Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (2 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun hep birlikte hak yolunda ilerlemeyi nasip etsin RABBİM inşallah.

sende ALLAHA emanet ol inş kızım...

kızım ben seni çok sevdim,benim kızım yok sen benim manevi kızım olurmusun inş..

aslında ben bu sitedeki herkesi çok sevdim,hep güzel insanlar burayamı toplanmışlar...ne güzel yaa..hep böyle kalın hiç değişmeyin olurmu..

canım annem ne güzel şeyler yazmışsın.ne olur hakkını helal et annemlerle tartıştık nişanlımla ayırmaya çalıştılar.polisler geldi herkes birbirine girdi evde .ben abimlerde kalıyorum şimdi.çok zor nete giriyorum abimlerin derleri felan var .almak istemiyorum o yüzden.şu sıkıntılı günlerimde yazıların ağlattı.yüreğim acıyor ama benim güzel RABBİM VE PEYGAMBERİM ayrıca birtanecik hacı annem ve kardeşlerim varRABBİME bin şükür sizler varsınız.ağlamak sevinçten dolayı ne kadar güzelmiş.hacı annem sen iste seve seve tüm kalbimle manevi kızın olurum ne büyük mutluluk bana canım annem benim.sen çok ama çok güzel yüreklisinne olur sende hep böyle kal.ALLAHA emanet ol güzel annem

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim, aslında bu konu pek hoşuma gitmedi.Çünkü kaza namazının ifşat edilmesi demek günahlardan herkesi haberdar etmek demektir.Günahlarımızı Allah'tan başkasının bilmemesi gerekirken ben bu fikirlere katılmıyorum.Günahlarımız gizli kalsın istiyorum..

hüdavendigar kardeşim ben sohbette hocalarıma sordum bir ara bu aynı soru sorulmuştu .hocamız dediki ne kadar güzdel akıl etmişsiniz keşke bizde yapasaydık hiç akıl edemedik.biz peygamberimizin deddiği hayırda yarışın hadisini gerçekleştiriyormuşuz.o yüzden bence sizde katılın rahatsız olmazsanız tabi.çünkü çok sevapmış şeytanın size vesvese vermesine izin vermeyin çünkü böyle hayırlı bir işte hep nefsi zorlar. yapma günah herkes biliyor görüyor dermiş.ALLAH razı olsun ama sizdende düşüncenizi yazdığınız için.ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim ğüzel yüreklim burlardayım yalnız bilsyr soguk odada pek giremiyorum birde bnm minik hasta onla ugraşıyorum ateş kusma ishal hepsi var gece 2lerde hastanedeydik serum verildi bu ğün tahliller yapıldı bnm ortanca oğlan yatılıdaydı o geldi onun tıp fakültesinde ğöz ameliyatı var onu yaptırcam tahlilleri yapıldı onunda pazartesi amaliyat olabilir yani boş vaktim yok bitanem koşturuyorum öle hiç eşimle barıştım diye ben sizi bırakırmıyım aşkım benim siz benm en değerli arkadaşlarımsınız sizleri tanıdığım için çok şükür rabbime allah aratmasın sizleri canlarım benim iyiki varsınız rabbime emanet ol bitanem namaz kılıcam artı bnm kazalar herzamanki gibi sıfır inşallah sizlere yetişebilirim selametle kal bitanem

güzel ablam çok ama çok geçmiş olsun.inşallah meleğimiz bir an önce iyi olur.ablam o güzel kalbinle bana ne olur dua et.çok zor bir süreçteyim.evden ayrıyım .ne olur dua et ablam.ALLAHA emanet ol

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
güzel ablam çok ama çok geçmiş olsun.inşallah meleğimiz bir an önce iyi olur.ablam o güzel kalbinle bana ne olur dua et.çok zor bir süreçteyim.evden ayrıyım .ne olur dua et ablam.ALLAHA emanet ol

ğüzel yüreklim benim ben sana hiç dua etmezmiyim ne demek emrin olur bitanem yeterki sen üzülme o ğüzel yüreğini acıtma neden ayırmak istiyorlar sizi annenler bitanem hoşlarına gitmeyen bi durummu var nişanlın tarafından ama ne olursa olsun dayanmalısın bitanem bu dertleri rabbim seni çok sevdiği için en sevdiğin kişiyle imtihan ediyor ne olur sabret meleğim eminim sonu çok ğüzel olucak bu gecenin nasıl aydınlığı varsa senin dertlerininde öyle aydınlıgı olucak inşallah hiç birşey sürekli tatsız geçmez bitanem kazanacağın ğüzel ğünleri düşün ve bekle bitanem eminim rabbim sabrını boş cevirmiycektir hele sen gibi ğüzel yürekli tatlı dilli bir kulunu asla ihmal etmez mükafatını fazlasıyla verir canım herzaman duaarımdasın bunu hiç unutma şimdi çıkmam gerek seni çok seviyorum rabbime emnet ol ğüzel yüreklim en ğüzel hayatı sen yaşa inşallah

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ğüzel yüreklim benim ben sana hiç dua etmezmiyim ne demek emrin olur bitanem yeterki sen üzülme o ğüzel yüreğini acıtma neden ayırmak istiyorlar sizi annenler bitanem hoşlarına gitmeyen bi durummu var nişanlın tarafından ama ne olursa olsun dayanmalısın bitanem bu dertleri rabbim seni çok sevdiği için en sevdiğin kişiyle imtihan ediyor ne olur sabret meleğim eminim sonu çok ğüzel olucak bu gecenin nasıl aydınlığı varsa senin dertlerininde öyle aydınlıgı olucak inşallah hiç birşey sürekli tatsız geçmez bitanem kazanacağın ğüzel ğünleri düşün ve bekle bitanem eminim rabbim sabrını boş cevirmiycektir hele sen gibi ğüzel yürekli tatlı dilli bir kulunu asla ihmal etmez mükafatını fazlasıyla verir canım herzaman duaarımdasın bunu hiç unutma şimdi çıkmam gerek seni çok seviyorum rabbime emnet ol ğüzel yüreklim en ğüzel hayatı sen yaşa inşallah

Amiin
Selam Alayküm canım Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.Canım geçmiş olsun Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Canım Serap kardeşimiz için dua bölümüne konu açtım bir bakarsanız birde esma konuusunda sana sıra gelmişti niyetin ve esman olmayınca sana başlayamadık canım hakkını helal et niyetini ve esmanı yazarmısın Allah kabul etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın keni kapısından başka kul kapısına bırakmasın Rabbim kimselerede fırsat vermesin İnşallah.Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

birtanecik güzel ablam yüreğim çok acıdı.dayak ,polislerin gelmesi,annemin nişanlıma vurmaya çalışması,babamın küfürleri nişanlıma .nişanlım hep saygı duydu bir kere kırmadı ablam.annem hastayken o geldi aldı bizi hastaneden.yarı hafız .tek sorun annem maneviyatını kaybetti evimiz arabamız,kamyonumuz var ben avrupaya gittim diye üstün görüyor dev aynasında görüyor kendini.hep küçümsedi arif lise mezunu diye.ailesi köyde oturuyor diye .çok canım acıyor ablam çok ALLAH kulunu ayırmıyor o neye göre ayırır.RABBİM hidayet versin onlara .yüreğim kanıyor eve dönmek istemiyorum ama burdada olmaz abimler gül gibi bakıyor üstüme titriyorlar ama olmuyor .inşallah ablam arifime arrtık kavuşurum.ablam benim büyük güzeller güzeli ALLAHIM var nişanlım ve burada kocaman güzel bir ailem var.benim hayatımda sizler varsınız ne olsun ablam .güzel yürekli birtane olan sensin güzel ablam .saçmaladıysam ne olur kusura bakma kafam çorba gibi istediğimi yazamıyorum tam anlamıyla.ALLAHA emanet ol ablam

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
serap geçmiş olsun arkadaşım ben birkaç gündür buraya girmemiştim artık işe girdi kızlar bu sayfada ilerlemez diye düşündüm. ben de saldım kendimi ne oruç ne kaza. çok üzüldüm neden ayırmaya çalışıyorlarki ahlaki iyi ise ailesi iyi ise daha ne ister insan? inşallah bundan sonrası iyi olur herşey çok güzel olur. bunlarda imtihan sabredelim bu günlerde geçecek inşallah selametle kal canım. Allaha emanet ol.

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
birtanecik güzel ablam yüreğim çok acıdı.dayak ,polislerin gelmesi,annemin nişanlıma vurmaya çalışması,babamın küfürleri nişanlıma .nişanlım hep saygı duydu bir kere kırmadı ablam.annem hastayken o geldi aldı bizi hastaneden.yarı hafız .tek sorun annem maneviyatını kaybetti evimiz arabamız,kamyonumuz var ben avrupaya gittim diye üstün görüyor dev aynasında görüyor kendini.hep küçümsedi arif lise mezunu diye.ailesi köyde oturuyor diye .çok canım acıyor ablam çok ALLAH kulunu ayırmıyor o neye göre ayırır.RABBİM hidayet versin onlara .yüreğim kanıyor eve dönmek istemiyorum ama burdada olmaz abimler gül gibi bakıyor üstüme titriyorlar ama olmuyor .inşallah ablam arifime arrtık kavuşurum.ablam benim büyük güzeller güzeli ALLAHIM var nişanlım ve burada kocaman güzel bir ailem var.benim hayatımda sizler varsınız ne olsun ablam .güzel yürekli birtane olan sensin güzel ablam .saçmaladıysam ne olur kusura bakma kafam çorba gibi istediğimi yazamıyorum tam anlamıyla.ALLAHA emanet ol ablam

canım benim annenin böle bi tavır takındına inanamadım ve çok üzüldüm allah islah etsin nasıl böyle büyüksülene biliyo var edende allah yok edende heran herşyinin yok olacanı bilmiycek kadar cahil oldunu düşünüyorum ve rabbim islah etsin dogru yola kavuştursun diyorum canım zaten sen açık saçık uçarı biri olsaydın annenle babanda okadar allah yolunda mütavazı birileri olurdu dünya işte tersine sen allah yolundasın nişanlınla onlarda bu dünyanın peşindeler yorulma bitanem buda senin imtihanın sabret bitanem rabbim mutlaka mükafatını vericektir bakmışınki bütün sıkıntılar gitmiş huzur mutluluk gelmiş bu cektiklerini unutturur inşallah rabbim sen sadece sabret annenlerinde yüreğine merhamet versin rabbim sizleri ayırmasın ama inan bu çektiklerinin armağanı çok ğüzel olucak bitanem allahın izniyle sen sakın üzülme ve şöyle söyle devamlı allahım var sıkıntı yok böyle de bitanem rabbim ferahlatıyo herzaman dualarımdasın inan gece ğündüz aklımdasın bitanem seni ğüzel rabbime emanet ediyorum kendine dikkat et tamammı bitanem görüşürüz

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleyküm Mesude ablacım. Nasılsın? Umarım iyisindir, herşey yolundadır.. Ben de bildiğiniz gibiyim. Fazla giremiyorum siteye.. Arada bir işte..
Sure okumalarımız vardı ya bizim.. Okunup okunmadığına dair senden haber alamadığım için bir sorayım dedim.. Aşağıya yazdım.. Kendine çok ama çok iyi bak.
Rabbime emanetsin..:H

1.FÂTİHA SÛRESİ ...............................turk8487
2 BAKARA SÛRESİ ...........................turk8487
3 ÂL-İ İMRÂN SÛRESİ ...................turk8487
4 NİSÂ SÛRESİ .................................turk8487
5 MÂİDE SÛRESİ .............................turk8487
6 EN'ÂM SÛRESİ .............................turk8487
7 A'RÂF SÛRESİ ..............................turk8487
8 ENFÂL SÛRESİ..............................turk8487
9 TEVBE SÛRESİ ..............................turk8487
10 YÛNUS SÛRESİ...........................turk8487

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar ay bitti inşallah herkes daha iyidir? yarınlarımız daha güzel olsun inşallah. bu ay geçen aya göre çok aşağılardayım hatta bugün son gün diye epey bir namaz kıldım gündüz iki saat falan. 83 güne zor çıkardım. daha da halim kalmadı. şimdi yatsıyı kılıp yatıcam. sabah Kuran öğrenmeye gelecekler artık mahalleden iki bayan ben de onlar gidince kendi dersimi vermeye gidiyorum orda da bir ablayı dinliyorum hatim yapıyor Allahım kabul etsin. sizler nasılsınız? nasıl gidiyor?

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleyküm Mesude ablacım. Nasılsın? Umarım iyisindir, herşey yolundadır.. Ben de bildiğiniz gibiyim. Fazla giremiyorum siteye.. Arada bir işte..
Sure okumalarımız vardı ya bizim.. Okunup okunmadığına dair senden haber alamadığım için bir sorayım dedim.. Aşağıya yazdım.. Kendine çok ama çok iyi bak.
Rabbime emanetsin..:H

1.FÂTİHA SÛRESİ ...............................turk8487
2 BAKARA SÛRESİ ...........................turk8487
3 ÂL-İ İMRÂN SÛRESİ ...................turk8487
4 NİSÂ SÛRESİ .................................turk8487
5 MÂİDE SÛRESİ .............................turk8487
6 EN'ÂM SÛRESİ .............................turk8487
7 A'RÂF SÛRESİ ..............................turk8487
8 ENFÂL SÛRESİ..............................turk8487
9 TEVBE SÛRESİ ..............................turk8487
10 YÛNUS SÛRESİ...........................turk8487

anaaa bu sureler benimdi demi bitanem unuttum ben bunları canım yaa ama 3 4 ğüne kadar müsait olucam hemen okur sana bildiririm tamammı bitanem sen nerelerdesin canım bende bu kız gözükmüyo hiç diyodum iyi olduna sevindim kendini özletme bitanem sık sık girmeye çalış alışmışz birbirimize kim girmese merak ediyoruz çalışma hayatın nasıl memnunmusun inşallah fazla yorulmuyondur kendine çok ama çok dikkat et bitanem benim iyilik meleğim seni rabbime emanet ediyorum herzaman dualarımdasın bunu sakın unutma seni çoooookkk seviyorum görüşürüz iyilik meleğim

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar ay bitti inşallah herkes daha iyidir? yarınlarımız daha güzel olsun inşallah. bu ay geçen aya göre çok aşağılardayım hatta bugün son gün diye epey bir namaz kıldım gündüz iki saat falan. 83 güne zor çıkardım. daha da halim kalmadı. şimdi yatsıyı kılıp yatıcam. sabah Kuran öğrenmeye gelecekler artık mahalleden iki bayan ben de onlar gidince kendi dersimi vermeye gidiyorum orda da bir ablayı dinliyorum hatim yapıyor Allahım kabul etsin. sizler nasılsınız? nasıl gidiyor?

zümracım senin az kılmış namazın buysa çok kılmış namazın ne kadar olucak allah bilir maşşallah bitanem süpersin valla
keşke bende kıldım diyebilseydim ama maalesef ben kılamadım diğer aylar gibi sizlere yetişebilmem imkansız olmaya başladı ama yinede pes etmek yok tabiki sizlere baktıkca kendimden utanıyorum inaşallah bende bundan sonra kılmaya vakit bulurumda sizlere yetişirim
bitanem canım seni rabbime emanet ediyorum rabbim emeklerinin mükafatını katbe kat versin inşallah dualarımdasın canım

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Amin
Aleyküm Selam canım çok şükür bizlerde iyiyiz bende istanbul'a gidince hiç kaza namazı kılamadım maalesef:( gelince talafi edeyim derken bu sefer geçen aylara göre biraz daha fazla kılmaya çalıştım çok şükür 66 gün maşallah canım sen bizleden daha iyisin Allah kabul etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin namazlarını dostdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi ibadetlerimizi tam itikatiyle yapmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Allah şu anda zor durumda olan darda çaresiz olan bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin hayır kapılarımızı açmak nasip etsin inşallah canım sen nasılsın Eren nasıl oldu?Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun inşallah iyi ki varsınız canlarım benim kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
21 YASİN YENİ LİSTESİ BAŞLAMIŞTIR

Allah rızası için Hidayete Ermek İçin(Bilerek yada bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızın affı Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak, Bütün kardeşlerimizin hayır kapılarının açılması Tüm hastalarımıza hayırlı şifalar,bütün çocukların hidayete ermeleri zihin açıklığı başarılı olmaları, tüm bekar kardeşlerimizin gönlüne göre ve seven kardeşlerimizin hayırlısıyla kavuşup evlenmeleri hayırlı yuva hayırlı çocuklarının olması, ayrıca hayırlı rızk iş kapıları maddi sıkıntıda olan işe girmek isteyen borç içinde bulunan maddi imkansızlıklar işsizlik yüzünde evlenemeyen için ülkemize bolluk bereket hidayet Herkesin dualarının gönül muradlarının kabulu içinde buldukları sıkıntılardan çaresizliklerden kurtulmaları bütün ölmüşlerimiz ve iki cihan saadetine nail olmak İçin)
MANEVİ DEĞERLERİN YÜKSELMESİ HAYIR KAPILARININ AÇILMASI, MURADLARIN KABULü İÇİN

Yeni Yasin Listemiz hayırlara vesile olur inşallah:Listeye katılmak isteyan kardeşlerim aını yadırsınlar amaç Allah rızası için hep beraber dua kardeşliğine katılmak kardeşin gıyabında yaptığı dualara daha makbuldur Allah kabul etsin.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
zümracım senin az kılmış namazın buysa çok kılmış namazın ne kadar olucak allah bilir maşşallah bitanem süpersin valla
keşke bende kıldım diyebilseydim ama maalesef ben kılamadım diğer aylar gibi sizlere yetişebilmem imkansız olmaya başladı ama yinede pes etmek yok tabiki sizlere baktıkca kendimden utanıyorum inaşallah bende bundan sonra kılmaya vakit bulurumda sizlere yetişirim
bitanem canım seni rabbime emanet ediyorum rabbim emeklerinin mükafatını katbe kat versin inşallah dualarımdasın canım
canım geçen aya göre kıyasladım Allah senden bin kere razı olsun bu sayfa sayesinde inan kaza namazlarımı üçe katladım. böyle bir yere rapor verince daha iyi oluyor hem bir yarışma gibi oluyor. inşallah bundan sonra vakit bulmaya çalış inan iki arada bir derede hemen fırsat bulmaya çalışıyorum. bugün sabah namazından sonra kıldım biraz kuşlukta biraz akşam namazından sonra kıldım inşallah bu ayda iyi geçer Allahım hepimize de sağlık, sıhhat, huzur versin. namazlarımızı kılalım yoksa insan vakit namazlarını zor kılıyor. amin canım sen de Allaha emanet ol. Allahım yuvalarımıza sevgi, saygı, geçim, merhamet, muhabbet iyilikler güzellikler versin.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Aleyküm Selam canım çok şükür bizlerde iyiyiz bende istanbul'a gidince hiç kaza namazı kılamadım maalesef:( gelince talafi edeyim derken bu sefer geçen aylara göre biraz daha fazla kılmaya çalıştım çok şükür 66 gün maşallah canım sen bizleden daha iyisin Allah kabul etsin.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin namazlarını dostdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi ibadetlerimizi tam itikatiyle yapmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Allah şu anda zor durumda olan darda çaresiz olan bütün kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin hayır kapılarımızı açmak nasip etsin inşallah canım sen nasılsın Eren nasıl oldu?Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun inşallah iyi ki varsınız canlarım benim kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öpüyorum:)
maşallah istanbula gitmene rağmen 66 gün çok çok iyi. madem bu sayfaya katıldık biraz gayret gösterelim tabiki. canım ben bir yere gitmedim hep evdeydim ama bir ara çok saldım kendimi. bir günlük zor kıldım. ara veriyoruz ya mecbur bir bayan olarak sonra toparlanması zor oluyor. bu ay daha kısa gün olarak onu da aklımda tutayım. Allahım o kadar çok istiyorum ki bu yıl kazalarımı bitirmeyi umudum var ama sizin gibi değerli kardeşlerim var kalbi Allah diye atan her anını Allah rızası için değerlendirmeye çalışan. canım biz iyiyiz Eren de iyi elhamdülillah. yanlız devamlı beni yanında istiyor ders yaparken kendi beceremiyor inşallah kendi kendine yapmayı da öğrenir. çünkü okulda yanlızken şaşırıyor. işte canım onun hiperaktivitesi var dikkat dağınıklığı var en büyük duam onun iyileşmesi. ömrü boyunca devam etmesin bu hastalık. sınıfta işte araba kullanırken her zaman etkileyecek çünkü. Allahım herkesin yardımcısı olsun. Allaha emane ol canım ben de öptüm.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım ailem kusura bakmayın ben daha yeni yazabiliyorum durumu biliyorsunuz malesef herşey aynı.ben sadece 25 günlük kıldım artık çok fazla kılabileceğimide sanmıyorum .ama olsun .ALLAHA emanet olun canım kardeşlerim .ALLAHA emanet olun

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım ailem kusura bakmayın ben daha yeni yazabiliyorum durumu biliyorsunuz malesef herşey aynı.ben sadece 25 günlük kıldım artık çok fazla kılabileceğimide sanmıyorum .ama olsun .ALLAHA emanet olun canım kardeşlerim .ALLAHA emanet olun
canım inşallah düzelir de huzurun yerine gelir.

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
canım geçen aya göre kıyasladım Allah senden bin kere razı olsun bu sayfa sayesinde inan kaza namazlarımı üçe katladım. böyle bir yere rapor verince daha iyi oluyor hem bir yarışma gibi oluyor. inşallah bundan sonra vakit bulmaya çalış inan iki arada bir derede hemen fırsat bulmaya çalışıyorum. bugün sabah namazından sonra kıldım biraz kuşlukta biraz akşam namazından sonra kıldım inşallah bu ayda iyi geçer Allahım hepimize de sağlık, sıhhat, huzur versin. namazlarımızı kılalım yoksa insan vakit namazlarını zor kılıyor. amin canım sen de Allaha emanet ol. Allahım yuvalarımıza sevgi, saygı, geçim, merhamet, muhabbet iyilikler güzellikler versin.

canım benim evet dediğin gibi inşallah bu ay daha iyi olurum senin adına çok sevindim ne ğüzel şevkle kılıyorsun maşşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun azmine hayran kaldım valla keşke bende kılabilseydim ama bnmde olmadı işte bazı sebebler yüzünden senin söyledikleriniokuyunca içimden namaz kılmak geldi insanı teşfik ediyon canım benim allah sendende razı olsun çocuğunada sakinlik nasip etsin inşallah en ğüzel hayatı sizler yaşayın inşallah canım seni rabbime emanet ediyorum herzaman dualarımdasın selametle kal canım benm

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim evet dediğin gibi inşallah bu ay daha iyi olurum senin adına çok sevindim ne ğüzel şevkle kılıyorsun maşşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun azmine hayran kaldım valla keşke bende kılabilseydim ama bnmde olmadı işte bazı sebebler yüzünden senin söyledikleriniokuyunca içimden namaz kılmak geldi insanı teşfik ediyon canım benim allah sendende razı olsun çocuğunada sakinlik nasip etsin inşallah en ğüzel hayatı sizler yaşayın inşallah canım seni rabbime emanet ediyorum herzaman dualarımdasın selametle kal canım benm
amin canım kardeşim işte sen bu sayfayı açınca bir de kurşun kalem kardeşimz yazmıştı beş günlük kılıyorum diye ondan sonra bende bir şevk oldu ama ara ara gidiyor geliyor canım geçici dünya yarın bile ölebilirz bilmiyoruz ne olacağız? en iyisi şimdi fırsatımız varken namazlarımızı kılalım bir günlük mutlaka kılalım. ben borcu hiç sevmiyorum bu da bir borç yükü ağır geliyor bir an önce üstümden atmak istiyorum. Allahım kabul etsin. inşallah benim oğlumda biraz durulur aklı başına gelir. Allahım seninde sıkıntılarından kurtarsın iyilikler güzellikler versin şifa versin çocuklarına.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt