Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (2 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun A leykum

Serap kardesım su an sadece sen cevrımıcısın bu konu da.

ben de kaza namazına baslamak ıstıyoorum. yanı 5 vakıtlık kaza kılıcaz 1 gun olmus oluyor degıl mı? acıklar mısınn?? katılcam ınsallah...

canım çok özür dilerimne olur hakkını helal et görmemişim.sabah öğle ikindi akşam yatsı ve vitir farzları toplam 20 rekat yapıyor o zaman 1 günlüğe denk geliyor.hadi hoşgeldin o zaman sende kaza namazlarını bitirmeye gönül vermiş bizlerin arasına.ALLAHA emanet olasın

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Serap canım ihlas konusuyla tefriciye konusuna sana mesaj yazdım görüşmek üzere allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun bitanem:)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende borçlarımı vermek istiyorum ve katılmk istiyorum bana yardımcı olurmusunuz gün olarakmı alıyoruz.

aleyküm selam hoşgeldiniz kamile kardeşim ailemize .şöyle yazıyım sabah öğle ikindi akşam yatsı ve vitir farzları toplam 20 rekat .yani bir gün oluyor .tabi istediğiniz gibi kılmak size kalmış 5 adet 1 gün 2 günlük.ne kadar kılarsak o kadar karımıza ALLAHA yaklaşmamıza vesile diye düşünüyoruz.ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
DİLEKLERİMİZ VE OKUNACAK KARDEŞLERİMİZ

zümra: niyetim Erenin dikkat dağınıklığı ve hiperaktivitesine şifa inşallah ilaçtan kurtulsun. evimize huzur; apartmanımıza da huzur hayırlı komşu versin Allahım. bana anneme çocuğuma zihin açıklığı anlama kabiliyetimizi arttırsın. bizlere hayırlı kapılar açsın. maddi manevi yükselmeyi nasip etsin. amin

leyla 1Niyetim öncelikle yeğenim Barış'ın eski haline dönmesi hidateye ermesi anne babasına sevgi muhabbet içinde buldunduğu sıkıntılardan tez zamanda kurtarmak nasip etsin Rabbim.Ablamgilin içide bulundukları sıkıntılardan tez zamanda kurtarmak hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim yuvalarında huzur mutluluk dirlik düzen geçim hidayet nasip etsin Rabbim
Allah beneim ve bütün kardeşlerimin tez zamanda hayır kapılarımızı açmak hayırlı imanlı salih bir eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar nasip edip kendi düzenimin kendi yaşamımın olmasını hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim cümlemizede inşallah.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Serap8191:benim dileğim bir an önce kimseyi üzmeden yuvamı kurmak.işe girmek,nişanlımın tarlasının satması ve bu sıkıntıların son bulması .RABBİME Layık bir kul olup günhalarımızın affolunması ve tüm kardeşlerimin dileklerinin kabul olması

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi kardeşlerim ne zaman okuyalım dualarımızı hadi onuda belirleyelim geçen aylar gibi konumuz gitmesin.size uygun olursa perşembe yada cuma okuyalım mübarek günler diye sizce?

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Serap canım ihlas konusuyla tefriciye konusuna sana mesaj yazdım görüşmek üzere allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun bitanem:)

tamam ablam bakıyım hemen .bana yarın için dua edermisin görüşmeye gideceğimde.ALLAHA emanet ol melek ablam

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım ben az önce hastaneden geldim niyetim Erenin dikkat dağınıklığı ve hiperaktivitesine şifa inşallah ilaçtan kurtulsun. evimize huzur; apartmanımıza da huzur hayırlı komşu versin Allahım. bana anneme çocuğuma zihin açıklığı anlama kabiliyetimizi arttırsın. bizlere hayırlı kapılar açsın. maddi manevi yükselmeyi nasip etsin. amin.

canım canı yürekten amin.RABBİM ilaçsız kurtulma nasip etsin meleğimize.istediğin tüm dileklerin gerçek olsun inşallah .ALLAHA emanet olasın

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Estagfurullah canım kardesım.Alllah razı olsun sen de cevapladın ;) hoşbullduuuuuuumm.dualarda bulusalım ınsallah..

Selametle kalın...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Estagfurullah canım kardesım.Alllah razı olsun sen de cevapladın ;) hoşbullduuuuuuumm.dualarda bulusalım ınsallah..

Selametle kalın...

sendende ALLAH razı olsun canım ne demek .seninle şimdi tekrar kocamannnnn bir aile olduk.RABB
İM alnımızın akıyla namazlarımızı bitirmek nasip etsin inşallah.ALLAHA emanet olasın

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ben herkese dua ettim şimdi inşallah perşembe cuma yine ederim. Allahım bu sayfaya katılan herkesin günahlarını affetsin. dualarını kabul etsin.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
tamam ablam bakıyım hemen .bana yarın için dua edermisin görüşmeye gideceğimde.ALLAHA emanet ol melek ablam

Allah razı olsun canım benim dün çıktıktan sonra mesajını gördüm cevap yazamadım ama senin için dua ettim bitanem Allah hakkında ne hayırlı ise en hayırlı ve güzeli nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimize hayırlı rızk iş kısmet kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun canım:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ben herkese dua ettim şimdi inşallah perşembe cuma yine ederim. Allahım bu sayfaya katılan herkesin günahlarını affetsin. dualarını kabul etsin.

Amin
Allah razı olsun canım benim Allah bu mübarek günlerin okunan Kur'analr dualar kılınan namazlar yüzü gözü hürmetine Allah bizleri affedip ellerimizi dergahındna boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kimselerede fırsat vermesin inşallah.
Canım bende dua ettim eldimden geldiğince yine dua ederim Allah sendinde ne muradın varsa versin Rabbim.
Allah bütün kardeşlerimizin ne muradı duaları varsa kabul etsin içinde bulundukları sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşamlarına bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah bütün yuvalarda huzur mutluluk dirlik düzen geçem nasip etsin Rabbim kimsenin kurulu yuvalarını bozmalarına fırsat vemesin inşallah.Alalh bütün çocukları yeğenlerimizi hidayete erdirmek bütün kötülüklerden korunmak şeytana nefislerine uydurmasın Rabbim anne babalarına karşı sevgi muhabbet versin Rabbim.Çalışma azmi okullarına severek gitmek derslerinde başarılı olmak sınavlarında başarılı olmak hayırlı imanlı salih evlatlar olarak yetişmek nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak cennetindne hepimize birer köşk Peygamber Efendimizin Şefaatine nail olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet ol canım herşey gönlünc eolsun inşallah:)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun canım benim dün çıktıktan sonra mesajını gördüm cevap yazamadım ama senin için dua ettim bitanem Allah hakkında ne hayırlı ise en hayırlı ve güzeli nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimize hayırlı rızk iş kısmet kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun canım:)

ablam olmadı sigorta yok adam var demişti bugün 2 ay sonra diyor sonra memnun kalmazsam 3-ay demem çıkartırım diyor .bende sigorta olmadığı için kalamadım ama vardır bir hayır ablam ya bunda da ne olur o melek kalbinle hep dua et bana .ALLAHA emanet ol ablacım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim sormayın dün iş araması için dışarıdaydım kaza çok kılamadım bugün iş denemesi için kılamadım fazla kaza rezil durumdayım bu ay sizler ne durumdasınız?

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim sormayın dün iş araması için dışarıdaydım kaza çok kılamadım bugün iş denemesi için kılamadım fazla kaza rezil durumdayım bu ay sizler ne durumdasınız?
ben de üç gündür anca kılmaya çalışıyorum şimdi de çocuk ateşlenmiş inşallah ağır geçmez de kılarım. Allahım şifasını versin. iki gündür oruçluyum elhamdülillah.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ben de dün iftarda dua ettim tek tek niyetler için Allah kabul etsin.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ben de dün iftarda dua ettim tek tek niyetler için Allah kabul etsin.

canım bende dualar ettim dileklerimiz için .inşallah hayırlısıyla olsunda .ALLAHA emanet ol canım

ben de üç gündür anca kılmaya çalışıyorum şimdi de çocuk ateşlenmiş inşallah ağır geçmez de kılarım. Allahım şifasını versin. iki gündür oruçluyum elhamdülillah.

şimdi nasıl meleğimiz iyimi?meleğimiz bir an önce iyileşsin inşallah.şu sıralar zaten ateş aldı başını gidiyor herkeste.havalarda soğudu iyice.ben oruç tutamadım bir kaç gündür.muharremin ilk günü bir tuttum .görüşmelere gitmekten ne namaz ne oruç.yarında görüşme var.bari sonuç olsa ALLAHIN izniyle.ne güzel 2 gündür oruçluymuşsun canım.bende çarşamba perşembe ve cuma çok istiyorum tutmayı ALLAHIN izniyle inşallah.ALLAHA emanet ol canım

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim az da olsa devamlı eylesin inşaallah.. Ben işe başladım. Artık her gün sabit 1 günlük kılarım inşaallah.
Daha fazla kılamıyacağım..Rabbim kabul etsin inşaallah. Hepimizin yardımcısı olsun.. Mesude ablam yok nerelerde acaba?

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Es selamu aleyküm ablacm. Rabbim şifasını versin inşaallah. Dualarımdasınız..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım bende dualar ettim dileklerimiz için .inşallah hayırlısıyla olsunda .ALLAHA emanet ol canım

şimdi nasıl meleğimiz iyimi?meleğimiz bir an önce iyileşsin inşallah.şu sıralar zaten ateş aldı başını gidiyor herkeste.havalarda soğudu iyice.ben oruç tutamadım bir kaç gündür.muharremin ilk günü bir tuttum .görüşmelere gitmekten ne namaz ne oruç.yarında görüşme var.bari sonuç olsa ALLAHIN izniyle.ne güzel 2 gündür oruçluymuşsun canım.bende çarşamba perşembe ve cuma çok istiyorum tutmayı ALLAHIN izniyle inşallah.ALLAHA emanet ol canım
şimdi de biraz ateşi var ama hamd olsun çok yüksek değil Allahım şifasını versin Allah seninde gönlüne göre versin ben birşeyler yedim oruç tutayım diye seneye nasıl olacağımızın garantisi yok bitiriverseydim iyi olacaktı. daha önceden de yüksek tansiyon şeker guatr birkaç hastalık geçirdim hamd olsun geçti o zaman oruç tutmam mümkün değildi ondan sağlığın kıymetini bilmek lazım şükrünü eda etmek lazım. bu beden bize Allahın bir emaneti onun istediği yönlerde kullanmak lazım. inşallah tutarız hafta içide. Allahım nasip etsin. şimdi otuzdokuz gün oruç borcum var. ama son günlerde namazda gevşedim yani geçen ay gece kalktığımda iki üç günlük kılıyordum az önce bir günlük kıldım sadece. hırsım az sanki bu ay. bilg. bile açmıyordum namaz kılayım diye ama dua için açtım daha kapsamlı burdan okuduğum dua. Allahım sizlerinde gönlüne göre versin inşallah herşeyi Allahım cami isminin hürmetine bizleri bir arada tutsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt