Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (1 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim az da olsa devamlı eylesin inşaallah.. Ben işe başladım. Artık her gün sabit 1 günlük kılarım inşaallah.
Daha fazla kılamıyacağım..Rabbim kabul etsin inşaallah. Hepimizin yardımcısı olsun.. Mesude ablam yok nerelerde acaba?

Es selamu aleyküm ablacm. Rabbim şifasını versin inşaallah. Dualarımdasınız..

aleyküm selam ve rahmetullah canım amin inşallah sağolasın hayırlı olsun işin bir gün kılarsan iyi inanki. bilmem leylada pek görünmüyor.

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleykm ğüzel kardeşlerim bana seslendinizi duydum hemen geldim:))
nasılsınız iyimisin canım fazla giremiyorum nete eltimin babası vefat etti onlarla ugraşıyoz 1 haftadır allah rahmet etsin
ama artık evdeyim diyeyimde evde olayım yoruldum koşturmalardan ibadetlerimde aksadı ister istemez ama inşallah başlıycam artık sizler naptınız nasıl gidiyo namazlarınız inşallah azimle devam ediyonuzdur canım namaz vakti sonra görüşürüz rabbime emanet olun sizi çok ama çok seviyorum dualarınıza benide katın

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim az da olsa devamlı eylesin inşaallah.. Ben işe başladım. Artık her gün sabit 1 günlük kılarım inşaallah.
Daha fazla kılamıyacağım..Rabbim kabul etsin inşaallah. Hepimizin yardımcısı olsun.. Mesude ablam yok nerelerde acaba?

canım amin inşallah.nasılsın peki pek istemiyordun işe başlamak ama .benimde inşallah Hayırlı bir işim olur ALLAHIN izniyle.işten geldikten sonra ALLAHIN gücüne gitmesin gerçekten çok zor oluyor kaza namazı kılmak.1 günlük bence çok iyi bir rakam canım.hem seninde dediğin gibi önemli olan az da olsa devamlılık sağlamak kazalarda.ben ALLAHA şükür toparladım biraz eksikleri felan .ama rakipler sıkı olunca toparlamak yetmiyor :)canım ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi de biraz ateşi var ama hamd olsun çok yüksek değil Allahım şifasını versin Allah seninde gönlüne göre versin ben birşeyler yedim oruç tutayım diye seneye nasıl olacağımızın garantisi yok bitiriverseydim iyi olacaktı. daha önceden de yüksek tansiyon şeker guatr birkaç hastalık geçirdim hamd olsun geçti o zaman oruç tutmam mümkün değildi ondan sağlığın kıymetini bilmek lazım şükrünü eda etmek lazım. bu beden bize Allahın bir emaneti onun istediği yönlerde kullanmak lazım. inşallah tutarız hafta içide. Allahım nasip etsin. şimdi otuzdokuz gün oruç borcum var. ama son günlerde namazda gevşedim yani geçen ay gece kalktığımda iki üç günlük kılıyordum az önce bir günlük kıldım sadece. hırsım az sanki bu ay. bilg. bile açmıyordum namaz kılayım diye ama dua için açtım daha kapsamlı burdan okuduğum dua. Allahım sizlerinde gönlüne göre versin inşallah herşeyi Allahım cami isminin hürmetine bizleri bir arada tutsun.

ALLAHIM meleğimizin ateşini bir an önce düşürsün inşallah.amin canım.çok ama çok geçmiş olmuş gerçekten çok zor hastalık birde yüksek tansiyon diyorsun ne olur dikkat et kendine annemdede yüksek şeker ,yüksek tansiyon birde yüksek tansiyon çıkmıştı bir anda ne olduğunu anlamadan hastaneye kaldırdık.tekrar diyorum ne olur dikkat et kendine.evlatların için,ailen için benim ve bu güzel ailemiz için.hastalık bir anda yakalıyor çok haklısın.her sene bir önceki seneyi aratıyor .sinir stres ince ince alıp götürüyor herşeyi.Ama şükürler olsun ki inancımız var birbirimize destek olup ALLAHTAN gelene şükredebiliyoruz .benimde namazlarımda bir gevşeklik oluyor aralarda sonra bir gün bakmmışım farkı kapatıyorum.ister istemez fire verdiğimiz oluyor aralarda.ama şükür ki artık namazlarımızı bırakmıyoruz mücadele ediyoruz.inşallah dahada iyi yapacağız namazlarımızı kazalarımız azalacak canım.RABBİM hepimizin gönlüne göre versin ve bizleri hiç ayırmasın nefsimizle başbaşa bırakmasın inşALLAH.ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
nasılsınız iyimisin canım fazla giremiyorum nete eltimin babası vefat etti onlarla ugraşıyoz 1 haftadır allah rahmet etsin
ama artık evdeyim diyeyimde evde olayım yoruldum koşturmalardan ibadetlerimde aksadı ister istemez ama inşallah başlıycam artık sizler naptınız nasıl gidiyo namazlarınız inşallah azimle devam ediyonuzdur canım namaz vakti sonra görüşürüz rabbime emanet olun sizi çok ama çok seviyorum dualarınıza benide katın

Hoşgeldin ablacım.başınız sağolsun ablacım mekanı cennet olsun inşallah.sorgusunu kolay atlatanlardan olsun inşallah.sen hep güzel işler için yardım için koşturdun ablacım.ALLAHTA misli misli sevabını versin inşallah.namazlar bir ara çok kötüydü benim ablam şimdi yavaş yavaş toparlamaya başladım.bizde seni çok ama çok ama çok seviyoruz ablacım.her zaman dualarımızdasın zaten ablam.RABBİM hep gönlüne göre versin .ALLAHA emanet ol ablam

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum arkadaslarım
ben de bugun 1 gunluk kıldım.Rabbımız kabul etsın ınsallah. ama bız bız olalım kazaya bırakmayalım :( sonradan nefsımıze cok agır gelıyoo :( Rabbım kabul eder ınsalllah.Kaza namazlarımız bıtınceye kadar kılmaya devam ınsalllah

Allah'a emanet olun......

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ve rahmetullah canım amin inşallah sağolasın hayırlı olsun işin bir gün kılarsan iyi inanki. bilmem leylada pek görünmüyor.

Sağolasın abla.. Bugün de bir günlük kıldım. Yeni geldim eve. Bir göz atayım dedim siteye :) Yarın oruçlarıma başlıyorum inşaallah.
Bu hafta komple tutmak istiyorum nasipse. Rabbime emanet ol ablacm. Hayırlı akşamlar.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canım amin inşallah.nasılsın peki pek istemiyordun işe başlamak ama .benimde inşallah Hayırlı bir işim olur ALLAHIN izniyle.işten geldikten sonra ALLAHIN gücüne gitmesin gerçekten çok zor oluyor kaza namazı kılmak.1 günlük bence çok iyi bir rakam canım.hem seninde dediğin gibi önemli olan az da olsa devamlılık sağlamak kazalarda.ben ALLAHA şükür toparladım biraz eksikleri felan .ama rakipler sıkı olunca toparlamak yetmiyor :)canım ALLAHA emanet ol

İyiyim canım Allaha şükür.. Sen nasılsın? İstemiyordum ama zorunlu biraz.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Hayırlı bir iş inşaallah.. Hayırlısıyla da evlenirsin canım inşaallah. Evlilik bir bayan için en büyük hicret.. Benim için öyle.. Hayırlısı olsun.. 1 günlük kılabilirim inşaallah. İş yerimde herkes kılıyor..Arkadaşlarla cemaat oluyoruz :) Rabbim inşaallah tüm ibadetlerimizi daim etsin.. Hayırlı akşamlar canım. Kendine iyi bak..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ben de bugun 1 gunluk kıldım.Rabbımız kabul etsın ınsallah. ama bız bız olalım kazaya bırakmayalım :( sonradan nefsımıze cok agır gelıyoo :( Rabbım kabul eder ınsalllah.Kaza namazlarımız bıtınceye kadar kılmaya devam ınsalllah

Ve aleyküm selam kardeşşim. Rabbim kabul etsin.. Namazımızı kazaya bırakmak büyük günahlardan. Rabbim muhafaza eylesin..Özellikle sabah namazları en çok kazaya bırakılan namaz.. Vaktinde kılalım inşaallah. Rabimizin en sevdiği amel vaktinde kıldığımız namazımız..
Rabbimizin hoşnutluğunu düşünürsek zamanında aksatmadan kılarız inşaallah. Hayırlı akşamlar kardeşim. Rabbim yar ve yardımcın olsun..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleyküm selam ablacım. Merak ettim seni görünmeyince. Başınız sağolsun.. Rabbim rahmet eylesin inşaallah.. Ben iyiyim Allaha şükür abla. işe başladım öyle gidiyor.. Namazlarım da 1 günlük olarak devam ediyor.. Rabbim kabul etsin.. Dualarınızda unutmayın beni de hepiniz : )

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
bugun o kadar kotuyumkı ikindi namazını kacırdım okuldan cıktım aklımdan cıktı nasıl olduysa son 20 dk kala aklımageldı eve gondum abdest aldım tam namaza dururken ezan okundu cok kotu oldum yol uzerınde camı vardı ama abdestım yoktu abdest alacak yerde yoktu..off neyse masallah ne mutlu sıze allah kabul etsın kıldıgınız kazalarınızı..selametle

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

canım ALLAH kabul etsin inşallah.evet gerçekten kaza namazı nefse çok ağır geliyor çok zorlanıyormuşsun gibi geliyor ama burada inşallah hep birlikte bitireceğiz namazlarımızı.benim daha senelerim var bitmesine ama olsun buda bir adım nefsimizi yenmek için .ALLAHA emanet olasın

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
bugun o kadar kotuyumkı ikindi namazını kacırdım okuldan cıktım aklımdan cıktı nasıl olduysa son 20 dk kala aklımageldı eve gondum abdest aldım tam namaza dururken ezan okundu cok kotu oldum yol uzerınde camı vardı ama abdestım yoktu abdest alacak yerde yoktu..off neyse masallah ne mutlu sıze allah kabul etsın kıldıgınız kazalarınızı..selametle

ebuzer kardeşim hep birlikte inşallah burada bu engelleride aşacağız .bir ara evde olduğum halde hiç namaz kılamıyordum hepimizin yapmaması gerektiği ama yaptığımız hatalarımız oluyor .şimdi önemli olan kazalarınıza ve vakit namazlarınıza devam etmek.bu ay sizde şu kadar kıldım diye yazdığınız zaman eminim hepimiz çok mutlu olacağız.inşallah sizde kazalara devam edip en iddialı rakiplerimizden olacaksınız.ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
İyiyim canım Allaha şükür.. Sen nasılsın? İstemiyordum ama zorunlu biraz.. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Hayırlı bir iş inşaallah.. Hayırlısıyla da evlenirsin canım inşaallah. Evlilik bir bayan için en büyük hicret.. Benim için öyle.. Hayırlısı olsun.. 1 günlük kılabilirim inşaallah. İş yerimde herkes kılıyor..Arkadaşlarla cemaat oluyoruz :) Rabbim inşaallah tüm ibadetlerimizi daim etsin.. Hayırlı akşamlar canım. Kendine iyi bak..

hiç iyi değilim bir tanem .ama şükür.annem her dakika hayatıma karıştığı için yoruldum ne sinir kalıyor ne dayanma gücü.ama ben ALLAHIMA sığınıyorum ve sizler varsınız benim canım ailem.ALLAHA emanet ol canım

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
hiç iyi değilim bir tanem .ama şükür.annem her dakika hayatıma karıştığı için yoruldum ne sinir kalıyor ne dayanma gücü.ama ben ALLAHIMA sığınıyorum ve sizler varsınız benim canım ailem.ALLAHA emanet ol canım

Canım benim yaaa. Rabbim yardımcın olsun. Sabır versin. İmtihan dünyası.. Hepimizin sınavı ayrı ayrı.. Kimizi eşiyle, kimisi ailesiyle, kimizi işiyle, sağlığıyla, hastalığıyla... imtihan oluyor. Rabbim sabırlar versin. Varlığının hissini bizden almasın inşaallah.. O 'nu bilmek, Rabbimizi hissedip yanımızda olduğunu bilmek mutluluğun zirvesi.. Gercekten öyle.. Rabbim yolundan, rızasından ayırmasın hiçbirimizi.. Sizler de iyiki varsınız. Sizlerle mutlu oluyorum.. Hayırlı geceler canım. Dualarımdasın. Yatsıyı kılmadım daha.. Dua edicem inşaallah sana.. Hayırlı geceler canım..

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM meleğimizin ateşini bir an önce düşürsün inşallah.amin canım.çok ama çok geçmiş olmuş gerçekten çok zor hastalık birde yüksek tansiyon diyorsun ne olur dikkat et kendine annemdede yüksek şeker ,yüksek tansiyon birde yüksek tansiyon çıkmıştı bir anda ne olduğunu anlamadan hastaneye kaldırdık.tekrar diyorum ne olur dikkat et kendine.evlatların için,ailen için benim ve bu güzel ailemiz için.hastalık bir anda yakalıyor çok haklısın.her sene bir önceki seneyi aratıyor .sinir stres ince ince alıp götürüyor herşeyi.Ama şükürler olsun ki inancımız var birbirimize destek olup ALLAHTAN gelene şükredebiliyoruz .benimde namazlarımda bir gevşeklik oluyor aralarda sonra bir gün bakmmışım farkı kapatıyorum.ister istemez fire verdiğimiz oluyor aralarda.ama şükür ki artık namazlarımızı bırakmıyoruz mücadele ediyoruz.inşallah dahada iyi yapacağız namazlarımızı kazalarımız azalacak canım.RABBİM hepimizin gönlüne göre versin ve bizleri hiç ayırmasın nefsimizle başbaşa bırakmasın inşALLAH.ALLAHA emanet ol
canım ara ara yükseliyor özellikle gece inşallah ağırlaşmaz geçen hafta iki gün götürmedim okula zaten. zor oluyor derslerini yetiştirmek. hamd olsun canım uzun yıllardır günlük namazlarımı kazaya bırakmadım. Allahım kabul etsin inşallah. baya mücadele ediyoruz gerçekten ayşenin dediği gibi nefse ağır geliyor. amin inşallah herşey sizlerle daha güzel olacak hamd olsun. sen de Allaha emanet ol.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. hadi yetiş bize artık bu ay birinciliği senden bekliyorum.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı

aleyküm selam canım hoşgeldin amin inşallah

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
abdest alacak yer olmaması kötü oluyor gerçekten ama bu durumda acaba duvardan falan teyemmüm alınabilir mi hiç bilmiyorum sormak lazım. sen okuyor muydun hiç bilmiyorum.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
acaba annenin üzerine birşeyler okusan yani ayetel kürsi olabilir esmaül hüsna olabilir onunda sinirleri yıprnmış başka şeylere sinir oluyor senden çıkarıyor olabilir. maalesef anneler yapıyoruz bunu. Allahım kapalı kapıları açsın inşallah hayatına bir düzen bir yön vermeyi nasip etsin. bugünde buraya kar yağdı beş dk falan. hayatımda pek kar görmedim ben. aydın izmir kar görmez. bir de ev arkadaşım vardı okuldan hamileymiş uzun zamandır istiyordu benim gibi aynı Allah nasip etmiş inşallah tamamlar hamileliğini sağlıklı doğar seninde arkdşına tüm isteyenlere versin Rabbim. ben de gece ve kuşlukta kaza kıldım toplam üç günlük sularda soğuk çivi gibi ama hamd olsun imanımız var bize engel olamaz zorluklar.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt