Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (2 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun aleyküm canım. İyiyim Allah'a şükür canım sağolasın. Sen nasılsın? Taşındık biz de.. İnternet yoktu bir kaç gündür.Şimdi yeni geldi, yeni giriyorum. İşe gidip geliyorum. Saat 9.30 da eve geliyorum, yoruluyorum. Kazalarım her gün 1 günlük kılıyordum. Sonra azalmaya başladı. 2 günde 1 günlüğe kadar indi. İş yerinde kılıyorum. Eve geldiğimde yatsı ve vitrin kazası kalıyor :( Bu şekilde.. Bakalım hayırlısı olsun. Oruçlarımı da iş yerindeki arkadaşlarla tutmaya çalışıyorum. Genelde ptesi persembe tutuyoruz.Beraber olunca daha iyi oluyor. Rabbim yardımcımız olsun. Dualarınızda beni de unutmayın.. Hayırlı geceler...

Aleyküm Selam canım benim yeni eviniz hayırlı olsun canım.Bu aralar sıkı sık görüşemiyoruz ama her zaman kalbimde gönlümde dualarımdasınız tatlım:)Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kortktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin namazlarını, oruçlarını dualarını ibadetleri kabul etsin inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah iyilik her zaman güzel günler getirsin Rabbim.
Canım benim alalh kolaylıklar versin Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun canım benim seni çok seviyorum öptüm kendine iyi bak tatlım:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
AMİN AMİN AMİN binlerce kez amin canım benm allah razı olsun ğönlüne yüreğine sağlık ettiğin duaların için rabbim herkesin evinde huzur versin gerçekten çok zor biz tam 15 ğündür küsüdük ama buğün gururmu yendim ve barıştım inşallah dogru olanı yapmışımdır dedğin gibi söylenicek çok şeyler varda birkısmını söyleye biliyoruz ama rabbime havale ettim artık allahım dogru yola çevirsin herkesi bi benimkini deil
yüreğine saglık bitanem allah razı olsun rabbim ne sıkıntın varsa biran önce kurtarsın senide selametle kal canım bnm allaha emanetsin
Amin
Canım benim Allah senden de razı olsun sen en iyisini yapmışsın allah yuvanızda huzur mululuk dirlik düzen geçim muhabbet sevgi aşk nasip etsin Rabbim.Kimsenin kurulu yuvasını bozmaya fırsat vermesin Rabbim iyilikler güzellikler nasip etsin.
Canım görsen herkeste olan şeyler kimsenin yuvası dört dörtlük değil en sevdiğim canım dediğim insnalar bile neler yaşıyorlar ama bu dünya bir imtihan dünyası sabredenler kazanacak sabır acı lakin meyvası çok tatlıdır.Canım yakın olsaydında annemle bir sohbet etseydin.Hayatımızda o kadar sıkıntılar acılar yaşadık çok şükür Rabbim her zaman yanımızda bizleri darda sıkıntıda çıkmazda bırakmadı çok şükür halimize Allah bundna geriye bırakmasın hepimizin sonunu hayırlara vesile etsi Rabbim.
Canım benim bütün güzellikler seninle sevdiklerinle ailenle olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun senide çok seviyorumm iyi ki varsın canım öptüm kendine iyi bak:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Benimde niyetim(Allah hakkımda ne hayırlı ev güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah benim ve bütün kardeşlerimin tez zamanda hayır kapılarımızı açmak hayırlı imanlı salih bir eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar nasip edip kendi düzenimin kendi yaşamımın olmasını hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim cümlemizede inşallah.
İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup selamete çıkmak engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması.Sevdiklerimle ailemle sağlıklı huzurlu bir ömür bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak anneme ve bütün hastalarımıza hayırlı şifalar günahlarımızın affolması, yüce ALLAHın rızasını kazanmak, bütün dualarımızın kabul olması, hakkımızda ne hayırlısı ile onun olması,yeğenlerimin hayırlısıyla hidayete ermeleri için içinde buldundukları olumsuzluklardan kurtulmaları anne babaya sevgi muhabbet, evimizde huzur mutluluk hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hacca gitmek,sevdiklerimizle hepimizle ailemizle sonsuz dünya ve ahiret saadetine nail olmak)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Canım benim Allah senden de razı olsun sen en iyisini yapmışsın allah yuvanızda huzur mululuk dirlik düzen geçim muhabbet sevgi aşk nasip etsin Rabbim.Kimsenin kurulu yuvasını bozmaya fırsat vermesin Rabbim iyilikler güzellikler nasip etsin.
Canım görsen herkeste olan şeyler kimsenin yuvası dört dörtlük değil en sevdiğim canım dediğim insnalar bile neler yaşıyorlar ama bu dünya bir imtihan dünyası sabredenler kazanacak sabır acı lakin meyvası çok tatlıdır.Canım yakın olsaydında annemle bir sohbet etseydin.Hayatımızda o kadar sıkıntılar acılar yaşadık çok şükür Rabbim her zaman yanımızda bizleri darda sıkıntıda çıkmazda bırakmadı çok şükür halimize Allah bundna geriye bırakmasın hepimizin sonunu hayırlara vesile etsi Rabbim.
Canım benim bütün güzellikler seninle sevdiklerinle ailenle olsun inşallah.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun senide çok seviyorumm iyi ki varsın canım öptüm kendine iyi bak:)

canım benim rabbim razı olsun sendende sanada hayırlı yuvalar nasip etsin en ğüzel hayatı sizler yaşayın inşallah dediğin gibi keşke yakın olsaydık gerçekten büyüklerimizden çok şeyler ögreniyoruz bnde annenle konuşmayı çok isterdim annene sevğilerimi ve allahın selamını yolluyorum iletirsin inşallah ellerinden öperim bende seni çok seviyorum bitanem benim her iki cihandada yüzünü ğüldürsün rabbim dualarımdasın bitanem sevğiyle kal

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
benim güzel ablam sen en doğru ve en güzel olanı zaten biliyordun bizler aslında senin bildiklerini söyledik sadece.bende geçen üzüldüm birşey oldu .ne kadar zormuş dedim insan haklıyken affedebilmek.ama bin şükür bende şeytana yenilmedim konuştum sonra yanlış anlaşılmaları düzelttik.ablam bak ne güzel pek çok insanın kalbini kazandın.nefsini yendin babamızıda mutlu etmişsin ya çocuklar gibi sevinmiştir.hem küzler barıştığı için hemde onu sayıp sözlerine saygı duyduğun için.inan ablam ne sevaplar yazıldı.şu çivisi çııkmış dünyadaki en güzel hareketleri yaptın ablam.güzel ablam inşallah eşinde ibadetlerinde tam ilerleyen hak yolundan hiç ayrılmayan sizleri hiç kırmayan biri olacak .
benim yüreğim inan o kadar güzel değil ablam.çook ama çok eksiklerim var nefsimi yenmem ,kalbimi temizlemem için .sen güzelsin ,temizsin beni öylegördün.benim nişanlım gerçi imam nikahlı eşim olduğu için eşimde diyebilirim çok ama çok iyi bir ablam.oruçlu namazlı,kuran okuyan.inşallah bende ona bir an önce kavuşurum ablam.çok zor geliyor bazen 2 sene oldu .bazen gerçekten mahvolmuş gibi hissediyorum ama sonra hemen toparlanmaya çalışıyorum günaha girmeyim RABBİMİ gücendirmeyeyim diye.ALLAHA emanet ol güzel ablam.

canım benim seninde eşine biran önce hayırlısıyla kavuştursun inşallah rabbinm ne ğüzel sabretmişiniz ikinizde rabbim mükafatını mutlaka vericektir bitanem sabrın sonu selamet diye boşa dememişler ve biliyormusun senin gibi bir eşe sahip olacağı için eşin yatsın kalksın rabbime dau etsin şükretsin gerçekten çok ğüzel huylu ğüzel yürekli insansın hiç kimse dört dörtlük deil bitanem bizlerinde kusurları mutlaka vardır allah affetsin artık çokda alçak gönüllüsün seni seviyorum ya ben ğerçekten sizleri tanıdığım için rabbime binlerce şükürler olsun enğüzel hayatıda sizler yaşayın inşallah rabbim bana vericeği huzuru mutluluğu sizlere versin iki cihandada inşallah dualarımda olucaksın herzaman bitanem bunu sakın unutma rabbime emanet ol ğüzel yüreklim benm

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ablacım. Özlemiştim seni. Son zamanlarda göremiyordum. Ben de giremiyorum artık. Saat 3 oldu sabah işe gitçem. Eşyaları topluyorum. Ablam okuduğum kadarıyla baya zor günler geçirmişsin. Çok üzüldüm ama sonuca çok sevindim. Serapçığımın yazdıklarına aynen katılıyorum. Mükafatın büyük.. Bazen düşünüyorum da, Rabbimizin en sevdiği helal, boşanmak.. Bunu düşünüp de sabırlı davranıp nefsi düşünmeden, sadece Rabbimizin rızasını kazanabilmek ne büyük bir ecre vesile oluyor. (Allahın izniyle inşaallah) Tabiiki bunu yapabilmek, başarabilmek de; ecri kadar büyük ve zor.. Rabbim ailece sıkıntılarınızı hafifletsin inşaallah.. Çok zor.. Çektiğiniz tüm sıkıntılar günahlarınıza kefaret olur inşaallah.. Ecri büyük olur inşaallah.. Ev için de sağolasın. Taşındık zor oldu, hala toparlanmaya çalışıyoruz.. Sen de benim iyilik meleği ablamsın. Seni çok seviyorum Tertemiz yüreğin niyetine, iyi niyetin ve samimiyetin de bana öyle yansıyor ki.. Rabbim, en önemli şeylerden biri olan kalbimizi ve niyetimizi her daim temiz eylesin.. Hayırda kullanmamızı nasip eylesin.. Rabbime emanet ol ablacım. Rabbim seni korusun.. Hayırlı geceler..

meleğim benim yaptığın dualarına yürekten binlercekez AMİN diyorum allah razı olsun evet gerçekten şu 3 haftadır baya bi sıkıntılı geçti ğünlerim rabbime şikayet olmasın beterinden saklasın ama şükür atlattık allah kimseye çekemiyeceği yük vermesin hele aile bozukluğu dahada zor oluyo boşanmanın ucundan döndük bakalım bundan sonra ne olur canım eşyaları yerleştirmeye geleyim ben sen hem çalışıyon hem ev işiyle uğraşıyon sana kıyamam ben ben yaparım sen kahveni iç ama banada bi kahve yaparsın artık bnde içerim senle :)) gerçekten yakın olsak hiç düşünmeden gelir yerleşmene yardım ederdim bitanem allah yardımcınız olsun huzurla oturun inşallah sanada en ğüzel yuvalar nasip etsin sıkıntılarından kurtarsın ne muradın varsa hayırlısıyla versin rabbim inşallah herzaman dualırımdasınız hepinizde sevğiyle kal bitanem

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
benimde duam huzursulukların bitmesi, kuruntularımın geçmesi, hayırlı iyi niyetli komşu, sağlık, halsizliğimin geçmesi, Ereninde Allah içinden versin derslerini kendi çalışsın okusun. evimde bereket, iyilikler güzellikler, hayırlı ölüm ve cenneti nasip etsin Rabbim bana ve tüm müminlere.

canım benim rabbim sanada huzur iyikomşular versin inşallah çocuğunada zihin açıklıgı versin ne dileğin muradın varsa hepsini hayırlısıyla nasip etsin inşallahsenin içinde 100 şafi okuycam bitanem sıkıntılarından kurtulman için her iki cihandada ğüzel hayat yaşa rabbim sevdiği kullarından etsin daualarımdasın canm benm

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
canım ben bu ay berbatım şimdilik.sürekli rahatsızlandım ya başımın ağrısı dinmiyor ya midemin ağrısı.yada böbreğim ağrıyor kum taş derken 1 günlük bile zor kılıyorum namazlarımı.anlamadımki şeytan çok nefsimi zorlamaya başladı .of ya bir an önce kendimize geliriz inşallah.ALLAHA emanet ol canım

canım benm of deme allah de bu ay böle olur bidahaki ay daha ğüzel olur inşallah nefisle ugraşması çok zor biliyorum bunları bende yaşıyorum rabbim şeytana nefsimize uydurmasın onlardan bizleri korusun canım bazı şeylere sitresmi yapıyorsun bu kadar agrıyla ugraşıyon mideyle baş agrısı mutlaka sinirdendir canım biraz olaylara pozitif bakmaya çalış herşeyi oluruna bırak kendini bu şekilde üzme böbreğinde agrıyomuş bak yazık deilmi sana bitnem rabbim hakkında ne haıyırlıysa onu versin sabret bakalım canım acil şifa versin inşallahta biran önce agrılarından kurtul bitanem sanada 100 şafi okuycam sıkıntıların ve agrıların için rabbim kabul etsin inşallah kendine dikkat et bitanem a.e.ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım inşallah hayırlısıyla tarlanız satılır evinizi alırsınız orada sağlıkla, huzurla oturursun. Allahım kolaylıkla hayırlı evlatlar verir. iyilikler güzellikler verir. çok mutlu olursunuz.

aleyküm selam canım .canım benim canı yürekten amin dualarına.çok sağol benim duamı yaptığın için.

selamün aleyküm canım geçmiş olsun çok üüzldüm böbreğin yine mi ağrıyor artık iyileştiğini sanmıştım. inşallah toparlanırız. şimdide çok uykum var yatamamda çocuğa yazı yazdırıyorum hazırlayıp okula götüreceğim ordan da fetih suresinin ilk sayfasını ezber vermeye bir abla var sağolsun onun yanına. iki gibi evdeyim inşallah. Allahım sağlık şifa versin tembellikten, acizlikten, üşengeçlikten bizleri korusun. bugün oruçluyum elhamdülillah. kaldı 21 gün. Allah kabul etsin tüm ibadetlerimizi. hayırlı günler.

:D tekrar aleyküm selam canım.sorma ameliyattan sonra hiç kontrole gitmedim.kum döktüm arada yine gitmedim.annemlere ne zaman desem bizim hastalığımız var önemli bugün yarın dediler götürmedilerç.bazen aşırı ağrı yapıyor hergün ağrıyor ama aralarda aşırı ağrıyor.ama buna bin şükür.daha beterinden korusun RABBİM.annem bana oruçta tutturmadı evdeyken birlikte yiyelim diye .of ya benim birde fazladan tutmam lazım .keşke bende senin gibi oruç tutabilsem ne kadar çok isterdim.namazlarda çok kötü 1 günlük bile zor kılıyorum .bırak 2-3 günlüğü ne olacak anlamadım .baş ağrım hiç dinmiyor sanırım hepsi sıkıntıdan kaynaklı canım .RABBİM yardımcımız olsun .inşallah RABBİM dualarımızı ibadetlerimizi kabul eylesin canım.ALLAHA emanet ol

benimde duam huzursulukların bitmesi, kuruntularımın geçmesi, hayırlı iyi niyetli komşu, sağlık, halsizliğimin geçmesi, Ereninde Allah içinden versin derslerini kendi çalışsın okusun. evimde bereket, iyilikler güzellikler, hayırlı ölüm ve cenneti nasip etsin Rabbim bana ve tüm müminlere.

amin canım.senin duanıda yaptım .ALLAH kabul eylesin inşallah.ALLAHA emanet ol canım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Canım benim her zaman söylüyorum zaten inanki burda sizlerle olmaktan dolayı çok huzurlu ve mutluyum hayırlara vesile oluyorsakta ne mutlu hepimize çok şükür ben zaten hep evdediyim dışarı çıkıp kötü olumsuz şeylere vesile olacağıma evde oturup namazımı kılıyorum dualarımı yapıyorum Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.Geçen hafta hep hastaneye gitmekle geçti günlerim öyle olumsuz birşey yok annemi pazartesi doktora götürdüm kireçlenme çıktı dizlerinde elleinde sinir sıkışmadı doktor ameliyat dedi ama olmaycak daha önce biobsi oolan yara iyileşmiyor annem çok korkoyor Allah hayırlı şifalar nasip etsin korktuklarımıza uğratmasın Rabbim.Çarşamba kız kardeşimi hastaneye götürdüm ultrasyonda bebişi gördü allah kısmet ederse doğum nisan ayında hayırlı doğumlar kolaylıklar nasip etsin Rabbim.Perşembe ve cuma günü teyzemin oğlunu hastaneye götürdüm bugün amaliyat var safrakesesinden ameliyat olacak taş varmış daha olmadı stresten mi ne tansiyonu yükselmiş öyle olunca doktor yapmamış Allah yar ve yardımcısı olsun.Hastaneye gidecektim haber gelmedi ondan henüz gidemedim teyzemin küçük dotonu yanımda bakalım hayırlısı olsun.
Canım biliyormusun benim anlamadığım allah insnalara fırsat verinc emakam mevki yada başka birşey neden insanlar hep kendi nefsini düşünüyor adeletsizlik yapıyorlar şu koca dünya bizim olsa ne götüreceğiz sank yaptığımız iyilikler yada kötülükler ama insanlar başka pencereden baktıkları için kendilerinde o hakkı görüyorlar obirleri yapıyor diye kendilerinde hak buluyorlar ama bilsinler ki kim olursa olsun bunlar hep kul hakkı başkaları hak ederken haksız yere kendilerini düşünmeleri.Benim kız kardeşimde öyle yaptı canım kim olurs aolsun haksızlığa gelemez ve doğrularından taviz vermez bizler ortadayız hiç birşeyle ilgimiz yok kim ne yapar kendine yapar zaten.Sende iyi yapıyorsun canım zate kısmette varsa dönüp gelir zaten Allah hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim iyilikler güzellikler versin her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın kötü art niyetli fitne fesat insanlara fırsat vermesin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizşin sonunu hayırlara vesile etsin hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Canım benim allah büyük gün doğmadan neler doğar her gün nasıl yeni bir gün doğuyorsa her gün yeni bir umut yeni bir hayal çok şükür hayata bakış açımda değişti her zaman olumlu pozitif bakacağız ki hayata hayatımız daha güzel olsun.Canım benim sanada geçemiş olsun Allah tez zamand ahayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun canım kendine iyi bak bende seni çok seviyorum öptüm:)

benim birtanecik ablam ne çok hastalıkla uğraşmışsın bu hafta .annemiz nasıl şimdi yarası nasıl oldu.ameliyat olmaması daha mı iyi ablam.eğer çare bulamazsanız mutlaka ameliyat olsun ablam.inşallah RABBİM annemizin şifasını ameliyat gerekmeden verirde hepimiz rahat bir nefes alırız.teyzenin oğlunun safra kesesindemi taş ablam.onlar çok kolay oluyormuş teyzemde aldırmıştı söyledi.ya benimki gibi böbrekte olsaydı hadi ALLAH vermesin daha zormuş benimki birde geçiş yolunu tıkamış ağrı gelmeseymiş böbreğimi almaları gerekecekti.ablam hiç korkmasın bak bende ameliyat oldum.ALLAHA sığındım girdim ameliyata .cuma namazının selasıyla girdim.gözümü açtığımda cuma namazı ezanı okunuyordu o kadarda kısasürdü.hem belki esw gibi bir ismi vardı yanlış hatırlamıyorsam yani taşkırma onunlada halledilebilir.korkamasın ablam ne olursa olsun.ablam insanlar çok değişik kimi ne kadar mevki sahibide olsa mütevazi kimide azıcık mevki sahibide olsa hemen değişiyor.olsun ablam hesap ALLAHA oda mütevazi olanda bizlerde hesap vermeyecekmiyiz.RABBİM onlarında yardımcısı olsunda inşallah nefis sınavlarında yenilmesinler.ablam bu arada ne güzel bir haber daha var bebişmi gözüktü.ALLAHIM ne güzel bir meleğimiz mi olacak inşallah kolay bir doğum olur ve sağlıklı güzel bir doğum olur.RABBİM seninde dediğin gibi ablam fesatlardan korusun .ALLAHA emanet ol güzel ablam.

Benimde niyetim(Allah hakkımda ne hayırlı ev güzelini nasip etsin Rabbim.
Allah benim ve bütün kardeşlerimin tez zamanda hayır kapılarımızı açmak hayırlı imanlı salih bir eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar nasip edip kendi düzenimin kendi yaşamımın olmasını hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim cümlemizede inşallah.
İçinde bulunduğum sıkıntılardan kurtulup selamete çıkmak engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması.Sevdiklerimle ailemle sağlıklı huzurlu bir ömür bu dünyada ve ahirette ALLAH'ın sevdiği razı olduğu kul olmak anneme ve bütün hastalarımıza hayırlı şifalar günahlarımızın affolması, yüce ALLAHın rızasını kazanmak, bütün dualarımızın kabul olması, hakkımızda ne hayırlısı ile onun olması,yeğenlerimin hayırlısıyla hidayete ermeleri için içinde buldundukları olumsuzluklardan kurtulmaları anne babaya sevgi muhabbet, evimizde huzur mutluluk hayırlı yaşlar hayırlı ömürler hacca gitmek,sevdiklerimizle hepimizle ailemizle sonsuz dünya ve ahiret saadetine nail olmak)

amin canım ablam .senin içinde duanı yaptım.RABBİM tüm dileklerimizi kabuleylesin inşallah.ALLAHA emanet ol ablam.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim seninde eşine biran önce hayırlısıyla kavuştursun inşallah rabbinm ne ğüzel sabretmişiniz ikinizde rabbim mükafatını mutlaka vericektir bitanem sabrın sonu selamet diye boşa dememişler ve biliyormusun senin gibi bir eşe sahip olacağı için eşin yatsın kalksın rabbime dau etsin şükretsin gerçekten çok ğüzel huylu ğüzel yürekli insansın hiç kimse dört dörtlük deil bitanem bizlerinde kusurları mutlaka vardır allah affetsin artık çokda alçak gönüllüsün seni seviyorum ya ben ğerçekten sizleri tanıdığım için rabbime binlerce şükürler olsun enğüzel hayatıda sizler yaşayın inşallah rabbim bana vericeği huzuru mutluluğu sizlere versin iki cihandada inşallah dualarımda olucaksın herzaman bitanem bunu sakın unutma rabbime emanet ol ğüzel yüreklim benm

benim dünyalar tatlısı melek ablam ne güzeldualar etmişsin.inan ağlamak geldi içimden.beni ne güzel görmüşsün ablam.peygamberimizin dediği ne kadar doğru insan karşısındaki kendi gibi görür.içindeki niyeti neyse öyle görür.sen o kadar temiz o kadar tatlısın ki ablam.inşallah ablam seninde dediğin gibi sabrın sonu selamet.ALLAHIMA sığınıyorum vardır bir hayır diyorum olanlarda ve olacaklarda.asıl güzel eş olan ,tatlı anne ,hayırlı ve düzgün eş,iyi bir arkadaş,iyi bir abla,iyi bir komşu güzel olan hep sensin ablam.inan yemin ediyorum bende seniçok seviyorum ve hep şükrediyorum.RABBİM diyorum ne büyüksün bana bu güzel siteyi yani ailemi verdi önce .sonra türkiyenin her yerinde sevdiklerim olsu sizleri yani en güzel hediyelerini verdi bana.bu yüreğim karşılıksız dua edecek sevecek insana hasretti ve sizleri bahşetti RABBİM bana .ona bin şükür hayatımın en güzel hediyeleri verdiği için.burayı vesile kıldığı için.RABBİM yuvanı cennetten bir köşe yapsın.inşallah iki cihandada el ele ,yürek yüreğe RABBİME ,GÜL KOKULU PEYGAMBERİMİZE kavuşmamızı nasip etsin ablam .ALLAHA emanet ol

canım benm of deme allah de bu ay böle olur bidahaki ay daha ğüzel olur inşallah nefisle ugraşması çok zor biliyorum bunları bende yaşıyorum rabbim şeytana nefsimize uydurmasın onlardan bizleri korusun canım bazı şeylere sitresmi yapıyorsun bu kadar agrıyla ugraşıyon mideyle baş agrısı mutlaka sinirdendir canım biraz olaylara pozitif bakmaya çalış herşeyi oluruna bırak kendini bu şekilde üzme böbreğinde agrıyomuş bak yazık deilmi sana bitnem rabbim hakkında ne haıyırlıysa onu versin sabret bakalım canım acil şifa versin inşallahta biran önce agrılarından kurtul bitanem sanada 100 şafi okuycam sıkıntıların ve agrıların için rabbim kabul etsin inşallah kendine dikkat et bitanem a.e.ol

amin ablam amin.bu ara şeytan gerçekten nefsimi çok zorluyor ama yılmayacağım ablam.gerçekten çok zorlandığım zamanlarım oluyor .annemin hastalığından dolayı şiddet eğilimi artıyor.hakaretler,küfürler vurmaya çalışmalar en kötüsü benden hiç bir zaman memnun olmuyor .anne hakkı beni çok korkutuyor o yüzden.biraz o birazişsizlik,biraz evlenememe eşime kavuşamama hepsi hastalık yapıyor ister istemez.böbreğim içinde kontrole gitmem lazım canım bazen çok aşırı acıyor.ama şükür RABBİME bin şükür beni hep korudu yollarımı açtı.daha beterinden korusun ne kötüler var.hem o ameliyat böbreğimden olan bana sanki ikinci bir şans verdi hayata bakış açımda.ne kötüler vardı 19-20 yaşında 23 ameliyat geçiren çocuğumu desem,yanımda yatan böbreği ve kaburgası alınan ablamımı,geceleri ağrıdan bağıran ağlayan insanlarımı.hayat çok güzel .zorluklarda güzel çünkü RABBİM beni temizlemek istedi.o yüzden RABBİME şükür bin şükür.yılmak yok değilmi ablam:) bizim büyük ALLAHIMIZ Var.bana dua ettinya dünyalar benim oldu ablam.ben daha ne isterimki.ALLAHA emanet ol ablam

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
benim birtanecik ailem içimden geldi söylemek istedim sizleri o kadar çok seviyorumki.RABBİME Hep şükrediyorum.ALLAHIM o kadar güzelki sizleri tanımamı nasip etti.ben sizlerin duaları sayesinde ayakta durabildim ,yanlışlardan döndüm .sizler ne büyük ne kadar güzel kalplisiniz. RABBİM evlerinizi yuvalarınızı hep cenneten bir köşe gibi yapsın.sıkıntılar sizlerden hep uzak dursun .RABBİM iki dünyadada cenneti ve birlikte olmayı nasip etsin.o güzel kalplerinizden gelen tüm dualarınız kabul etsin .ALLAHA emanet olun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
benim birtanecik ablam ne çok hastalıkla uğraşmışsın bu hafta .annemiz nasıl şimdi yarası nasıl oldu.ameliyat olmaması daha mı iyi ablam.eğer çare bulamazsanız mutlaka ameliyat olsun ablam.inşallah RABBİM annemizin şifasını ameliyat gerekmeden verirde hepimiz rahat bir nefes alırız.teyzenin oğlunun safra kesesindemi taş ablam.onlar çok kolay oluyormuş teyzemde aldırmıştı söyledi.ya benimki gibi böbrekte olsaydı hadi ALLAH vermesin daha zormuş benimki birde geçiş yolunu tıkamış ağrı gelmeseymiş böbreğimi almaları gerekecekti.ablam hiç korkmasın bak bende ameliyat oldum.ALLAHA sığındım girdim ameliyata .cuma namazının selasıyla girdim.gözümü açtığımda cuma namazı ezanı okunuyordu o kadarda kısasürdü.hem belki esw gibi bir ismi vardı yanlış hatırlamıyorsam yani taşkırma onunlada halledilebilir.korkamasın ablam ne olursa olsun.ablam insanlar çok değişik kimi ne kadar mevki sahibide olsa mütevazi kimide azıcık mevki sahibide olsa hemen değişiyor.olsun ablam hesap ALLAHA oda mütevazi olanda bizlerde hesap vermeyecekmiyiz.RABBİM onlarında yardımcısı olsunda inşallah nefis sınavlarında yenilmesinler.ablam bu arada ne güzel bir haber daha var bebişmi gözüktü.ALLAHIM ne güzel bir meleğimiz mi olacak inşallah kolay bir doğum olur ve sağlıklı güzel bir doğum olur.RABBİM seninde dediğin gibi ablam fesatlardan korusun .ALLAHA emanet ol güzel ablam.

amin canım ablam .senin içinde duanı yaptım.RABBİM tüm dileklerimizi kabuleylesin inşallah.ALLAHA emanet ol ablam.

Amin
Allah razı olsun bitanem Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.Canım teyzemin oğlu çok şükür pazartesi ameliyat oldu safrakesesinin hepsini almışlar kocaman bir taş vardı çok şükür ameliyat başarılı geçti kapalı yapmış doktor bugünde taburcu oldu şimdilik ağrıları var ama zamanla geçer inşallah.
Canım anneme doktor elleri için demişti sinir sıkışması için damarı açıyorlarmış ama ameliyat olanlarda şikayetçi tesadüf kapıda bir bayanla tanıştım eskisinden daha kötü omuş hayırlısı olsun.Annemin ayağı için doktor ameliyatı önermedi canım daha öncede söylemiştim annem ben 3 yaşındayken yanmıştı en son doktor olmaz dedi estetik cerrah biyopsi yaparken kocaman açmışlar sonrada dikişlerde çok büyük yaklaşık 3 yıldır ameliyat yeri kapnmaıyor birde çekiliyor namaz kılarkende zorlanıyor Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Annemizi başımızdan eksik etmesin Rabbim.
Canım ilk defa bebişimizi gördüm kısmet olursa nisande dünyaya gelecek kız kardeşimin bebişi erkek kardeşiminde eşi mayısta dünyaya gelecek 4.kez teyze ilk defa hala olacağım Allah anne baba duygusunu yaşamak hepimize nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Canım Allah sanada tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Canım ben hiç anlamıyorum insanlara Allah fırsat verdiği zaman neden iyi yönde kullanmıyorlar Allah kimseyi şaytana nefsilerine uydurmasın.Rabbim herkese makam mevki zenginlik veriyor ama birde zamanı geldi zaman bakalım adetli olmuşlar mı birde onların hesabı var hatırlıyormusun canım bir yazı vardı bir hamal sabaha kadar bir ipin hesabını verememiş değil o kadar insanların hakkı vebali ne olacak Allah her zaman bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim.
Canım kısmet olursa cuma günü İstanbul' gidiyoruz annem ben diğer kız kardeşimle birlikte sabah uçakla gideceğiz inşallah ilk defa kısmet olursa uçağa bineceğim Allah yol açıklığı versin kazasız belasız gidip gelmek nasip etsin Rabbim.
Canım benim inşallah bir gün yolum Ankara'ya düşerde seninlede görüşrüz inşallah melek kalpli kardeşim benim iyi ki varsınız Allah hepinizin o güzel iyiliksever kalbinize göre versin Rabbim:)
Allah hepimize hayırlı rızk iş kısmet kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet ol bitanem herşey gönlünce olsun kendine iyi bak öptüm:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin amin amin canım benim çok ince düşüncelisin kardeşlerin annen yeğenlerin başkalarını çok düşünüyorsun Allahım seninde iyi kalbine göre hayırlı bir insan çıkarsın karşına hayırlı evlatlar nasip eylesin en kısa zamanda Allaha emanet ol.
Amin Amin Amin
Canım benim o sizin kalbinizin gönlünüzün güzelliğinden kaynaklanıyor canım çok şükür burda sizlerle olmaktan dolayı çok mutlu ve huzurluyum burda olmak bana o kadar çok şeyler kazandırdı ki ve inşallah dahada kazandıracak inşallah.Canım senn sayende ilk hatimi yapmak nasip oldu böyle bir hayıra vesile olduğun için allah mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Çok şükür dua alışkanlığıda kazandım dua şeklim bile değişti deem yeridir:)Allah bizleri affedip ellerimizi dergahındna boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Canım müsait olursan Yasin' başladık okuyabilirsen okunan kişi (Bütün çocukların,yeğenlerimizin, bütün kardeşlerimizin hidayete ermesi )Canım benim Allah'ta tez zamanda hayırlısıyla ne muradın duaların varsa kabul etsin içinde bulunduğun sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametine çıkmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol canım herşey gönlünce olsun iyi ki varsın kendine iyi bak öptüm:)

Allah rızası için Hidayete Ermek İçin(Bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak,Ülkemize dirlik düzen geçim hidayet kardeşlik bağlarını güçlenmsi tez zamanda hayırlısıyla terörden kurulmak nasip etsin Rabbim. Bütün kardeşlerimizin hayır kapılarının açılması Tüm hastalarımıza hayırlı şifalar,bütün çocukların hidayete ermeleri zihin açıklığı başarılı olmaları, tüm bekar kardeşlerimizin gönlüne göre ve seven kardeşlerimizin hayırlısıyla kavuşup evlenmeleri hayırlı yuva hayırlı çocuklarının olması, ayrıca hayırlı rızk iş kapıları maddi sıkıntıda olan işe girmek isteyen borç içinde bulunan maddi imkansızlıklar işsizlik yüzünde evlenemeyen için ülkemize bolluk bereket hidayet Herkesin dualarının gönül muradlarının kabulu içinde buldukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları bütün ölmüşlerimiz ve iki cihan saadetine nail olmak İçin)MANEVİ DEĞERLERİN YÜKSELMESİ HAYIR KAPILARININ AÇILMASI, MURADLARIN KABULü İÇİN
Allah Celle Celalühu hakkımızda herşeyin hayırlı ve güzel olanını versin...
Allah Celle Celalühu bizleri bir an bile olsa nefsimizle başbaşa bırakmasın...
Allah Celle Celalühu bizlere sağlık, huzur ve mutluluk versin her daim...
Allah Celle Celalühu bizlere saadet-i dareyn nasip etsin inşallah...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
canım benim rabbim razı olsun sendende sanada hayırlı yuvalar nasip etsin en ğüzel hayatı sizler yaşayın inşallah dediğin gibi keşke yakın olsaydık gerçekten büyüklerimizden çok şeyler ögreniyoruz bnde annenle konuşmayı çok isterdim annene sevğilerimi ve allahın selamını yolluyorum iletirsin inşallah ellerinden öperim bende seni çok seviyorum bitanem benim her iki cihandada yüzünü ğüldürsün rabbim dualarımdasın bitanem sevğiyle kal

Amin Amin Amin
Allah razı olsun canım benim Aleyküm Selam.Allah her zaman iyi mutlu hayırlı günler nasip etsin inşallah.Hepimiz isanın arada bir bazen elimizde olmadan insan cümleyi toplayamadım canım:( Hepimizin kendine göre birer imtihanı var Allah imtihanlarımızı her iki dünyada başarı ile geçmek nasip etsin Rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah her zaman iyi insalarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.İyi burda sizlerleyim canım bende çok şeyler öğrendim ve öğrenmeye ders almaya çalışıyorum Allah hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Canım inşallah her zaman yuvanda huzur mutluluk dirlik düzen sevgi muhabbet hiç eksik olmasın bütün güzellikler senine ailenle ve sevdiklerinle olsun her daim.Allah bol bereketli sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı günler nasip etsin. Canım birde her zaman hayata olumlu pozitif bak ve göreceksin herşey daha güzel olacak bende bu sene öyle karar aldım ve Allah'ın izniye herşey güzel olacak bitanem.
Selam ve dua ile Allah'a emanet ol canım benim herşey gönlünce olsun kendine iyi bak öptüm:)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım sen kendin gidemez misin hastaneye kendin git bence ihmal etme bak ağrı yapıyormuş ağrı bir sinyaldir. bir de böbrek hastası olan insanların su içmesi lazım galiba. etkilemesin sakın sağlığını. evet sıkıntıdan kaynaklanıyor. bizimde akşam komşu sıkıntılı bir şey oldu yine Allah ıslah etsin bu insanları midem ağrıdı birde üstüne üstlük mutfağı toplamam lazım çocuk bensiz bir fotokopiye işlem yapmıyor sinir etti beni. kızdım kızdım. midem çok ağrıdı gerçektende sinir stres çok kötü birşey. öyle işimde kaldı sabah uyandım sabah namazından sonra yaptım artık işlerimi. aksıyor maalesef. hiçbirşey dört dörtlük gitmiyor yarım yamalak. az öncede öyle halsiz kaldım uzandım biraz uyutmaz zaten ikide bir birşeyler soruyor söylüyor ama uzanmak bile iyi geldi. kendime geldim. günler uzamaya başladı iftar çocuğu alma zamanıma denk geliyor bir süre böyle olacak gelesiye masaya oturasıya altıbuçuğu buluyor yemeği yemem. bir saat geç yani. Allah kabul etsin halime elhamdülillah binlerce kere. Allahım sağlık huzur versin oruçlarımı tutayım yeterki bir saat geç yerim sorun değil. Allahım cümlemize iyilikler versin.
gönlüne sağlık canım Allah razı olsun. ben de herkese dua ettim. birazdan da iki rekat kuşluk kılayım. Allaha emanet ol hoşçakal.

canım benim senden bir ricam olacaktı.leyla ablama arzu74 kardeşimiz söylemişti.leyla ablam sana iletmemi istedi.arzu74 kardeşimizin mesajı şöyleymiş.bu haftaki hatimi babamın sağlığı için bağışlarmısınız dua edin lütfen diye.babasının durumu sanırım ciddiymiş ben hangi konu olduğunu bilmiyorum da.sen biliyormuşsun sanırım canım.ALLAHA emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt