Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (2 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.. Hayırlı sabahlar.. Ben de birazdan kılıcam inşaallah.. Ben çok az kıldım bu güne kadar.. :(
Biraz hız vermeyi düşünüyorum bu günden sonra.. Sıla ablam Rabbim kabul etsin, oruçluymuşsun..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm.. Hayırlı sabahlar.. Ben de birazdan kılıcam inşaallah.. Ben çok az kıldım bu güne kadar.. :(
Biraz hız vermeyi düşünüyorum bu günden sonra.. Sıla ablam Rabbim kabul etsin, oruçluymuşsun..
aleyküm selam canımıniçi amin inşallah hadi sende yarın tut oruç birlikte bitirelim borçları bir dahaki ramazan ayına kadar epey yol alırız Allah ömür verirse inşallah. namazlarınıda hızlandır burdan paylaşalım iyi oluyor.

bende sabahtır ara ara ev işi, namaz,Kuran dönüşümlü vaktimi dolu dolu geçirdim. kaza namazında bir ayımı daha bitirdim elhamdülillah. yeni bir aya başlayacağım en kısa zamanda onuda bitirmek nasip olur inşallah. bayramda kaza kılamamıştım onu telafi ettim dünden beri bitti elhamdülillah. biraz dinlensem diyorum belki ezber vermeye de gidebilirim dört aydır bir kere gittim maalesef. fetih suresini dinletmem lazım pişkin değil çabuk unutulur. zaten takılıyorum çok. kazalarıda bugün namazların ardından birer vakit kılarım yine inşallah. herkese kolay gelsin :)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
maşşallah sılacım ğünlerini ne ğüzel dolu dolu geçiriyorsun imrendim valla bende 1 ayımı doldurdum şükür ama seni geçmek için hız yapmam gerek acil hemde:)) ama neğüzel dimi işte hızla ödeniyor namazlarımız şükür allahım yüce rabbim bitirdik te diyebilelim inşallah
canım rabbime emanetsin allah kolaylık versin ibadetlerinde

Nil_é

Kayıtlı Kullanıcı
Merhabalar,

Ben çalıştığım için hafta içi öğlen ve ikindi namazlarını hergün kaza yapmam gerekiyor.Yaklaşık iki yıla yakındır namazlarımı hiç aksatmıyorum ve inşallah ömrüm boyunca da böyle devam ederim.

Ben uzun süredir kendimce bir prgram yaptım.Geçmiş namazlarım için her akşam mutlaka bir namazın geçmişini kılıyorum.Hafta içi bir günün geçmişini kılmış oluyorum.Hafta sonuda her namazdan sonra mutlaka o namazın en azından bir günlük geçmişini kılıyorum.Haftada en azından 3 günlük geçmiş namaz kılmış oluyorum.

Kim bilir belkide bir günlük kıldığımız namazlar tüm geçmiş namazlarımızın yerine kabul edilir.Rabbim kıldığımız namazları kabul eylesin.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
maşşallah sılacım ğünlerini ne ğüzel dolu dolu geçiriyorsun imrendim valla bende 1 ayımı doldurdum şükür ama seni geçmek için hız yapmam gerek acil hemde:)) ama neğüzel dimi işte hızla ödeniyor namazlarımız şükür allahım yüce rabbim bitirdik te diyebilelim inşallah
canım rabbime emanetsin allah kolaylık versin ibadetlerinde
inşallah inşallah Allahım tertip sahibi olmayı nasip etsin. ben biraz dinlendim. bir komşum geldi kıramadım onunla çarşıya gittim. bir arkadaşım gelicem dedi onuda kıramadım gel dedim acayip halsiz ve susuz kaldım. gece sahurda da sadece su içiyorum yemek yiyemiyorum ramazan ayındaki gibi tek başıma bir de uykumu alamayınca galiba. neyse hamd olsun yinede tutabiliyorum. ikindiden sonra bir günlük daha kıldım. şimdi dinlenicem. Allahım hepimizinde kıldığı namazları tüm ibadetlerimizi kabul etsin.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ay herkezler beni gecmiş ya:)size yetişmem mumkun degıl:(

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar sizlerden dua beklliyorum namazların ardından banada dua edin suan cok zor bir dönemdeyim aslında 1 ay sonra dügünüm vardı bazı aksilikden dolayı uzadı ama ne zamanda belli degil ortalık biraz karısık dua edin ne olur ailelerin arasında muhabbet olsuntatlılık olsun unutmayın benı...:(:(

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar sizlerden dua beklliyorum namazların ardından banada dua edin suan cok zor bir dönemdeyim aslında 1 ay sonra dügünüm vardı bazı aksilikden dolayı uzadı ama ne zamanda belli degil ortalık biraz karısık dua edin ne olur ailelerin arasında muhabbet olsuntatlılık olsun unutmayın benı...:(:(
birazdan iftar edicem Allah işlerinizi yoluna koysun Rabbim kolaylaştırsın bu süreci hayırla atlatmayı nasip etsin.

kolaylaşırın zorlaştırmayın sevindirin nefret ettirmeyin hadisi şerif

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar kardeşlerim sağlık, huzur, bereket dolu güzel bir gün olsun inşallah. sabaha karşı yatmıştım sağolsun oğluşum erkenden uyandırdı :) ben de bir günlük kazamı ödedim elhamdülillah. birazdan giyinicez ilk defa okula götürücem ilkokul birler alıştırma için erken başlıyor. Allahım inşallah sorunsuz huzurla geçiririz. Allahım hayırlı öğretmenler hayırlı arkadaşlar versin. dualarınızı beklerim. :)

uyanınca okunacak dua

Elhamdü lillâhillezî ehyânâ ba’de mâ emâtenâ ve ileyhi’n-nuşûr.

(Bizi uykuyla bir nevi öldürdükten sonra dirilten Allah’a hamd olsun. Sonuçta dönüşümüz O’nadır.)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
sılacım allah minik yavrunada sanada kolaylık versin artık herğün erken kalma başladı rabbim hayırlı merhametli allah yolunda giden ğüzel terbiyeler veren öğretmenler nasip etsin inşallah selam ve duayla kalın canım

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
ebuzer kardeşim biz seni geçtik diye umutsuzluğa kapılma bu ay biz geçeriz bidahaki ay sen bizi geçersin
heray biz geçicez diye bişey yok sen kazalarını bırakma yeter
artı düğününde gecikmiş olsun herşeyde bi hayır vardır sakın üzülme bütün ailenin ders alacağı bişeyvardırki
rabbim engeller koymuş bekle haırlısı neyse o olsun inşallah üzülmen yersiz bence bundada bi hayır vardır de sabret ve bekle kardeşim
mutlaka rabbim selamete çıkaracaktır seni allaha emanet ediyorum dualarımda olucaksın ğüzel kardeşim

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
birazdan iftar edicem Allah işlerinizi yoluna koysun Rabbim kolaylaştırsın bu süreci hayırla atlatmayı nasip etsin.

kolaylaşırın zorlaştırmayın sevindirin nefret ettirmeyin hadisi şerif

allah razı olsun sıla ablacım inşallah hayırlısıyla atlatılır evlılık öncesı cok zor derlerdıde inanmazdım yınede hamd olsun baska sıkıntı olmasın..

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ebuzer kardeşim biz seni geçtik diye umutsuzluğa kapılma bu ay biz geçeriz bidahaki ay sen bizi geçersin
heray biz geçicez diye bişey yok sen kazalarını bırakma yeter
artı düğününde gecikmiş olsun herşeyde bi hayır vardır sakın üzülme bütün ailenin ders alacağı bişeyvardırki
rabbim engeller koymuş bekle haırlısı neyse o olsun inşallah üzülmen yersiz bence bundada bi hayır vardır de sabret ve bekle kardeşim
mutlaka rabbim selamete çıkaracaktır seni allaha emanet ediyorum dualarımda olucaksın ğüzel kardeşim

ablacım aslında ben razıyı mutlaka herseyde bir hayır var inanıyorum elhamdulıllah ama nısanlım kabullenemıyor bazı seylerı en cok ona uzuluyorum bılemıyorum rabbım baska sıkıntı vermesın dualarınızı beklıyorum buarada adım sevda ismimle dua edersenız cok sevınırım....

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm hayırlı sabahlar kardeşlerim sağlık, huzur, bereket dolu güzel bir gün olsun inşallah. sabaha karşı yatmıştım sağolsun oğluşum erkenden uyandırdı :) ben de bir günlük kazamı ödedim elhamdülillah. birazdan giyinicez ilk defa okula götürücem ilkokul birler alıştırma için erken başlıyor. Allahım inşallah sorunsuz huzurla geçiririz. Allahım hayırlı öğretmenler hayırlı arkadaşlar versin. dualarınızı beklerim. :)

uyanınca okunacak dua

Elhamdü lillâhillezî ehyânâ ba’de mâ emâtenâ ve ileyhi’n-nuşûr.

(Bizi uykuyla bir nevi öldürdükten sonra dirilten Allah’a hamd olsun. Sonuçta dönüşümüz O’nadır.)

Ve aleyküm selam ablacm.. Hayırlı uğurlu bir sene olsun inşaallah.. Sana da Eren'e de:a12:
Rabbim yardımcınız olsun. Benim nişanlım da öğretmen..
Kaza namazlarım şimdiye kadar 15 günlük kıldım:a03: Ramazanda fazla kılamadm. Oruca da 1 hafta sonra başlıcam Allah'ın izniyle.. Dualarında bizleri de unutma:a12:

Duan için de Rabbim razı olsun.. B) Çok kısa dualar. Ben bu duaları ezberleyemedim. Onları da ezberliycem inşaallah.. Abla sen bu dualara bir konunda yer vermiştin yanlış hatırlamıyorsam. Unuttum hangisiydi. Varsa, hatırlıyorsan söyler misin hangi konuydu?

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
sılacım allah minik yavrunada sanada kolaylık versin artık herğün erken kalma başladı rabbim hayırlı merhametli allah yolunda giden ğüzel terbiyeler veren öğretmenler nasip etsin inşallah selam ve duayla kalın canım
amin canım inşallah iyi olur hayırlı olur benimde doğdu doğalı uykusu azdır canım. dokuza kadar bile uyumaz pzr günü bile. ama ben onu öğlenci yaptım. bu yıl inşallah öyle olacak Rabbim hayırlısıyla kolaylaştırsın. çok sağol.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun sıla ablacım inşallah hayırlısıyla atlatılır evlılık öncesı cok zor derlerdıde inanmazdım yınede hamd olsun baska sıkıntı olmasın..
inşallah ablam Allahım yardımcınız olsun oluyor hep insanlarla geçinmek zor evde apartmanda işte. sorunlar hallolsun inşallah. Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr. Allahm kolaylaştır Allahım zorlaştırma Allahım benim bu işimi hayırlısıyla tamamına erdir.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ablacm.. Hayırlı uğurlu bir sene olsun inşaallah.. Sana da Eren'e de:a12:
Rabbim yardımcınız olsun. Benim nişanlım da öğretmen..
Kaza namazlarım şimdiye kadar 15 günlük kıldım:a03: Ramazanda fazla kılamadm. Oruca da 1 hafta sonra başlıcam Allah'ın izniyle.. Dualarında bizleri de unutma:a12:

Duan için de Rabbim razı olsun.. B) Çok kısa dualar. Ben bu duaları ezberleyemedim. Onları da ezberliycem inşaallah.. Abla sen bu dualara bir konunda yer vermiştin yanlış hatırlamıyorsam. Unuttum hangisiydi. Varsa, hatırlıyorsan söyler misin hangi konuydu?

amn amin amin inşallah. onbeşgünlükte iyi ben ara verince geçersin belki beni. tamam inşallah birlikte tutalım oruçları tek başına biraz daha zor oluyor. ramazan ayında nasıl daha güçlü oluyor insan cemaat gibi olunca. benim üçüncü günüm elhamdülillah. Allahım güç kuvvet versin zorlanıyorum aydın çok sıcak dışarı çıkmak zorundayım konuşmak zorunda da kalıyorum. susuyorum. Allahım cennette en güzel sulardan içeceklerden içeriz inşallah. cehennemin içeceklernden hiç içmeyiz. canım o dualar esma ezberinde vardır ordan bakabilirsin burdan da yazarım arada.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm sevda kardeşim.. Rabbim sıkıntılarınızı hayra çıkarsın inşaallah.. Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..
Hayırlısıyla evlenirsiniz inşaallah.. Her şeyde bir hayır var bunu gerçekten unutmayalım.. Rabbim bu idrak olmaktan alıkoymasın bizleri. Dualarımda olacaksın inşaallah.. Sen de bizler için dua et.. Adım Dilek:a12:
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah..:a14:

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm sevda kardeşim.. Rabbim sıkıntılarınızı hayra çıkarsın inşaallah.. Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin..
Hayırlısıyla evlenirsiniz inşaallah.. Her şeyde bir hayır var bunu gerçekten unutmayalım.. Rabbim bu idrak olmaktan alıkoymasın bizleri. Dualarımda olacaksın inşaallah.. Sen de bizler için dua et.. Adım Dilek:a12:
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaallah..:a14:
allah razı olsun dilekcim insallah hayırlısı olur sıkıntısız kedersiz sende nışanlıymılsın bende senın ıcın dua edecegım rabbım yuvanızı mubarek etsın hayırlı etsın insallah..

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah ablam Allahım yardımcınız olsun oluyor hep insanlarla geçinmek zor evde apartmanda işte. sorunlar hallolsun inşallah. Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr. Allahm kolaylaştır Allahım zorlaştırma Allahım benim bu işimi hayırlısıyla tamamına erdir.

insallah ablacım...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt