Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (16 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
serapcım,sen ne kadar tatlı dilli,ne kadar güzel yüreklisin canım benim,yazdıklarını okudum çok hoşuma gitti kızım,Rabbim seni iman kuran hizmetinden ayırmasın gönlünün muradını versin inş..

selametle..

canım hacı annem beni ne kadar mutlu ettin anlatamam o sıcacık güzel sözlerinle.bizim bir hafize annemiz vardı birde şimdi siz annemiz oldunuz ne mutlu bize.herzaman başımızın üstündedir annelerimiz.benim burdaki ablalarım,annelerim kardeşlerim o kadar tatlı o kadar güzel yürekliki inanın ben bir şey yazmıyorum.onlardaki o güzellikler tıpkı şimdi sizde hissettiğim o güzel kalpve kardeşlerimin kalpleri öyle yansıyorki ben sadece karşımdaki insanların güzelliklerini ,yazıyor ve hissediyorum.bu güzel ailede ben mutluluğu ,karşılıksız sevgiyi,dua etmeyi ,RABBİME o güzeller güzeli peyganberime yaklaşmayı daha doğrusu yaklaşmayı umut etmeyi öğrendim.tüm kalbimle söylüyorum o güzel yürek sizin o tatlı dil sizin.ben ayna gibi sizin ve burdaki tüm sevdiklerimin güzelliklerini yansıtıyorum sadece.hepsi sizlerde yani hacı annecim.o güzel yürekten yaptığınız dualarda içinde binlerce kez sağolun.bana en güzel mükafat bu olur ancak zaten.ALLAH razı olsun hep birlikte hak yolunda ilerlemeyi nasip etsin RABBİM inşallah.ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Allah razı olsun bitanem burda sizlerle olduğumdan dolayı gerçekten çok huzurlu ve mutluyum ne güzel bir aileyiz herşeyimizi beraberce paylaşıyoruz bu sitede acı tatlı o kadar yılarım geçti ki en zor dönelerimde hep yanımdaynız Allah hepinizcen binlerce kez razı olsun hepinizin emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada vermek nasip etsin Rabbim.Bu zamanda böyle dostluklar kardeşlikler zor bulunuyor gerçekten allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim kötü art niyetli insnalara fırsat vermesin Rabbim.
Canım kpss olmadı hayırlısı olsun ama ülkemizde böyle düzen olduktan sonra maalesef çok adaletsizlikler olacak hak eden dururken başka hak etmeye kişilere verilmesi:( Yıllar önce çalıştığım yerde küçük bir ilçe yani başka bir yer yani orda belediye sınavına girdim yanlış hatırlamıyorsam 20 kişi alınacaktı bizler sınava girdik kaybettik aynı yerde çalıştığım arkadaşım kazandı şu anda kaç yıllık devlat memuru ve bana ne dedi biliyormusun Allah şahit sınavdan br gün önce sınava alınacak olan kişileri arayı soruları vermişler bunlar adaletmi ne diyelim herşeyi gören bilen Rabbim herkesin kalbine göre versin böyle haksızlıklara hiç tahammülüm yok ama acı gerçekler:( Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kimselere muhtaç etmeden Rabbim kendi hazinelerinden bizlere vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimize güzel kapılar açmak nasip etsin inşallah.Canım benim Allah'ın izniyle inşallah hepimiz için güzel olacak bu yıl Allah her zaman iyi günler bereketli hayırlı günler getirmek nasip etsin Rabbim sevdiklerimizle ailemizle hep beraber inşallah.Canım benim bende sizleri çok seviyorum sizler benim canım ailemsiniz her zaman kalbimd egönlümde dualarımdasınız:) Sende canım allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun kendine iyi bak hayırlı geceler bitanem...

güzel ablam melek ablam benim.bizler o kadar şanslıyız ki ben ALLAHA hep şükredecek birşeyler buluyorum daha ne olsun sizler varsınız ablam.üzüldüğümde paylaşacağım ağlayacağım,mutluluğumu anlatacağım,yüreğimden geçeni kınarlar mı,küçük görürler mi diye paylaşacağım.ablam bazen nefsime yenilip kendimi çok aciz hissediyorum.kpss diyince ben çok düşük aldım heyecanlanınca.insanlar işe girmeyecekmisin ,asalak gibimi yaşayacaksın üniversite bitti ne oldu dedikçe ne olacağım ben diye çok ağladım.ama düşünüyorum ablam bak diyorsun sınav soruları verilmiş telefonla aranıp.hep hangi sonuca çıkıyorum biliyormusun ablam.RABBİMİN büyüklüğüne kudretine.en olmazları olduran RABBİM değilmi ablam.hile hurda yapanlar burda kazandılar.Ablam benim abim özel bir lisede öğretmen.tüm milletvekilleri çocuklarını,bakan çocuklarını tanıyor.ALLAH biliyor ya hep RABBİME ne olur kendi hakkımla kimsenin hakkını yemeden bir işe girmemi nasip et dedim.kul hakkı hep korkuttu.Ablam güzel ALLAHIM ol deyince olacak biliyorum ablam.hepimiz için sadece şimdi bize sınava tabi tutuyor .biz bu sınavdan ALLAHIMIN izniyle hep beraber çıkacağız ablam.ALLAHTAN şöyle diliyorumsadece inşallah günaha girmiyorumdur.ALLAHIM hakkımda işe girmek evlilik veya ne istiyorsam varsa ne olur en yakın zamana al bir an önce olsun.nefsime yenilmeme izin verme diyorumgüzel ablam.inşallah bu sene her şey çok güzel olacak ablam.sizleriçok seviyorum.ALLAHA emanet ol ablacım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
bitanem bnm sen öyle ğüzelsinki yüreğinin ğüzelliğini bana okadar ğüzel anlatıyorsunki anlatamam canım akşam babasıgil geldi eve bi aşagıya çıkıyorlar bi yukarıya bizi barıştırmak için ama bn asla diyorum ya böle devam eder yada çocuklarını bırakır giderim dedim babasını ben çok severim oda beni çok sever bi dedimi iki etmez bnde öleyim babacım babacım etrafında pervane olurum onu rahat ettirmek için ama akşam bn barışmıyorum diye bana çok kırıldı ve bana dediki birdaha evine gelmiycem kızım sen benim hatırımı sayıp barışmadın dedi ve gittiler bana kırılması beni çok üzdü asla sevdiğim insanları kırma gibi bi lüksüm yoktur içimden bi ses git eşini yemege çagır diyo diger bi sesde hayır o sana neler etti asla barışma diyor 15 dk mücadele ettim içimdeki seslerle sonra sizin sözleriniz aklıma geldi hacı annenin zümranın bana destek olan arkdşlrın dedim git çagır yemege sen kazan rabbim bilsin ve indim aşagıya yemek yiycez gel sende bizimle ye dedim öyle hazırmışki hemen ğülmeye başladı tamam geliyorum dedi çıktı artık beraber yemek yedik nasıl özlemiş ama bi görsen agzı kulaklarına varıyodu mutluluktan hiç bişey olmamış gibi şakalar yapıyo çocuklarla ilgileniyo ama ne yaparsa yapsın gözümde degeri kalmadı artık benm öfkem kolay geçmez ama sabredicem dediğin gibi belki oda düzelir baban gibide namazını kılar allah yolunda dvm eder inşallah canım bana destek olup morel verdiğin için rabbim senden katbe kat razı olsun inşallah duarımda olucaksın herdaim bunu sakın unutma ğüzel yürekli kardeşim rabbime emanetsin

canım ablam hacı annemizide dediğim gibi ben senden kardeşlerimden o güzel yüreklerinizden aldıklarımı yansıtıyorum ablam.asıl güzel kalpli .birtane olan sizlersiniz.ben sizleri tanıdıkça sabrı,ALLAH yolunda mücadeleyi öğrendim.varlığınız benimailem olmanız bana en güzel hediye ablam.seninle çooookkkkk ama çoookkk gurur duydum ablam.işte benim ablam bu.o güzel yürek bu.sen güzel bir anne güzel bir eş güzel bir müminsin ablam.peygamberimizin dediği gibi pehlivan kimdir.sahabeler güreşte yenenmi peygamberimizde hayır asıl pehlivan öfkesini yenendir demiş.sen gerçek kahramansın .nefsimizin en zor sınavlarından birini yenip en güzelini yaptın melek ablam.gör bak bundan sonra ALLAHIN izniylede inşallah ne güzel şeyler olacak.şimdi ne oldu şeytan kahroldu.ALLAHIM peygamberim sevindi öfkeni yenip haklıyken küslük yaratmadığın için.çocuklarda mutlu bak nasıl pişman olmuş ablam.nasıl sevinmiş eşinde.helal olsun ablam.seninle ne kadar gurur duysam azdır.benim mesude ablam işte bu.ablacım 2 görevin daha kaldı ama ne olur sabret yüzüne vurmamaya çalış eşinin olurmu olanları?bak gör belki eşin çok düzenli namaz kılan sizlerin üstüne titreyen biri olacak.yaşadığı vicdan azabı düzeltecek onu.2ci görevde ablam zaten çok seviyormuşsun eşinin babasını ara babacım de bu ev siz varken güzel.ben sizleri dinledim konuştum eşimle de.çocuklarda bende sizsiz yapamayız dersen gör bak ne güzelolacak güzel ablam.destek olmak ne demek ablam.insan ablalarının kardeşlerinin yanında olmazmı?biz biraile değilmiyiz?ALLAH ömür verdikçe hep birlikte olacağız inşallah.sağol melek ablam duaların içinde en güzelhediye bu işte bana.ALLAHA emanet ol ablam.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canım nasılsın?ALLAH kabul etsin hadi bakalım bu ay tam gaz devam ALLAHIN izniyle.ALLAHA emanet ol

Selamun aleyküm canım. İyiyim Allah'a şükür canım sağolasın. Sen nasılsın? Taşındık biz de.. İnternet yoktu bir kaç gündür.Şimdi yeni geldi, yeni giriyorum. İşe gidip geliyorum. Saat 9.30 da eve geliyorum, yoruluyorum. Kazalarım her gün 1 günlük kılıyordum. Sonra azalmaya başladı. 2 günde 1 günlüğe kadar indi. İş yerinde kılıyorum. Eve geldiğimde yatsı ve vitrin kazası kalıyor :( Bu şekilde.. Bakalım hayırlısı olsun. Oruçlarımı da iş yerindeki arkadaşlarla tutmaya çalışıyorum. Genelde ptesi persembe tutuyoruz.Beraber olunca daha iyi oluyor. Rabbim yardımcımız olsun. Dualarınızda beni de unutmayın.. Hayırlı geceler...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm canım. İyiyim Allah'a şükür canım sağolasın. Sen nasılsın? Taşındık biz de.. İnternet yoktu bir kaç gündür.Şimdi yeni geldi, yeni giriyorum. İşe gidip geliyorum. Saat 9.30 da eve geliyorum, yoruluyorum. Kazalarım her gün 1 günlük kılıyordum. Sonra azalmaya başladı. 2 günde 1 günlüğe kadar indi. İş yerinde kılıyorum. Eve geldiğimde yatsı ve vitrin kazası kalıyor :( Bu şekilde.. Bakalım hayırlısı olsun. Oruçlarımı da iş yerindeki arkadaşlarla tutmaya çalışıyorum. Genelde ptesi persembe tutuyoruz.Beraber olunca daha iyi oluyor. Rabbim yardımcımız olsun. Dualarınızda beni de unutmayın.. Hayırlı geceler...

aleyküm selam canım.bende iyiyim birtanemhala aynı herşey.ama binşükür.canım taşındığınız yer inşallah hayırlı olur mutlu olursunuz orada hep.geç geliyormuşsun canım eve .ama bak hamdolsun bir işin var para kazanıyorsun hemde 2 günde 1günlükte de olsa kazalarını kılıyorsun.sakın bırakma canım.ne güzel oruçlarda tutuyorsun mis gibi.namazda kılabiliyormuşsun iş yerinde ne güzel.ALLAH yolundan ayrılmıyorsun birtanem.inşallah bende artık iş bulurum canım.namaz kılıp oruç tutacağım bir yer olsun inşallah .herzaman dualarımızdasın .ALLAHA emanet ol canım

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım.bende iyiyim birtanemhala aynı herşey.ama binşükür.canım taşındığınız yer inşallah hayırlı olur mutlu olursunuz orada hep.geç geliyormuşsun canım eve .ama bak hamdolsun bir işin var para kazanıyorsun hemde 2 günde 1günlükte de olsa kazalarını kılıyorsun.sakın bırakma canım.ne güzel oruçlarda tutuyorsun mis gibi.namazda kılabiliyormuşsun iş yerinde ne güzel.ALLAH yolundan ayrılmıyorsun birtanem.inşallah bende artık iş bulurum canım.namaz kılıp oruç tutacağım bir yer olsun inşallah .herzaman dualarımızdasın .ALLAHA emanet ol canım

Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin canım.. Rabbim herşeyden önce sağlık, afiyet versin.. Hayırlı bir iş nasip etsin sana, hayırlısıyla huzurlu bir yuva kurabilmenizi nasip etsin inşaallah.. Hayırlı geceler..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ğüzel ailem bu ay kime dua edilecekse bildirin fazla geçikmeden edelim hakkını yemeyelim kimsenin bnm derdim yüzünden kim ne kadar kılmış kim birinci belli olmadı yada ben görmedim artı itediğiniz dua hangisi onuda söleyinde biran önce yapalım sizileri rabbime emanet ediyorum bnm ğüzel ailem

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
canım ablam hacı annemizide dediğim gibi ben senden kardeşlerimden o güzel yüreklerinizden aldıklarımı yansıtıyorum ablam.asıl güzel kalpli .birtane olan sizlersiniz.ben sizleri tanıdıkça sabrı,ALLAH yolunda mücadeleyi öğrendim.varlığınız benimailem olmanız bana en güzel hediye ablam.seninle çooookkkkk ama çoookkk gurur duydum ablam.işte benim ablam bu.o güzel yürek bu.sen güzel bir anne güzel bir eş güzel bir müminsin ablam.peygamberimizin dediği gibi pehlivan kimdir.sahabeler güreşte yenenmi peygamberimizde hayır asıl pehlivan öfkesini yenendir demiş.sen gerçek kahramansın .nefsimizin en zor sınavlarından birini yenip en güzelini yaptın melek ablam.gör bak bundan sonra ALLAHIN izniylede inşallah ne güzel şeyler olacak.şimdi ne oldu şeytan kahroldu.ALLAHIM peygamberim sevindi öfkeni yenip haklıyken küslük yaratmadığın için.çocuklarda mutlu bak nasıl pişman olmuş ablam.nasıl sevinmiş eşinde.helal olsun ablam.seninle ne kadar gurur duysam azdır.benim mesude ablam işte bu.ablacım 2 görevin daha kaldı ama ne olur sabret yüzüne vurmamaya çalış eşinin olurmu olanları?bak gör belki eşin çok düzenli namaz kılan sizlerin üstüne titreyen biri olacak.yaşadığı vicdan azabı düzeltecek onu.2ci görevde ablam zaten çok seviyormuşsun eşinin babasını ara babacım de bu ev siz varken güzel.ben sizleri dinledim konuştum eşimle de.çocuklarda bende sizsiz yapamayız dersen gör bak ne güzelolacak güzel ablam.destek olmak ne demek ablam.insan ablalarının kardeşlerinin yanında olmazmı?biz biraile değilmiyiz?ALLAH ömür verdikçe hep birlikte olacağız inşallah.sağol melek ablam duaların içinde en güzelhediye bu işte bana.ALLAHA emanet ol ablam.

canım benim dediklerinin hepsini yaptım çünki çok mantıklı ve makul sözler söyledin ben ise mantıklı düşünemiycek kadar öfkeliydim sizlerin sözleri beni kendime getirdi inşallah allah katındada kazanmışımdır dediğin gibi babamı çagırmadım ama kendim gittim ayağına kadar dedim babacım senin hatırna yemege çagırdım oğlunu barıştık ama hatırın olmasa yüzüne bakmazdım oğlunun dedim canım benim oda bana sagol kızım allah razı olsun kızım böyle sevincini dile getirdi çok sevindi ğaribim babamın mutlu olması benide rahatlattı üzerimden büyük bi yük kalktı inşallah barıştığıma pişman etmez eşimde bakalım rabbim neylerse ğüzel eyler demişler bizede ve bütün yuvalarıda ğüzel eylesin inşallah rabbim
en ğüzel yuvayıda sana nasip etsin bitanem kendin gibi iyi yürekli sevgi dolu bi eş nasip etsin inşallah seni hiçbir zaman üzmesin kırmasın allah yolunda kıymet bilen biri olsun rabbime emanetsin bitanem

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
dileğim benim nasılsın bitanem ev taşımışınız okuduğum kadarıyla yeni evinizde hayırlı olsun güle güle oturun inşallah rabbim ğüzel komşularla karşılaştırsın işede ğirmişin maşşallah ne ğüzel rabbim isteklerini hayırlısıyla versin iyi insanlarla karşılaştırsın canım arada bi gel burlara kendini özletme sen benm iyilik meleğimsin bunu sakın unutma sizleri çok seviyorum rabbime emanet ol bitanem dualarımdasın

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar

tek dileğim yeni eviniz hayırlı olsun Allahım sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin.

turk8487 barıştığınıza sevindim inşallah bir daha hiç olmaz böyle. çok sevap kazandın. eşin yanına gittiğin de barışmış. o da güzel. Allahım yuvalarımıza sevgi, saygı, merhamet, anlayış, muhabbet versin.

bu ay biraz ağır gidiyorum nedense kazalarda inşallah son iki aylık performansıma geri dönerim böylelikle bu yükten daha yakın bir zamanda kurtulacağım inşallah. sizlerden ne var ne yok?

Allaha emanet olun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin canım.. Rabbim herşeyden önce sağlık, afiyet versin.. Hayırlı bir iş nasip etsin sana, hayırlısıyla huzurlu bir yuva kurabilmenizi nasip etsin inşaallah.. Hayırlı geceler..

canım ALLAH bin defa razı olsun o güzelduaların için.çok ihtiyacım vardı gerçekten .ALLAHA emanet ol birtanem

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim dediklerinin hepsini yaptım çünki çok mantıklı ve makul sözler söyledin ben ise mantıklı düşünemiycek kadar öfkeliydim sizlerin sözleri beni kendime getirdi inşallah allah katındada kazanmışımdır dediğin gibi babamı çagırmadım ama kendim gittim ayağına kadar dedim babacım senin hatırna yemege çagırdım oğlunu barıştık ama hatırın olmasa yüzüne bakmazdım oğlunun dedim canım benim oda bana sagol kızım allah razı olsun kızım böyle sevincini dile getirdi çok sevindi ğaribim babamın mutlu olması benide rahatlattı üzerimden büyük bi yük kalktı inşallah barıştığıma pişman etmez eşimde bakalım rabbim neylerse ğüzel eyler demişler bizede ve bütün yuvalarıda ğüzel eylesin inşallah rabbim
en ğüzel yuvayıda sana nasip etsin bitanem kendin gibi iyi yürekli sevgi dolu bi eş nasip etsin inşallah seni hiçbir zaman üzmesin kırmasın allah yolunda kıymet bilen biri olsun rabbime emanetsin bitanem

benim güzel ablam sen en doğru ve en güzel olanı zaten biliyordun bizler aslında senin bildiklerini söyledik sadece.bende geçen üzüldüm birşey oldu .ne kadar zormuş dedim insan haklıyken affedebilmek.ama bin şükür bende şeytana yenilmedim konuştum sonra yanlış anlaşılmaları düzelttik.ablam bak ne güzel pek çok insanın kalbini kazandın.nefsini yendin babamızıda mutlu etmişsin ya çocuklar gibi sevinmiştir.hem küzler barıştığı için hemde onu sayıp sözlerine saygı duyduğun için.inan ablam ne sevaplar yazıldı.şu çivisi çııkmış dünyadaki en güzel hareketleri yaptın ablam.güzel ablam inşallah eşinde ibadetlerinde tam ilerleyen hak yolundan hiç ayrılmayan sizleri hiç kırmayan biri olacak .
benim yüreğim inan o kadar güzel değil ablam.çook ama çok eksiklerim var nefsimi yenmem ,kalbimi temizlemem için .sen güzelsin ,temizsin beni öylegördün.benim nişanlım gerçi imam nikahlı eşim olduğu için eşimde diyebilirim çok ama çok iyi bir ablam.oruçlu namazlı,kuran okuyan.inşallah bende ona bir an önce kavuşurum ablam.çok zor geliyor bazen 2 sene oldu .bazen gerçekten mahvolmuş gibi hissediyorum ama sonra hemen toparlanmaya çalışıyorum günaha girmeyim RABBİMİ gücendirmeyeyim diye.ALLAHA emanet ol güzel ablam.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ğüzel ailem bu ay kime dua edilecekse bildirin fazla geçikmeden edelim hakkını yemeyelim kimsenin bnm derdim yüzünden kim ne kadar kılmış kim birinci belli olmadı yada ben görmedim artı itediğiniz dua hangisi onuda söleyinde biran önce yapalım sizileri rabbime emanet ediyorum bnm ğüzel ailem

birtanecik ablam yazmıştım ama geçen gün birinci zümra .ikinci ben üçüncü leyla ablam oldu.tamam o zaman ben hemen yazıyorum dileğimi:nişanlımın tarlasının satması ,işe girmem,evimizi almamız .evliliğimiz yuvamızı kurmamız için gereken koşul neyse onun bir an önce olması.ALLAHIN sevdiği bir kul olup ALLAH yolunda ilerlemek.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

tek dileğim yeni eviniz hayırlı olsun Allahım sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin.

turk8487 barıştığınıza sevindim inşallah bir daha hiç olmaz böyle. çok sevap kazandın. eşin yanına gittiğin de barışmış. o da güzel. Allahım yuvalarımıza sevgi, saygı, merhamet, anlayış, muhabbet versin.

bu ay biraz ağır gidiyorum nedense kazalarda inşallah son iki aylık performansıma geri dönerim böylelikle bu yükten daha yakın bir zamanda kurtulacağım inşallah. sizlerden ne var ne yok?

Allaha emanet olun.

canım ben bu ay berbatım şimdilik.sürekli rahatsızlandım ya başımın ağrısı dinmiyor ya midemin ağrısı.yada böbreğim ağrıyor kum taş derken 1 günlük bile zor kılıyorum namazlarımı.anlamadımki şeytan çok nefsimi zorlamaya başladı .of ya bir an önce kendimize geliriz inşallah.ALLAHA emanet ol canım

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
dileğim benim nasılsın bitanem ev taşımışınız okuduğum kadarıyla yeni evinizde hayırlı olsun güle güle oturun inşallah rabbim ğüzel komşularla karşılaştırsın işede ğirmişin maşşallah ne ğüzel rabbim isteklerini hayırlısıyla versin iyi insanlarla karşılaştırsın canım arada bi gel burlara kendini özletme sen benm iyilik meleğimsin bunu sakın unutma sizleri çok seviyorum rabbime emanet ol bitanem dualarımdasın

Selamun aleyküm ablacım. Özlemiştim seni. Son zamanlarda göremiyordum. Ben de giremiyorum artık. Saat 3 oldu sabah işe gitçem. Eşyaları topluyorum. Ablam okuduğum kadarıyla baya zor günler geçirmişsin. Çok üzüldüm ama sonuca çok sevindim. Serapçığımın yazdıklarına aynen katılıyorum. Mükafatın büyük.. Bazen düşünüyorum da, Rabbimizin en sevdiği helal, boşanmak.. Bunu düşünüp de sabırlı davranıp nefsi düşünmeden, sadece Rabbimizin rızasını kazanabilmek ne büyük bir ecre vesile oluyor. (Allahın izniyle inşaallah) Tabiiki bunu yapabilmek, başarabilmek de; ecri kadar büyük ve zor.. Rabbim ailece sıkıntılarınızı hafifletsin inşaallah.. Çok zor.. Çektiğiniz tüm sıkıntılar günahlarınıza kefaret olur inşaallah.. Ecri büyük olur inşaallah.. Ev için de sağolasın. Taşındık zor oldu, hala toparlanmaya çalışıyoruz.. Sen de benim iyilik meleği ablamsın. Seni çok seviyorum Tertemiz yüreğin niyetine, iyi niyetin ve samimiyetin de bana öyle yansıyor ki.. Rabbim, en önemli şeylerden biri olan kalbimizi ve niyetimizi her daim temiz eylesin.. Hayırda kullanmamızı nasip eylesin.. Rabbime emanet ol ablacım. Rabbim seni korusun.. Hayırlı geceler..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Allaha emanet olun.

Ve aleyküm selam sıla ablacım. Rabbim razı olsun, sağolasın.. Sizleri unuttuğumu sanmayın..
Dualarımdasınız ayrı ayrı hepiniz. Hayırlı geceler..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
güzel ablam melek ablam benim.bizler o kadar şanslıyız ki ben ALLAHA hep şükredecek birşeyler buluyorum daha ne olsun sizler varsınız ablam.üzüldüğümde paylaşacağım ağlayacağım,mutluluğumu anlatacağım,yüreğimden geçeni kınarlar mı,küçük görürler mi diye paylaşacağım.ablam bazen nefsime yenilip kendimi çok aciz hissediyorum.kpss diyince ben çok düşük aldım heyecanlanınca.insanlar işe girmeyecekmisin ,asalak gibimi yaşayacaksın üniversite bitti ne oldu dedikçe ne olacağım ben diye çok ağladım.ama düşünüyorum ablam bak diyorsun sınav soruları verilmiş telefonla aranıp.hep hangi sonuca çıkıyorum biliyormusun ablam.RABBİMİN büyüklüğüne kudretine.en olmazları olduran RABBİM değilmi ablam.hile hurda yapanlar burda kazandılar.Ablam benim abim özel bir lisede öğretmen.tüm milletvekilleri çocuklarını,bakan çocuklarını tanıyor.ALLAH biliyor ya hep RABBİME ne olur kendi hakkımla kimsenin hakkını yemeden bir işe girmemi nasip et dedim.kul hakkı hep korkuttu.Ablam güzel ALLAHIM ol deyince olacak biliyorum ablam.hepimiz için sadece şimdi bize sınava tabi tutuyor .biz bu sınavdan ALLAHIMIN izniyle hep beraber çıkacağız ablam.ALLAHTAN şöyle diliyorumsadece inşallah günaha girmiyorumdur.ALLAHIM hakkımda işe girmek evlilik veya ne istiyorsam varsa ne olur en yakın zamana al bir an önce olsun.nefsime yenilmeme izin verme diyorumgüzel ablam.inşallah bu sene her şey çok güzel olacak ablam.sizleriçok seviyorum.ALLAHA emanet ol ablacım

Amin
Canım benim her zaman söylüyorum zaten inanki burda sizlerle olmaktan dolayı çok huzurlu ve mutluyum hayırlara vesile oluyorsakta ne mutlu hepimize çok şükür ben zaten hep evdediyim dışarı çıkıp kötü olumsuz şeylere vesile olacağıma evde oturup namazımı kılıyorum dualarımı yapıyorum Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.Geçen hafta hep hastaneye gitmekle geçti günlerim öyle olumsuz birşey yok annemi pazartesi doktora götürdüm kireçlenme çıktı dizlerinde elleinde sinir sıkışmadı doktor ameliyat dedi ama olmaycak daha önce biobsi oolan yara iyileşmiyor annem çok korkoyor Allah hayırlı şifalar nasip etsin korktuklarımıza uğratmasın Rabbim.Çarşamba kız kardeşimi hastaneye götürdüm ultrasyonda bebişi gördü allah kısmet ederse doğum nisan ayında hayırlı doğumlar kolaylıklar nasip etsin Rabbim.Perşembe ve cuma günü teyzemin oğlunu hastaneye götürdüm bugün amaliyat var safrakesesinden ameliyat olacak taş varmış daha olmadı stresten mi ne tansiyonu yükselmiş öyle olunca doktor yapmamış Allah yar ve yardımcısı olsun.Hastaneye gidecektim haber gelmedi ondan henüz gidemedim teyzemin küçük dotonu yanımda bakalım hayırlısı olsun.
Canım biliyormusun benim anlamadığım allah insnalara fırsat verinc emakam mevki yada başka birşey neden insanlar hep kendi nefsini düşünüyor adeletsizlik yapıyorlar şu koca dünya bizim olsa ne götüreceğiz sank yaptığımız iyilikler yada kötülükler ama insanlar başka pencereden baktıkları için kendilerinde o hakkı görüyorlar obirleri yapıyor diye kendilerinde hak buluyorlar ama bilsinler ki kim olursa olsun bunlar hep kul hakkı başkaları hak ederken haksız yere kendilerini düşünmeleri.Benim kız kardeşimde öyle yaptı canım kim olurs aolsun haksızlığa gelemez ve doğrularından taviz vermez bizler ortadayız hiç birşeyle ilgimiz yok kim ne yapar kendine yapar zaten.Sende iyi yapıyorsun canım zate kısmette varsa dönüp gelir zaten Allah hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim iyilikler güzellikler versin her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın kötü art niyetli fitne fesat insanlara fırsat vermesin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizşin sonunu hayırlara vesile etsin hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Canım benim allah büyük gün doğmadan neler doğar her gün nasıl yeni bir gün doğuyorsa her gün yeni bir umut yeni bir hayal çok şükür hayata bakış açımda değişti her zaman olumlu pozitif bakacağız ki hayata hayatımız daha güzel olsun.Canım benim sanada geçemiş olsun Allah tez zamand ahayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun canım kendine iyi bak bende seni çok seviyorum öptüm:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt