Selamun aleyküm zümra abla.. Ben deftere yazmıyorum.. Kendime, hani duvara asılan notluk gibi birşey var ya, tahta.. İğneleri var..
Her şeyi ona asıyorum.. Kaza namazlarını ,aylık, haftalık hatimlerimizi, tebareke-amme okumalarını, meal okumalarını, tesbihatları... Göz önünde olunca daha fazla namaz kılnıyor. Belki de psikolojik bir şey, bilemiyorum.. Diyorsun ya çevremde yarışacağım arkadaşlarım yok. Aynı şekilde ben de aynı kaderi paylaşıyorum seninle.. Hiç durmak istemiyorrum.. İş yerinde çok güzeldi.. Oradaki arkadaşlarla özellikle orucumuzu beraber tutuyorduk.. Orada da kaza namazlarımı kılamıyordum.. Siz bana daha çok destek oluyorsunuz burada.. Serapçım, mesude ablam, leyla ablam... İnşaallah deniz kardeşimiz de girdi aramıza.. Rabbim kabul etsin.. Ben bu sayfaya bir not yazmıştım. Baya oldu, kimse görmedi, gözden kaçtı sanırım.. Ben sizler için dua ediyorum. Ama özellikle etmemi istediğiniz dualarınızı yazmanızı çok istoyorum.. O şekilde dua etmek istiyorum.. Hepiniz ailem gibisiniz bunu unutmayın. Hepinizi çook seviyorum.. Dua eder, dua beklerim, hepinizden. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Rızasından ayırmasın. Amellerimizde ihlas ve ihsanını eksik etmesin inşaallah. Rabbim hayırlı ömür, hayırlı ölümler nasip etsin.. Ölümü unutmayalım ona göre hayatımıza yön verelim inşaallah.. Rabbim hayırda kullandığı kullarından eylesin seni ve hepimizi inşaallah.. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun. Niyetlerimizi halis kılsın inşaallah.. Rabbime emanet ol inşaallah.. Bu arada nickim, en sevdiğim Arapça Marşın ismi.. Pek beğenilmedi
Ama olsun. Siz tek_dileğim de diyebilirsiniz, hiç farketmez.. Hayırla kalın...