Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (1 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım burdayım kaçgündür yeni açtım sayfayı giremiyodum bnmde bazı ailevi problemlerim var morelim çok bozuk kusura bakmayın sizleri meraklandırmak istemezdim ama bnde eşimle biraz sorunlar yaşıyorum kaç gündür küsüs evde huzur olmadımı hiç bir şeyin tadı tuzu yok bizim ev dubleks eşim alt katta oturuyo bn çocuklarla üst katta oturuyorum bakalım nereye varır sonu aslında herşeyi bitircem çekip gidicem ailemin yanına ama çocukları bırakamıyorum kızım okuyo en küçük desen bana ihtiyacı var 2.bucuk yaşında hadi büyük oglanlar başının çaresine bakar ama kızımla küçügüm bana muhtaçlar onlar için bi süre böle deneycem bakalım sonuç ne olur rabbime sıgınıyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah artı bnmde kazam yine çok az kusura bakmayın 1 haftalık bişey dediğim gibi morel bozukluğundan kaza falan kılamadım baş agrısı sinir hepsi mevcut allah buğünlerimizi aratmasın neyse canım bnm sizleri amacım üzmek deil olmadıgımın sebebini sölemek istedim banada dua edin hakımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah allah herkese huzur versin dualarımdasınız canım sizler hep aklımdasınız rabbime emanet ediyorum sizleri
seni çok iyi anlıyorum zaman zaman aynı durumu yaşıyorum çünkü yıllardır gerçekten insanın hiç huzuru olmuyor öyle olunca bir de işe de gitmeyince hep evdeyiz dört duvar arasında durup durup üzülüyor insan. napıcaksın işte imtihan dünyası herkesin bir kötü huyu var hep diyorum Allahım benim eşimin oğlumun ahlakını en güzeli ile Kuran ahlakı ile ahlaklandır. inşallah eski huzurun yerine gelir sen git konuş napıcaksın alttan almayınca evlilik yürümüyor herkes kendince haklı o da haklı olduğunu düşünüyor sen de. asla küsmeyi sevmiyorum hatta bu kelimeyi duymak bile istemiyorum kendim çocuğuma karşı bir kere bile kullanmadım. çok kötü bir huy psikolojik şiddet. en kötüsü bir insanı yanlızlığa mahkum etmek heleki kimsesi yoksa bulunduğu yerde. lütfen sen git konuş büyüklük sen de kalsın insan haklı olduğu halde giderse inan Rabbim cennette köşkler verecek imtihan dünyası böyle böyle kazanacağız işte. Allah sabır versin dün gece okumuştum çok üzüldüm dünden beri. Allahım aranızdaki sevgi saygı merhamet anlayış ve muhabbeti arttırsın nerde varsa. Allaha emanet ol. yine arada gir buraya moral oluyor.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım aslında sen en güzelini yapmışsın ben hep şevval orucu dedim ama niyetlenirken ama arkadaşım bunu dediği günden bu yana ALLAHIM kaza namazlarımıda düş diye diliyordum.arkadaşıma kaç kere sordum eminim sen nasıl duymadın dedi.eğer sayılmıyorsa benimde işim zor ben çünkü hep tuttuğum şevvalleri felan kazalardan düştüm .eğer sayılmıyorsa benimde 25 günü felan bulur .işte ALLAH ömür verirse önce şu 9taneyi kaza orucu olarak tutacağım.sonra fazladan oruç tutacağım riske atmamak için .çünkü arkadaşım eminbirkaç yerdede okudum ama ne olur ne olmaz .gerçi RABBİM büyük dediğin gibi bir anneden daha merhametli kaç kat.o bağışlayıcı ömrümüz yetmezse o niyetlerimizi biliyor .ümit var olmak lazım.hep korkmak bir an önce bitirmek hemde ümidi kesmemek lazım.bir ara şeytan nefsimi çok zorladı namazda.kıldıkça kıldıkça kılıyorsun ne oluyor daha çok borcun var şu kadar kılsanda şu kadar sene sürecek.evlenince daha zor olacak felan diye diye hevesimi kıracaktı.hayır birde kıldığım namazlarda şüpheye düşürmeye başladı sürekli.eksik kıldın hadi baştan kılardım.sonra yanılma secdesinde onuda şaşırdın dedi hep.burda bir hocam var ona sordum oda beni şahit göster öteki dünyada dedi.senin gibi vesvese çok gelen kişilerde hep şunu yaşadık dedi .belli bir süre sonra namazı bırakma başlıyormuş.aman sakın bırakma.benim namazım tam de eksik kıldığını hissettiğin an dedi.git başaımdan de ve çık namazdan dedi.inşallah birtanem hep birlikte namazlarımızıda oruçlarımızıda bitireceğiz RABBİMİN izniyle.ALLAH nasip ederse bende 1 hafta içinde felan erken yatmaya çalışacağım.ben 3 kadar felan oturuyorum.gece imsağa yakın kalkıp hem teheccüd hem sabah namazı hemde arada biraz kaza kılıyım istiyorum.ama inşallah bu mümkün olur.canım kendine dikkat et halsizlik varmışya .soğuk felan alma.iyi yapmışsın yağmurlu havada çıkmayarak.havalar soğuk çünkü.inşallah senin oruçlarında ALLAHIN izniyle bitecek canım.ALLAHA emanet ol
canım sonuçta kazaya niyetlenmişsin önce farzlar. bazı fetvalar var oluyor diye onlara uymuşsun. Allah kabul etsin. baya geç yatıyormuşsun. üçten öncede gece namazı kılarsın. erken yatsan daha iyi tabi. bugün daha iyiyim hamd olsun düne göre. dün çok halsizdim. bugünü saymazsak kalan günüm 25 geçen yıl bu zamanlar yüzün üstündeydi. işte insan sebat edince oluyormuş. Allahım bu ocak ayınıda bereketli geçirmeyi nasip etsin çok seviyorum oruç tutmayı. cennette peygamber efendimizle sav komşu olmak istiyorum bunun içinde daha çok oruç tutmak istiyorum. inşallah senin gibi çokta salavat getiririm bir gün. pek vakit olmuyor oğlanı bıraktım şimdide ev işleri Kuran namaz yemek, ütü derken akşam olacak beşi çeyrek geçe iftar oluyor. bir iki hurma yiyip çıkarım çocuğu almaya. Allahım sağlık sıhhat versin cümlemize de huzur versin iyilikler güzellikler versin. sen de Allaha emanet ol. hoşçakal.

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
serpcım canım benim öyle ğüzel konuşmuşunki yüreğime sıcacık bişeyler aktı gitti ben kolay aglayamam ama senin sözlerin beni aglattı canım aslında okadar büyük sorun deildi ama tartışmayla çok büyüdü şiddete kadar gitti bende çok ama çok kırıldım inanılmaz bi sogukluk oluştu eşime karşı aslında yemin ettim boşıycam seni dedim ama tvde saman yolunda kalp gözü seyrettim orda kocasından çeken kadın vardı ona rüyasında allahın kapısından ayrılma şimdiye kadar sabrettin biraz daha sabret o kapı sana açılıcak dedi bunu izlerken sabah 5 ti okadar etkilendimki sanki bana söyleniyodu o sözler ve bnde dedim tamam boşanmıycam biraz daha sabredicem dedim ve bu şekilde bekliyorum bakalım ne olur oğünün sabahı kitapcıya gittim dileğimin söylediği şeytan bu sete çok kızacak isimli seti sipariş vermiştim onu almaya gittim orda bi kitap aldım elime rastgele açtığım ilk sayfada şu sözler yazıyodu ( gideceğin yer emin ol şuanki yerinden çok daha kötü senin için yazıyodu ) sanki bana rabbim gitmemem için bunları karşıma çıkarıyodu dedim bunlarda mutlaka bi hayır var bekle dedim ve bekliyorum bakalım ne olur canım yaptığın dualarına yürekten amin diyorum başını agrıttıysam hakkını helal et iyiki varsınız sizleri gerçekten çok seviyorum rabbim en ğüzel hayatı sizlere yaşatsın 2 cihandada selametle kal bitanem dualarımdasın

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum

kazalara tekrar başlamama vesile olan bu konunuz için ALLAH teala sizden razı olsun.
rabbim her türlü sıkıntınızda yardımcınız olsun.
aileniz ve sizin için hacet namazı kılacağım. rabbim her türlü ihtiyacınızı en güzel bir hatime ile nihayete erdirsin inşaallah.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.

ğüzel kardeşim rabbim sendende razı olsun ğüzel yüreğine saglık derdime ortak olup bnm için bişeyler yapmanız inan bana ilaç gibi geliyo rabbimde sizleri her daim mutlu etsin enkötü gününüzde hızır gibi yetşsin inşallah selametle kal rabbime emanetsin kardeşim

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı

canım benim,önce sabırlı olduğun için ve çocuklarını başında olduğun için seni canı gönülden kutluyorum,sen bu sabırla hem Rabbimizin rızasını,hem eşini hemde cenneti kazanırsın inş..
yazdıkların dikkatimi çekti,sabrın sonu selamettir inş..sen diyeceksinki,dışardan söylemek kolaydır,ama bu saçıda boşuna ağartmadık,hiç kimsenin geçimide dört dörtlük değildir,aranızda eğer aşılamıyacak kadar büyük uçurum yoksa eğer biraz alttan alırsan ,sen kazanırsın,çocuklarının başında aslanlar gibi durup kol kanat germen çok güzel,asla çekip gitme,şeytanı sevindirme ve tatlı dilin yılanı iniden çıkardığını da unutma olurmu canım...

sıkıntılarından kurtulman için,her gün 70 kere İNŞİRAH süresini oku ve RAbbimize tevekkül et ona dayan ve ona güven,sana yardım edecek olan önce ALLAH sonrada kendinsin bunu sakın unutma emi canım..

ALLAHÜMME YA VEDUD VİRDİNİ çok oku..

YA HAYYU YA KAYYUM BİRAHMETİGE ESTEGIYSU...çok oku..
Ey diri olan, ey Kayyum olan Rabbim rahmetinle bana yardim et..

3 sabah, sabah namazından sonra 101 kere bu duayı oku
Bismilllahirrahmanirrahim
Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
Ya kadim ya daim ya vitr ya ehad ya samed ya men lem yelid ve lem yuled
Ve lem yekül lehü küfüven ehad.
Sallallahü teala aleyhi ecmain.

her gün 70 kere oku
YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHİM YA KAVİYYU YA KADİR

daha çok var,sen bunları yap,sonra yine yazarım inş kızım,çok güzel yürekli arkadaşların var maşaallah,senin için okumamızı istediğin dua varsa eğer,tefrice veya ayetel kürsi gibi,hemen başlarız okuruz Rabbimin yardımıyla inş..

Rabbim tez vakitte sıkıntılarınızdan kurtarsın,yuvanız muhabbet ve huzurla dolsun,yar ve yardımcın olsun inş...amin..

selametle...

ğüzel annem bnm zaten beni tutan çocuklarım şükür rabbime kendime bakabilicek mesleğim var ama işte çocuklar boynumu büküyo onlara kıyamıyorum banada çok düşkünler napıcamı ne edicemi bilmiyorum eşime çok ama çok kızgınım artı küsende benim kırıldıgım zaman yüzüne bakmam işte biraz gurur yapıyorum bnde haklı olarak evet rabbim küseni sevmez biliyorum ama gerçekten çok kızgınım aslında eşim küsmez bn konuşmayınca oda bana yaklaşamıyo annesigil sürekli gelip gidip bizi barıştırmaya çalışıyo ama bn hayır diyorum onun gölgesini bile görmek istemiyorum diyorum annecim bn çalışıyorum kıskançlıktan huzur vermiyor evde oturuyorum evde onu bunu bahane edip çocuklara bağırıyo bnmle kavga çıkartıyo ğüzelce anlatsamda almıyo çok asabi çok sinirli sonra çok pişman oluyo yaptıklarına ama bnmki beni bulduktan sonra hiçbi degeri kalmıyo yıllardır bu böle artık çekemiyorum agır geliyo bana ayrılmak istiyorum onuda kabul etmiyo rahatta vermiyo ne yapayım sen söle ğüzel annem evet buda bnm sınavım rabbime sğındım rabbim gerekeni yapsın artık verdiğin dualrı mutlaka uygulıycam annecim bana destek olup morel verdigin için rabbim senide 2 cihanda yüzünü ğüldürsün ettiğin dualarınada yürekten amin diyorum rabbim razı olsun senden dualarımdasın annecim selametle kal

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
seni çok iyi anlıyorum zaman zaman aynı durumu yaşıyorum çünkü yıllardır gerçekten insanın hiç huzuru olmuyor öyle olunca bir de işe de gitmeyince hep evdeyiz dört duvar arasında durup durup üzülüyor insan. napıcaksın işte imtihan dünyası herkesin bir kötü huyu var hep diyorum Allahım benim eşimin oğlumun ahlakını en güzeli ile Kuran ahlakı ile ahlaklandır. inşallah eski huzurun yerine gelir sen git konuş napıcaksın alttan almayınca evlilik yürümüyor herkes kendince haklı o da haklı olduğunu düşünüyor sen de. asla küsmeyi sevmiyorum hatta bu kelimeyi duymak bile istemiyorum kendim çocuğuma karşı bir kere bile kullanmadım. çok kötü bir huy psikolojik şiddet. en kötüsü bir insanı yanlızlığa mahkum etmek heleki kimsesi yoksa bulunduğu yerde. lütfen sen git konuş büyüklük sen de kalsın insan haklı olduğu halde giderse inan Rabbim cennette köşkler verecek imtihan dünyası böyle böyle kazanacağız işte. Allah sabır versin dün gece okumuştum çok üzüldüm dünden beri. Allahım aranızdaki sevgi saygı merhamet anlayış ve muhabbeti arttırsın nerde varsa. Allaha emanet ol. yine arada gir buraya moral oluyor.

canım dediğin gibi dört duvar arsında insan boğuluyo böyle zamanda ama bizim sorun şidete kadar gitti çocuklarımın gözü önünde bunu yapması beni mahvetti çocuklarımı aglattı onları ne kadar üzdü bi bilsen bana uyguladıgı şiddet umurumda deil ama yavrularım nasıl bagırıyodu bi duysaydın zümra inan dayanamazdın beni kahreden bu çocukları düşünmeyen insana ben insan demem onlar bile sogudu babasından yanına bile gitmiyola varsa yoksa bnm gidin diyorum yazık napıyo bakın babanıza diyorum küçük bazen iniyo aşagıya ama kız hayır diyo anlıycan tek başına kaldı aşagıda hatasını biraz anlar inşallah diycemde pek anlamaz artık onu rabbime havale ettim ne gerekiyosa yapsın aslında çok iyi bi insan ama şeytan onu istediği gibi kullanıyo oda şeytana uyup bizleri böyle kendinden sogutuyo bende sen gibi rabbime dua ediyorum eşime iman kuran nasip et senin yolunda gitsin diye birğün oda olucak inşallah hiçbir zaman rabbimden umudumu kesmedim kesmemde allahın izniyle birde tek başına olan bnm eşimin bütün sülalesi burda bnmkiler afyonda yani beni tek buldugu iç,n ezmeye kalkıyo ama bilmiyoki bnm rabbim var bn yalnız deilim allah islah etsin arık ne diyeyim yapacak bişey yok başını agrıttım canım kusura bakma nasıl doluyum bi bilsen hakkını helal et dualarımdasın canım bnm iyiki varsınız

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
serpcım canım benim öyle ğüzel konuşmuşunki yüreğime sıcacık bişeyler aktı gitti ben kolay aglayamam ama senin sözlerin beni aglattı canım aslında okadar büyük sorun deildi ama tartışmayla çok büyüdü şiddete kadar gitti bende çok ama çok kırıldım inanılmaz bi sogukluk oluştu eşime karşı aslında yemin ettim boşıycam seni dedim ama tvde saman yolunda kalp gözü seyrettim orda kocasından çeken kadın vardı ona rüyasında allahın kapısından ayrılma şimdiye kadar sabrettin biraz daha sabret o kapı sana açılıcak dedi bunu izlerken sabah 5 ti okadar etkilendimki sanki bana söyleniyodu o sözler ve bnde dedim tamam boşanmıycam biraz daha sabredicem dedim ve bu şekilde bekliyorum bakalım ne olur oğünün sabahı kitapcıya gittim dileğimin söylediği şeytan bu sete çok kızacak isimli seti sipariş vermiştim onu almaya gittim orda bi kitap aldım elime rastgele açtığım ilk sayfada şu sözler yazıyodu ( gideceğin yer emin ol şuanki yerinden çok daha kötü senin için yazıyodu ) sanki bana rabbim gitmemem için bunları karşıma çıkarıyodu dedim bunlarda mutlaka bi hayır var bekle dedim ve bekliyorum bakalım ne olur canım yaptığın dualarına yürekten amin diyorum başını agrıttıysam hakkını helal et iyiki varsınız sizleri gerçekten çok seviyorum rabbim en ğüzel hayatı sizlere yaşatsın 2 cihandada selametle kal bitanem dualarımdasın

dünyalar tatlısı ablam ne demek başını ağrıttım.duymayım bir daha olurmu :)sen bunları yazıp biraz bile rahatlıyorsan dünyalar benim olur ablam.o güzel gözler o güzel incilerini damlatmasın ablam.ağlayacaksan bile RABBİM sevinçten ağlatsın inşallah.ablam tümyüreğimle söylüyorum.o kadar güzel kalplisinki o melek yüreğe akan sıcacık şeyler aslında senin yüreğinin kendi sıcaklığı.sen bizim canımızsın.sen kazalarımı kılmama vesile olan güzel ablamsın.ablam dayan şeytanı sevindirme diye niye dedim biliyormusun.benim babam zamanında annemi hep döverdi.içki içerdi çünkü.istemeden yapardı.her gece ağlayarak uyanırdık.bizi babam evden kovardı sabahlara kadar annemle ben kapıda beklerdik.abim babamı yatıştırır uyutur eve alırdı.7-8 arabamız,4-5 kamyonumuz,5 tane ev ,2 yazlık vardı.birden battı babam.hacizler geldi ,yangın çıktı evimizde.anneme doğum gününde aldığı evimiz kaldı 2 katlı dubleksimiz.ama hep ALLAHA sığındık annem gitmedi hergün dua ettik.ve ne oldu biliyormusun ablam.bunları özellikle yazıyorum ablam.bir mucize babam içkiyi bıraktı.95-96 senesinden bu yana namaz kılıyor,oruçlarını hiç aksatmıyor cumaları hiç kaçırmıyor.inan RABBİM çok güzel kapılar açıyor.şu an şükür mutluyuz ablam.önce çocuklarla konuş ablam .babamlarına küs kalmasınlar.bunların yanlış olduğunu ama her evde olabileceğini babalarının çok üzgün olduğunu söyle ve buna sende inan güzel ablam.o sizsizliği yaşadı.yanınızda olmak için canı gidiyor ama utanıyor ablam.hem ilk barışan daha çok sevaba giriyor:) bak ALLAH kapısına sığınanı şeytanı sevindirmeyeni nasıl ödüllendiriyor.biz ne için yaşıyoruz ablam.öldüğümüzde ALLAHA layık güzel ameller işleyen kullar olmak için değilmi?eşinle barışıp yuvanı yıkmamak ve çocuklara kin güttürmemek kadar güzel ameller olabilirmi?belki senin o güzelyüreğin sana cennetin kapılarını açacak ablam.hem bak yazıların karşına çıkması,dizilerin karşına çıkması bir tesadüf değildi.ALLAHIM o an orada onları görmeni istemiş:)sen en güzel kararını vermişsin ablam.o güzel yüreğini gör bak eşin çok güzel tamir edecek.hep dualarımdasın ablam.yuvan cennet olsun güzel ablacım.ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım sonuçta kazaya niyetlenmişsin önce farzlar. bazı fetvalar var oluyor diye onlara uymuşsun. Allah kabul etsin. baya geç yatıyormuşsun. üçten öncede gece namazı kılarsın. erken yatsan daha iyi tabi. bugün daha iyiyim hamd olsun düne göre. dün çok halsizdim. bugünü saymazsak kalan günüm 25 geçen yıl bu zamanlar yüzün üstündeydi. işte insan sebat edince oluyormuş. Allahım bu ocak ayınıda bereketli geçirmeyi nasip etsin çok seviyorum oruç tutmayı. cennette peygamber efendimizle sav komşu olmak istiyorum bunun içinde daha çok oruç tutmak istiyorum. inşallah senin gibi çokta salavat getiririm bir gün. pek vakit olmuyor oğlanı bıraktım şimdide ev işleri Kuran namaz yemek, ütü derken akşam olacak beşi çeyrek geçe iftar oluyor. bir iki hurma yiyip çıkarım çocuğu almaya. Allahım sağlık sıhhat versin cümlemize de huzur versin iyilikler güzellikler versin. sen de Allaha emanet ol. hoşçakal.

canım benim teheccüd için bir parça uyuyup uyanmak lazım ya işte sıkıntım o.işte şimdi
inşallah ALLAH izin verirse 3-4 gün sonra 11,12 gibi uyuyim diyorum 5 te kalkıyım biraz teheccüd kılıyım 5.18 geçe imsak giriyor sonra 1-2 rekat sabah namazı kazası felan .sonrada sabah namazını kılıyım diyorum.o zaman nefsimede ağır gelmez hem.oruçlar içinde dediğim gibi yapacağımçünkü doğrumu yanlışmı yaptımbilmiyorum.kabul olmama ihtimaline karşı hep kazalarımı tutacağım fazladanda tutacağım ne olur ne olmaz değilmi?canım ben salavat okuyorum ama kısaolandan o yüzden rahat okuyabiliyorum.seninle birlikte ve burdaki tüm kardeşlerimle birlikte inşallah peygamberimize komşu oluruz canım.sende kendine dikkat et lütfen halsizlikiçin bolca nane limon birde keçi boynuzu pekmezi canım.ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
KILINAN KAZA NAMAZLARI LİSTEMİZ

Zümra...................................115 gün
leyla-1...................................55 gün
kalbun kesir.............................12 gün
serap8191...............................66 gün
mesude abla.............................1 hafta
ümit ........................................1 haftadan daha az

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ümitle konuştum ondan dolayı yazdım kardeşlerim.ALLAHA emanet olun

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim teheccüd için bir parça uyuyup uyanmak lazım ya işte sıkıntım o.işte şimdi
inşallah ALLAH izin verirse 3-4 gün sonra 11,12 gibi uyuyim diyorum 5 te kalkıyım biraz teheccüd kılıyım 5.18 geçe imsak giriyor sonra 1-2 rekat sabah namazı kazası felan .sonrada sabah namazını kılıyım diyorum.o zaman nefsimede ağır gelmez hem.oruçlar içinde dediğim gibi yapacağımçünkü doğrumu yanlışmı yaptımbilmiyorum.kabul olmama ihtimaline karşı hep kazalarımı tutacağım fazladanda tutacağım ne olur ne olmaz değilmi?canım ben salavat okuyorum ama kısaolandan o yüzden rahat okuyabiliyorum.seninle birlikte ve burdaki tüm kardeşlerimle birlikte inşallah peygamberimize komşu oluruz canım.sende kendine dikkat et lütfen halsizlikiçin bolca nane limon birde keçi boynuzu pekmezi canım.ALLAHA emanet ol
evet uyumadan kılınan gece namazı. bir abla demişti on dk bile uyusan yatsıdan sonra uyanınca teheccüt kılınır demişti hiç araştırmadım ama. ben öyle on dk uyuyamam. inşallah oruçlarımızı bitirelim yine tutarız senin dediğin gibi kazaya niyet ederiz varsa kaza yerine geçer yoksa nafile olur zaten ben de öyle düşünüyorum ne olur olmaz. hamd etmek lazım bu kadar düşünüyoruz Allahım bize düşündürtüyor aklımız bunlarla meşgul. ne mutlu bize. Allah kabul etsin serapcım kısa olsun salavat ya nasılsa. ben de o kısayı okuyorum zaten. o da az oluyor zaten. senin Kuran nasıl oldu ilerletebildin mi? çok güzel birşey KUran okumak. internetteki sesli derslerden her gün bir tane bitirsen bir bakmışsın iki hafta sonra Kuran okuyorsun bizim hatimlere girmişsin ne güzel olurdu :)
canım bugün daha iyiyim elhamdülillah. inşallah gece kalkmak istiyorum yine. Allahım hepimizin günahlarını affetsin iyilikler güzellikler versin.
selamün aleyküm

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
evet uyumadan kılınan gece namazı. bir abla demişti on dk bile uyusan yatsıdan sonra uyanınca teheccüt kılınır demişti hiç araştırmadım ama. ben öyle on dk uyuyamam. inşallah oruçlarımızı bitirelim yine tutarız senin dediğin gibi kazaya niyet ederiz varsa kaza yerine geçer yoksa nafile olur zaten ben de öyle düşünüyorum ne olur olmaz. hamd etmek lazım bu kadar düşünüyoruz Allahım bize düşündürtüyor aklımız bunlarla meşgul. ne mutlu bize. Allah kabul etsin serapcım kısa olsun salavat ya nasılsa. ben de o kısayı okuyorum zaten. o da az oluyor zaten. senin Kuran nasıl oldu ilerletebildin mi? çok güzel birşey KUran okumak. internetteki sesli derslerden her gün bir tane bitirsen bir bakmışsın iki hafta sonra Kuran okuyorsun bizim hatimlere girmişsin ne güzel olurdu :)
canım bugün daha iyiyim elhamdülillah. inşallah gece kalkmak istiyorum yine. Allahım hepimizin günahlarını affetsin iyilikler güzellikler versin.
selamün aleyküm

aleykümselam canım.ALLAH düşündürüyor şeytanda ha bire vesvese veriyor .namaz olmadı,oruç eksik,vay şu tam değil ama şeytana git diyorum artık:) en azından ama canım dediğin gibi bunları düşünüyoruz .ALLAHA yaklaşmaya çalışıyoruz.inşallah RABBİM yolumuzdanda çevirmesin.canım ben biraz harfleri okuyabiliyordum bazılarında çok takılıyorum.onlarıda seslide çalışıyorum iyi gidiyor ama tam cesaretim yok sanırım inşallah bendeokurum canım layığıyla.iyiki varsın birtanem bana dua et olurmu?ALLAHA emanet ol

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
inşallah inşallah benimde abimler bekar nasip olmadı işte hayırlısı olsun. Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın. bir tanesi evli ailede çok önemli aile iyi olmayınca yine zor oluyor. her çeşit insan var. inşallah bu yıl çok güzel bereketli geçsin. eminim öyle olacak.
amin leylacım hoşçakal. :)

Amin
Selam Aleyküm canım benim Allah hepimizin hakkında ne hayırlı ise Rabbim en hayırlı ve güzelini nasip etsin inşallah.Allah seninde abilerine kız kardeşimize bütün bekar kardeşlerimize hepimize hayırlı salih eş hayırlı yuva hayırlı çocuklar nasip edip kendi düzenimizinde olmasını nasip eder inşallah Rabbim.Bu yıl hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun inşallah. canım:)
Öyle canım bu zamanda inanki kimse hiç belli olmuyor nasıl oldukları Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her zaman iyi dürüst samimi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Canım benim maşallah namazlarına Allah'ım kem gözlerden korusun Allah kabul etsin.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah kendine iyi bak canım herşey gönlünce olsun hayırlı geceler:)

hacı anne

Kayıtlı Kullanıcı
serapcım,sen ne kadar tatlı dilli,ne kadar güzel yüreklisin canım benim,yazdıklarını okudum çok hoşuma gitti kızım,Rabbim seni iman kuran hizmetinden ayırmasın gönlünün muradını versin inş..

selametle..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ablam maşallah süpersin .inşallah bu hızla kazalarımızda sular seller gibi bitecek.ALLAHA emanet ol ablam

dünyalar tatlısı ablam .insanlara akıl erdirmekle uğraşmıyorum artık.herkes kendi nefsine düşmüz.tamam bizlerde aciz kullarız bizde çoğu zaman nefsimize yeniliyoruz.ama mümkün olduğu kadar kendimize bakıp biz neler yapıyoruz kul hakkına giriyormuyuz.ALLAH için ne yapıyoruz diye dönüp bakıyoruz.sonra ALLAHA yaklaşmak için uğraşıyoruz.seni ALLAH biliyorya RABBİM öyle insanlardan fitnelerden uzak tutsun inşallah.üzülme ablam gör bak herşey bu sene çok daha güzel olacak.bende 4 senelik kpss ye girdim ama olmadı ablam.demekki RABBİM hakkımızda başka hayırlı bir yol çizmiş ablacım.biz çok şanslıyız yinede ablam türkiyenin ayrı ayrı köşelerinden birbirimizi tanıdık.şeytana yenilmemek için mücadele ediyoruz.iyiki varsın benim dünyalar tatlısı melek ablam.sizleri çok ama çok seviyorum.hep dualarımdasınız ablam .ALLAHA emanet ol güzel kalpli ablacım

Amin
Allah razı olsun bitanem burda sizlerle olduğumdan dolayı gerçekten çok huzurlu ve mutluyum ne güzel bir aileyiz herşeyimizi beraberce paylaşıyoruz bu sitede acı tatlı o kadar yılarım geçti ki en zor dönelerimde hep yanımdaynız Allah hepinizcen binlerce kez razı olsun hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada vermek nasip etsin Rabbim.Bu zamanda böyle dostluklar kardeşlikler zor bulunuyor gerçekten allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim kötü art niyetli insnalara fırsat vermesin Rabbim.
Canım kpss olmadı hayırlısı olsun ama ülkemizde böyle düzen olduktan sonra maalesef çok adaletsizlikler olacak hak eden dururken başka hak etmeye kişilere verilmesi:( Yıllar önce çalıştığım yerde küçük bir ilçe yani başka bir yer yani orda belediye sınavına girdim yanlış hatırlamıyorsam 20 kişi alınacaktı bizler sınava girdik kaybettik aynı yerde çalıştığım arkadaşım kazandı şu anda kaç yıllık devlat memuru ve bana ne dedi biliyormusun Allah şahit sınavdan br gün önce sınava alınacak olan kişileri arayı soruları vermişler bunlar adaletmi ne diyelim herşeyi gören bilen Rabbim herkesin kalbine göre versin böyle haksızlıklara hiç tahammülüm yok ama acı gerçekler:( Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kimselere muhtaç etmeden Rabbim kendi hazinelerinden bizlere vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimize güzel kapılar açmak nasip etsin inşallah.Canım benim Allah'ın izniyle inşallah hepimiz için güzel olacak bu yıl Allah her zaman iyi günler bereketli hayırlı günler getirmek nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.Canım benim bende sizleri çok seviyorum sizler benim canım ailemsiniz her zaman kalbimd egönlümde dualarımdasınız:) Sende canım allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun kendine iyi bak hayırlı geceler bitanem...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
canım burdayım kaçgündür yeni açtım sayfayı giremiyodum bnmde bazı ailevi problemlerim var morelim çok bozuk kusura bakmayın sizleri meraklandırmak istemezdim ama bnde eşimle biraz sorunlar yaşıyorum kaç gündür küsüs evde huzur olmadımı hiç bir şeyin tadı tuzu yok bizim ev dubleks eşim alt katta oturuyo bn çocuklarla üst katta oturuyorum bakalım nereye varır sonu aslında herşeyi bitircem çekip gidicem ailemin yanına ama çocukları bırakamıyorum kızım okuyo en küçük desen bana ihtiyacı var 2.bucuk yaşında hadi büyük oglanlar başının çaresine bakar ama kızımla küçügüm bana muhtaçlar onlar için bi süre böle deneycem bakalım sonuç ne olur rabbime sıgınıyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah artı bnmde kazam yine çok az kusura bakmayın 1 haftalık bişey dediğim gibi morel bozukluğundan kaza falan kılamadım baş agrısı sinir hepsi mevcut allah buğünlerimizi aratmasın neyse canım bnm sizleri amacım üzmek deil olmadıgımın sebebini sölemek istedim banada dua edin hakımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah allah herkese huzur versin dualarımdasınız canım sizler hep aklımdasınız rabbime emanet ediyorum sizleri

Selam Aleyküm canım benim Allah yar ve yardımcın olsun içinde bulunduğun sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasına fırsat vermesin çocukları boynu bükük bırakmasın Rabbim.
Allah yuvanızda eşinle huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet aşk nasip etsin Rabbim.Canım bir laf vardır annem söyler yastık değiştirme baht demişmezmiş herkesin kendi sınavı canım biliyorum yaşadıklarınız hiç kolay değil hepimizin tanık olduğu acı olaylar ama Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasın olan zaten çocuklara oluyor o kadar çok şeyler var ki anlatmak istediğim sizin olay beni ne kadar derinden yaraladı ve üzdü ki anlatamam canım söyleyecek bir laf bulamıyorum teselli edecek duadan başka:A
Canım benim hepimizin kendine göre bir imtihanı var Allah her iki dünyada da imtihanlarımızı başarı ile geçmek nasip etsin Rabbim.Sabır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır Allah sabrınızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdaan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kimselerede fırsat vermesin İnşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Rabbim bu mübarek günler hürmetine,
bildiğimiz bilmediğimiz cümle soğumuş yüreklere,
halini diyenlere de , diyemeyenlere de,
sen muhabbet ateşini koyuver bu gece...
yuvalar ısınsın.
çocuklar şenlensin,boynu bükük kalmasın.
gönüller eskisi gibi sıcacık olsun,
sevgiyle, şefkatle, bağlılıkla huzur bulsun inşallah.
Her şey senden Allahım...
Kalpleri istediği yöne çeviren sensin...
Sen kabul buyur dualarımızı.
Amin!!

RABBİM YUVALARA HUZUR MUHABBET SAYGI VE SEVGİ VERSİN İNŞALLAH..
HAYIRLI EWLATLARLA DONATSIN YUVALARI.HAYIRLI KAZANÇLAR RIZIKLAR VERSİN İNŞALLAH..
AMİN.

Rabbim tüm yuvalara huzur ve mutluluk versin İnşallah. Tüm eşlere birbirlerine karşı sevgi sadakat ve bağlığık versin. AMİN.

Allah kimsenin yuvasını yıkmasın huzurlu mutlu saglıklı ,iman dolu kalblerle yaşatmak nasip etsin inşallah

Allah herkese akıl fikir verip yuvasına sahip çıkmayı nasib etsin...Amin

hacı anne

Kayıtlı Kullanıcı
ğüzel annem bnm zaten beni tutan çocuklarım şükür rabbime kendime bakabilicek mesleğim var ama işte çocuklar boynumu büküyo onlara kıyamıyorum banada çok düşkünler napıcamı ne edicemi bilmiyorum eşime çok ama çok kızgınım artı küsende benim kırıldıgım zaman yüzüne bakmam işte biraz gurur yapıyorum bnde haklı olarak evet rabbim küseni sevmez biliyorum ama gerçekten çok kızgınım aslında eşim küsmez bn konuşmayınca oda bana yaklaşamıyo annesigil sürekli gelip gidip bizi barıştırmaya çalışıyo ama bn hayır diyorum onun gölgesini bile görmek istemiyorum diyorum annecim bn çalışıyorum kıskançlıktan huzur vermiyor evde oturuyorum evde onu bunu bahane edip çocuklara bağırıyo bnmle kavga çıkartıyo ğüzelce anlatsamda almıyo çok asabi çok sinirli sonra çok pişman oluyo yaptıklarına ama bnmki beni bulduktan sonra hiçbi degeri kalmıyo yıllardır bu böle artık çekemiyorum agır geliyo bana ayrılmak istiyorum onuda kabul etmiyo rahatta vermiyo ne yapayım sen söle ğüzel annem evet buda bnm sınavım rabbime sğındım rabbim gerekeni yapsın artık verdiğin dualrı mutlaka uygulıycam annecim bana destek olup morel verdigin için rabbim senide 2 cihanda yüzünü ğüldürsün ettiğin dualarınada yürekten amin diyorum rabbim razı olsun senden dualarımdasın annecim selametle kal

dualarına canı gönülden amin diyorum,yazdıkların çok güzel ve mantıklı ama gel sen şu gururu bırak,çünkü gurur çok kötüdür devamlı senin içine fitne sokar,sen haklısın sakın barışma biraz yalvarsın der ve seni her daim huzursuz eder,gurur devam ederse asla mutlu olamazsınız..yaptığı kötülüklerin yerine,iyi güzel günlerinizi düşünürsen eğer onu affetmen daha kolay olur inş..kazanan insan,haklıyken geri adım atan insandır,bunu unutma güzel kızım..sana acizane tavsiyem,herşeyi at arkaya hiç bişey olmamış gibi devam et,eminim tatlı dilinle sen onu dize getirirsin..sakın yaptıklarını başına kakma,oda utanır birdaha kötü davranmaz çünkü senin iyi davranışların onu dahada mahçup edecektir..iyi insanla her kes geçinir.önemli olan kötü huylarını tatlı dille onarmaktır,şöyle düşün,benim bu dünyadaki imtihanım buymuş demekki,sabredersem cenneti kazanırım inş diye dua et,,bak ozaman herşey nekadar güzel olur..Allahın yardımıyla sen bu sınavı kazanırsın inş kızım..RABBİM yar ve yardımcın olsun inş..cennette köşkün hazır olsun,FATIMA anamızın sabrından versin inş.. selametle..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
dünyalar tatlısı ablam ne demek başını ağrıttım.duymayım bir daha olurmu :)sen bunları yazıp biraz bile rahatlıyorsan dünyalar benim olur ablam.o güzel gözler o güzel incilerini damlatmasın ablam.ağlayacaksan bile RABBİM sevinçten ağlatsın inşallah.ablam tümyüreğimle söylüyorum.o kadar güzel kalplisinki o melek yüreğe akan sıcacık şeyler aslında senin yüreğinin kendi sıcaklığı.sen bizim canımızsın.sen kazalarımı kılmama vesile olan güzel ablamsın.ablam dayan şeytanı sevindirme diye niye dedim biliyormusun.benim babam zamanında annemi hep döverdi.içki içerdi çünkü.istemeden yapardı.her gece ağlayarak uyanırdık.bizi babam evden kovardı sabahlara kadar annemle ben kapıda beklerdik.abim babamı yatıştırır uyutur eve alırdı.7-8 arabamız,4-5 kamyonumuz,5 tane ev ,2 yazlık vardı.birden battı babam.hacizler geldi ,yangın çıktı evimizde.anneme doğum gününde aldığı evimiz kaldı 2 katlı dubleksimiz.ama hep ALLAHA sığındık annem gitmedi hergün dua ettik.ve ne oldu biliyormusun ablam.bunları özellikle yazıyorum ablam.bir mucize babam içkiyi bıraktı.95-96 senesinden bu yana namaz kılıyor,oruçlarını hiç aksatmıyor cumaları hiç kaçırmıyor.inan RABBİM çok güzel kapılar açıyor.şu an şükür mutluyuz ablam.önce çocuklarla konuş ablam .babamlarına küs kalmasınlar.bunların yanlış olduğunu ama her evde olabileceğini babalarının çok üzgün olduğunu söyle ve buna sende inan güzel ablam.o sizsizliği yaşadı.yanınızda olmak için canı gidiyor ama utanıyor ablam.hem ilk barışan daha çok sevaba giriyor:) bak ALLAH kapısına sığınanı şeytanı sevindirmeyeni nasıl ödüllendiriyor.biz ne için yaşıyoruz ablam.öldüğümüzde ALLAHA layık güzel ameller işleyen kullar olmak için değilmi?eşinle barışıp yuvanı yıkmamak ve çocuklara kin güttürmemek kadar güzel ameller olabilirmi?belki senin o güzelyüreğin sana cennetin kapılarını açacak ablam.hem bak yazıların karşına çıkması,dizilerin karşına çıkması bir tesadüf değildi.ALLAHIM o an orada onları görmeni istemiş:)sen en güzel kararını vermişsin ablam.o güzel yüreğini gör bak eşin çok güzel tamir edecek.hep dualarımdasın ablam.yuvan cennet olsun güzel ablacım.ALLAHA emanet ol

bitanem bnm sen öyle ğüzelsinki yüreğinin ğüzelliğini bana okadar ğüzel anlatıyorsunki anlatamam canım akşam babasıgil geldi eve bi aşagıya çıkıyorlar bi yukarıya bizi barıştırmak için ama bn asla diyorum ya böle devam eder yada çocuklarını bırakır giderim dedim babasını ben çok severim oda beni çok sever bi dedimi iki etmez bnde öleyim babacım babacım etrafında pervane olurum onu rahat ettirmek için ama akşam bn barışmıyorum diye bana çok kırıldı ve bana dediki birdaha evine gelmiycem kızım sen benim hatırımı sayıp barışmadın dedi ve gittiler bana kırılması beni çok üzdü asla sevdiğim insanları kırma gibi bi lüksüm yoktur içimden bi ses git eşini yemege çagır diyo diger bi sesde hayır o sana neler etti asla barışma diyor 15 dk mücadele ettim içimdeki seslerle sonra sizin sözleriniz aklıma geldi hacı annenin zümranın bana destek olan arkdşlrın dedim git çagır yemege sen kazan rabbim bilsin ve indim aşagıya yemek yiycez gel sende bizimle ye dedim öyle hazırmışki hemen ğülmeye başladı tamam geliyorum dedi çıktı artık beraber yemek yedik nasıl özlemiş ama bi görsen agzı kulaklarına varıyodu mutluluktan hiç bişey olmamış gibi şakalar yapıyo çocuklarla ilgileniyo ama ne yaparsa yapsın gözümde degeri kalmadı artık benm öfkem kolay geçmez ama sabredicem dediğin gibi belki oda düzelir baban gibide namazını kılar allah yolunda dvm eder inşallah canım bana destek olup morel verdiğin için rabbim senden katbe kat razı olsun inşallah duarımda olucaksın herdaim bunu sakın unutma ğüzel yürekli kardeşim rabbime emanetsin

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
dualarına canı gönülden amin diyorum,yazdıkların çok güzel ve mantıklı ama gel sen şu gururu bırak,çünkü gurur çok kötüdür devamlı senin içine fitne sokar,sen haklısın sakın barışma biraz yalvarsın der ve seni her daim huzursuz eder,gurur devam ederse asla mutlu olamazsınız..yaptığı kötülüklerin yerine,iyi güzel günlerinizi düşünürsen eğer onu affetmen daha kolay olur inş..kazanan insan,haklıyken geri adım atan insandır,bunu unutma güzel kızım..sana acizane tavsiyem,herşeyi at arkaya hiç bişey olmamış gibi devam et,eminim tatlı dilinle sen onu dize getirirsin..sakın yaptıklarını başına kakma,oda utanır birdaha kötü davranmaz çünkü senin iyi davranışların onu dahada mahçup edecektir..iyi insanla her kes geçinir.önemli olan kötü huylarını tatlı dille onarmaktır,şöyle düşün,benim bu dünyadaki imtihanım buymuş demekki,sabredersem cenneti kazanırım inş diye dua et,,bak ozaman herşey nekadar güzel olur..Allahın yardımıyla sen bu sınavı kazanırsın inş kızım..RABBİM yar ve yardımcın olsun inş..cennette köşkün hazır olsun,FATIMA anamızın sabrından versin inş.. selametle..

benim ğüzel annem dediklerin çok dogru gururum asla izin vermiyor osana neler etti boşver diye sürekli beni uzak tutuyo ama dediğim gibi kaçsenedir böle bnde kırıla kırıla gururum çogaldı önceleri bu kadar gurur yapmazdım ama yaş ilerledikce insanın daha çok agırını gidiyo ama yendim gururumu yendim annecim akşam ben indim aşagıya yemege çagırdım eşimi oda geldi şimdilik barıştık
eşime göre hiçbişey olmamış sanki öle davranıyo bana göre hala içimde ona karşı büyük bi sogukluk var ne zaman ısınır bilmiyorum artık gerçi eşimde telafi eder böle durumlarda ama yinede bu sferki çok kırdı beni inşallah rabbim eşiminde başkalrınında yüreğine iman kuran nasip ederde hak yolunda daim olurlar ğüzel annaem seni tanıdıma çok ama çok sevindim bana verdiğin ğüzel sözlerin desteğin ve duaların için sana minnettarım rabbim senden razı olsun seni sıksık görmek isterim buralarda bizleri mahrum etme bilgilerinden desteklerinden rabbime emanet ol anneciğim bi sıkıntın biderdin oldumu lütfen söle elimden ne gelirse yaparım nerde olursan ol gelirim bunu hiç unutma annecim dualarımdasın

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm canım benim Allah yar ve yardımcın olsun içinde bulunduğun sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasına fırsat vermesin çocukları boynu bükük bırakmasın Rabbim.
Allah yuvanızda eşinle huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet aşk nasip etsin Rabbim.Canım bir laf vardır annem söyler yastık değiştirme baht demişmezmiş herkesin kendi sınavı canım biliyorum yaşadıklarınız hiç kolay değil hepimizin tanık olduğu acı olaylar ama Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmasın olan zaten çocuklara oluyor o kadar çok şeyler var ki anlatmak istediğim sizin olay beni ne kadar derinden yaraladı ve üzdü ki anlatamam canım söyleyecek bir laf bulamıyorum teselli edecek duadan başka:A
Canım benim hepimizin kendine göre bir imtihanı var Allah her iki dünyada da imtihanlarımızı başarı ile geçmek nasip etsin Rabbim.Sabır acıdır lakin meyvası çok tatlıdır Allah sabrınızın mükafatını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdaan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kimselerede fırsat vermesin İnşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Rabbim bu mübarek günler hürmetine,
bildiğimiz bilmediğimiz cümle soğumuş yüreklere,
halini diyenlere de , diyemeyenlere de,
sen muhabbet ateşini koyuver bu gece...
yuvalar ısınsın.
çocuklar şenlensin,boynu bükük kalmasın.
gönüller eskisi gibi sıcacık olsun,
sevgiyle, şefkatle, bağlılıkla huzur bulsun inşallah.
Her şey senden Allahım...
Kalpleri istediği yöne çeviren sensin...
Sen kabul buyur dualarımızı.
Amin!!

RABBİM YUVALARA HUZUR MUHABBET SAYGI VE SEVGİ VERSİN İNŞALLAH..
HAYIRLI EWLATLARLA DONATSIN YUVALARI.HAYIRLI KAZANÇLAR RIZIKLAR VERSİN İNŞALLAH..
AMİN.

Rabbim tüm yuvalara huzur ve mutluluk versin İnşallah. Tüm eşlere birbirlerine karşı sevgi sadakat ve bağlığık versin. AMİN.

Allah kimsenin yuvasını yıkmasın huzurlu mutlu saglıklı ,iman dolu kalblerle yaşatmak nasip etsin inşallah

Allah herkese akıl fikir verip yuvasına sahip çıkmayı nasib etsin...Amin

AMİN AMİN AMİN binlerce kez amin canım benm allah razı olsun ğönlüne yüreğine sağlık ettiğin duaların için rabbim herkesin evinde huzur versin gerçekten çok zor biz tam 15 ğündür küsüdük ama buğün gururmu yendim ve barıştım inşallah dogru olanı yapmışımdır dedğin gibi söylenicek çok şeyler varda birkısmını söyleye biliyoruz ama rabbime havale ettim artık allahım dogru yola çevirsin herkesi bi benimkini deil
yüreğine saglık bitanem allah razı olsun rabbim ne sıkıntın varsa biran önce kurtarsın senide selametle kal canım bnm allaha emanetsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt