gündüz pek birşey yapamadım çok bitkin ve susuzdum yattım biraz okuldan gelince az sonra bir günlük ödeyeceğim inşallah. bir günde namazların ardından bugünlük iki gün sadece Allah celle celalühü kabul etsin.
ne güzel yazmışsın kardeşim
benim aklıma geliyor borçlar bende hesap yapıyorum 17 senenin borçu
ama çalıştıgım için ancak günlük farz olanları kılıyorum
böyle bir konu açtıgın için ALLAH(C.C)RAZI OLSUN SENDEN
aleyküm selam canım kardeşim geçmiş olsun iyi kılmışsın yine dün ben de bir günlük anca kıldım kuşluk vaktinde okulda oluyorum. haftaya değişecek ama inşallah herşey yolunda giderde biraz arttırırım. doğru bugüne kadar bire bir kılsaydım bitmek üzereydi benim. bu yarış başlamadan önce ramazan ayından da önce koskoca üç ayda bir aylık anca kılmışım. kuşluk vaktinde bir günlük kılmak bereket katıyor bu işe.selamün aleyküm kardeşlerim bende mümkün olduğu kadar kılmaya çalışıyorum namazlarımı.annem
için gittiğimiz kaplıcada camiye gidip kılıyordum ama tabi hergün iki günlük kılıyordum evde orada 1 günlük kazalarımı bile zor kıldım .ALLAH affetsin inşallah.evdede gelince gelen giden hastane derken fazla kılamadım ama olsun düşününce 1 günlük bile kazamızı kılsak ne kadar güzel hiç yapmamaktan daha iyidir bence.ALAHA emanet olun kardeşlerim.
aleyküm selam canım kardeşim geçmiş olsun iyi kılmışsın yine dün ben de bir günlük anca kıldım kuşluk vaktinde okulda oluyorum. haftaya değişecek ama inşallah herşey yolunda giderde biraz arttırırım. doğru bugüne kadar bire bir kılsaydım bitmek üzereydi benim. bu yarış başlamadan önce ramazan ayından da önce koskoca üç ayda bir aylık anca kılmışım. kuşluk vaktinde bir günlük kılmak bereket katıyor bu işe.
selamünaleyküm.ben de kaç yıldır böyle yapıyorum.Allah kabul eder inşallah.
selamünaleyküm.ben de kaç yıldır böyle yapıyorum.Allah kabul eder inşallah.
aleyküm selam canım kardeşim önce nickimi değiştirdim sıla1 oldu Zümra kim bu dersinselamün aleyküm canım kardeşim.inşallah hep birlikte sayılarımızı arttırabiliriz ama biz zor olan için nir adım attık ALLAHIMIN izniyle hem vakit namazlarımızı kılıyoruz artık borç yapmıyoruz hem kazalara başladık bir günlük bile kılamayan kardeşlerimde varsa üzülmesinler.3 adet bile namaz kılsalar günlük ayda 90 tane.yeri geliyor bizlerde çok kaza kılamıyoruz.ama inşallah RABBİM yolundan ayırmasında .hep böyle devam ederiz ve namazlarımız biter inşallah.el ele yürek yüreğe devam inşallah.ALLAHA emanet olun
canım daha yirmi yaşındasın ne güzel kaç yıldır namaz kılıyorsun demekki. kaç yıldır böyle yapıyorum dediğne göre az kalmış inşallah sen de tertip sahibi olacaksın yakında darısı bizimde başımıza.selamünaleyküm.ben de kaç yıldır böyle yapıyorum.Allah kabul eder inşallah.
aleyküm selam canım kardeşim önce nickimi değiştirdim sıla1 oldu Zümra kim bu dersin
inşallah arttırız. önemli olan sebat etmek. yeterki kopmayalım devam edelim birlikte böyle daha fazla kılabiliyorum açıkçası kuşluk vakti geçmeden bir günlük kılmak istiyorum ama ne ağır geliyor insana sabah namazından beri kerahat vakti çıktı kaç saat oldu bir geçemedim seccadenin başına. abdestimde var. namaz kılmayanlara tavsiyem sakın namazlarını geçirmesinler hep düzenli kılsınlar. namaz kılmak farz Allahın kesin emri. çok ağır geliyor yoksa..
canım sağolasın senin iyiliğin bu borç kaç yıla tekabül ediyor anlamadım rekat sayısı mı acaba? ben yıl olarak hesaplamıştım. şimdi ay olarak bir sayfaya işaretliyorum altına da yazıyorum 1. ay bitti gibi. defterler elimde parçalandı hep şimdiki defterimde iki yıldır falan hep elimde yıprandı gitti. arada başka şeylerde yazıyorum oruç borçları vs. bu arada benim ramazanda tutamadığım oruç borçlarım bitti bugün ben de çok bitkinim gerçekten hava sıcak hala burda çocuğu getir götür öğlen bırak akşam al. birde öğretmenden her gün şikayet dinle moral olmayınca iyice hal kalmıyor. Allahım yarınlarımızı daha güzel eylesin inşallah. herşey çok daha güzel olsun. birkaç gün dinlenip borçlara devam edeceğim inşallah. bakalım ay bitince nasıl olacak? yarış sonucu yanibenim canım kardeşim ,güzel yürekli kardeşim bende acem kızı kardeşimize çok özendim.benim daha o kadar çok ki borcum.19.780 tane felan.ama olsun bir adım attık ya namazlarımız için.bu konu o kadar güzel olduki insan baktıkça yapılanlara yapası geliyor daha fazla.namaz zaten farz ilk sorgu birde geçemezsek kalıyoruz .ALLAHIM göstermesin ama biz adım attık RABBİMİN rızası için .1 günlük yada 3 adet en azından mücadele ediyoruzyeni nikin hayırlı olsun canım kardeşim ben anladım zaten salavat konusundan .inşallah daha güzel şeyler yapacağız burada az kaldı diyeceğiz ALLAHIN izniyle.ALLAHA emanet olasın güzel yürekli kardeşim
canım sağolasın senin iyiliğin bu borç kaç yıla tekabül ediyor anlamadım rekat sayısı mı acaba? ben yıl olarak hesaplamıştım. şimdi ay olarak bir sayfaya işaretliyorum altına da yazıyorum 1. ay bitti gibi. defterler elimde parçalandı hep şimdiki defterimde iki yıldır falan hep elimde yıprandı gitti. arada başka şeylerde yazıyorum oruç borçları vs. bu arada benim ramazanda tutamadığım oruç borçlarım bitti bugün ben de çok bitkinim gerçekten hava sıcak hala burda çocuğu getir götür öğlen bırak akşam al. birde öğretmenden her gün şikayet dinle moral olmayınca iyice hal kalmıyor. Allahım yarınlarımızı daha güzel eylesin inşallah. herşey çok daha güzel olsun. birkaç gün dinlenip borçlara devam edeceğim inşallah. bakalım ay bitince nasıl olacak? yarış sonucu yani
selamün aleyküm benim canım kardeşim 5-10 yıl arasına denk geliyor.kazaları kılacağım rakamlara bağlı .toplam namaz borcum oraya yazdığım rekat değil.1 gün 6 adet namaz borcuna denk geliyorya benimkide toplam borç .benim 1aylıktan daha fazla oldu kıldıklarım sanırım.ama bazen çok rehavet çöküyor .moralim bozukken felan kılamıyorum fazla.birde şevval orucuna başladım 2 gündür .acayip yorgun oluyorum malesef....ama vazgeçmeyeceğim az yada çok devam edeceğim.ALLAHA emanet ol canım kardeşim