Es selamu aleyküm canım benim.. Birlikte tutalım inşaallah. Ben 1 hafta sonra başlayabilirim.
Tuttuğumuz, tutacağımız günleri buraya yazalım inşaallah.. Beraber
Oruca kalktığımızda teheccüt namazımızı da kılmış oluruz.. Kafa karışıklığı bu aralar bende de baya bi var.Taşınacağız Allah kısmet ederse.. Sıkıntı yapmaya başladım. Dağınıklığa hiç tahammül edemiyorum.. Baklaım, hayırlısı..
Tekrar işe başlayacağım sanırım Çalışmak hiç istemiyorum ama ...
Benim kaza namazlarım 6 ay vardı sabit. Bir de zamanında kılarken bıraktığım, defterime not ettiklerim vardı. Onlar da az değilmiş.
Ben de şaşırdım.. Daha bitmesine var yani.. Durmak yok.. Dualarda unutmayalım birbirimizi inşaallah.. İyiki varsınız
canım nasılsın.ben bugün oruç tuttum ALLAHIN izniyle biraz sorun oldu ama olsun .canım ben her zaman tutamam yalnız oruç annem çünkü biliyorsun.onuda kırmak üzmek istemiyorum bir yandan.hastalığı tehlikeli çünkü.her an felç geçirebilir yada ALLAH vermesin daha kötüleride olabilir.canım inşallah taşınacağınız yerdeki komşularınız iyi insanlar olur .inşallah istediğiniz bir yerdir.canım neden çalışmak istemiyorsun eve alıştığın için mi.ben 2senedir evdeyim kurslar felan vardı.biraz tabi zorlanacağımı düşünüyorum ondanmı çekiniyorsun yeni ortam yeni insanlar yapamazsam diyemi.keşke benim işim olsa çalışsam o zaman evlenebileceğimde yuvamıda kurabileceğim.senin yinede senin bana göre çok ama çok az emin ol göz açıp kapayana kadar biter canım merak etme .ALLAHA emanet ol canım