ahmet Bulut------------------su-eda Çocuğumla Sevgi Secdesi/ Ahmet Bulut-----------------------------su-eda Kur'an'la Yaşamak/ Ahmet Bulut----------------------------------su-eda Kalp İbresi/ M.fethullah Gülen-----------------------------------Nazar57 Secdede Son Nefes/ Halit Ertuğrul-------------------------------su-eda Hz. Ebubekir/ Salih Suruç--------------------------------------Hasgül Canan/ Halit Ertuğrul-------------------------------------------su-eda Peygamberimizin Sünnetinde Evlilik/ Dr.Abdülvehhab Öztürk------------ahmet_99 Ezanla Diriliş/ Halit Ertuğrul-------------------------------------su-eda Kırık Testi/ M.Fethullah Gülen------------------------------------ibra İslama Göre Cinsel Hayat/ Ali Rıza Demircan------------------------Mavci Veliler Ordusundan/ NECİP FAZIL KISAKÜREK----------------------Hasgül Gizemli Davet/ Halit Ertuğrul------------------------------------su-eda Ebussuud Tefsiri 1 / Şeyhülislam Ebussuud Efendi-------------------mürmüdük Hac Günlüğü/ Senai Demirci-------------------------------------tek_dileğim Huzur Sokağı/ Şule Yüksel Şenler--------------------------------tek_dileğim Gelin Müslüman Olalım/ Mevdudi---------------------------------seleme- La Sonsuzluk Hecesi/ Nazan Bekiroğlu--------------------------------Mavci/IPARHAN Altın Sayfalar-------------------------------------------------kurt26 Marifetname---------------------------------------------------İbrahim Hakkı Hazretleri 3003 Hadis / Nuri Tatlıdede-Pamuk yayıncılık -----------------------kurt26 Ölüm Kıyamet ve Diriliş/ İmam Şarani--------- --------------------kurt26 Ölüm ve Sonrası/ İmam Gazali-------------------------------------kurt26 O ve Ben/ Necip Fazıl Kısakürek......................................... ......IPARHAN Canla Bağışla/ Senai Demirci........................................... .........tek_dileğim