canım benim,önce sabırlı olduğun için ve çocuklarını başında olduğun için seni canı gönülden kutluyorum,sen bu sabırla hem Rabbimizin rızasını,hem eşini hemde cenneti kazanırsın inş..
yazdıkların dikkatimi çekti,sabrın sonu selamettir inş..sen diyeceksinki,dışardan söylemek kolaydır,ama bu saçıda boşuna ağartmadık,hiç kimsenin geçimide dört dörtlük değildir,aranızda eğer aşılamıyacak kadar büyük uçurum yoksa eğer biraz alttan alırsan ,sen kazanırsın,çocuklarının başında aslanlar gibi durup kol kanat germen çok güzel,asla çekip gitme,şeytanı sevindirme ve tatlı dilin yılanı iniden çıkardığını da unutma olurmu canım...
sıkıntılarından kurtulman için,her gün 70 kere İNŞİRAH süresini oku ve RAbbimize tevekkül et ona dayan ve ona güven,sana yardım edecek olan önce ALLAH sonrada kendinsin bunu sakın unutma emi canım..
ALLAHÜMME YA VEDUD VİRDİNİ çok oku..
YA HAYYU YA KAYYUM BİRAHMETİGE ESTEGIYSU...çok oku..
Ey diri olan, ey Kayyum olan Rabbim rahmetinle bana yardim et..
3 sabah, sabah namazından sonra 101 kere bu duayı oku
Bismilllahirrahmanirrahim
Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
Ya kadim ya daim ya vitr ya ehad ya samed ya men lem yelid ve lem yuled
Ve lem yekül lehü küfüven ehad.
Sallallahü teala aleyhi ecmain.
her gün 70 kere oku
YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHİM YA KAVİYYU YA KADİR
daha çok var,sen bunları yap,sonra yine yazarım inş kızım,çok güzel yürekli arkadaşların var maşaallah,senin için okumamızı istediğin dua varsa eğer,tefrice veya ayetel kürsi gibi,hemen başlarız okuruz Rabbimin yardımıyla inş..
Rabbim tez vakitte sıkıntılarınızdan kurtarsın,yuvanız muhabbet ve huzurla dolsun,yar ve yardımcın olsun inş...amin..
selametle...