Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleyküm canım benim.. Birlikte tutalım inşaallah. Ben 1 hafta sonra başlayabilirim.
Tuttuğumuz, tutacağımız günleri buraya yazalım inşaallah.. Beraber :)
Oruca kalktığımızda teheccüt namazımızı da kılmış oluruz.. Kafa karışıklığı bu aralar bende de baya bi var.Taşınacağız Allah kısmet ederse.. Sıkıntı yapmaya başladım. Dağınıklığa hiç tahammül edemiyorum.. Baklaım, hayırlısı..
Tekrar işe başlayacağım sanırım:( Çalışmak hiç istemiyorum ama ...
Benim kaza namazlarım 6 ay vardı sabit. Bir de zamanında kılarken bıraktığım, defterime not ettiklerim vardı. Onlar da az değilmiş.
Ben de şaşırdım.. Daha bitmesine var yani.. Durmak yok.. Dualarda unutmayalım birbirimizi inşaallah.. İyiki varsınız:)

canım nasılsın.ben bugün oruç tuttum ALLAHIN izniyle biraz sorun oldu ama olsun .canım ben her zaman tutamam yalnız oruç annem çünkü biliyorsun.onuda kırmak üzmek istemiyorum bir yandan.hastalığı tehlikeli çünkü.her an felç geçirebilir yada ALLAH vermesin daha kötüleride olabilir.canım inşallah taşınacağınız yerdeki komşularınız iyi insanlar olur .inşallah istediğiniz bir yerdir.canım neden çalışmak istemiyorsun eve alıştığın için mi.ben 2senedir evdeyim kurslar felan vardı.biraz tabi zorlanacağımı düşünüyorum ondanmı çekiniyorsun yeni ortam yeni insanlar yapamazsam diyemi.keşke benim işim olsa çalışsam o zaman evlenebileceğimde yuvamıda kurabileceğim.senin yinede senin bana göre çok ama çok az emin ol göz açıp kapayana kadar biter canım merak etme .ALLAHA emanet ol canım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Serapcım üzüldüm inan hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum. ama bizimde bir arsamız vardı ben lise çağındayken o satılsın istiyorduk satıldı kendi evimizin bahçesine ev yapıldı o ev yapılırken benim üni.sınavıma girmeme denk geldi dersaneye filan gidemedim tabi şimdide gelinimiz oturuyor sekiz yıldır annem hiç mutlu değil çok zor insanın istemediği kişilerle altlı üstlü oturması şimdi benimde altımda öyle birileri var üç aydır falan her gece ve iftarda dua ediyorum hayırlı komşu için insan bilmiyor olursa ne olacağını ama senin hakkında hayırlısı ne ise nasıl üzülmeyeceksen Rabbim onu nasip etsin herşeyin en güzelini nasip etsin inşallah çok mutlu olursunuz nişanlınla.

canım çok ama çok teşekkür ederim.RABBİM inşallah seninde tüm istediklerini versin.istediğin kişilerle komşu olmayı ,çok hayırlı güzel mutluluk dolu bir yuvan olmasını ne istiyorsan versin inşallah.canım inşallah annende gelininizde nasıl mutlu olacaksa RABBİM onu versin.bizim işimizi ben bir türlü anlamıyorum.o kadar kurslara gittim o kadar okul bitirdim yurt dışına gittim ama iş bulamıyorum.ya çok kötü koşulları sabah 8.30 akşam 7 sigortasız hem temizlik hem yemek hemde büro işlerini yap birde asgari ücret verelim diyorlar.ben asgari ücretede razıyım yuvamı kurmak için ama giriş çıkış saati belli olan sigortalı bir işim olsun istiyorum ofis içi.ama olmuyor RABBİME dua ediyorum kolaylaştırması için hergün asla isyan etmiyorum.inşallah RABBİM bu güzel ailedeki senin ve tüm kardeşlerimin dualarını kabul eylesin .ALAHA emanet ol canım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ğüzel kardeşlerim nasılsınız inşallah iyisinizdir okuduma göre sıkıntılarınız var rabbim hepinizede yardımcı olsun sıkıntılarınızdan kurtarsın
çekemeyeceğimiz yükü yüklemesin rabbim serap zümra ya benim bilmediğim bişey var tek dileğim nickinimi deyiştirdi yoksa yeni arkadaşmı
bn dileğim galiba diye düşünüyorum ama eminde olamıyorum eğer dileğimse demiş ya bn en az kaza kılanım bu ay diye yanılmış canım enaz bnm
utanarak söylüyorum 6 ğünlük :( hiç bukadar az olmamaıştı ama olmadı maalesef dedim ya çok yoğun geçti buay bnm halada dvm ediyor yogunluk allaha şikayet olmasın canım kardeşlerim sizleri rabbime emanet ediyorum dualarımdasınız benide sizler dualarınaza katmayı unutmayın selametle kalın

ablam dileğimiz o bizim.bende başta anlayamamıştım ama bana yazdığı yazılara mesajlara ve teşekkür sayısına bakınca anladım.üzülme ablam canım sağolsun bende bu ay diğer 2 aya göre çok kötüyüm ama şükür bunada yinede azalttım ya kaza namazlarımı bunada şükür.ALLAH sanada kolaylık vesin ablacım.ALLAHA emanet olasın

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
ablam dileğimiz o bizim.bende başta anlayamamıştım ama bana yazdığı yazılara mesajlara ve teşekkür sayısına bakınca anladım.üzülme ablam canım sağolsun bende bu ay diğer 2 aya göre çok kötüyüm ama şükür bunada yinede azalttım ya kaza namazlarımı bunada şükür.ALLAH sanada kolaylık vesin ablacım.ALLAHA emanet olasın

canım benm tabiki namazlarımız gittikce azalıyo şükür bakalım bu ay kim birinci olucak artı dileğimde napmış öle nickini hiç beyenmedim :)) duymasın beni alışmışım dileğim ismine bu bana çok yabancı geldi ama bunu münasip görmüş demekki dileğimde saygı duyarım ğüle ğüle kullansın canım çıkmak zorundayım kendine iyi bak allaha emanetsin bitanem

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ğüzel kardeşlerim nasılsınız inşallah iyisinizdir okuduma göre sıkıntılarınız var rabbim hepinizede yardımcı olsun sıkıntılarınızdan kurtarsın
çekemeyeceğimiz yükü yüklemesin rabbim serap zümra ya benim bilmediğim bişey var tek dileğim nickinimi deyiştirdi yoksa yeni arkadaşmı
bn dileğim galiba diye düşünüyorum ama eminde olamıyorum eğer dileğimse demiş ya bn en az kaza kılanım bu ay diye yanılmış canım enaz bnm
utanarak söylüyorum 6 ğünlük :( hiç bukadar az olmamaıştı ama olmadı maalesef dedim ya çok yoğun geçti buay bnm halada dvm ediyor yogunluk allaha şikayet olmasın canım kardeşlerim sizleri rabbime emanet ediyorum dualarımdasınız benide sizler dualarınaza katmayı unutmayın selametle kalın
hamd olsun sen nasılsın? Allah kabul etsin inşallah önümüzdeki ay telafi edersin

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canım nasılsın.ben bugün oruç tuttum ALLAHIN izniyle biraz sorun oldu ama olsun .canım ben her zaman tutamam yalnız oruç annem çünkü biliyorsun.onuda kırmak üzmek istemiyorum bir yandan.hastalığı tehlikeli çünkü.her an felç geçirebilir yada ALLAH vermesin daha kötüleride olabilir.canım inşallah taşınacağınız yerdeki komşularınız iyi insanlar olur .inşallah istediğiniz bir yerdir.canım neden çalışmak istemiyorsun eve alıştığın için mi.ben 2senedir evdeyim kurslar felan vardı.biraz tabi zorlanacağımı düşünüyorum ondanmı çekiniyorsun yeni ortam yeni insanlar yapamazsam diyemi.keşke benim işim olsa çalışsam o zaman evlenebileceğimde yuvamıda kurabileceğim.senin yinede senin bana göre çok ama çok az emin ol göz açıp kapayana kadar biter canım merak etme .ALLAHA emanet ol canım

Selamun aleyküm iyiyim kardeşim hamdolsun.. Sen nasılsın? Rabbim kabul etsin..
Rabbim annecine de acil şifalar versin. Benim annem de öyleydi ama artık alıştı:) Beraber tutuyoruz artık elhamdülillah..
Taşınacağımız yerde akrabamızın da olması bizim açımızdan iyi..
Çalışmak istemiyorum. Bayanların çalışmasına tamamen karşı olan biri nasıl isteyebilir ki?:(
Ben işten çıkalı 4 ay oldu. 1.5 senedir çalışıyordum. Bu zaman içerisinde kaza namazlarımı bırakmıştım. Yani 1.5 senedir. İşyerim çok rahattı. Ortamım arkadaşlarım.. Bulunamaz bir yer. Ama erkek de var. Benim bölümümde yoktu ama sonuçta var. ZATEN başka yerde çalıştırmazlar beni.. Tesettür konusunda.. Yine aynı yere geri dönücem artık. Çok yoğun oluyorum, yoruluyorum. Fazla değil ama biraz çalışmam gerekiyor.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canım benm tabiki namazlarımız gittikce azalıyo şükür bakalım bu ay kim birinci olucak artı dileğimde napmış öle nickini hiç beyenmedim :)) duymasın beni alışmışım dileğim ismine bu bana çok yabancı geldi ama bunu münasip görmüş demekki dileğimde saygı duyarım ğüle ğüle kullansın canım çıkmak zorundayım kendine iyi bak allaha emanetsin bitanem

:) :) Es selamu aleyküm ablacım. Güldürdün beni :) Kullanıcı adımı beğenmemişsin:)
Siz istediğiniz gibi söyleyin hiç farketmez.. Tek kelimesinden çok rahatsızlık duyuyordum.
Değiştirdiler sağolsunlar..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
:) :) Es selamu aleyküm ablacım. Güldürdün beni :) Kullanıcı adımı beğenmemişsin:)
Siz istediğiniz gibi söyleyin hiç farketmez.. Tek kelimesinden çok rahatsızlık duyuyordum.
Değiştirdiler sağolsunlar..

aleyküm selam canımım içi allahım herzaman güldürsün inşallah ne bileyim ben bana çok yabancı geldi nickin
tek olmak neğüzel kızz niye rahatsız oldun ama olsun böyle rahat ettiysen benim içinde fark etmez bitanem sadece senmisin deilmisin şüphe ettim ama serapcımdı ğaliba senin oldunu söledi bnde rahatladım sen gibi tebessüm ederek kullan tamamı:))
dualarımdasın bitanem görüşürüz

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canımım içi allahım herzaman güldürsün inşallah ne bileyim ben bana çok yabancı geldi nickin
tek olmak neğüzel kızz niye rahatsız oldun ama olsun böyle rahat ettiysen benim içinde fark etmez bitanem sadece senmisin deilmisin şüphe ettim ama serapcımdı ğaliba senin oldunu söledi bnde rahatladım sen gibi tebessüm ederek kullan tamamı:))
dualarımdasın bitanem görüşürüz

:) SEN de benim dualarımdasın ablacm. Hayırlı geceler..:a14:

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşallah canım seni anlıyorum ben de üniversite bitirdim kurslara sınavlara gittim nasip olmadı bir türlü iş saatleri çoktu sabah sekiz akşam sekiz dokuzbuçuk ben dayanamam öyle yoğunluğa. çabuk yoruluyorum zaten. nasip olmadı olmuyor şimdi de çocuğun dersleri ağır onu bırakamam yani kendi de sorunlu zaten delirtiyor beni sinirden titriyorum evde. çalışınca bazen yalan söylemek gerekebiliyor ve faizle çalışıyorsa işyeri onun işlemlerini yaptırmak gerekiyor erkeklerde daha çok muhatap olmak gerekebilir herkesede güven olmaz. ne bileyim oruç zor olur namaz öyle her iş yerinde namaz kılacak yer yok izin vermezler zaten yani bilmiyorum zor her bakımdan yazın başörtüsüyle o sıcaklarda durmak zor. benim açımdan böyle. belki hakkında hayırlısı böyledir Allahım başka yerden bir rızık verir belki senin çalışmana gerek kalmaz. Allahım tez zamanda kendi yuvanı hayırlısıyla kurmayı nasip etsin annene yakın olsun inşallah bakarsın ona. Allahım yardımcın olsun. bu arada oruç tutmuşsun çok sevindim Allah kabul etsin inşallah annen kızmazda tutarsın daha ben de izmire gidince annem kızıyor birlikte kahvaltı yapardık diyor. benim kızım tutsaydı ben de onunla tutar iftar yapardım ama herkesin sağlığı inancı bir değil maalesef. analı kızlıda olsak. ben de bugün tutmadım yedi günden sonra ara verdim inşallah yarın başlacağım yine. grş inşallah.

canım benimde derdim giriş çıkış saati belli daha çok bayanların çalıştığı bir yer olsun .namazlarımı kılıyım istiyorum eski patronum gibi namazlarını eve bırak demesinler inşallah.keşke bende kapalı olsamda keşke bende zorlansam.ama ne olur bana ve anneme dua edermisin kapanabilmem için.annem bir gün bana ettirmeye çalıştığı yemine bakarmısın kapanırsan mezarımda yatamıyım.sana son vasiyetim bu kapanmayacaksın.ama ben ALLAHIN ziniyle bir gün kapanacağım RABBİMİN emri benim için herşeyden değerli.inşallah işyerimde namaz kılabileceğim erkeğin az olduğu bir yer olsun.sanada zor tabi çocukla.kolaymı?ne sinir kalır ne sabır birde hiperaktifti değilmi?inşallah sende huzura kavuşursun.çalışmam lazım benim çünkü annemler evlendirmeyecek öteki türlü.ya ev alacaklar dediler ya iş şimdi.şu aralar çok zorlanıyorum.yarında görüşmelere gideceğim ne olur bana dua okurmusun.RABBİM seninde yanında ve yardımcın olsun inşallah.ALLAHA emanet olasın

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm iyiyim kardeşim hamdolsun.. Sen nasılsın? Rabbim kabul etsin..
Rabbim annecine de acil şifalar versin. Benim annem de öyleydi ama artık alıştı:) Beraber tutuyoruz artık elhamdülillah..
Taşınacağımız yerde akrabamızın da olması bizim açımızdan iyi..
Çalışmak istemiyorum. Bayanların çalışmasına tamamen karşı olan biri nasıl isteyebilir ki?:(
Ben işten çıkalı 4 ay oldu. 1.5 senedir çalışıyordum. Bu zaman içerisinde kaza namazlarımı bırakmıştım. Yani 1.5 senedir. İşyerim çok rahattı. Ortamım arkadaşlarım.. Bulunamaz bir yer. Ama erkek de var. Benim bölümümde yoktu ama sonuçta var. ZATEN başka yerde çalıştırmazlar beni.. Tesettür konusunda.. Yine aynı yere geri dönücem artık. Çok yoğun oluyorum, yoruluyorum. Fazla değil ama biraz çalışmam gerekiyor.

aleyküm selam canım.amin canım herşey için.annem senelerdir tutamıyor oruç midesinden dolayı.birde aşırı sigara kullandığı için zorlanır .haplarda var birde felç riskinden sonra ameliyattan sonra ilaçlar kesemez yoksa bir anda kesik yada kanama olursa kanı durduramıyabilir.yani benim annemle tutmam hayal oldu.olsun o iyi olsunda.zümra kardeşimide yazdım keşke bende kapalı olsaydımda iş bulmam zor olsaydı.benim annem bana vasiyet etti kendi çapınca kapanırsam mezarımda yatamayım dedi.iki dünyadada elim yakanda olsun dedi.ve benim annem zamanında kpanan peygamberimizi görmüş biriyken bu oldu.ama dua ediyorum RABBİM anneme hidayet versin.inşallah evlenince nişanlım o konuda çok anlayışlı kapanmak isterim.anneme rağmen olacak ama ALLAHIMIN rıızası daha önemli.canım inşallah sende sıkıntılar yaşamasın isyerine dönünce .yeni evinizdede güzel günlerde oturun tatlım.hep huzurlu olun inşallah.ALLAHA emanet ol canım

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canım.amin canım herşey için.annem senelerdir tutamıyor oruç midesinden dolayı.birde aşırı sigara kullandığı için zorlanır .haplarda var birde felç riskinden sonra ameliyattan sonra ilaçlar kesemez yoksa bir anda kesik yada kanama olursa kanı durduramıyabilir.yani benim annemle tutmam hayal oldu.olsun o iyi olsunda.zümra kardeşimide yazdım keşke bende kapalı olsaydımda iş bulmam zor olsaydı.benim annem bana vasiyet etti kendi çapınca kapanırsam mezarımda yatamayım dedi.iki dünyadada elim yakanda olsun dedi.ve benim annem zamanında kpanan peygamberimizi görmüş biriyken bu oldu.ama dua ediyorum RABBİM anneme hidayet versin.inşallah evlenince nişanlım o konuda çok anlayışlı kapanmak isterim.anneme rağmen olacak ama ALLAHIMIN rıızası daha önemli.canım inşallah sende sıkıntılar yaşamasın isyerine dönünce .yeni evinizdede güzel günlerde oturun tatlım.hep huzurlu olun inşallah.ALLAHA emanet ol canım

Rabbim sağlık sıhhat versin herşeyden önce.. Sağlık olmadan hiç bir şey olmuyor..
Rabbim annecinin şifasını versin inşaallah canım benim. Üzüldüm şimdi:(
Rabbim annene hidayet versin inşaallah.. Kapanma konusunda da Rabbim yardımcın olsun.
Zamanında benim de çok sıkıntılarım oldu bu konuda.. Ama artık neredeyse çarşaf giymeme olumlu bakacak hale geldiler.
Rabbime şükürler olsun. kapanmanı can-ı gönülden istiyorum canım. İnşaaallah hakkında hayırlsı olur.
Rabbim hayırlı tüm dualarını kabul etsin.. Hayırlı geceler. Dua eder, dua beklerim :)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım benimde derdim giriş çıkış saati belli daha çok bayanların çalıştığı bir yer olsun .namazlarımı kılıyım istiyorum eski patronum gibi namazlarını eve bırak demesinler inşallah.keşke bende kapalı olsamda keşke bende zorlansam.ama ne olur bana ve anneme dua edermisin kapanabilmem için.annem bir gün bana ettirmeye çalıştığı yemine bakarmısın kapanırsan mezarımda yatamıyım.sana son vasiyetim bu kapanmayacaksın.ama ben ALLAHIN ziniyle bir gün kapanacağım RABBİMİN emri benim için herşeyden değerli.inşallah işyerimde namaz kılabileceğim erkeğin az olduğu bir yer olsun.sanada zor tabi çocukla.kolaymı?ne sinir kalır ne sabır birde hiperaktifti değilmi?inşallah sende huzura kavuşursun.çalışmam lazım benim çünkü annemler evlendirmeyecek öteki türlü.ya ev alacaklar dediler ya iş şimdi.şu aralar çok zorlanıyorum.yarında görüşmelere gideceğim ne olur bana dua okurmusun.RABBİM seninde yanında ve yardımcın olsun inşallah.ALLAHA emanet olasın
canım okuyunca çok çok üzüldüm inan ağlayasım geldi inşallah hayırlısıyla evlilik işiniz olur Allahım geçim sağlık versin sen de benim gibi bir yaşam sürersin çalışman hayırlıysa Allahım nasip etsin yok değilse başka bir kapı açsın ev işiniz olsun tez zamanda. Allahım annenede hidayet versin. tamam canım ben oruçluyum inşallah iftarda orucumu açarken senin için dua ederim. benimde evet çocuk dikkat dağınıklığı var çok oyalanıyor mesela kalkalı bir saat oldu kalkınca insan elini yüzünü yıkar kahvaltı yapar benimkine on kere söylersin zamanını kullanmayı bilmiyor hırslıda değil zaten bir an önce ödevlerimi yapayım diye ben kaktırıyorum inan yoksa olmayacak. giyinirken bile odanın ortasında dolanarak giyiniyor mesela elindeki bir şeyi katlayacak dolanıyor bir saatte giyinemiyor dersin başında durup durup birşeyler söylüyor acayip sesler çıkarıyor eli kolu oynuyor. ben de çok geriliyorum. Allahım şifasını versin çok zor. benim iç dinamiklerim beynim alt üst oldu. bir yandan ev işleri bir yandan ibadetler ezberlerimi unutmamam lazım. yetişmekte zorlanıyorum. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. bir yandan da bakarsam şimdi sen söyleyince fark ettim ben rahat oruç tutuyorum gece saatlerce namaz kılsam sahur yapsam kimse karışmıyor zaten uyuyor evdekiler. bu bakımdan da rahatım ama ben de annemlerin yanında izmirde olsam bu kadar yapamazdım. herkesin görüşü inancı farklı. Allah ıslah etsin. grş canım Allah işlerini yoluna koysun hoşçakal.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
bugün ayın son günü ben biraz daha kaza kılabilirsem yarın yazıcam inşallah son on gündür gece iyi çalıştım :) bakalım kaç gün çıkacak sonuç?

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Amin
Canım benim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun içinde buldunuğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden hayırlısıyla kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön vermek nasip etsin Rabbim.
Allah annenize hayırlı şifalar hidayet nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak bu dünyada ve ahirette Allah'ın sevdiği razı olduğu kullar olmak namazlarımızı doğdoru kılanlardan olmak hayırlısıyla hepimize tam itikatiyle kapanmayı nasip etsin Rabbim.Başkaları görsün düysun diye değil sırf Allah rızası için olmayı nasip etsin Rabbim.
Canım geçmiş olsun sanada bu aralar siteye bende düzenli girmedim iki hafta bende rahatsızdım çok şükür şimdi daha iyiyim birde kpss sıkıntısı vardı çok şükür bitti:(
Canım Allah sanada öyle bir kapı açsın ki kimseye fırsat vermeden inşallah hayırlı rızk kapıları iş kısmet kapıları açsın inşallah Rabbim.Canım her zaman duamdasın özelikle sabah namazlarında sakin rahay olunca içimden geldiğince bütün kardeşlerimiz için ve aklıma gelen bütün kardeşlerimiz için dua ediyorum alalh bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim kimselerede fırsat vermesin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlüce olsun iyi ki varsınız tatlım sizi çok seviyorum öpüyorum:)

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
İlk ben yazıyorum kardeşlerim bu ay istediğim gibi olmadı ama inşallah daha çok kılmak nasip etsin Rabbim.52 gün kıldım Allah kabul etsin Allah hepimizin namazlarını ibadetlerini dualarını kabul etsin.Namazlarımızı dosdoğru kılanlardan olmak nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamün aleyküm canlarım nasılsınız? ne var ne yok? ay sonuna kadar inşallah epey yol katederiz namazlarımızda Allahım kabul etsin. daha çok gece fırsatım oluyor herkes uyurken bilg. pek açamıyorum ama sizler içinde dua ettim. Allahım hakkımızda herşeyin hayırlısını versin. inşallah hepimizde bitiriveririz.
Amin
Aleyküm Selam canım benim Allah razı olsun Allah kabul etsin.Çok şükür canım bizlerde iyiyiz sen nasılsın canım?Alalh hepimizin yar ve yardımcısı olsun Allah hepimizin hayır kapılarımızı açmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Es selamu aleyküm ablacm.
Allah celle celaluhu razı olsun.. Rabbime şükür iyiyiz hamdolsun.
Serapçım da sen de leyla ablacm da görünmüyorsunuz..
Senin ve tüm kardeşlerimin Bayramı Mübarek Olsun.. Sağolasın..
Rabbime emanet ol B) B) B)
Amin
Ve Aleyküm Selam canım geçen günlerde ik hafta çok rahatsızdım canım ondan sık sık siteye girme imkanım olmadı birde ksps vardı çok şükür o da bitti:(
Allah senden de razı olsun canım benim bütün güzellikler seninle ailenle ve sevdiklerinle olsun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesil etsin Rabbim selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun iyi ki varsınız canım hepinizi çok sevdiyorum her zaman görşmesek bile her zaman kalbimde gönlümde dualarımdasınız:)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Ve Aleyküm Selam canım geçen günlerde ik hafta çok rahatsızdım canım ondan sık sık siteye girme imkanım olmadı birde ksps vardı çok şükür o da bitti:(
Allah senden de razı olsun canım benim bütün güzellikler seninle ailenle ve sevdiklerinle olsun inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hepimizin sonunu hayırlara vesil etsin Rabbim selam ve dua ile Allah'a emanet ol herşey gönlünce olsun iyi ki varsınız canım hepinizi çok sevdiyorum her zaman görşmesek bile her zaman kalbimde gönlümde dualarımdasınız:)

Selamun aleyküm ablacm. Geçmiş olsun.. Ben de şu an kötüyüm. Ara sıra siteye girip çıkıyorum.
Migrenim var benim. Gelince bir haftada anca kendimi toparlıyorum. Beynim duruyo gibi oluyo. Biraz farklı bi migren çeşidi..
Dualarımda sizler de her zaman varsınız. Kendine çok iyi bak ablacm. Rabbim yardımcın olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt