Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (4 Kullanıcı)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Benimde bu ay 55 günlük kaza namazım oldu Allah kabul etsin inşallah.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
aleyküm selam leylacım Allahtan kalkmış gerçekten de hamd olsun. Allahım korusun bir daha olmasın. amin inşallah. Allahım iyilikler güzellikler versin cümlemize de. hayırlı günler canım.

Amin
Selam Aleyküm canım Allah'ın izniyle kalkmış canım herşeyde vardır bir hayır o günler gitsin bir daha gelmesin inşallah.Yeni bulunduğu yerde kız kardeşime bütün güzellikler iyilikler hayırlı kapılar nasip etsin Rabbim.İnşallah artık Allah kız kardeşimin ve bütün bekar kardeşlerimizin karşına hayırlı imanlı salih hayırlı eş çıkarmak hayırlı yuvalar hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.Yeni yıl hepimize hayırlar getirsin bolluk bereket güzellikler getirsin inşallah.Allah hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah'ın izniyle bu sene daha güzel olacak inşallah.Canım benim Allah'a senin gönlüne göre versin erene'de hayırlı şifalar yuvanda sağlıklı huzurlu mutlu günler nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin selam ve dua ile Allah sanada iyilikler güzellikler versin hepimizede inşallah.Hyaırlı geceler öpüyorum canım:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
canım ablam benim.ben hep diyorumbu site bize aile oldu .site değil bizler yüce RABBİMİN vesilesiyle birbirimize kavuştuk.ablam bende ibadetlerimde artık kimseyi umursamamaya çalışıyorum.bir akç gündürannemde çok iyibinşükür.mesela dedim anne 15 günlük felan orucum kaldı belli günler tutacağım .birşey demedi.bugünde orucum binşükür.sanırım oruçlar 1 aya kadar biter bir aksilik olmazsa.sizlerin duaları sayesinde.namazlarımıda daha yoluna koydumçonada çok ses çıkarmıyorlar.inşallah senin hayatındasana karışanlarda artık susarlar.hem onlara ne ki ablam.herkes kendi hayatını incelese kusurlarını sana fazla vakitbulamazlar.o kadar çok eksiğimiz kusurumuz varki çünkü.namazlar ,ibadetler,oruçlar,kul hakları.sen en güzel olanı yapıyorsun ablam herkese iyilik yaparak ablam.hem birşey diyimmi kazanan sen olursun ALLAHIN izniyle.iyilik yapınca kalpler yumuşuyor huzur oluyor birde ibadetler tam yapılmaya çalışılınca mis gibi.sen o kadar güzel kalplisinki insanlar hep alışmış ablam leyla koşar leyla yapar.şimdi ezan okundu.inşallah RABBİM bu sene hem hayatımızı düzene sokar hem ibadetlerimizii.bizleri fitne ,kötü insanlardan korur.ve bizlere ihtiyacı olanlara yardım etme gücü verir inşallah.hiç üzülme ablam her gecenin mutlaka bir sabahı olacak seni çokseviyorum ablam inşallah ALLAH seni hep mutlu etsin ve burdaki tüm kardeşlerimi mutlu etsin .ALLAHA emanet ol ablam

Amin
Canım benim Allah razı olsun bitanem Allah'ta her zaman melek gibi iyilik sever gönlüne göre versin inşallah Allah'ta hiç bir zaman senide darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Benimde yine bir kaç gündür moralim bozuktu çok şükür şimdi daha iyiyim ama dün kpss sonucunu öğrenince gerçeketn üzüldüm iş hayallerimde yok oldu hayırlısı olsun Allah başka hayırlı güzel kapılar açmak nasip etsin Rabbim.
Alalh yeni yılda hepimiz için hayırlı bol bereketli hayırlı iyi günler nasip etsin inşallah.Canım insnalar başkalarını hatasını kusurlarını araştırsalar zaten kendilerine çeki düzen verirler Allah onlarada akıl fkir hidayet versin fitne fesat ikiyüzlü kötü art niyetli insnalara fırsat vermesin Rabbim inşallah.Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Canım Allah burda olmamıza vesile olduğu için binlerce şükür olsun hepimiz gerçek bir aile olduk burda olmaktan dolayı çok huzurlu ve mutluyum.Çok şükür elimizden geldiğince namazlarımızı kılmaya dualaramızı Kur'anlarımızı okumaya hayırlısıyla oruçlarımızı tutmaya çalışıyoruz Rabbim kabul etsin inşallah.
Alalh hepimize hayırlı rızk iş kısmet kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek hayırlı vesileler nasip etsin Rabbim.
Allah kimselere muhtaç etmeden yanından yönünden versin inşallah.Canım benim Allah hepimizin dualarını gönül muratlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah herşey gönlümüzce olsun inşallah.Allah'a emanet ol bitanem herşey gönlünce olsun iyi ki varsın seni çok seviyorum öpüyorum kendine iyi bak:)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Selam Aleyküm canım Allah'ın izniyle kalkmış canım herşeyde vardır bir hayır o günler gitsin bir daha gelmesin inşallah.Yeni bulunduğu yerde kız kardeşime bütün güzellikler iyilikler hayırlı kapılar nasip etsin Rabbim.İnşallah artık Allah kız kardeşimin ve bütün bekar kardeşlerimizin karşına hayırlı imanlı salih hayırlı eş çıkarmak hayırlı yuvalar hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim.Yeni yıl hepimize hayırlar getirsin bolluk bereket güzellikler getirsin inşallah.Allah hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah'ın izniyle bu sene daha güzel olacak inşallah.Canım benim Allah'a senin gönlüne göre versin erene'de hayırlı şifalar yuvanda sağlıklı huzurlu mutlu günler nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin selam ve dua ile Allah sanada iyilikler güzellikler versin hepimizede inşallah.Hyaırlı geceler öpüyorum canım:)
inşallah inşallah benimde abimler bekar nasip olmadı işte hayırlısı olsun. Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın. bir tanesi evli ailede çok önemli aile iyi olmayınca yine zor oluyor. her çeşit insan var. inşallah bu yıl çok güzel bereketli geçsin. eminim öyle olacak.
amin leylacım hoşçakal. :)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
KILINAN KAZA NAMAZLARI LİSTEMİZ

Zümra...................................115 gün
leyla-1...................................55 gün
kalbun kesir.............................12 gün
serap8191...............................66 gün

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm 66 günü görünce çok sevindim çünkü geçen aya göre arttırmışsın elhamdülillah. olsun iki ay olsun iyi yinede. benim daha fazla ben de çok tutarsam mart ayında bitireceğim. tam 27 gün pzt başlarım inşallah kendimi iyi hissetmiyorum bugün ve yarın tutmayağım. düzenin yerine oturması birkaç gün sürüyor maalesef. şimdi en iyisi iki rekat kuşluk kılayım birazda kaza şeytan bastırıyor resmen. senin sabah kazası 1058 gün yani 365 e bölünce üç yıl yaklaşık çok az kalmış. ben hepsini eşit götürüyorum gün olarak kılıyorum. mesela öğlen öne geçsin iki gün hemen diğerlerini ona eşitliyorum. böylece şu kadar ay kılmışım diyebiliyorum. bakalım inşallalh kendimi toparlarımda geçen ayki performansımı yakalarım. haydi bismillah. yeni bir aya başlıyorum yeni ayımız yılımız hayırlara vesile olsun inşallah grş canım hoşçakal.

aleyküm selam canım .bu ay şükürler olsun bazen 1 günlük bile zor kılıyordum.ama azim yaptım evdeyken dedim düşündüm .hem boş zamanın kıymeti bilinmeli ya .işe girsem yarın bir gün evlensem iş ev derken ister istemez rakam düşecek.eve geleceğim yemek bulaşık derken belki 1 günlük bile zor kılacağım namazlarımı.biraz zorladım kendimi yani.geçen araştırdım birkaç hocayı mübarek günlerde şevvalde felan tuttuğumuz oruçlar sırasında kazaya kalan oruçlarada niyet edersek oluyormuş.ama ben şimdi komple bitiriyim istiyorum kazaları sonra nafile ve mübarek günlerin oruçlarını rahatça tutayım.canım benim 1058 adet kaldı yani 2116 rekat.günde 20 tane sabah namazı kazası kılsam 40 rekat oluyor hem 2 günlük kazam bitiyor hemde tahmini 2-3 ay sonra sabah namazı kazam bitecek.tabi aksilik olmaz kılarsam.normalde bende senin dediğin gibi kılıyordum ama baktım sabah az o bitsin motivasyonum artsın istedim.sen nasılsın meleğimiz nasıl bu arada seni tebrik ederim vallaha süpersin.ben biraz rahatsızım bu ara kaza namazı felan kılamıyorum ama biraz iyi olayım hemen başlayacağım ALLAHIN izniyle.ALLAHA emanet ol canım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Benimde bu ay 55 günlük kaza namazım oldu Allah kabul etsin inşallah.

ablam maşallah süpersin .inşallah bu hızla kazalarımızda sular seller gibi bitecek.ALLAHA emanet ol ablam

Amin
Canım benim Allah razı olsun bitanem Allah'ta her zaman melek gibi iyilik sever gönlüne göre versin inşallah Allah'ta hiç bir zaman senide darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Benimde yine bir kaç gündür moralim bozuktu çok şükür şimdi daha iyiyim ama dün kpss sonucunu öğrenince gerçeketn üzüldüm iş hayallerimde yok oldu hayırlısı olsun Allah başka hayırlı güzel kapılar açmak nasip etsin Rabbim.
Alalh yeni yılda hepimiz için hayırlı bol bereketli hayırlı iyi günler nasip etsin inşallah.Canım insnalar başkalarını hatasını kusurlarını araştırsalar zaten kendilerine çeki düzen verirler Allah onlarada akıl fkir hidayet versin fitne fesat ikiyüzlü kötü art niyetli insnalara fırsat vermesin Rabbim inşallah.Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Canım Allah burda olmamıza vesile olduğu için binlerce şükür olsun hepimiz gerçek bir aile olduk burda olmaktan dolayı çok huzurlu ve mutluyum.Çok şükür elimizden geldiğince namazlarımızı kılmaya dualaramızı Kur'anlarımızı okumaya hayırlısıyla oruçlarımızı tutmaya çalışıyoruz Rabbim kabul etsin inşallah.
Alalh hepimize hayırlı rızk iş kısmet kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek hayırlı vesileler nasip etsin Rabbim.
Allah kimselere muhtaç etmeden yanından yönünden versin inşallah.Canım benim Allah hepimizin dualarını gönül muratlarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah herşey gönlümüzce olsun inşallah.Allah'a emanet ol bitanem herşey gönlünce olsun iyi ki varsın seni çok seviyorum öpüyorum kendine iyi bak:)

dünyalar tatlısı ablam .insanlara akıl erdirmekle uğraşmıyorum artık.herkes kendi nefsine düşmüz.tamam bizlerde aciz kullarız bizde çoğu zaman nefsimize yeniliyoruz.ama mümkün olduğu kadar kendimize bakıp biz neler yapıyoruz kul hakkına giriyormuyuz.ALLAH için ne yapıyoruz diye dönüp bakıyoruz.sonra ALLAHA yaklaşmak için uğraşıyoruz.seni ALLAH biliyorya RABBİM öyle insanlardan fitnelerden uzak tutsun inşallah.üzülme ablam gör bak herşey bu sene çok daha güzel olacak.bende 4 senelik kpss ye girdim ama olmadı ablam.demekki RABBİM hakkımızda başka hayırlı bir yol çizmiş ablacım.biz çok şanslıyız yinede ablam türkiyenin ayrı ayrı köşelerinden birbirimizi tanıdık.şeytana yenilmemek için mücadele ediyoruz.iyiki varsın benim dünyalar tatlısı melek ablam.sizleri çok ama çok seviyorum.hep dualarımdasınız ablam .ALLAHA emanet ol güzel kalpli ablacım

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım .bu ay şükürler olsun bazen 1 günlük bile zor kılıyordum.ama azim yaptım evdeyken dedim düşündüm .hem boş zamanın kıymeti bilinmeli ya .işe girsem yarın bir gün evlensem iş ev derken ister istemez rakam düşecek.eve geleceğim yemek bulaşık derken belki 1 günlük bile zor kılacağım namazlarımı.biraz zorladım kendimi yani.geçen araştırdım birkaç hocayı mübarek günlerde şevvalde felan tuttuğumuz oruçlar sırasında kazaya kalan oruçlarada niyet edersek oluyormuş.ama ben şimdi komple bitiriyim istiyorum kazaları sonra nafile ve mübarek günlerin oruçlarını rahatça tutayım.canım benim 1058 adet kaldı yani 2116 rekat.günde 20 tane sabah namazı kazası kılsam 40 rekat oluyor hem 2 günlük kazam bitiyor hemde tahmini 2-3 ay sonra sabah namazı kazam bitecek.tabi aksilik olmaz kılarsam.normalde bende senin dediğin gibi kılıyordum ama baktım sabah az o bitsin motivasyonum artsın istedim.sen nasılsın meleğimiz nasıl bu arada seni tebrik ederim vallaha süpersin.ben biraz rahatsızım bu ara kaza namazı felan kılamıyorum ama biraz iyi olayım hemen başlayacağım ALLAHIN izniyle.ALLAHA emanet ol canım
sorma ben de üç gündür kendime gelemedim bugün mesela namazların arkasından kıldıklarım yok. şimdi de geçen gün öğretmen oğlan için yerinden kalktı filan dedi aslında kadın yumuşak söylüyor başka birşeyde demedi benim hemen eve gelirken beş dklık yolda dudağım uçukladı. şimdide birşeyler yerken kanadı abdestim gitti. yatsıyı kılmam lazım bak öyle oturuyorum ama şimdi senin mesajını okudum ya doğru evdeyiz hemen kalkıp bir güzel abdest alacağım hem yatsı hem de bir günlük kaza kılacağım inşallah.
ben şevvalde hep kazaya niyetlendim zaten bir an önce bitsin istedim çünkü inşallah seneye kadar bitirirsem seneye de Allah celle cellaühü ömür ve sağlık verirse nafile tutacağım. yarın istiyorum tutmayı inşallah gece kalkabilirim. biz iyiyiz elhamdülillah sen nasılsın gözün tamamen iyileşti galiba? Allahım sağlık sıhhat versin iyilikler güzellikler versin. grş canım hayırlı akşamlar.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
sorma ben de üç gündür kendime gelemedim bugün mesela namazların arkasından kıldıklarım yok. şimdi de geçen gün öğretmen oğlan için yerinden kalktı filan dedi aslında kadın yumuşak söylüyor başka birşeyde demedi benim hemen eve gelirken beş dklık yolda dudağım uçukladı. şimdide birşeyler yerken kanadı abdestim gitti. yatsıyı kılmam lazım bak öyle oturuyorum ama şimdi senin mesajını okudum ya doğru evdeyiz hemen kalkıp bir güzel abdest alacağım hem yatsı hem de bir günlük kaza kılacağım inşallah.
ben şevvalde hep kazaya niyetlendim zaten bir an önce bitsin istedim çünkü inşallah seneye kadar bitirirsem seneye de Allah celle cellaühü ömür ve sağlık verirse nafile tutacağım. yarın istiyorum tutmayı inşallah gece kalkabilirim. biz iyiyiz elhamdülillah sen nasılsın gözün tamamen iyileşti galiba? Allahım sağlık sıhhat versin iyilikler güzellikler versin. grş canım hayırlı akşamlar.

canım bizim fındık kurdu büyük bir olay çıkardı o zaman .ama hocası kibarlığından fazla birşey söylemedi sana :)canım niye uçukladın emin ol oda büyüdükçe akıllanacak durulacak ALLAHIN izniyle.uçuk kanadıkça tabi sürekli abdest lazım.ama benim alternatifim fazla olamayacak .ilerisini düşünmem lazım.iş oluncahadi bana orada namaz kıldırmazlarsa.kazalar eve kalacak 1 günlük kazayı bile zor kılacağım o zaman.eğer 1 günlük kaza kılarsam 10 sene felan sürecek namazlarım .mahvolurum o zaman.oda tabi 1 günlük kılabilirsem.şimdi ne yaptım yaptım.canım benim dediğim gibimi yaptın.şevval orucuna hemde kaza oruçlarına niyet ediliyormuş.işte benimderdim önce orucu bitirmek.sonra şevval orucunu felan tuttuğumda ben hep kaza oruçlarımdan düşmüştüm.6 günü mesela kazalarımdan düşmüştüm.ilk amacım kazalardan sonra tek tek yine kazalar diye tutmak.çünkü belki kabul olmadı şevvalle birlikte düştüğüm orucum.gönlüm rahat olsun diye.9 tane orucum kaldı ama bin şükür.canım sende kendine dikkat et lütfen.ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim kıldığımız namaz sayılarını belirttelimde ona göre duamız yapılsın oluröu?ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim bu arada mesude ablamız nerede gören bilen varmı?merak ettimde

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım bizim fındık kurdu büyük bir olay çıkardı o zaman .ama hocası kibarlığından fazla birşey söylemedi sana :)canım niye uçukladın emin ol oda büyüdükçe akıllanacak durulacak ALLAHIN izniyle.uçuk kanadıkça tabi sürekli abdest lazım.ama benim alternatifim fazla olamayacak .ilerisini düşünmem lazım.iş oluncahadi bana orada namaz kıldırmazlarsa.kazalar eve kalacak 1 günlük kazayı bile zor kılacağım o zaman.eğer 1 günlük kaza kılarsam 10 sene felan sürecek namazlarım .mahvolurum o zaman.oda tabi 1 günlük kılabilirsem.şimdi ne yaptım yaptım.canım benim dediğim gibimi yaptın.şevval orucuna hemde kaza oruçlarına niyet ediliyormuş.işte benimderdim önce orucu bitirmek.sonra şevval orucunu felan tuttuğumda ben hep kaza oruçlarımdan düşmüştüm.6 günü mesela kazalarımdan düşmüştüm.ilk amacım kazalardan sonra tek tek yine kazalar diye tutmak.çünkü belki kabul olmadı şevvalle birlikte düştüğüm orucum.gönlüm rahat olsun diye.9 tane orucum kaldı ama bin şükür.canım sende kendine dikkat et lütfen.ALLAHA emanet ol
:) inşallah öyle bir işin olur hayırlısıyla namazı kazaya bırakmak büyük günah çünkü hem sonra ödemesi çok çok zor biliyorsun. ben şevvalde sadece kaza namazına niyet ettim ama kazam olmasaydı Allahım biliyor ya tutacaktım nafile beni tanııyanlar biliyor az çok artık. şevvalde tuttuğum içinde sevap almışımdır inşallah. Allahım kabul eder inşallah inan bir annenin yavrusuna olan sevgisinin merhametinin yüz katı Rabbimiizn bize merhameti. biz insanız ne kadar olur affetmemiz cömertiğimiz Rabbimiz sonsuz cömertlik sahibi sonsuz merhamet sahibi. biz böyle sebat eder uğraşırsak inşallah bitecek canım çok istiyorum ramazan ayına kadar bitirmeyi. senin gibi kardeşlerim olduğu sürece bitireceğime de inanıyorum. bugün çok halsizim gece kalktım elhamdülillah ama çok uykulu insan alışıveriyor hemen düzen bozuluyor. inşallah yine kalkacağım bundan sonra. gece bir günlük kaza kılsam iyi olur iki saattir mutfaktayım daha da işim var. gündüz pek vakit yok. bugün dersede gidemedim. maşallah hava yağmurluydu gece dersimede çalışamadım. benim bugünü saymazsak 26 gün orucum var. senin üç katı :)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
canım burdayım kaçgündür yeni açtım sayfayı giremiyodum bnmde bazı ailevi problemlerim var morelim çok bozuk kusura bakmayın sizleri meraklandırmak istemezdim ama bnde eşimle biraz sorunlar yaşıyorum kaç gündür küsüs evde huzur olmadımı hiç bir şeyin tadı tuzu yok bizim ev dubleks eşim alt katta oturuyo bn çocuklarla üst katta oturuyorum bakalım nereye varır sonu aslında herşeyi bitircem çekip gidicem ailemin yanına ama çocukları bırakamıyorum kızım okuyo en küçük desen bana ihtiyacı var 2.bucuk yaşında hadi büyük oglanlar başının çaresine bakar ama kızımla küçügüm bana muhtaçlar onlar için bi süre böle deneycem bakalım sonuç ne olur rabbime sıgınıyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah artı bnmde kazam yine çok az kusura bakmayın 1 haftalık bişey dediğim gibi morel bozukluğundan kaza falan kılamadım baş agrısı sinir hepsi mevcut allah buğünlerimizi aratmasın neyse canım bnm sizleri amacım üzmek deil olmadıgımın sebebini sölemek istedim banada dua edin hakımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah allah herkese huzur versin dualarımdasınız canım sizler hep aklımdasınız rabbime emanet ediyorum sizleri

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
:) inşallah öyle bir işin olur hayırlısıyla namazı kazaya bırakmak büyük günah çünkü hem sonra ödemesi çok çok zor biliyorsun. ben şevvalde sadece kaza namazına niyet ettim ama kazam olmasaydı Allahım biliyor ya tutacaktım nafile beni tanııyanlar biliyor az çok artık. şevvalde tuttuğum içinde sevap almışımdır inşallah. Allahım kabul eder inşallah inan bir annenin yavrusuna olan sevgisinin merhametinin yüz katı Rabbimiizn bize merhameti. biz insanız ne kadar olur affetmemiz cömertiğimiz Rabbimiz sonsuz cömertlik sahibi sonsuz merhamet sahibi. biz böyle sebat eder uğraşırsak inşallah bitecek canım çok istiyorum ramazan ayına kadar bitirmeyi. senin gibi kardeşlerim olduğu sürece bitireceğime de inanıyorum. bugün çok halsizim gece kalktım elhamdülillah ama çok uykulu insan alışıveriyor hemen düzen bozuluyor. inşallah yine kalkacağım bundan sonra. gece bir günlük kaza kılsam iyi olur iki saattir mutfaktayım daha da işim var. gündüz pek vakit yok. bugün dersede gidemedim. maşallah hava yağmurluydu gece dersimede çalışamadım. benim bugünü saymazsak 26 gün orucum var. senin üç katı :)

canım aslında sen en güzelini yapmışsın ben hep şevval orucu dedim ama niyetlenirken ama arkadaşım bunu dediği günden bu yana ALLAHIM kaza namazlarımıda düş diye diliyordum.arkadaşıma kaç kere sordum eminim sen nasıl duymadın dedi.eğer sayılmıyorsa benimde işim zor ben çünkü hep tuttuğum şevvalleri felan kazalardan düştüm .eğer sayılmıyorsa benimde 25 günü felan bulur .işte ALLAH ömür verirse önce şu 9taneyi kaza orucu olarak tutacağım.sonra fazladan oruç tutacağım riske atmamak için .çünkü arkadaşım eminbirkaç yerdede okudum ama ne olur ne olmaz .gerçi RABBİM büyük dediğin gibi bir anneden daha merhametli kaç kat.o bağışlayıcı ömrümüz yetmezse o niyetlerimizi biliyor .ümit var olmak lazım.hep korkmak bir an önce bitirmek hemde ümidi kesmemek lazım.bir ara şeytan nefsimi çok zorladı namazda.kıldıkça kıldıkça kılıyorsun ne oluyor daha çok borcun var şu kadar kılsanda şu kadar sene sürecek.evlenince daha zor olacak felan diye diye hevesimi kıracaktı.hayır birde kıldığım namazlarda şüpheye düşürmeye başladı sürekli.eksik kıldın hadi baştan kılardım.sonra yanılma secdesinde onuda şaşırdın dedi hep.burda bir hocam var ona sordum oda beni şahit göster öteki dünyada dedi.senin gibi vesvese çok gelen kişilerde hep şunu yaşadık dedi .belli bir süre sonra namazı bırakma başlıyormuş.aman sakın bırakma.benim namazım tam de eksik kıldığını hissettiğin an dedi.git başaımdan de ve çık namazdan dedi.inşallah birtanem hep birlikte namazlarımızıda oruçlarımızıda bitireceğiz RABBİMİN izniyle.ALLAH nasip ederse bende 1 hafta içinde felan erken yatmaya çalışacağım.ben 3 kadar felan oturuyorum.gece imsağa yakın kalkıp hem teheccüd hem sabah namazı hemde arada biraz kaza kılıyım istiyorum.ama inşallah bu mümkün olur.canım kendine dikkat et halsizlik varmışya .soğuk felan alma.iyi yapmışsın yağmurlu havada çıkmayarak.havalar soğuk çünkü.inşallah senin oruçlarında ALLAHIN izniyle bitecek canım.ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım burdayım kaçgündür yeni açtım sayfayı giremiyodum bnmde bazı ailevi problemlerim var morelim çok bozuk kusura bakmayın sizleri meraklandırmak istemezdim ama bnde eşimle biraz sorunlar yaşıyorum kaç gündür küsüs evde huzur olmadımı hiç bir şeyin tadı tuzu yok bizim ev dubleks eşim alt katta oturuyo bn çocuklarla üst katta oturuyorum bakalım nereye varır sonu aslında herşeyi bitircem çekip gidicem ailemin yanına ama çocukları bırakamıyorum kızım okuyo en küçük desen bana ihtiyacı var 2.bucuk yaşında hadi büyük oglanlar başının çaresine bakar ama kızımla küçügüm bana muhtaçlar onlar için bi süre böle deneycem bakalım sonuç ne olur rabbime sıgınıyorum hayırlısı neyse o olsun inşallah artı bnmde kazam yine çok az kusura bakmayın 1 haftalık bişey dediğim gibi morel bozukluğundan kaza falan kılamadım baş agrısı sinir hepsi mevcut allah buğünlerimizi aratmasın neyse canım bnm sizleri amacım üzmek deil olmadıgımın sebebini sölemek istedim banada dua edin hakımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah allah herkese huzur versin dualarımdasınız canım sizler hep aklımdasınız rabbime emanet ediyorum sizleri

güzel ablam sen kaza namazları içincanını sıkma.inşallah daha iyide olur.eşinle halledilemeyecek kadar büyükmü ablam sorun .inan çok üzüldüm.ablam şimdi üzgün olduğun için çekip gitmek istiyorsun ama şeytanı sevindirme güzel ablam.o senin can yoldaşın ne kadar kötü tartışsanızda.şimdi üzüntüyle bunları diyorsun ablam.bir oturup konuşsanız ablam.sorunun kaynağını bulup çözmeye çalışsanız.eminim daha öncede denemişsin çünkü sen huzursuzluk olsun istemeyen çok güzel yürekli bir insansın.ama erkekler hep anlatamaz sen sürekli git ablam konuşmaya çalış.en azından çocukların huzuru için .2,5 yaşındaki meleğimiz için o şimdi sensizde babasızda zorlanır.dayan güzel ablam ALLAH sabredenlerle birliktedir hep.sen yuvan için durdukça şeytanın en sevindiği boşanmayı yapmadıkça gör bak güzel ALLAHIM ne kapılar açacak sana.sen bile şaşıracaksın olan olaylara.eşinin değişimine.tabi bizder hep dua edeceğiz.belki dualarımız tutar güzel ablam.sen bizim canımızsın elbette üzüleceğiz sen üzüldüğünde ama biz hep umutluyuz çünkü bizim güzeller güzeli ALLAHIMIZ,PEYGAMBERİMİZ ,ve hep dua eden üzüldüğümüzde gerçekten yürekten üzülen ve hep candan dua eden kardeşlerimiz yani kocaman bir ailemiz var:)seni çok seviyorum ablam herşey çok ama çok daha güzelolacak.ALLAHA emanet ol

H

hado77

selamun aleykum

kazalara tekrar başlamama vesile olan bu konunuz için ALLAH teala sizden razı olsun.
rabbim her türlü sıkıntınızda yardımcınız olsun.
aileniz ve sizin için hacet namazı kılacağım. rabbim her türlü ihtiyacınızı en güzel bir hatime ile nihayete erdirsin inşaallah.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.

hacı anne

Kayıtlı Kullanıcı

canım benim,önce sabırlı olduğun için ve çocuklarını başında olduğun için seni canı gönülden kutluyorum,sen bu sabırla hem Rabbimizin rızasını,hem eşini hemde cenneti kazanırsın inş..
yazdıkların dikkatimi çekti,sabrın sonu selamettir inş..sen diyeceksinki,dışardan söylemek kolaydır,ama bu saçıda boşuna ağartmadık,hiç kimsenin geçimide dört dörtlük değildir,aranızda eğer aşılamıyacak kadar büyük uçurum yoksa eğer biraz alttan alırsan ,sen kazanırsın,çocuklarının başında aslanlar gibi durup kol kanat germen çok güzel,asla çekip gitme,şeytanı sevindirme ve tatlı dilin yılanı iniden çıkardığını da unutma olurmu canım...

sıkıntılarından kurtulman için,her gün 70 kere İNŞİRAH süresini oku ve RAbbimize tevekkül et ona dayan ve ona güven,sana yardım edecek olan önce ALLAH sonrada kendinsin bunu sakın unutma emi canım..

ALLAHÜMME YA VEDUD VİRDİNİ çok oku..

YA HAYYU YA KAYYUM BİRAHMETİGE ESTEGIYSU...çok oku..
Ey diri olan, ey Kayyum olan Rabbim rahmetinle bana yardim et..

3 sabah, sabah namazından sonra 101 kere bu duayı oku
Bismilllahirrahmanirrahim
Vela havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
Ya kadim ya daim ya vitr ya ehad ya samed ya men lem yelid ve lem yuled
Ve lem yekül lehü küfüven ehad.
Sallallahü teala aleyhi ecmain.

her gün 70 kere oku
YA ALLAH YA RAHMAN YA RAHİM YA KAVİYYU YA KADİR

daha çok var,sen bunları yap,sonra yine yazarım inş kızım,çok güzel yürekli arkadaşların var maşaallah,senin için okumamızı istediğin dua varsa eğer,tefrice veya ayetel kürsi gibi,hemen başlarız okuruz Rabbimin yardımıyla inş..

Rabbim tez vakitte sıkıntılarınızdan kurtarsın,yuvanız muhabbet ve huzurla dolsun,yar ve yardımcın olsun inş...amin..

selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt