Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (1 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar kadir gecemiz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah. Allah nasip ederde müsait olursam bu gece sizlerle yarışmak istiyorum :) hadi sabahlayalım birlikte yapabildiğimiz kadar tabi

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aa kimse girmemiş hım anladım herkes namaz kılıyor ben de gideyim bari :)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
a.s serapcım evet gerçekten biz çok ğüzel bi aileyiz rabbim bizleri cennettede beraber etsin
ne ğüzelki ailemiz hızla büyüyor keşke böyle ibadet yarışıyla büyüyen aileler çok olsa olurda inşallah selametle kal bitanem

amin ablacım amin .biz hemde çok güzel koskocaman bir aileyiz.bir güzelll haberim daha var .benim benim gerçek kardeşim gibi olan ümit var tanıdığım.ona anlattım kampanyamızı onada söyledim artık oda katıldı aramıza bu güzel aileye o bana bilgisini verdikçe ben yazarım buraya.RABBİM inşallah bu güzel yarışta yar ve yardımcımız olsun.ALLAHA emanet ol ablacım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım kardeşim:a12: Çok güzell bir haber buu..
OO sevincim kat kat artıyoo..:a15:
Hayırlı olsun diyelim can kırıkları kardeşimize..
Allah celle celaluhu senden razı olsun serapçım..
Birilerine vesile olabiliyorsak ne mutlu..
Hayırlı geceler olsun..:a14:

netten-orgu-seccade-modelleri.jpg

Bu da benden sana hediye olsun :) içimden geldi :)

selamün aleyküm canım.şimdi bir güzel haber daha benim kardeşim gibi olan ümitte katıldı bu güzel hayırlı yarışa.onun kıldıklarınıda ben yazarımburaya.çok ama çok güzel bir duygu bu .ALLAH burdaki herkesten razı olsun inşallah.o kadar güzel bir kalbin var ki.sağol birtanem bu güzel hediyeyi o güzel kalbinden geçirip bana hediye ettiğin için .RABBİM Senide hep ama hep mutlu etsin canım .ALLAHA emanet ol

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
amin ablacım amin .biz hemde çok güzel koskocaman bir aileyiz.bir güzelll haberim daha var .benim benim gerçek kardeşim gibi olan ümit var tanıdığım.ona anlattım kampanyamızı onada söyledim artık oda katıldı aramıza bu güzel aileye o bana bilgisini verdikçe ben yazarım buraya.RABBİM inşallah bu güzel yarışta yar ve yardımcımız olsun.ALLAHA emanet ol ablacım

selamün aleyküm serapcım kadir gecenız mübarek olsun ne ğüzel birkişi daha bulmuş ve sebeb olmuşsun
inşallah çok daha büyür kocaman oluruz herkes kurtarır kendini allah hepimizede kolaylık versin rabbime emanet ol bitanem

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
site çok yavaş arkadaşlar ben kapatıyorum artık paylaşım yapamıyorum birşeyler okuyamıyorum. sabaha kadar nasip olursa namaz tesbih dinlene dinlene devam edeceğim Allahım kazalarımızı ödeyip en kısa zamanda bitirmeyi nasip etsin Rabbim. Allahım affetsin. hayırlı geceler.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım.şimdi bir güzel haber daha benim kardeşim gibi olan ümitte katıldı bu güzel hayırlı yarışa.onun kıldıklarınıda ben yazarımburaya.çok ama çok güzel bir duygu bu .ALLAH burdaki herkesten razı olsun inşallah.o kadar güzel bir kalbin var ki.sağol birtanem bu güzel hediyeyi o güzel kalbinden geçirip bana hediye ettiğin için .RABBİM Senide hep ama hep mutlu etsin canım .ALLAHA emanet ol

Aleyküm selam canımm.. Çok sevindiim aramıza birinin daha katılıyor olmasına.
Rabbim kendisinden razı olsun inşaallah..
Kadir gecemiz mübarek olsun inşaallah B) :)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Hepimizin gecesi mübarek olsun inşaallah..
Rabbim bu güzel geceyi huşu içerisinde,
hayırlıca geçirmeyi nasip eylesin bizlere..
Bol Namazlı, Bol Kur'an'lı, Bol zikirli, Bol dualı hayırlı geceler ve sabahlar olsun kardeşlerim..
Rabbim dualarımızı kabul eylesin..
Bizleri de dualarınızda unutmayın.
Dualarda buluşmak duasıyla inşaallah.. B)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
arkdşlr sitedenmi kaynaklanıyo yoksa benim blgsrdanmı açılmıyo nedense dünde öleydi buğünde çok geç açıldı
bizim site ama şükür açıldı neyse arkdşlr nasılsınız iyimisiniz ben buğünlerde pek giremiyom kayınvaldemin evine bayram temizliği yapıyorum boyayla ugraşıyom 3 ğündür sizleri özledim valla yaa inşallah iyisinidir bak bn 3 ğündür kaza pek kılamıyorum beni geçmeyin sakın:)) neyse canım ailem sizleri a.e. ediyorum hayırlı akşamlar

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm serapcım kadir gecenız mübarek olsun ne ğüzel birkişi daha bulmuş ve sebeb olmuşsun
inşallah çok daha büyür kocaman oluruz herkes kurtarır kendini allah hepimizede kolaylık versin rabbime emanet ol bitanem

sağol ablam ALLAH vesile kılıyorda sebep oluyoruzdur inşallah.evet inşallah kurtuluşa hep birlikte ereriz ablacım.sende ALLAHA emanet ol ablacım.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam canımm.. Çok sevindiim aramıza birinin daha katılıyor olmasına.
Rabbim kendisinden razı olsun inşaallah..
Kadir gecemiz mübarek olsun inşaallah B) :)

canım sağol RABBİM hepimizden razı olur ve kurtuluşa ereriz inşallah.ALLAHA emanet ol canım

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Başlangıç Tarihimiz: 31 Ağustos 2010

KATILIM LİSTEMİZ

1-turk8487
2-sıla1
3-ebuzer25
4-tek_dileğim
5-serap8191
6-Dudu Abla
7.Yeşilyol
8-Fadime
9-Burcu
10-Kardelele
11-e.s.r.a
12-can kırıkları
13-leyla-1
14-ümit

Gözden kaçırmış olabileceğimden eksik yazmış olabilirim.
Tamamlarsanız sevinirim..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
maşşallah maşşallah 14 kişi olmuşuz ne ğüzel allah sayımızı artırsın inşallah rabbim hepimize kazalarımızı bitirmek nasip etsin
işte 1 hafta oldu bile ne çabuk oldu ben anlamadım kardeşlerim inşallah birğün gelir kazalarımız bitti şükür diyebiliriz
allahım oğünleri göstersin inşallah rabbime emanetsiniz kardeşlerim hayırlı geceler sizlerin olsun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
maşşallah maşşallah 14 kişi olmuşuz ne ğüzel allah sayımızı artırsın inşallah rabbim hepimize kazalarımızı bitirmek nasip etsin
işte 1 hafta oldu bile ne çabuk oldu ben anlamadım kardeşlerim inşallah birğün gelir kazalarımız bitti şükür diyebiliriz
allahım oğünleri göstersin inşallah rabbime emanetsiniz kardeşlerim hayırlı geceler sizlerin olsun

Evet sayımız 14 e çıktı, maşaallah..:a12:

Zaman çabucak geçiyor işte..:a35:

Rabbim bittiği günleri de göstersin inşaallah..:a15:

Rabbime emanetsin ablacm.. Hayırlı geceler :a14:

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
bende araniza katilmak istiyorum elimdne geldigince kazalari kilmaya calisacagim peki kildigim kazalari sayacakmiyim? sayilari mi bildirecegim? Allah sizlerden razi olsun hayirlara sevaplara vesile oldugunuz icin canim benim.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
bende araniza katilmak istiyorum elimdne geldigince kazalari kilmaya calisacagim peki kildigim kazalari sayacakmiyim? sayilari mi bildirecegim? Allah sizlerden razi olsun hayirlara sevaplara vesile oldugunuz icin canim benim.

Selamun aleyküm ablacm.. Hoş geldin aramıza..
Mutlu ettin bizleri..:a12: Sayımız artıyor elhamdülillah.
Kıldığımız kaza namazlarımızı 1 ay sonra bildireceğiz..
Kaç günlük kıldık diye.. 1. olan kardeşimize de hediyemiz olacak..:a12:
Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşaallah..
Rabbim yer ve yardımcınız olsun.. Hayırlı sabahlar B)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
aramıza bu ğüzel kocaman ailemize h.g kardeşim aramıza katılmana çok sevindim tek dilegim kardeşim aydınlattı seni
nekadar çok kılarsan okadar çabuk biter vede 1nci olma şansını yakalarsın rabbim kolaylık versin a.e.ol canım

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar herkes yazıyor mu rekatleri kimse söylemiyor birşey ser verip sır vermiyorsunuz yani :) ben defterime çizik atıyorum sadece rekatleri yazmadım yazsam mı acaba?

canım boya işleri varmış kolay gelsin Allah yardımcın olsun. oruçla kolay değil.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
kuşluk vaktinide unutmayalım değerlendirelim inşallah.

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Ben sizin planınız gibi kılıyorum.ayrıca oğluma bakan ablayla evde olduğum zaman öğle namazından sonra 1 günlük kaza namazı kılmaya çalışıyoruz....selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt