canım sen kendin gidemez misin hastaneye kendin git bence ihmal etme bak ağrı yapıyormuş ağrı bir sinyaldir. bir de böbrek hastası olan insanların su içmesi lazım galiba. etkilemesin sakın sağlığını. evet sıkıntıdan kaynaklanıyor. bizimde akşam komşu sıkıntılı bir şey oldu yine Allah ıslah etsin bu insanları midem ağrıdı birde üstüne üstlük mutfağı toplamam lazım çocuk bensiz bir fotokopiye işlem yapmıyor sinir etti beni. kızdım kızdım. midem çok ağrıdı gerçektende sinir stres çok kötü birşey. öyle işimde kaldı sabah uyandım sabah namazından sonra yaptım artık işlerimi. aksıyor maalesef. hiçbirşey dört dörtlük gitmiyor yarım yamalak. az öncede öyle halsiz kaldım uzandım biraz uyutmaz zaten ikide bir birşeyler soruyor söylüyor ama uzanmak bile iyi geldi. kendime geldim. günler uzamaya başladı iftar çocuğu alma zamanıma denk geliyor bir süre böyle olacak gelesiye masaya oturasıya altıbuçuğu buluyor yemeği yemem. bir saat geç yani. Allah kabul etsin halime elhamdülillah binlerce kere. Allahım sağlık huzur versin oruçlarımı tutayım yeterki bir saat geç yerim sorun değil. Allahım cümlemize iyilikler versin.
gönlüne sağlık canım Allah razı olsun. ben de herkese dua ettim. birazdan da iki rekat kuşluk kılayım. Allaha emanet ol hoşçakal.
annemlerle gidiyorum canım genelde ameliyatım yapıldığı yer uzakta arabayla gidiyoruz.birde laf söz oluyor kendim gitsemşimdi.benim hastalığım var sen hep böyle yapıyorsun diyip çıkıyorlar o yüzden üzülmemek için kendim gitmiyorum.bizim afacan seni epey bir yoruyor değilmi?ah işte fındık kurdu.bende bugün hariç 2 gündür oruç tuttu.toplam 7 kaldı.sonradan diğerlerinide tutacağım ne olur ne olmaz diye.ah işte annem bıraksa 1 haftada bitiririm.neyse bunada şükür değilmi?benim namazlarım çok kötü ama bu ay günlük 2 günlük bile kılamıyorum bazen şeytan çok nefsimle oynamaya başladı of.neyse birtanem inşallah sen iyisindir kendine dikkat et.ALLAHA emanet ol