Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (2 Kullanıcı)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldin ablacım.başınız sağolsun ablacım mekanı cennet olsun inşallah.sorgusunu kolay atlatanlardan olsun inşallah.sen hep güzel işler için yardım için koşturdun ablacım.ALLAHTA misli misli sevabını versin inşallah.namazlar bir ara çok kötüydü benim ablam şimdi yavaş yavaş toparlamaya başladım.bizde seni çok ama çok ama çok seviyoruz ablacım.her zaman dualarımızdasın zaten ablam.RABBİM hep gönlüne göre versin .ALLAHA emanet ol ablam

h.b bitanem ğüzel gönlüne saglık allah razı olsun sendende allahım bütün geçip gidenlerin mekanını cennet etsin inşallah insan bazen ister istemez kötü olabiliyo bitanem elimizde olmayan sebeblerden dolayı ama inşallah rabbim fırsat verirde kılarız devamlı allaha layık kul olmak nasip etsin hepimizede inşallah amacım rabbimize yakışır bi kul olabilmek nefsimize şeytana uydurmasın amin canım rabbime emanetsin dualarımdasın unutma bitanem

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. hadi yetiş bize artık bu ay birinciliği senden bekliyorum.

saol canım benm allah razı olsun seninde geçmişlerine magfiret etsin inşallah
benden ancak sonuncu olur:)) ama inşallah bu ay yarışıcam sizle bi engel aksilik çıkmassa tutmayın beni diyomuşum :))
dualarımdasın cnm

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ablacım. Merak ettim seni görünmeyince. Başınız sağolsun.. Rabbim rahmet eylesin inşaallah.. Ben iyiyim Allaha şükür abla. işe başladım öyle gidiyor.. Namazlarım da 1 günlük olarak devam ediyor.. Rabbim kabul etsin.. Dualarınızda unutmayın beni de hepiniz : )

saol bitanem beni düşünmeniz bile benm için çok önemli bnde sizlerleyim her an inan napıyola ne yazıyorlar düşünüp duruyorum ama fırsatım olmadı nete girmeye ama inşallah beraberiz artık şimden sonra namazlarımıda kılıcam sizlerlede konuşabilicem iyiki varsınız bitanem iyiki tanımışım hepinizide sizleri görmeden sevmek ne kadar ğüzel anlatamam beraberce rabbime layık olmak için mücadele etmemiz ne kadar imrenilecek bi durum inan bundan büyük mutluluk duyuyorum rabbim hepimizede cennetinde buluştursun selametle kal bitanem dualarımdasın her an unutma

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
ebuzer kardeşim hep birlikte inşallah burada bu engelleride aşacağız .bir ara evde olduğum halde hiç namaz kılamıyordum hepimizin yapmaması gerektiği ama yaptığımız hatalarımız oluyor .şimdi önemli olan kazalarınıza ve vakit namazlarınıza devam etmek.bu ay sizde şu kadar kıldım diye yazdığınız zaman eminim hepimiz çok mutlu olacağız.inşallah sizde kazalara devam edip en iddialı rakiplerimizden olacaksınız.ALLAHA emanet olun

inşallah serap kardeşim nefıs okadar benlıgımı sarmıskı inşallah bır kılıp bende yazacam

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
abdest alacak yer olmaması kötü oluyor gerçekten ama bu durumda acaba duvardan falan teyemmüm alınabilir mi hiç bilmiyorum sormak lazım. sen okuyor muydun hiç bilmiyorum.

teyemmum almanın sartları var ama bıldıgım kadarıyla aslında olabılırdıde hıc aklıma gelmedı ne yalan soyleyeyım ben kuran kuesu egıtımı aldım ama tabı yeterlı fıkıh almadık hatta sadece temel bılgılerıaldık detay gormedık

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ablam olmadı sigorta yok adam var demişti bugün 2 ay sonra diyor sonra memnun kalmazsam 3-ay demem çıkartırım diyor .bende sigorta olmadığı için kalamadım ama vardır bir hayır ablam ya bunda da ne olur o melek kalbinle hep dua et bana .ALLAHA emanet ol ablacım

Canım benim hayırlısı olsun hakkınd ane hayırlı ise Allah en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Canım kimsede merhamet vicdan yok o yüzden özel sektörde bende çalışmak istemiyorum açıkçası en son 3 sene ücertli öğretmenlik yaptıktan sonra çalışma hayatını bırakatım çünkü insanları köle gibi çalıştırıp emeğinin karşılığını vermiyorlar bende bir iki yıl önce bir dersaneye başvurdum arkadaş bana elemana ihtiyaç var ilkokul mezunu insana bile teklif götürmüşler dedi bende gittim halkla ilişkiler bölümüne sigorta istedim şarları söyledi bana bir ay ücresi insiyafitine göre verirse 50-100 milyondan bahsetti maaşta yalan olmasın 150-200 300 değildi canım sıkıldığından o anda hatırlamıyorum ilkokul mezununa niye iş götürüyorşar onlar anlamaz hakkını savunamaz diye günah değil mi yazık günah değil mi herşeyi bilen gören Rabbim insnaların ihtiyacı var diye onların hakkını yemek kul hakkı ama insnalar bilmiyor tatlım:( Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kapıya muthaç etmesin yanından yönünden hayırlı kapılar açsın kimselerede fırsat vermesin Rabbim.
Allah hepimize çok güzel kapılar açmak nasip etsin Rabbim.Canım benim içinde bulunduğun bütün sıkıntılardan kurtulmak hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah'a emanet ol canım herşey gönlünce olsun kocaman öpüyorum seni iyi varsın:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ben de üç gündür anca kılmaya çalışıyorum şimdi de çocuk ateşlenmiş inşallah ağır geçmez de kılarım. Allahım şifasını versin. iki gündür oruçluyum elhamdülillah.
Amin
Canım benim Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim şimdi nasıl durumu inşallah daha iyidir canım? Bu aralar benimde yine tadım yok yine rahatsızlandım bugün başım ağrıyor farenjitim biliyorsun üzüntüden boğazım daha kötü oluyor:(
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile allah'a emanet ol canım herşey gönlünüzce olsun iyi ki varsınız canım hepinizi çok seviyorum:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Rabbim az da olsa devamlı eylesin inşaallah.. Ben işe başladım. Artık her gün sabit 1 günlük kılarım inşaallah.
Daha fazla kılamıyacağım..Rabbim kabul etsin inşaallah. Hepimizin yardımcısı olsun.. Mesude ablam yok nerelerde acaba?
Amin
Hayırlı uğurlu olsun canım yeni işin hayırlara vesile etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin namazlarını dualarını iabdetlerini kabul etsin Rabbim inşallah.Allah korktuklarımzıdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun canım benim sende iyi ki varsın senide çok seviyorum:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamün aleykm ğüzel kardeşlerim bana seslendinizi duydum hemen geldim:))
nasılsınız iyimisin canım fazla giremiyorum nete eltimin babası vefat etti onlarla ugraşıyoz 1 haftadır allah rahmet etsin
ama artık evdeyim diyeyimde evde olayım yoruldum koşturmalardan ibadetlerimde aksadı ister istemez ama inşallah başlıycam artık sizler naptınız nasıl gidiyo namazlarınız inşallah azimle devam ediyonuzdur canım namaz vakti sonra görüşürüz rabbime emanet olun sizi çok ama çok seviyorum dualarınıza benide katın

Aleyküm Selam canım hoşgeldiniz başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Allah kolaylıklar vesin canım bizde aynı şekilde dünya telaşı koşturuyoruz Allah sağlık afiyet versinde koşturalım inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin namazlarını dualarını ibadetlerini kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Allah hepimiizn sonunu hayırlara vesile etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun iyi ki varsınız sizide çok seviyorum:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bugun o kadar kotuyumkı ikindi namazını kacırdım okuldan cıktım aklımdan cıktı nasıl olduysa son 20 dk kala aklımageldı eve gondum abdest aldım tam namaza dururken ezan okundu cok kotu oldum yol uzerınde camı vardı ama abdestım yoktu abdest alacak yerde yoktu..off neyse masallah ne mutlu sıze allah kabul etsın kıldıgınız kazalarınızı..selametle
Amin
Canım benim hayırlısı olsun ne yapacaksın o anda senin elinde olmayan sebeplerden dolayı kılamamışsın ama sonra telafi etmişsin Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin namazlarını dosdoğru kılanlardan olmak dualarımızı ibadetlerimizi kabul etmek nasip etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.
Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin hiç birimizi darda sıkıntıda bırakmasın Rabbim.
Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun iyi ki varsınız hepinizi çok seviyorum:)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
teyemmum almanın sartları var ama bıldıgım kadarıyla aslında olabılırdıde hıc aklıma gelmedı ne yalan soyleyeyım ben kuran kuesu egıtımı aldım ama tabı yeterlı fıkıh almadık hatta sadece temel bılgılerıaldık detay gormedık
evet aslında su olduğu zaman teyemmüm alınmaz ama herkesin içinde abdestte alınmıyor kolları sıvayamayız öyle aklıma geldi birden. canım hangimizin eğitimi tam ki çok büyük alim olmak lazım bilmek için biz de sorarız nettede varya sorulacak yerler bir sormak lazım öğrenmek lazım aslında.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Canım benim Allah tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim şimdi nasıl durumu inşallah daha iyidir canım? Bu aralar benimde yine tadım yok yine rahatsızlandım bugün başım ağrıyor farenjitim biliyorsun üzüntüden boğazım daha kötü oluyor:(
Allah hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile allah'a emanet ol canım herşey gönlünüzce olsun iyi ki varsınız canım hepinizi çok seviyorum:)
hamd olsun canım iyiyiz geçmiş olsun sana da ben geçen yıl söylediğim set vardı ya farenjit için ondan yediriyorum bağışıklığı kuvvetli olsun diye. sen de her gün zencefil bal çörekotu karışımını tavsiye ederim. ve adaçayını. amin Allahım iyilikler güzellikler versin.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlr hamd olsun dört beş gündür devam ediyorum iyi gidiyor. işi sıkı tutmaya çalışıyorum. bu günler kaçmaz. günde toplam bir saat kadar bilg ve tv ye vakit ayırıyorum onun dışı hep namaz, çocuğun dersleri, Kuran, ev işleri. dizilerden falan hiç haberim yok gerçekten tv yi hayatımızdan çıkarmamız lazım bir tane bile türk dizisi izlemiyorum. konuları giyinişleri çok ters geliyor. bu kadar uğraşıp sevap kazanmaya çalışırken tv ile herşeyi yıkmak istemiyorum. bilg. daha masum en azından bizim gibi burda Allah rızası için yazışanlara.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
h.b bitanem ğüzel gönlüne saglık allah razı olsun sendende allahım bütün geçip gidenlerin mekanını cennet etsin inşallah insan bazen ister istemez kötü olabiliyo bitanem elimizde olmayan sebeblerden dolayı ama inşallah rabbim fırsat verirde kılarız devamlı allaha layık kul olmak nasip etsin hepimizede inşallah amacım rabbimize yakışır bi kul olabilmek nefsimize şeytana uydurmasın amin canım rabbime emanetsin dualarımdasın unutma bitanem

canım ablam benim canı yürekten amin dualarına.hadi bakalım ablam artık sıkı sıkı sarılmak zamanı kazalara .daha birinci olmak için mücadele lazım hem bak artık ilk 3 e dua okunuyor.e nasibimizi almak lazım değilmi?ALLAHA emanet ol güzel ablam

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
acaba annenin üzerine birşeyler okusan yani ayetel kürsi olabilir esmaül hüsna olabilir onunda sinirleri yıprnmış başka şeylere sinir oluyor senden çıkarıyor olabilir. maalesef anneler yapıyoruz bunu. Allahım kapalı kapıları açsın inşallah hayatına bir düzen bir yön vermeyi nasip etsin. bugünde buraya kar yağdı beş dk falan. hayatımda pek kar görmedim ben. aydın izmir kar görmez. bir de ev arkadaşım vardı okuldan hamileymiş uzun zamandır istiyordu benim gibi aynı Allah nasip etmiş inşallah tamamlar hamileliğini sağlıklı doğar seninde arkdşına tüm isteyenlere versin Rabbim. ben de gece ve kuşlukta kaza kıldım toplam üç günlük sularda soğuk çivi gibi ama hamd olsun imanımız var bize engel olamaz zorluklar.

sağolsun leyla ablam dua verdide canım onları okudum.neler çektik birkaç gündür gecelere kadar.ama şimdi düzgün herşey.süpersin canım vallaha bu konularda sen namaz oruç sana imrenmemek mümkün değil.ama bende toparladım namazlarımı biraz mücadele ediyorum en azından.:)amin canım tüm güzel duaların için.ne güzel bak karda gördünüz.of varya çivi gibi sudada abdest almışsınya kim bilir ne sevaplar yazıldı.benim mesim var böbrek ameliyattan önce kullanmaya başlamıştım ağrım oluyor diye.sonradan anladık meğer taşmış zaten.şimdide kum o yüzden suya değince ağrım oluyor.mesh iyi oluyor .canım arkadaşınında meleği olacak demekki.amin canım inşallah güzel günlerde büyütsün .ALLAHA emanet ol canım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah serap kardeşim nefıs okadar benlıgımı sarmıskı inşallah bır kılıp bende yazacam

ama artık burda şimdi bir aileyizya size güvenen inanan insanlar var.o nefsi yenme zamanı şimdi tam şimdi hemde.çünkü biz size inanıyoruz.çünkü biz birbirimize güveniyoruz.ve hep birlikte RABBİMİN yolunda ilerlemeye çalışıyoruz değilmi?tamam bekliyoruz kaza rakamlarını ay sonuna kadar olurmu?ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Canım benim hayırlısı olsun hakkınd ane hayırlı ise Allah en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Canım kimsede merhamet vicdan yok o yüzden özel sektörde bende çalışmak istemiyorum açıkçası en son 3 sene ücertli öğretmenlik yaptıktan sonra çalışma hayatını bırakatım çünkü insanları köle gibi çalıştırıp emeğinin karşılığını vermiyorlar bende bir iki yıl önce bir dersaneye başvurdum arkadaş bana elemana ihtiyaç var ilkokul mezunu insana bile teklif götürmüşler dedi bende gittim halkla ilişkiler bölümüne sigorta istedim şarları söyledi bana bir ay ücresi insiyafitine göre verirse 50-100 milyondan bahsetti maaşta yalan olmasın 150-200 300 değildi canım sıkıldığından o anda hatırlamıyorum ilkokul mezununa niye iş götürüyorşar onlar anlamaz hakkını savunamaz diye günah değil mi yazık günah değil mi herşeyi bilen gören Rabbim insnaların ihtiyacı var diye onların hakkını yemek kul hakkı ama insnalar bilmiyor tatlım:( Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kapıya muthaç etmesin yanından yönünden hayırlı kapılar açsın kimselerede fırsat vermesin Rabbim.
Allah hepimize çok güzel kapılar açmak nasip etsin Rabbim.Canım benim içinde bulunduğun bütün sıkıntılardan kurtulmak hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Allah'a emanet ol canım herşey gönlünce olsun kocaman öpüyorum seni iyi varsın:)

ablam ama şunu unutuyor o insanlar haklıyı haksızı gören rızkı veren güzeller güzeli ALLAHIMIZ var.bizim dünyanın en güzeli adalet temsilcisi peygamberimiz var.haklının hakkıda eninde sonunda verilecek ablam.onlar akıllarınca kendince ilahi adaleti unutup kurnazlık yapmaya çalışmışlar.ah işte ah ablam bu arada dualarını okudum ablam bana söylediklerini ALLAH razı olsun canım ablam .ALLAHA emanet olasın güzeller güzeli ablam

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam canım hoşgeldiniz başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.Allah kolaylıklar vesin canım bizde aynı şekilde dünya telaşı koşturuyoruz Allah sağlık afiyet versinde koşturalım inşallah.
Allah hepimizin namazlarını dualarını ibadetlerini kabul etsin hayırlısıyla inşallah.Allah hepimiizn sonunu hayırlara vesile etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun iyi ki varsınız sizide çok seviyorum:)

saol canım bnm allah razı olsun senin ölmüşlerinede rabbim cennet nasip etsin inşallah günahlarını affetsin
yaptıgın buğüzel dualarına yürekten amnin diyorum herşey ğönlünce olsun dualarumdasın canm rabbime emanet ol

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
sağolsun leyla ablam dua verdide canım onları okudum.neler çektik birkaç gündür gecelere kadar.ama şimdi düzgün herşey.süpersin canım vallaha bu konularda sen namaz oruç sana imrenmemek mümkün değil.ama bende toparladım namazlarımı biraz mücadele ediyorum en azından.:)amin canım tüm güzel duaların için.ne güzel bak karda gördünüz.of varya çivi gibi sudada abdest almışsınya kim bilir ne sevaplar yazıldı.benim mesim var böbrek ameliyattan önce kullanmaya başlamıştım ağrım oluyor diye.sonradan anladık meğer taşmış zaten.şimdide kum o yüzden suya değince ağrım oluyor.mesh iyi oluyor .canım arkadaşınında meleği olacak demekki.amin canım inşallah güzel günlerde büyütsün .ALLAHA emanet ol canım
canım aslında küçükten itibaren düzenli namaz oruç onlara özeniyorum ben de. işte bilmiyorduk. geçmiş olsun inşallah tamamen iyileşirsin. ağrımaz hiç. ben de iki günlük kaza kıldım iki rekat teheccüt sabah namazını kılıp yatarım artık. Allahım cümlemizin günahlarını affetsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt