DİLEKLERİMİZ VE OKUNACAK KARDEŞLERİMİZ
zümra: niyetim Erenin dikkat dağınıklığı ve hiperaktivitesine şifa inşallah ilaçtan kurtulsun. evimize huzur; apartmanımıza da huzur hayırlı komşu versin Allahım. bana anneme çocuğuma zihin açıklığı anlama kabiliyetimizi arttırsın. bizlere hayırlı kapılar açsın. maddi manevi yükselmeyi nasip etsin. amin
leyla 1Niyetim öncelikle yeğenim Barış'ın eski haline dönmesi hidateye ermesi anne babasına sevgi muhabbet içinde buldunduğu sıkıntılardan tez zamanda kurtarmak nasip etsin Rabbim.Ablamgilin içide bulundukları sıkıntılardan tez zamanda kurtarmak hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim yuvalarında huzur mutluluk dirlik düzen geçim hidayet nasip etsin Rabbim
Allah beneim ve bütün kardeşlerimin tez zamanda hayır kapılarımızı açmak hayırlı imanlı salih bir eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar nasip edip kendi düzenimin kendi yaşamımın olmasını hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim cümlemizede inşallah.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
Serap8191:benim dileğim bir an önce kimseyi üzmeden yuvamı kurmak.işe girmek,nişanlımın tarlasının satması ve bu sıkıntıların son bulması .RABBİME Layık bir kul olup günhalarımızın affolunması ve tüm kardeşlerimin dileklerinin kabul olması