Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim, inşallah bu güzel ortamda daim oluruz,Rabbim bizleri rızasını kazanan müttakilerden eylesin inşallah,Rahman'a emanet olun..

burası o kadar güzel bir aileki emin olun hep RABBİME bie adım daha yaklaştığınızı hissedeceksiniz.dularla zikirlerle namazlrala gündelik hayattan kopup huzur buluyoruz .ve iyiki sizde artık ailemizin bir parçasısınız.ALLAHA emanet olun

deniz33

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel düşüncelerini aktardığın için teşekkür ederim kardeşim, inşallah bende bu ailenin bir parçası olmayı başarırım,hakkıyla, layıkıyla, böyle islami bir kaç siteye üye oldum, özellikle hatim bölümlerinde katkım olsun istedim, sonradan hatim bölümleriyle ilgili arkadaşlar değişti, biri geldi, biri gitti, kopukluklar oldu,anlayacağın kardeşim nasip olmadı, inşallah burada o kopuklukları yaşamam, güzel dostuklar, kardeşlikler nasip etsin rabbim,selam ve dua ile kardeşim...

d1293cb2279718b05712a4cd723d4dd2_1286445286.jpg

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Güzel düşüncelerini aktardığın için teşekkür ederim kardeşim, inşallah bende bu ailenin bir parçası olmayı başarırım,hakkıyla, layıkıyla, böyle islami bir kaç siteye üye oldum, özellikle hatim bölümlerinde katkım olsun istedim, sonradan hatim bölümleriyle ilgili arkadaşlar değişti, biri geldi, biri gitti, kopukluklar oldu,anlayacağın kardeşim nasip olmadı, inşallah burada o kopuklukları yaşamam, güzel dostuklar, kardeşlikler nasip etsin rabbim,selam ve dua ile kardeşim...

d1293cb2279718b05712a4cd723d4dd2_1286445286.jpg

estafirullah ne demek.ALLAHIN izniyle inşallah burada kopukluklar olmaz.çok uzun süredir birlikte olduğumuz ablalarımız kardeşlerimiz oldu burada.her zaman canla başla birbirimize yardım etmeye birbirimizi ALLAHA yaklaştırmaya çalıştık.şimdide inşallah sizinle birlikte bu güzel ailede ALLAHA yaklaşır günahlarımızı affettirir ve ona layık bir kul olmaya çalışırız.inşallah ahiretimizide dünyamızıda güzelleştiririz hep birlikte.ALLAHA emanet olun

deniz33

Kayıtlı Kullanıcı
Ümitvar olmalıyım o zaman:)Allah(c.c.) rızası için hayırda yarışanlardan olmak duası ile kardeşim, Rahman olan Allah'a(c.c.) emanet ol,selametle...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşlerim, bu konuya yeni bakıyorum, son sayfayı okudum sadece, kazaya kalmış namazların kılınması için teşvik olmuş çok güzel , rabbim niyetlerimizi kabul etsin,ben kazaya kalan namazlarımı deftere bir çizelge çizerek yapmadım, kazaya kalmış namazları aşağı yukarı hesapladım, 6 yıllık kazam var diyelim, kazaya başlayacağım günü bir deftere not ediyorum(ay ve yıl olarak) sonra hergün üç günlük kaza kılmaya başlıyorum,bir günlük namazı gece teheccüde, bir günlkü namazı kuşluk vaktinde, bir günlük namazıda her farz namazdan sonra,rabbim nasip edipte bir sonraki sene aynı güne geldiğimde, inşallah 3 yıllık kaza namazım bitmiş olacak, selametle...

Ve aleyküm selam kardeşim. Hoş geldiniz aramıza öncelikle.. Rabbim kabul etsin inşaallah..
Benim de 6.5 yıllık kaza namazı borcum vardı.. 3 sene boyunca günde 2 günlük kılarak 6 senelik kaza borcumu bitiridim elhamdülillah.. Tam olarak bitmedi.. Buradaki kardeşlerimizle daha bir şevkle kılıyoruz hep beraber.. Rabbim kabul etsin inşaallah.. Rabbim hayırda yarışan kullarından eylesinn. Hayırlı, bereketli geceler olsun..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
ğüzel kardeşlerim ben sizin yazdıklarınızı okudumda valla kendimden utandım ben kaçğünlük kıldımı yazmak bile istemiyorum söylesem ğülersiniz gerçi söylemiştim bi ara ama görmemişsiniz demekki hepinizlede yemin ederim gurur duydum ne ğüzel insanlarsınız siz ya keşke sizin gibi olabilsem ama ben buay çok yavaşladım sadece ğünlüklerimi anca kılabiliyorum birazda tembelleştim galiba ben buay ama rabbim ğüç ve azim verirde inşallah kılarım bnm bu ay maalesef 6 ğünlük canlar
sizlerin azminide rabbim artırsın hepinizide yürekten tebrik ediyorum rabbime emanet olun canım ailem benm

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
hım sen bir sayfada üç aylık yapıyorsun ben iki aylık ben de artı yapıyorum ama sonra boyamıyorum hiç aklıma gelmemişti defter elimde paçavra zaten her gün defalarca elimde hesap yap dur bu da dokuz yıldır üç ya da dördüncü defterim. önceki defterleri de atmadım. kaza oruçlarını da yazıyorum. aslında seneye ramazan ayı sonunda hem oruç hem namazları bitirmeyi çok istiyorum yani takmış durumdayım yıllardır kaç kişiye hem anlattım defter hazırladım hediye ettim ama pek başarılı olamadım. neyse Allahım sevabını yazar inşallah. ya bu arada nickin hayırlı olsun kaç gündür söyliyeyim diyorum unutuyorum. anlamını pek çözemedim ama.

Selamun aleyküm zümra abla.. Ben deftere yazmıyorum.. Kendime, hani duvara asılan notluk gibi birşey var ya, tahta.. İğneleri var..:)
Her şeyi ona asıyorum.. Kaza namazlarını ,aylık, haftalık hatimlerimizi, tebareke-amme okumalarını, meal okumalarını, tesbihatları... Göz önünde olunca daha fazla namaz kılnıyor. Belki de psikolojik bir şey, bilemiyorum.. Diyorsun ya çevremde yarışacağım arkadaşlarım yok. Aynı şekilde ben de aynı kaderi paylaşıyorum seninle.. Hiç durmak istemiyorrum.. İş yerinde çok güzeldi.. Oradaki arkadaşlarla özellikle orucumuzu beraber tutuyorduk.. Orada da kaza namazlarımı kılamıyordum.. Siz bana daha çok destek oluyorsunuz burada.. Serapçım, mesude ablam, leyla ablam... İnşaallah deniz kardeşimiz de girdi aramıza.. Rabbim kabul etsin.. Ben bu sayfaya bir not yazmıştım. Baya oldu, kimse görmedi, gözden kaçtı sanırım.. Ben sizler için dua ediyorum. Ama özellikle etmemi istediğiniz dualarınızı yazmanızı çok istoyorum.. O şekilde dua etmek istiyorum.. Hepiniz ailem gibisiniz bunu unutmayın. Hepinizi çook seviyorum.. Dua eder, dua beklerim, hepinizden. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Rızasından ayırmasın. Amellerimizde ihlas ve ihsanını eksik etmesin inşaallah. Rabbim hayırlı ömür, hayırlı ölümler nasip etsin.. Ölümü unutmayalım ona göre hayatımıza yön verelim inşaallah.. Rabbim hayırda kullandığı kullarından eylesin seni ve hepimizi inşaallah.. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun. Niyetlerimizi halis kılsın inşaallah.. Rabbime emanet ol inşaallah.. Bu arada nickim, en sevdiğim Arapça Marşın ismi.. Pek beğenilmedi :) Ama olsun. Siz tek_dileğim de diyebilirsiniz, hiç farketmez.. Hayırla kalın...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm zümra abla.. Ben deftere yazmıyorum.. Kendime, hani duvara asılan notluk gibi birşey var ya, tahta.. İğneleri var..:)
Her şeyi ona asıyorum.. Kaza namazlarını ,aylık, haftalık hatimlerimizi, tebareke-amme okumalarını, meal okumalarını, tesbihatları... Göz önünde olunca daha fazla namaz kılnıyor. Belki de psikolojik bir şey, bilemiyorum.. Diyorsun ya çevremde yarışacağım arkadaşlarım yok. Aynı şekilde ben de aynı kaderi paylaşıyorum seninle.. Hiç durmak istemiyorrum.. İş yerinde çok güzeldi.. Oradaki arkadaşlarla özellikle orucumuzu beraber tutuyorduk.. Orada da kaza namazlarımı kılamıyordum.. Siz bana daha çok destek oluyorsunuz burada.. Serapçım, mesude ablam, leyla ablam... İnşaallah deniz kardeşimiz de girdi aramıza.. Rabbim kabul etsin.. Ben bu sayfaya bir not yazmıştım. Baya oldu, kimse görmedi, gözden kaçtı sanırım.. Ben sizler için dua ediyorum. Ama özellikle etmemi istediğiniz dualarınızı yazmanızı çok istoyorum.. O şekilde dua etmek istiyorum.. Hepiniz ailem gibisiniz bunu unutmayın. Hepinizi çook seviyorum.. Dua eder, dua beklerim, hepinizden. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Rızasından ayırmasın. Amellerimizde ihlas ve ihsanını eksik etmesin inşaallah. Rabbim hayırlı ömür, hayırlı ölümler nasip etsin.. Ölümü unutmayalım ona göre hayatımıza yön verelim inşaallah.. Rabbim hayırda kullandığı kullarından eylesin seni ve hepimizi inşaallah.. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Tüm kötülüklerden korusun. Niyetlerimizi halis kılsın inşaallah.. Rabbime emanet ol inşaallah.. Bu arada nickim, en sevdiğim Arapça Marşın ismi.. Pek beğenilmedi :) Ama olsun. Siz tek_dileğim de diyebilirsiniz, hiç farketmez.. Hayırla kalın...
hım o da iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti iyi ki sormuşum değişik uygulamalar çıktı ortaya. bence bundan sonra daha iyi olacağız bu kışı çok iyi değerlendirmemiz lazım. inşallah perşembe günü oruca başlamayı düşünüyorum tekrardan muharrem ayıda başlayacak az kaldı. amin inşallh amin. nickini söylemek sanki biraz zor gibi ama ben de değiştirdim alışırız inşallah ikimiz de. sen nasıl istersen nasıl uygun görürsen. evet gözden kaçtı galiba tabi dua isterim ben hayırlı komşu istiyorum çocuğuma da şifa Allahım içine hırs versin istek versin. salı sabahı hastanede olacağız inşallah dikkat dağınıklığı ve hiperaktivitesi ilaçsız düzelsin içirmek zor gidip gelmek zor dört saat yol dört vesait. havalar soğuyor her ay git gel maddi manevi zor. ona vereceğim parayla çocuğuma ayakkabı alırım kitap alırım diye düşünüyorum. napalım imtihan dünyası artık sabır sabır dua ile yardım bekliyorum Rabbimden sizlerden :) grş inşallah. yanlız çok iyi değerlendirin şimdi beni geçin haftaya çok sıkı iddialı geliyorum :)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun aleyküm kardeşlerim, bu konuya yeni bakıyorum, son sayfayı okudum sadece, kazaya kalmış namazların kılınması için teşvik olmuş çok güzel , rabbim niyetlerimizi kabul etsin,ben kazaya kalan namazlarımı deftere bir çizelge çizerek yapmadım, kazaya kalmış namazları aşağı yukarı hesapladım, 6 yıllık kazam var diyelim, kazaya başlayacağım günü bir deftere not ediyorum(ay ve yıl olarak) sonra hergün üç günlük kaza kılmaya başlıyorum,bir günlük namazı gece teheccüde, bir günlkü namazı kuşluk vaktinde, bir günlük namazıda her farz namazdan sonra,rabbim nasip edipte bir sonraki sene aynı güne geldiğimde, inşallah 3 yıllık kaza namazım bitmiş olacak, selametle...
Amin
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun sizinde emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Bende günlük olarak genelde 2 günlük yada daha fazla kılmaya gayret ediyorum her namazın ardında aynı namazı eşit şekilde kıldığım için karışıklık olmuyor takvime günlük yazıyorum daha sonra topluyorum daha çok kılmak istiyorum inşallah oda bir gün olur kardeşim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun namazımızı dosdoğru kılanlardan olmak nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
KaLBuN_KeSiR....................19 GÜN
_ZÜMRA_..........................80 GÜN
SERAP8191.......................41 gün 6 rekat
TURK8487.........................6 gün
LEYLA1............................52[
ÜMİT.................................6 ADET

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
canım ben de seni ve bütün kardeşlerimi tebrik ederim bunun için dertlenmişler ya daha nolsun. Allahım yardım edecek bir gün bizde amacımıza ulaşacağız inşallah. evet ben de çok huzurlu oluyorum amin amin sağolasın canım benim :)

Amin
Selam Aleyküm canım benim inşallah hep beraber Allah rızası için daha güzel hayırlara vesile olacağız hep beraber inşallah.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah hepimizin namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak nasip etsin Rabbim.
Alalh korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim listeye göre ilk 3 zümra ,leyla abla ve ben olmuşum .şimdi dilekleride yazalım herkesin müsait olduğu bir gündede okuyalım olurmu?benim dileğim bir an önce kimseyi üzmeden yuvamı kurmak.işe girmek,nişanlımın tarlasının satması ve bu sıkıntıların son bulması .RABBİME Layık bir kul olup günhalarımızın affolunması ve tüm kardeşlerimin dileklerinin kabul olması

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
bugün kimse yazmamışmı leyla ablam zümra ve diğer kardeşlerim sanırım herkes namazda .ALLAHA emanet olun

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun A leykum

Serap kardesım su an sadece sen cevrımıcısın bu konu da.

ben de kaza namazına baslamak ıstıyoorum. yanı 5 vakıtlık kaza kılıcaz 1 gun olmus oluyor degıl mı? acıklar mısınn?? katılcam ınsallah...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
bugün kimse yazmamışmı leyla ablam zümra ve diğer kardeşlerim sanırım herkes namazda .ALLAHA emanet olun
canım ben az önce hastaneden geldim niyetim Erenin dikkat dağınıklığı ve hiperaktivitesine şifa inşallah ilaçtan kurtulsun. evimize huzur; apartmanımıza da huzur hayırlı komşu versin Allahım. bana anneme çocuğuma zihin açıklığı anlama kabiliyetimizi arttırsın. bizlere hayırlı kapılar açsın. maddi manevi yükselmeyi nasip etsin. amin.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun A leykum

Serap kardesım su an sadece sen cevrımıcısın bu konu da.

ben de kaza namazına baslamak ıstıyoorum. yanı 5 vakıtlık kaza kılıcaz 1 gun olmus oluyor degıl mı? acıklar mısınn?? katılcam ınsallah...
aleyküm selam ayşecim uzun zamandır yoktun hoşgeldin. inşallah. farzları ve vitr namazını ödüyoruz. 2 rekat sabah farzı-4 öğle-4 ikindi-3 akşam- 4 yatsı- 3 vitr hepsi 20 rekat ödeniyor. 20 rekat bir günlük oluyor yani. sünnetler ödenmiyor. hesaplarsın. kaç yıl kılmadın bir yere not alırsın benim defterim var. kıldıkça çizik atıyorum. senin ne kadar ödemen gerekiyor?

Kamile

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm bende borçlarımı vermek istiyorum ve katılmk istiyorum bana yardımcı olurmusunuz gün olarakmı alıyoruz.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamun aleyküm bende borçlarımı vermek istiyorum ve katılmk istiyorum bana yardımcı olurmusunuz gün olarakmı alıyoruz.

Aleyküm Selam kardeşim Alalh razı olsun hoşgeldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşallah.sizde katılabilirsiniz kardeşim her gün kılabildiğiniz kadar kaza namazı kılıyorsunuz bir ya sonra bütün kardeşlerimiz kaç günlük kılmışsa ona göre liste yapıyoruz.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin namazlarını ibadetlerini dualarını kabul etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Canım benim dün siteye giremedim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Niyetim öncelikle yeğenim Barış'ın eski haline dönmesi hidateye ermesi anne babasına sevgi muhabbet içinde buldunduğu sıkıntılardan tez zamanda kurtarmak nasip etsin Rabbim.Ablamgilin içide bulundukları sıkıntılardan tez zamanda kurtarmak hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim yuvalarında huzur mutluluk dirlik düzen geçim hidayet nasip etsin Rabbim:(
Allah beneim ve bütün kardeşlerimin tez zamanda hayır kapılarımızı açmak hayırlı imanlı salih bir eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar nasip edip kendi düzenimin kendi yaşamımın olmasını hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim cümlemizede inşallah.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt