ama sabah namazını kılınca yine yatıyorum uykum geliyor zaten yoruluyorum aslında alışmakla alakalı. sanki gündüz gibi geliyor inşallah böyle devam ettirebilirim hep. ama olmuyor tabi. ben de burası sizlerin vesileysiyle daha fazla kaza kılıyorum bu yarıştan önce üç ayda bir aylık anca ödemişim baktımda deftere. amin inşallah hayırlı komşu için günde birkaç kere dua ediyorum. Allahım iyilerle karşılaştırsın. sen de Allaha emanet ol.
canım bende eski halime bakınca çok çok iyiyim.eskiden evde olduğum halde namazlarımı kılmıyordum ne kadar utanç verici.ama RABBİM o kadar büyükki sizleri vesile kıldı 3 aydır maşallah diyeyim iyi gittim bana göre çok 1000 tane bitti kazam.bana göre hemde çok çok iyi.ama sizler sayesinde tabi.Hep dualaeımdasın canım hayırlı komşu için.ALLAHA emanet olasın
ben salavatlarla uğraştım nişanlımlaydım bana kuran okuyabilmek için harfleri öğretti .esreli üstünlü felan okuyuşlarını 20 sayfa kadar çalıştık .bin şükür olsun.ALLAHA emanet ol canımfazla Kuran okuyamadım bugün nasip olmadı ama biraz sohbet dinleyebildim hamd olsun.