Esselamûaleykum...
Esselamûaleykum...
Esselamûaleykum...
yeni okumaya başladım ,tavsiye ediyorum dostlar..
sema maraşlı-eşimle tanışmayı unutmuşuz
gülay atasoy-duy beni sevgili eşim
nuriye çeleğen-peygamberimiz çocuklara nasıl davranırdı? ilk 2 kitabı okudum.güzeldi.şimdi sıra 3. kitapta.okuldaki görevim başladığı için sadece evde okuyabiliyorum.okulda başka kitap okuyorum.keyifli okumalar selamlar
Dayanabilen yüreklere….
Her gün okuyucularımdan onlarca mektup ve mesaj alıyorum. Bu da onlardan birisiydi. Ama öylesine ibretli, öylesine yakıcıydı ki, ilk okuyuşta, kelimenin tam anlamıyla şaşırıp, kalmıştım. Hiç düşünmeden “bu mutlaka kitap olmalı” diye geçirdim içinden… Yazıyı gönderen okuyucumla görüşüp, hayat hikâyesini dinleyince de; şaşkınlığım büsbütün artmıştı. “Allah'ım ! Olamaz böyle bir şey” diye inledim, hayretler içinde kalarak….
İşte insanın kanını donduran, aklını uçuran ve herkese müthiş bir hayat dersi sunan bu yaşananlar, kitap haline geldi.
Gençlerden yaşlılara, evlilerden bekârlara, patronlardan işçilere her kesim, bu kitabı mutlaka okumalıdır. Çünkü hepsine de yetecek hayatın gerçekleri ve ibretli örnekleri vardır. Dayanabilen yürekler, buyurun…
*Halit Ertuğrul değerli abimizin kitapları beni çok etkilemiştir..gerçek hayat hikayeleri olması okunan kitapı daha özel ve manidar kılıyor..
her kitapı bir solukta okunacak kitaplar...insanı bambaşka manevi iklimlere götürüyor SECDE DE SON NEFES kitabıda her zamanki gibi aynı kitabı bir günde bitiyorsunuz kitabın sayfaları az ama size verdiği nasihatlar okadar çok ki değerli abimizinde belirtiği gibi dayanabilen yürekler buyrun..yürekten tavsiye ediyorum..
*önceden de belirtiğim gibi Halit Ertuğrul değerli abimizin kitapları gerçek hayat hikayeler olması iman güzellikleri çok etkilemektedir.secde son nefesten sonra yaşanılan maneviyat karşısında değerli abimizin okumadığım kitaplarını okumaya devam etmekteyim..Sizleri nefsinizi farklı manevi iklimlere götürüyor..
yine dayanabilen yüreklere..kitabı yeni bitirdim ve hemen siz değerli kardeşlerimle paylaşmak istedim
okumanızı canıgönülden istiyor/tavsiye ediyorum..
Dayanabilen yürekler buyrun...
Canan
Halit Ertuğrul'dan bir duygu seli daha...
Elinizdeki bu kitap sizi sizden geçirecek ve çok ibretli sahneler sunacakatır.
Canan baştan sona, gözyaşları içinde anlatılan bir hayat öyküsüdür. Bu yüzden de gözyaşları içinde kaleme alınmıştır.
Bu kitabı okurken yanlızca hayatın esrarengiz dünyasına seyahat etmeyecek, aynı zamanda hayretler içinde kendinizden geçeceksiniz.
Her okuyucunun bu kitapta bir sahnesi, bir kesiti vardır.Bir anlamda herkesin hayatı bu kitapta ortak olarak ele alınmıştır. Bunun içinde bu kitapta Canan Hanımla birlikte, siz de yer alacaksınız.
Kitabı okuduğunuzda "Böylesi görülmemiştir, ben böyle bir olay duymamıştım!" diyeceksiniz. Kitabı bitirir bitirmez, kendinizi hesaba çekme, yanlış ve doğruları gözden geçirme ihtiyacı hissedeceksiniz. Unutmayın ki, bu kitap bittiğinde hayatınızda çok şeyler değişecek...
Rabbim cümlemizden razı ve hoşnut olsun değerli kardeşlerim...
Tavsiye ettiğiniz kitaplar maşallah çok güzel...
Okumak, okutmak ve nasihat almak duasıyla inşallah...
Rabbimize emanetsiniz...
Tavsiye ettiğiniz kitaplar maşallah çok güzel...
Okumak, okutmak ve nasihat almak duasıyla inşallah...
Rabbimize emanetsiniz...