Amincanım ablam ballar damlamış yine her zaman ki gibi.ablam namazlar nasıl gidiyor ben şu 2 gündür biraz zorlandım ama yinede iyi sayılır ablam.inşallah güzel ablam bir iş bulabilsem.yoksa çok zor olacak banada .inşallah seninde o melek kalbinden geçirdiklerin hep olsun ablacım hemde hep.iyi varsın güzel ablam hep dualarımdasın .ALLAHA emanet ol ablam
Canım benim biliyorsun o senin kalbinin gönlünün güzelliğinden kaynaklanıyor bitanem. Çok şükür namazlarım iyi gidiyor ama daha çok kılmaya fırsat olmuyor daha çok kılacağım diyorum bir gelen oluyor başka bir engel çıkıyor hayırlısı olsun.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak namazımızı dosdoğru kılanlardan olmak nasip etsin Rabbim.
Canım biliyormusun bu sene hepimiz için daha güzel olacak Rabbim nelere Kadir'dir yeter ki ol desin Allah'ın izniyel bu sene bizim için güzellikler bekliyor.Allah sanada hayırlı rızk iş kısmet kapıları açmak yaşamına bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol meleğim herşey gönlünce olsun iyi ki varsın öpüyorum kendine iyi bak