Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (2 Kullanıcı)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı sabahlar herkes yazıyor mu rekatleri kimse söylemiyor birşey ser verip sır vermiyorsunuz yani ben defterime çizik atıyorum sadece rekatleri yazmadım yazsam mı acaba?

canım boya işleri varmış kolay gelsin Allah yardımcın olsun. oruçla kolay değil.

saol sılacım allah razı olsun anne babayı mutlu etmek yormuyor insanı ben kemdim istedim boya yapayım diye onlarda çok memnun oldular sağ olsunlar başımızda dursunlar inşallah artı çizgi atıyorum demişin rekatları saymana gerek yok kıldıgın 1 ğünlük kazaya 1 cizgi atarsan kaç ğünlük kıldığın belli olur bitanem seni rabbime emanet ediyorum hayrı geceler canım

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
arzucum nerlerdesin yaa sesin solugun çıkmıyo bende dedim bu kız sessiz duruyo bomba gibi gelicek kazaları fulladın herhalde:))
bak beni geçmede naparsan yap ama bnde şu sıralar pek yapamaz oldumda yinede yapmaya çalışıyorum allah hepimize kolaylık ve devamlılık versin inşallah artı bebegine bakan kardeşide aramıza katarsan vesile olmuş olursun canım hem oda boş vakitlerini bizlerle yarışarak kazalarını bitirir inşallah bi teklif et derim canım a.e.ol selam ve duayla kal miniğini öp benim için

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
maşşallah maşşallah 14 kişi olmuşuz ne ğüzel allah sayımızı artırsın inşallah rabbim hepimize kazalarımızı bitirmek nasip etsin
işte 1 hafta oldu bile ne çabuk oldu ben anlamadım kardeşlerim inşallah birğün gelir kazalarımız bitti şükür diyebiliriz
allahım oğünleri göstersin inşallah rabbime emanetsiniz kardeşlerim hayırlı geceler sizlerin olsun

benim biraz zor bitti demek için daha senelerim var ama olsun bu yola baş koyduk başladıkya bir adım attıkya hayır yolunda bin şükür .çok ama çok mutluyum hiç yapmamaktansa ben başladım RABBİM devam etmek için uğraştım demek var değilmi?ALLAHA emanet ol ablacım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
bende araniza katilmak istiyorum elimdne geldigince kazalari kilmaya calisacagim peki kildigim kazalari sayacakmiyim? sayilari mi bildirecegim? Allah sizlerden razi olsun hayirlara sevaplara vesile oldugunuz icin canim benim.

benim dünyalar tatlısı melek ablam hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin ve iyiki geldin .ALLAHA emanet ol ablacım

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
tabiki serapcım başlamamız çok daha önemli bitirmeye ömrümüz yetermi allah bilir ama dediğin gibi kulumunun ömrü yetseydi bitircekti
dermiş ve ben kıldı kabul ediyorum dermiş ğüzel rabbim ömrümüz yeterse bitiririz yetmesse rabbim bitirdi kabul etsin
inşallah bende sen gibi çok mutluyum çok huzurluyum rabbime şükür
üzerimden kocaman yük kalktı sanki büyük bi istekle kılıyorum allahım eksiğimizle yanlışımızla kabul etsin inşallah
canım allahın selamı üzerine olsun selam ve duayla kal

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar bugün benim çok bereketsiz geçti ne gece ne kuşlukta kaza kılmak nasip olmadı. kuşlukta abdest aldm aniden kapı çald merdiven temizliği için gelmişler sonrada arkadaşm geldi vs vs. olmadı vakit geçti. ayakta duracak halim yok ama yine de kalkıp ikindiyi kılmam lazım. bayramda kendime gelirim inşallahda bayramdan sonra kılarım bolca. oruç çok ağr gelmesine rağmen tutabildim ona da hamd olsun binlerce kere.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
tabiki serapcım başlamamız çok daha önemli bitirmeye ömrümüz yetermi allah bilir ama dediğin gibi kulumunun ömrü yetseydi bitircekti
dermiş ve ben kıldı kabul ediyorum dermiş ğüzel rabbim ömrümüz yeterse bitiririz yetmesse rabbim bitirdi kabul etsin
inşallah bende sen gibi çok mutluyum çok huzurluyum rabbime şükür
üzerimden kocaman yük kalktı sanki büyük bi istekle kılıyorum allahım eksiğimizle yanlışımızla kabul etsin inşallah
canım allahın selamı üzerine olsun selam ve duayla kal

amin ablacım.inşallah RABBİME yüzümüz ak çıkarız huzuruna.bizde pazar yada pazartesine kadar yokuz internete giremeyeceğim.bilginiz olsun istedim.ALLAHA emanet ol ablacım

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim bol bereketli hayırlı bayramlar hayırlı günler nasip etsin Rabbim hep beraber inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak namazlarımızı ibadetlerimizi en güzel şekilde yapmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler hayırlı bayramlar inşallah..

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadşlar bır kac gün giremedim bayram temızlıgı hatımler bırazda rahatsızım 3 gundur gripden dolayı yanı 3 gün dersimi yapamadım:(buarada hepinizim mubarek ramazan bayramı mubarek olsun..sevgilerimle..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ğüzel kardeşlerim bende hepinizin bayramınızı kutlar herşeyden önce saglık mutluluk dilerim
rabbim yaptığınız ibadetleri kabul etsin orucumuzuda uğurladık daha nice oruçlar bayramlar görmek nasip etsin allah hepinizi
rabbime emanet ediyorum herzaman dualarımdasınız

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin hayırlı bayramlar ebuzer kardeşim sorma ben de üç gündür saldım kendimi gitti ama inşallah pztden itibaren yine toparlanırım. hatta bugünden kendimi disiplin etsem iyi olacak. işte Ramazan ayı çok bereketliydi gece kalkıyordum iki günlük bile kaza ettiğim olmuştu gece. inşallah yine birbirimize destek oluruz oruçlara başlarız çok faydası oluyor.

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Ben aklı başına sonradan gelenlerdenim. yani namaza çok geç başladım. 29 yıllık kaza namazım vardı. çalışırken 3 yılını bitirdim. 4 a önce işten ayrıldım ve kaza namazlarına hız verdim. hergün 5 günlük kaza kılmaya çalışıyorum. kendime bir çetele yaptım. hergünün vakitlerini orada işaretliyorum. şimdilik 24 yıllık namazım kaldı. bakalım... Allah büyük. hergün dua ediyorum kaza ibadetlerim bitmeden canımı almasın..

lütfen yaşınız gençken kazalarınızı bitirin. ileriki yaşlarda insan zorlanmaya başlıyor.

Allah cümlemize zamanında yapmadığımız ibadetlerimizi tamamlamayı nasip etsin inşaAllah.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Ben aklı başına sonradan gelenlerdenim. yani namaza çok geç başladım. 29 yıllık kaza namazım vardı. çalışırken 3 yılını bitirdim. 4 a önce işten ayrıldım ve kaza namazlarına hız verdim. hergün 5 günlük kaza kılmaya çalışıyorum. kendime bir çetele yaptım. hergünün vakitlerini orada işaretliyorum. şimdilik 24 yıllık namazım kaldı. bakalım... Allah büyük. hergün dua ediyorum kaza ibadetlerim bitmeden canımı almasın..

lütfen yaşınız gençken kazalarınızı bitirin. ileriki yaşlarda insan zorlanmaya başlıyor.

Allah cümlemize zamanında yapmadığımız ibadetlerimizi tamamlamayı nasip etsin inşaAllah.

Allah yar ve yardımcımız olsun.
aleyküm selam maşallah çok çok iyi. Allahım namazlarımızı kabul etsin zamanında kılınmış gibi sevap yazsın çünkü bilseydik farz olduğunu sevabını kaçırmayacaktık kılacaktık bunu Rabbim biliyor. uzun yıllardır düzenli kılıyorum ama gençlikte okul yıllarında gitti maalesef. hatamın farkındayım. zararın neresinden dönersek kardır bizlerde başkalarına örnek olalım inşallah. ben arkadaşlarımla konuşuyorum defter hazırlıyoruz birlikte inşallah şimdi bir arkadaşım daha var çocukları okula bırakıp birlikte namaz kılmayı teklif edicem ramazan ayında kıldık birkaç kere birlikte. uyumlu akıllı birisi sizler gibi hamd olsun. inşallah birlikte bitireceğiz azmin elinden birşey kurtulamaz. sonu zafer inşallah.
birazdan yatsı sonrasında bir günlük kaza düşünüyorum Allahın izniyle.

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
amin amin amin hayırlı bayramlar ebuzer kardeşim sorma ben de üç gündür saldım kendimi gitti ama inşallah pztden itibaren yine toparlanırım. hatta bugünden kendimi disiplin etsem iyi olacak. işte Ramazan ayı çok bereketliydi gece kalkıyordum iki günlük bile kaza ettiğim olmuştu gece. inşallah yine birbirimize destek oluruz oruçlara başlarız çok faydası oluyor.[/QUOT

inşallah bırbırımıze destek vermemız cok iyi oluyor.ya sankı ramazan bıttı büyü bozuldu hem bereketlıydı hem ibadetlerimizde ihlas vardı bilmiyorum kendı adıma dıyorum inşallah cok daha ıyı olrum

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
ebuzer ğüzelkardeşim ramazan bitti büyü bozuldu diyosun olurmu hiç öle asla büyü bozulmaz
günde beş vakit ezan sesi bizi büyülemeye yetiyor zaten yetmezmi sakın öle düşünüp namazlarını
ihmal etme şeytan sana öle söyleyerek seni namazdan alakoymaya çalışıyor sakın yenilme kardeşim her ezan okunuşunda azimle fırla benim rabbime borcum var ben kardeşlerimle cennete girmek için yarışıyorum de
ve sık sık bilgsayardan kuranlar dinle ilahiler dinle seni teşfik edecektir ramazan ayını evinde kendin yaratmaya çalış o büyüyü yakalarsın aç sesini eperlonun yankılansın ilahiler evinde okunsun kuranlar abüssamedin sesiyle bak gör insan nasıl büyüleniyor nasıl azimle ibadetlerini yapmak için çırpınacaksın
ne olursa olsun savaşdan dönmek yok sılanın dediği gibi zafer bizim olucak inşallah biz kazanıcaz
seni rabbime emanet ediyorum ğüzel kardeşim dualarımdasın

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm hayırlı pazarlar inşallah hepimiz için güzel ve bereketli bir gün olsun :)

aslında birkaç gün ara vermeyi düşünmüştüm toparlanmak için ama hamd olsun dün akşam karar verdim ara vermeyeyim oruçlarıma başlıyayım dedim nasılsa bayram bitti. önce ramazan ayından olan borçlar var ödenecek. niyetlendim bugün. gece sahurumu yaptım. sabahta erken kalktım dedim önce namaz kılayımda sonra yazayım yüzüm olsun :) kuşluk vaktini değerlendirdim. bayramdaki eksikliklerimi telafi etmeye çalıştım. bir güne iki gün olarak düşünüyorum yani altı gün telafi edicem inşallah akşama kadar. biraz halsizim dört rekat namaz kılıyorum beş dk oturuyorum. hesap filan yapıyorum arada tevhid okuyorum. 7,30-9,30 iki saatte dört günlük namaz anca kıldım. birazdan tekrar abdest almayı düşünüyorum. dün kurşun kalem kardeşimin mesajnı okuyunca içime azim, şevk geldi. Allah razı olsun. inşallah benim mesajımı okuyanlarda şevklenir tembellik, ümitsizlik yok bizim elimizde Allahın izniyle. biraz kendimizi zorlayacağız. Allahım sağlık sıhhat versin.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah bırbırımıze destek vermemız cok iyi oluyor.ya sankı ramazan bıttı büyü bozuldu hem bereketlıydı hem ibadetlerimizde ihlas vardı bilmiyorum kendı adıma dıyorum inşallah cok daha ıyı olrum
cemaatin bereketi var şu an elimizde olan inşallah burda yazışalım çok faydası oluyor hadi bakalım namaza gidiyoruz :)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim hala azimli olmana çok sevindim dediğin gibi tembellik yok bende sabah namazını kıldıktan sonra
buraya giriyorum sonra ilahiler dinliyorum konular falan derken kaptırmış gidiyorum allaha şükür hiç kaza namazı kılmadığım ğün olmadı olmasında inşallah alışmışım artık birgünlük kaza kılmasam rahat edemiyorum üzerime biyük biniyo sanki huzur vermiyo
şikayetci deilim şükür aksine çok memnunum he fazla kılmıyormusun derseniz elbette vakit buldukca yorgun olmadığım zaman kılıyorum
ne kadar fazla kılarsak birinci olucamızı unutmuyorumm:)) biz ibadettte yarışan din kardeşleriyiz biz bir ekibiz kocaman birbirine destek verip cennete girmek için yarışan aileyiz sizleri çok ama çok seviyorum benim kocaman ailemsiniz rabbime emanet olun dualarımdasınız

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah canım kardeşim bende uykumu tam alamadım yinede abdest alıverdim birazdan başlarım namaza zaman su gibi akıp geçiyor dikkatli olmamız lazım geri döndüremeyiz. zaten az da olsa her gün kaza kılmak lazım damlaya damlaya göl oluverir. kardeşlerimizin yaşı küçük daha bizler orta elhamdülillah önemli olan niyet etmek Rabbim biliyor içimizdeki pişmanlığı ve başarma arzusunu. oruçlarıda boş geçmeyelim hamd olsun bugün ikinci günüm Allahın izniyle ramazandan kalma kazalarımı şevval ayında bitirmeyi çok istiyorum. Allah celle celalühü namazlarımızı ve oruçlarımızı kabul etsin. selamün aleyküm hayırlı sabahlar

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Şeytan bize gülmeden,
Oyununa gelmeden,
Tevbemizi yapalım,
Gâfil halde ölmeden.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt