ALLAH şifalar versin.
çok sağolun kardeşim.RABBİM tüm çaresiz kardeşlerime şifa versin inşallah.ALLAHA emanet olasınız
ALLAH şifalar versin.
çok geçmiş olsun bitanem allah şifa versin inşallah bi sana deil bütün müslüman kardeşlerime
kendine dikkat et canım ğöz başka bişeye benzemez sık sık dinlendir rabbim yardımcın olsun bende bu ay kazalarda çok berbatım
allaha şikayet olmasın çok yogun geçiyor ğünlerim ğünlük namazları bile anca yetiştiriyorum
inşallah buğünde sonra kılabilirim rabbime emanetsin bitanem
aynen canım geçen yıl benimde gözlerim aynıydı sanki kum var gibi içinde bir hafta snra geçti dr gittim ama. midem iyi şimdi üşütmüştüm galiba oruçla zor oldu mide bulantısı geçti hamd olsun. aklıma ne geldi biz içtiğimiz çay var ya hani onu pamuğa döküp gözlerimizi siliyoruz böyle mikrop kapma ya da çok yorulma durumlarında dr söylemiş ablamın kızına.
amin birtanem amin .herkese şifa versin RABBİM inşallah.yarında bir görüşmeye gideceğim inşallah hayırlısıyla olurda yuvamı kurabilirim bende artık.ALLAHA emanet ol canım
canım haftada bir iki gün tutarsın burda beşi on geçe akşam ezanı okunuyor bu ayı iyi değerlendirmem lazım bir de haram aydayız zilhicce ayında. önümüzde muharram. namazı annen uyurken kılmaya da çalışabilirsin görmez pek. geçmiş olsun tekrardan bir haftaya bir şeyin kalmaz inşallah biliyorum çok acı veriyor günahlarımıza keffaret olsun inşallah. ben de birşeyler yedim tehehccüt bir günlük kaza birazdan sabah namazını kılıp bir iki saat daha uyurum gözlerim acıyor uykumu alamadım. Allahım doğru yolundan ayırmasın iyiki varsınız günlük hayatta pek bulamıyorum böyle kaza namazı orucuna bu kadar hassas olan arkadaş Allahım karşımıza çıkarsın inşallah hayırlı arkadaş komşu.
selamün aleyküm hayırlı cumalar canla başla uğraşıyorum inşallah ayın ilk iki haftasını telafı edicem
estağfurullah canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum bulunduğum yerde yanlızım yani benim gibi bir arkadaşım yok o yüzden sizler benim için çok kıymetlisiniz aynı fikirdeyiz ve ondan da önemlisi çabalıyoruz yapmak için. ben 78 liyim yaşlarımız yakın. ben de seni çok seviyorum burdaki kardeşlerimide tabiki uzun zaman oldu burdayız ben güveniyorum burdaki kardeşlerimin yazdıklarına yaşayışlarına. hamd olsun bilinçliyiz hepimizde ben ay başında ve bayramda kötüydüm ama inatlaştım bir haftadır epey kılıyorum bir haftadırda oruçluyum bu zilhicce ayı haram aylardan birisi çok sevap oruç. yanlış hatırlamıyorsam perşembe cuma cts üç gün arka arkaya tutarsak eğer 900 yıllık nafile ibadet sevabı yazılacakmış. bir de günler kısa değerlendirmek lazım. gece kalkmamda sıkıntıyla oldu aslında okulun başlarında çok sıkıntılıydı çocuğun durumu o yüzden sıkıntıdan uyanıyordum bir ay falan öyle geçti. alıştım kalkmaya aslında saati 4,30 a kuruyorum ama daha erken uyanıyorum iki üç dört bakalım inşallah böyle devam eder zaten birazdan derse başlarız yatana kadar sabahta çalışıyoruz vakit olmuyor ama iki arada bir derede mutlaka abdest alıp kuşluk namazı ve az da olsa kaza kılıyorum. gündüzde ev işleri ve ezberlerim Kuran derken pek vakit olmuyor ondan gece kaza kılıyorum iyi oluyor. hamd olsun. erken yatmanın faydası oluyor. onbuçuk gibi uyuyorum dört beş saat uyuyunca kalkabiliyorum. sabah namazından sonra tekrar biraz yatıyorum ama bu güne kadar hiç ona kadar uyumamışımdır. canım ay sonuna var daha dört gün o yüzden geç değil hala. ben kazalarımı ay olarak ve yıl olarak biliyorum senin yazdığın rakamı anlamadım aslında onsekizbini yani?
Selamun aleyküm serapçım. Nasılsın canım ?
Yazdıklarınızı okudum Zümra ablamın da seninkileri de.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Oruç tutmana annenin tepkisini çok iyi anlıyorum.
Ben de düne kadar aynı dertten müzdariptim. Şimdi tutabiliyorum artık elhamdülillah.
Kaza namazlarım ayın başında çok iyi gidiyordu. Sonlarına doğru bıraktım diyebilirim.
Bu ayın en az kaza kılanı ben olcam 18 gün..
ben dün gece beş günlük kaza kıldım elhamdülillah bilg. açmadım vakit geçmesin diye. ama islamiyet gen. tr ailesine ve serabımızın gözlerinin iyileşmesi için dua ettim. birazdan bir günlük kaza ve iki rekat kuşluk kılıcam inşallah. hayırlı hafta sonları
ALLAH nasip ederse belki pazartesi bende oruç tutabilirim.inşallah benimde herşey yoluna girer artık çok daralıyorum bu aralar.kafam karmakarışık .ne olur benden dualarını eksik etme canım.senin sanırım çok ama çok az kaldı değilmi kaza namazlarının bitmesine.darısı bize olsun inşallah diyelim.ALLAHA emanet ol canım
canım çok ama çok teşekkür ederim RABBİMDE seni zorda darda koymasın yollarını hep açsın .ne olur dualarını eksik etme.hergün kötü haber alıyorum biliyorum RABBİMİN sınavı ama çok zorlanıyorum.nişanlımın tarlası için alıcı çıkmış bugün kapora verip pazartesi alacaklarmış sonunda evlenebilecektik bugün vazgeçmişler.benim iş için başvurduğum yerler olmadı.nişanlımın işi değişmedi ben artık çok daralıyorum.hep dua ediyorum RABBİME.Ne olur sen o güzel yüreğinle dua edersen olur .tertemiz kalbin var çünkü.ALLAHA emanet olasın