serapcım,sen ne kadar tatlı dilli,ne kadar güzel yüreklisin canım benim,yazdıklarını okudum çok hoşuma gitti kızım,Rabbim seni iman kuran hizmetinden ayırmasın gönlünün muradını versin inş..
selametle..
canım hacı annem beni ne kadar mutlu ettin anlatamam o sıcacık güzel sözlerinle.bizim bir hafize annemiz vardı birde şimdi siz annemiz oldunuz ne mutlu bize.herzaman başımızın üstündedir annelerimiz.benim burdaki ablalarım,annelerim kardeşlerim o kadar tatlı o kadar güzel yürekliki inanın ben bir şey yazmıyorum.onlardaki o güzellikler tıpkı şimdi sizde hissettiğim o güzel kalpve kardeşlerimin kalpleri öyle yansıyorki ben sadece karşımdaki insanların güzelliklerini ,yazıyor ve hissediyorum.bu güzel ailede ben mutluluğu ,karşılıksız sevgiyi,dua etmeyi ,RABBİME o güzeller güzeli peyganberime yaklaşmayı daha doğrusu yaklaşmayı umut etmeyi öğrendim.tüm kalbimle söylüyorum o güzel yürek sizin o tatlı dil sizin.ben ayna gibi sizin ve burdaki tüm sevdiklerimin güzelliklerini yansıtıyorum sadece.hepsi sizlerde yani hacı annecim.o güzel yürekten yaptığınız dualarda içinde binlerce kez sağolun.bana en güzel mükafat bu olur ancak zaten.ALLAH razı olsun hep birlikte hak yolunda ilerlemeyi nasip etsin RABBİM inşallah.ALLAHA emanet olun