Selamün aleyküm arkadaşlar kadir gecemiz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah. Allah nasip ederde müsait olursam bu gece sizlerle yarışmak istiyorum hadi sabahlayalım birlikte yapabildiğimiz kadar tabi
a.s serapcım evet gerçekten biz çok ğüzel bi aileyiz rabbim bizleri cennettede beraber etsin
ne ğüzelki ailemiz hızla büyüyor keşke böyle ibadet yarışıyla büyüyen aileler çok olsa olurda inşallah selametle kal bitanem
aleyküm selam canım kardeşim:a12: Çok güzell bir haber buu..
OO sevincim kat kat artıyoo..:a15:
Hayırlı olsun diyelim can kırıkları kardeşimize..
Allah celle celaluhu senden razı olsun serapçım..
Birilerine vesile olabiliyorsak ne mutlu..
Hayırlı geceler olsun..:a14:
Bu da benden sana hediye olsun içimden geldi
selamün aleyküm canım.şimdi bir güzel haber daha benim kardeşim gibi olan ümitte katıldı bu güzel hayırlı yarışa.onun kıldıklarınıda ben yazarımburaya.çok ama çok güzel bir duygu bu .ALLAH burdaki herkesten razı olsun inşallah.o kadar güzel bir kalbin var ki.sağol birtanem bu güzel hediyeyi o güzel kalbinden geçirip bana hediye ettiğin için .RABBİM Senide hep ama hep mutlu etsin canım .ALLAHA emanet ol
amin ablacım amin .biz hemde çok güzel koskocaman bir aileyiz.bir güzelll haberim daha var .benim benim gerçek kardeşim gibi olan ümit var tanıdığım.ona anlattım kampanyamızı onada söyledim artık oda katıldı aramıza bu güzel aileye o bana bilgisini verdikçe ben yazarım buraya.RABBİM inşallah bu güzel yarışta yar ve yardımcımız olsun.ALLAHA emanet ol ablacım
selamün aleyküm serapcım kadir gecenız mübarek olsun ne ğüzel birkişi daha bulmuş ve sebeb olmuşsun
inşallah çok daha büyür kocaman oluruz herkes kurtarır kendini allah hepimizede kolaylık versin rabbime emanet ol bitanem
Aleyküm selam canımm.. Çok sevindiim aramıza birinin daha katılıyor olmasına.
Rabbim kendisinden razı olsun inşaallah..
Kadir gecemiz mübarek olsun inşaallah B)
maşşallah maşşallah 14 kişi olmuşuz ne ğüzel allah sayımızı artırsın inşallah rabbim hepimize kazalarımızı bitirmek nasip etsin
işte 1 hafta oldu bile ne çabuk oldu ben anlamadım kardeşlerim inşallah birğün gelir kazalarımız bitti şükür diyebiliriz
allahım oğünleri göstersin inşallah rabbime emanetsiniz kardeşlerim hayırlı geceler sizlerin olsun
bende araniza katilmak istiyorum elimdne geldigince kazalari kilmaya calisacagim peki kildigim kazalari sayacakmiyim? sayilari mi bildirecegim? Allah sizlerden razi olsun hayirlara sevaplara vesile oldugunuz icin canim benim.