Es selamu aleyküm ablacm.
Allah celle celaluhu razı olsun.. Rabbime şükür iyiyiz hamdolsun.
Serapçım da sen de leyla ablacm da görünmüyorsunuz..
Senin ve tüm kardeşlerimin Bayramı Mübarek Olsun.. Sağolasın..
Rabbime emanet ol B) B) B)
ğüzel kardeşlerim nasılsınız inşallah iyisinizdir hepinizin kurban bayramını kutlar
ğüzel kardeşlerim nasılsınız inşallah iyisinizdir hepinizin kurban bayramını kutlar
saglıklı huzurlu olmasını rabbimden dilerim enğüzel hayatı sizler yaşayın inşallah hepinizide rabbime emanet ediyorum huzurla kalın
Es selamu aleyküm ablacm.
Allah celle celaluhu razı olsun.. Rabbime şükür iyiyiz hamdolsun.
Serapçım da sen de leyla ablacm da görünmüyorsunuz..
Senin ve tüm kardeşlerimin Bayramı Mübarek Olsun.. Sağolasın..
Rabbime emanet ol B) B) B)
canım nasılsın?kusura bakma ancak yazabildim.ablamada dedim enfeksiyon kapmış gözüm kaç gündür kanlıydı yazamadım.dün acile gittimde ilaç yazıldı ancak gelebildim.ALLAHA emanet ol canım
Selamun aleyküm İyiyim canım sağolasın. Sana da geçmiş olsun. Şimdi nasıl durumun?
Bu arada Bayramın Mübarek Olsun
Selamün aleyküm canlarım nasılsınız? ben bir haftadır pek kılamadım kaza namazı ama bu hafta inşallah kılıcam şimdilik 19 gün. kaza oruçlarıma devam ediyorum. dün tuttum bugünde niyetliyim Allahım sağlık versin tutabilelim inşallah bu kısa günlerde. siz ne yaptınız? Serapcığımın gözleri rahatsızmış Allahım şifanı versin canım. ben de gece kalktım sabaha kadar uyumadım namazı bekledim. midemi üşütmüş gibiyim ama hafif yarınlarımız daha güzel olsun inşallah. hoşçakalın:H
Selamün aleyküm canlarım nasılsınız? ben bir haftadır pek kılamadım kaza namazı ama bu hafta inşallah kılıcam şimdilik 19 gün. kaza oruçlarıma devam ediyorum. dün tuttum bugünde niyetliyim Allahım sağlık versin tutabilelim inşallah bu kısa günlerde. siz ne yaptınız? Serapcığımın gözleri rahatsızmış Allahım şifanı versin canım. ben de gece kalktım sabaha kadar uyumadım namazı bekledim. midemi üşütmüş gibiyim ama hafif yarınlarımız daha güzel olsun inşallah. hoşçakalın:H
aleyküm selam bende bu ay çok ama çok kötü gidiyorum.bayramda namazlar çok yavaşladı .gözlerim hala kötü kanlanma gitti ama fazla bilgisayara bakamıyorum gözlerimdeki yanma ve batma gitmedi çünkü.ama bunada bin şükür olsun.mide ağrısıda yanması ve üşütme çok kötü oluyor .gastritten dolayı bilirim.çok ama çok geçmiş olsun benim canım zümra kardeşim.kendine çok ama çok dikkat et olurmu?ALLAHA emanet olasın
ablam kusura bakma ancak yazabildim kaç gündür gözümde kanlanma vardı enfeksiyon kapmış siteye de bakamadım gözlerimin ağrısından .ALLAHA emanet ol ablam
aynen canım geçen yıl benimde gözlerim aynıydı sanki kum var gibi içinde bir hafta snra geçti dr gittim ama. midem iyi şimdi üşütmüştüm galiba oruçla zor oldu mide bulantısı geçti hamd olsun. aklıma ne geldi biz içtiğimiz çay var ya hani onu pamuğa döküp gözlerimizi siliyoruz böyle mikrop kapma ya da çok yorulma durumlarında dr söylemiş ablamın kızına.aleyküm selam bende bu ay çok ama çok kötü gidiyorum.bayramda namazlar çok yavaşladı .gözlerim hala kötü kanlanma gitti ama fazla bilgisayara bakamıyorum gözlerimdeki yanma ve batma gitmedi çünkü.ama bunada bin şükür olsun.mide ağrısıda yanması ve üşütme çok kötü oluyor .gastritten dolayı bilirim.çok ama çok geçmiş olsun benim canım zümra kardeşim.kendine çok ama çok dikkat et olurmu?ALLAHA emanet olasın
teşekür ederiz cümlemize de inşallahALLAH şifalar versin.
iyiyiz hamd olsun ablam Eren bildiğin gibi tatil başlangıcında hasta oldu farenjit dün bitti antibiyotiği buralar bahar gibi kış gelmedi daha. genellikle aynı kılmışız ama ben dün gece bugün kuşlukta baya kıldım geçicem bu ay sizi daha bir hafta var sona hızlanalım biraz. amin canım.Ve aleyküm selam ablacm.. İyiyiz hamdolsun.. Seni sormalı.Eren nasıl?
Hastalığı ne durumda? Okulla arası?
Benim kaza namazlarım ayın ilk günleri iyi gidiyordu, şimdi azaldı.
18-19 günlük civarında.. Zilhiccenin ilk 10 günü dışında oruç da tutmadım daha.
Allah'ın izniyle başlıycam.. Rabbim yardımcımız olsun..
hamd olsun canım. amin inşallah. bak gezençiye ne yapıyorsunuzki orlarda aileler mi var?biz evdeydik bayramda burlardaydık eşimin ailesi akrabaları burlarda. yinede ben kılamadım bir rehavet çöküyor sanki. ama kararlıyım sayıyı üçe katlamayı düşünüyorum ay sonuna kadar hadi bakalım ee oruçları ne yaptınız ben bugün oruçluyum yarında inşallah bu haftayı böyle geçirmek istiyorum günler kısa havalar çok sıcak değil yazınki gibi inşallah şu kazaları bu yıl bitirmek istiyorum ama çok çabalamak lazım çookmaşşallah bitanem ne ğüzel ğünlerini oruçla ibadetle geçirmişin allah kabul etsin inşallah
ben bu ay çok ama çok tembelim beni kınamayın sakın gebertirim ) bnimde çok yogun geçiyo ğünlerim pek kılamadım
afyon antalya fetiye ısparta koşuşturuyoz ama artık evimdeyim şükür bundan sonra kılmaya çalışıcam bakalım ne kadar kılabilirim seni rabbime emanet ediyorum canm selametle kal
Es selamu aleyküm canım. Rabbim şifa versin insaallah canım yaa..
En kısa zamanda geçer inşaallah.. HAYIRLI GECELER..