Aşk-ı Hicab
Kayıtlı Kullanıcı
Bu arada kaza namazıım 19 günlük kılabildim. Rabbim kabul etsin..
AminSelamun aleyküm ablacm. Geçmiş olsun.. Ben de şu an kötüyüm. Ara sıra siteye girip çıkıyorum.
Migrenim var benim. Gelince bir haftada anca kendimi toparlıyorum. Beynim duruyo gibi oluyo. Biraz farklı bi migren çeşidi..
Dualarımda sizler de her zaman varsınız. Kendine çok iyi bak ablacm. Rabbim yardımcın olsun.
Amin
Aleyküm Selam canım benim Allah sanada hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim migreni biliirim canım küçük kız kardeşimde de var bende de migren değil ama başım ağrıdığı zaman başımın çevresinde ağrılar oluşuyor bir ara çok sık oluyordu çok şükür şimdi fazla değil öyle olduğu zaman bende başımın çerçevesi ağrıyor diyorum
Canım Allah Ya Şafi ismi ile tez zamanda hayırlı şifalar versin hiç görmemişe döndersin Rabbim.
Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin dualarımızı kabul etsin Rabbim hayırlısıyla inşallah.Canım benim sende benim için çok özel ve değerlisin her zaman dualarımdasın Allah senide hiç bir zaman darda sıkıntıda bırakmasın inşallah.Sende kendine dikkat et ii bak tatlım.Selam ve dua ile alalh'a emanet ol herşey gönlünce olsun.
Rabbim sağlık sıhhat versin herşeyden önce.. Sağlık olmadan hiç bir şey olmuyor..
Rabbim annecinin şifasını versin inşaallah canım benim. Üzüldüm şimdi
Rabbim annene hidayet versin inşaallah.. Kapanma konusunda da Rabbim yardımcın olsun.
Zamanında benim de çok sıkıntılarım oldu bu konuda.. Ama artık neredeyse çarşaf giymeme olumlu bakacak hale geldiler.
Rabbime şükürler olsun. kapanmanı can-ı gönülden istiyorum canım. İnşaaallah hakkında hayırlsı olur.
Rabbim hayırlı tüm dualarını kabul etsin.. Hayırlı geceler. Dua eder, dua beklerim
canım okuyunca çok çok üzüldüm inan ağlayasım geldi inşallah hayırlısıyla evlilik işiniz olur Allahım geçim sağlık versin sen de benim gibi bir yaşam sürersin çalışman hayırlıysa Allahım nasip etsin yok değilse başka bir kapı açsın ev işiniz olsun tez zamanda. Allahım annenede hidayet versin. tamam canım ben oruçluyum inşallah iftarda orucumu açarken senin için dua ederim. benimde evet çocuk dikkat dağınıklığı var çok oyalanıyor mesela kalkalı bir saat oldu kalkınca insan elini yüzünü yıkar kahvaltı yapar benimkine on kere söylersin zamanını kullanmayı bilmiyor hırslıda değil zaten bir an önce ödevlerimi yapayım diye ben kaktırıyorum inan yoksa olmayacak. giyinirken bile odanın ortasında dolanarak giyiniyor mesela elindeki bir şeyi katlayacak dolanıyor bir saatte giyinemiyor dersin başında durup durup birşeyler söylüyor acayip sesler çıkarıyor eli kolu oynuyor. ben de çok geriliyorum. Allahım şifasını versin çok zor. benim iç dinamiklerim beynim alt üst oldu. bir yandan ev işleri bir yandan ibadetler ezberlerimi unutmamam lazım. yetişmekte zorlanıyorum. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. bir yandan da bakarsam şimdi sen söyleyince fark ettim ben rahat oruç tutuyorum gece saatlerce namaz kılsam sahur yapsam kimse karışmıyor zaten uyuyor evdekiler. bu bakımdan da rahatım ama ben de annemlerin yanında izmirde olsam bu kadar yapamazdım. herkesin görüşü inancı farklı. Allah ıslah etsin. grş canım Allah işlerini yoluna koysun hoşçakal.
sağol birtanem herşey için hemde çok sağol.keşke bende kapansam keşke ailem buna karışmasa.artık çok yoruldum çünkü düşünmekten herşeyi.bir gün benim annemde değişir inşallah .ALLAH onada hidayet eder.çünkü o sinirli oldukça dayanamıyor bela anıyor.buda bütün sinirlerimi mahvediyor sizler olmasanız inanın zor dayanırdım tüm kalbimle söylüyorum.sizler benim canımsınız ailemsiniz gerçekten tüm kalbimle diyorum ailemsiniz.aman kendine dikkat et tatlım başının çerçevesi ağrımasın daha fazla zor çünkü migren.ALLAHA emanet ol canım
hamd olsun canım bazen rahat bazen gergin gece daha iyi oluyorum sorunlar ölü oluyor biraz daha. sınavın nasıl geçti ne zaman belli olacak? amin amin amin Allah razı olsun.Amin
Aleyküm Selam canım benim Allah razı olsun Allah kabul etsin.Çok şükür canım bizlerde iyiyiz sen nasılsın canım?Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..
Selamun aleyküm ablacm. Geçmiş olsun.. Ben de şu an kötüyüm. Ara sıra siteye girip çıkıyorum.
Migrenim var benim. Gelince bir haftada anca kendimi toparlıyorum. Beynim duruyo gibi oluyo. Biraz farklı bi migren çeşidi..
Dualarımda sizler de her zaman varsınız. Kendine çok iyi bak ablacm. Rabbim yardımcın olsun.
canım nasılsın inşallah iyisindir.bugün gittiğim yerlerde olmadı gibi cevap dönmediler ama ALLAHTAN hayırlısı inşallah.vardır bir hayır bu aralar biraz fazla zorlanıyorum ama annem hastalıktan sonra çok sinirli oldu durmadan küfrediyor bu beni mahvediyor.çok ağlıyorum ama ALLAHIM annemi affetsin inşallah.sen ne güzel bir yandan oruç bir yandan namazlar ,ezberler o kdar güzel kocaman bir yüreğin varki.bende inşallah bir gün senin gibi hem iyi bir anne ,hem iyi bir eş hem kapanmış layığıyla namazlarını kılan ,oruçlarını tutan bir mümin olurum.bazen kendimden korkuyorum annem üstüme geldiğinde ama sizlerin varlığı yemin ediyorum beni mutlu ediyor ben sizlerle bu güzel aileyle o kadar mutluyum ki .dualarınız yağmura muhtaç çöllerin suya kavuşması gibi kasıp kavrulan yüreğimi dindiriyor .iyiki varsın iyiki bu güel ailedeyim.inşallah senin fındığında dikkat dağınıklığını gidersin RABBİM.şimdi tek bir yöne odaklanamaz kolay kolay hem hemen sıkılır hemde o yapacağı her neyse yapmak istemez .senin dediğin gibi.yüzünü hemen yıkamaz hemen ders yapmaz ama emin ol ileride zehir gibi bir çocuk olacak.senin evladın çünkü oALLAHA emanet ol canım herşey için o güzel yüreğin için sağol
geçmiş olsun ablacım Allah şifanı versin.
benim kazalarımda özellikle son on günlük çabamla seksen gün elhamdülillah. inşallah aralık ayında daha da iyi olur. çabucak biter borçlar.
Amin
Canım benim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde buldunuğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden hayırlısıyla kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah annenize hayırlı şifalar hidayet nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak bu dünyada ve ahirette Allah'ın sevdiği razı olduğu kullar olmak namazlarımızı doğdoru kılanlardan olmak hayırlısıyla hepimize tam itikatiyle kapanmayı nasip etsin Rabbim.Başkaları görsün düysun diye değil sırf Allah rızası için olmayı nasip etsin Rabbim.
Canım geçmiş olsun sanada bu aralar siteye bende düzenli girmedim iki hafta bende rahatsızdım çok şükür şimdi daha iyiyim birde kpss sıkıntısı vardı çok şükür bitti
Canım Allah sanada öyle bir kapı açsın ki kimseye fırsat vermeden inşallah hayırlı rızk kapıları iş kısmet kapıları açsın inşallah Rabbim.Canım her zaman duamdasın özelikle sabah namazlarında sakin rahay olunca içimden geldiğince bütün kardeşlerimiz için ve aklıma gelen bütün kardeşlerimiz için dua ediyorum alalh bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kimselerede fırsat vermesin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlüce olsun iyi ki varsınız tatlım sizi çok seviyorum öpüyorum
sağol serapcım inşallah öyle olur Allahım içinden versin. Allahım bu okunan ezanların hürmetine sana ve cümlemize hayırlı kapılar açsın maddi manevi fetihler ihsan eylesin. inan o kadar sevapki böyle yazışmamız ben çok rahatlıyorum yüküm azalıyor sanki omuzlarımdaki birde aynı düşünüş halkasında bulunuyoruz kaza namazları oruç gibi ben sizin kadar zikir yapamıyorum ama elimden geldiği kadar artık pek vaktim kalmıyor.iyiki varsınız büyük nimetsiniz benim için hepinizden ayrı ayrı Allahım razı olsun tüm site üyelerimizin günahlarını Allahım affetsin.
52 gün baya iyi aslında yıllardır böyle kılsaydım diyorum çoktan biterdi sizin gibi hayırlı arkadaşları anca bulduk bu konu da çok iyi oldu.İlk ben yazıyorum kardeşlerim bu ay istediğim gibi olmadı ama inşallah daha çok kılmak nasip etsin Rabbim.52 gün kıldım Allah kabul etsin Allah hepimizin namazlarını ibadetlerini dualarını kabul etsin.Namazlarımızı dosdoğru kılanlardan olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
amin ablam cümlemizinkinide inşallah.Sağolasın ablacım..
Maşaallah... Rabbim kabul etsin..
canım karar verdim hırs yaptım sebat ettim inan gündüz vakit yok ama geceleri değerlendirdim. ben geçen aylarda utanıyordum pek yazamıyordum ama birlik olursak aşarız kendimizi sen kendini üzme biz yanındayız yeterki kılda Allahım ömür verirse öderiz genciz halimize şükür bir bakmışsın sen benden de küçüksün benim yaşıma gelesiye kadar bitirivermişsin hepsini inşallah canım o senin gönlünün temizliğinden inan. bu yarış için uğraşalım çok büyük nimet ben yıllardır böyle yarışabileceğim arkadaşlar arıyordum inşallah bu sayfaya ilgi bitmez artarda biz faydalanırız. çocuğu bıraktım eve geldim şimdi öğlen namazını kılayım. dün biraz gevşedim dün gündüz gece kıldımda az oldu. olsun şimdi telafi ederim inşallah grş hepinize kucak dolusu sevgiler iyiki varsınızcanım benim önce çok tebrik ederim sende bak ne güzel namazlarda mükemmelsin 80 günlük ne demek bir sürü rekat.ben her ay daha kötüye gidiyorum ne olacaksa böyle bakalım.bende fazla zikirle uğraşamıyorum aslında.biraz salavatlara ağırlık vermeye çalışıyorum oda çok sevap diye.birde kampanya yetişsin diye.onuda çok okuyamıyorum ama .hem senin ev var çocuk var eş var.aileler var yine gerçekten muhteşemsin.RABBİM benide senin gibi bir mümin senin gibi bir kul yapsın inşallah.biliyormusun bende yazıştığımla seninle diğer kardeşlerimle çok ama çok mutlu oluyorum .sanki sahte dünya bitiyor burada sadece yürekklerimiz RABBİMİZ yolunda oluyor.bin şükür güzel ALLAHIMA sizlerle karşılaştım iyiki varsınız canım iyiki.ALLAHA emanet olasın
canım karar verdim hırs yaptım sebat ettim inan gündüz vakit yok ama geceleri değerlendirdim. ben geçen aylarda utanıyordum pek yazamıyordum ama birlik olursak aşarız kendimizi sen kendini üzme biz yanındayız yeterki kılda Allahım ömür verirse öderiz genciz halimize şükür bir bakmışsın sen benden de küçüksün benim yaşıma gelesiye kadar bitirivermişsin hepsini inşallah canım o senin gönlünün temizliğinden inan. bu yarış için uğraşalım çok büyük nimet ben yıllardır böyle yarışabileceğim arkadaşlar arıyordum inşallah bu sayfaya ilgi bitmez artarda biz faydalanırız. çocuğu bıraktım eve geldim şimdi öğlen namazını kılayım. dün biraz gevşedim dün gündüz gece kıldımda az oldu. olsun şimdi telafi ederim inşallah grş hepinize kucak dolusu sevgiler iyiki varsınız