Selamun aleyküm canım. İyiyim Allah'a şükür canım sağolasın. Sen nasılsın? Taşındık biz de.. İnternet yoktu bir kaç gündür.Şimdi yeni geldi, yeni giriyorum. İşe gidip geliyorum. Saat 9.30 da eve geliyorum, yoruluyorum. Kazalarım her gün 1 günlük kılıyordum. Sonra azalmaya başladı. 2 günde 1 günlüğe kadar indi. İş yerinde kılıyorum. Eve geldiğimde yatsı ve vitrin kazası kalıyor Bu şekilde.. Bakalım hayırlısı olsun. Oruçlarımı da iş yerindeki arkadaşlarla tutmaya çalışıyorum. Genelde ptesi persembe tutuyoruz.Beraber olunca daha iyi oluyor. Rabbim yardımcımız olsun. Dualarınızda beni de unutmayın.. Hayırlı geceler...
Aleyküm Selam canım benim yeni eviniz hayırlı olsun canım.Bu aralar sıkı sık görüşemiyoruz ama her zaman kalbimde gönlümde dualarımdasınız tatlımAllah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kortktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Allah hepimizin namazlarını, oruçlarını dualarını ibadetleri kabul etsin inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah iyilik her zaman güzel günler getirsin Rabbim.
Canım benim alalh kolaylıklar versin Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun canım benim seni çok seviyorum öptüm kendine iyi bak tatlım