Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (1 Kullanıcı)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam canım kardeşlerim rabbim sizlerdende kat be kat razı olsun bana destek olup benimle bu yola çıktığınız için hepinize tek tek
teşekkür edrim rabbim hiçbir zaman sizleri darda koymasın bende afyonda memleketimdeydim buğün döndüm nete giremedim ama çok merak ettim ne yaptılar ne yazdılar yüreğim hep sizlerleydi şükür kavuşturana ğüzel kardeşlerim benimde kıldığım kaza namazım bu ay pek fazla deil toplam 1 ay 8 ğünlük yani 38 ğünlük kılmışım inşallah gece 12 ye kadar kılabilirde fazlalaştırabilirsem ne ala kılamassam kaybettim gibi ama olsun yemin ederim şuan öyle ğüzel bi heyecan öyle ğüzel bi coşku varki içimde sizlere anlatamam birinci olacak olan kardeşimi çok merak ediyorum ve eminim kaybetmem beni dahada hırslandıracak ve 2 nc. ay 1 nci olmak için elimden gelenin fazlasını yapıcam inşallah

ğüzel kardeşlerim aklımdayken söyliyeyim benim ismim MESUDE

evet bugece tekrar burda görüşürüz sonuçları değerlendiririz inşallah hepinizi rabbime emanet ediyorum görüşmek üzere dualarımdasınız

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam canım kardeşlerim rabbim sizlerdende kat be kat razı olsun bana destek olup benimle bu yola çıktığınız için hepinize tek tek
teşekkür edrim rabbim hiçbir zaman sizleri darda koymasın bende afyonda memleketimdeydim buğün döndüm nete giremedim ama çok merak ettim ne yaptılar ne yazdılar yüreğim hep sizlerleydi şükür kavuşturana ğüzel kardeşlerim benimde kıldığım kaza namazım bu ay pek fazla deil toplam 1 ay 8 ğünlük yani 38 ğünlük kılmışım inşallah gece 12 ye kadar kılabilirde fazlalaştırabilirsem ne ala kılamassam kaybettim gibi ama olsun yemin ederim şuan öyle ğüzel bi heyecan öyle ğüzel bi coşku varki içimde sizlere anlatamam birinci olacak olan kardeşimi çok merak ediyorum ve eminim kaybetmem beni dahada hırslandıracak ve 2 nc. ay 1 nci olmak için elimden gelenin fazlasını yapıcam inşallah

ğüzel kardeşlerim aklımdayken söyliyeyim benim ismim MESUDE

evet bugece tekrar burda görüşürüz sonuçları değerlendiririz inşallah hepinizi rabbime emanet ediyorum görüşmek üzere dualarımdasınız

Selamun aleyküm mesude abla:)
DÜn gece son değil miydi ?
Artık Ekim ayına girdik..:)
bugünden itibaren yenisi başlamıyacak mı?

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
bende öle diyodum arkdşın yazısında 1 ekim demişde bende dedim herhalde buğün son olucak diye ama maden dündü öle olsunda şaşırmayalım buğün yeni ayımıza başlamış olduk ozaman hepimize allah kolaylık versin artı kılan arkdşlr yazsalarda kim birinci olmuş bilsek öle demi fazla kişi yazmamış belki nete giremiyoladır bekleyelim görelim inşallah

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
bende öle diyodum arkdşın yazısında 1 ekim demişde bende dedim herhalde buğün son olucak diye ama maden dündü öle olsunda şaşırmayalım buğün yeni ayımıza başlamış olduk ozaman hepimize allah kolaylık versin artı kılan arkdşlr yazsalarda kim birinci olmuş bilsek öle demi fazla kişi yazmamış belki nete giremiyoladır bekleyelim görelim inşallah

Evet kimse girmemiş.. beklices sonuç için.. Biz kılmaya başlayalım.. Ben başladım:)
Hayırlı olsun yeni ayımız..:a15:

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Başlangıç Tarihimiz: 31 Ağustos 2010

KATILIM LİSTEMİZ

1-turk8487--------------1 ay 8 gün :) B)
2-_ZÜMRA_
3-ebuzer25--------------10 gün :) B)
4-tek_dileğim---------1 ay :) B)
5-serap8191 ---------1 ay 26 gün :) B)
6-Dudu Abla
7.Yeşilyol
8-Fadime
9-Burcu
10-Kardelele
11-e.s.r.a
12-can kırıkları
13-leyla-1
14-ümit
15-nevin_70
16-arzu74
17-kurşunkalem
18-nil_e
19-acem kızı
20.penye.zZ
21.Ehl-i Aşk
22.Şule_i Cevval

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
evet arkadaşlar buğün yeni ayımıza başladık geçen ayımız bitti şaşırmayalım inşallah
kılan arkadaşlar lütfen kıldıkları namazları biildirsin duamızı belirleyelim

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
beni listeye ekle dilegim unutmaa:))

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
canımsın benim allaha emanetsin bitanem

narinim

Kayıtlı Kullanıcı
Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed ( A.S) Şöyle Buyuruyor : " Söyleyin Birinizin Kapısı Önünde Berrak Bir Irmak Bulunsa, o Kimse De Günde Beş Defa Bu Akarsuda Yıkansa, Vücudunun Kirinden Pasından Bir Şey Kalır Mı ? Ne Dersiniz ? Peygamberimizi Dinleyenler Dediler Ki "Hayır, Hiç Bir Kir, Pas Bırakmaz, Hiç Birşey Bırakmaz." Bunun Üzerine Sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed ( A.S ) Şöyle Buyurdu: "Beş Vakit Namaz da İşte Bu Irmakta Yıkanma Gibidir (Bunun Gibidir) Allah Namaz Sayesinde Günahları Yıkar, Siler"

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

mesude ablacım tarih31 ağustosla 30 eylül dahil.daha öncesi ve sonrası yok ablacım .bu ay yeni başladık yani.RABBİM hepimizi hayırlara vesile kılsın inşallah.ALLAHA emanet ol ablacım

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
mesude ablacım tarih31 ağustosla 30 eylül dahil.daha öncesi ve sonrası yok ablacım .bu ay yeni başladık yani.RABBİM hepimizi hayırlara vesile kılsın inşallah.ALLAHA emanet ol ablacım

tamam bitanem buğün başladık inşallah bu ay çok kılarızda rekor kırarız yarışda ama geçen ay sen birinci olabilirsin şimdilik öle görünüyo
bakalım ne olucak a.e.ol canım benim

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
dileğim listedeki dudu ablaya işaretleyebilirsin oda 51 ğünlük kılmış heberin olsun canım a.e.ol sende bitanem

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ablam benden çok daha fazla iddialı kardeşlerim var.sanmam ben birinci olacağımı ama bakalım hayırlısı .ALLAHA emanet ol mesude ablacım

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
canım yazamadılar daha yazsalarda bilsek kim birinci ama onlarda fırsat bulamamışlardır bulsalar mutlaka bildirirler yinede sen hazırla kendini birinciliğe ama fazlada sevinme bu ay hiçbirinizin şansı yok çünki çok iddalı geliyom bu ay:))) benden korkun diyorum
selametle kal bitanem

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykümmm...
İçimden kim geçiyo bilio musunuz.. şule_i cevval abla ya da zümra abla 1. olucak :)
Ekim ayına bomba gibi giriş yaptım:)
Mesude abla sıkı rakibinim:)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Başlangıç Tarihimiz: 31 Ağustos 2010

KATILIM LİSTEMİZ

1-turk8487--------------1 ay 8 gün :) B)
2-_ZÜMRA_
3-ebuzer25--------------10 gün :) B)
4-tek_dileğim---------1 ay :) B)
5-serap8191 ---------1 ay 26 gün :) B)B)
6-Dudu Abla------ 1 ay 21 gün :) B)
7.Yeşilyol
8-Fadime
9-Burcu
10-Kardelele
11-e.s.r.a
12-can kırıkları
13-leyla-1
14-ümit
15-nevin_70
16-arzu74
17-kurşunkalem
18-nil_e
19-acem kızı
20.penye.zZ
21.Ehl-i Aşk
22.Şule_i Cevval

Şule_i cevval

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar, 1 ve 2 Ekim hariç 81 gün. (Yarışa dahil olunca hızlandırdım, üçer, beşer günlük kılmaya başladım :) sayenizde borç ödemesini hızlandırdık. Keşke hiç borcumuz yok diyebilseydik:( )

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykümmm...
İçimden kim geçiyo bilio musunuz.. şule_i cevval abla ya da zümra abla 1. olucak
Ekim ayına bomba gibi giriş yaptım
Mesude abla sıkı rakibinim

canım benim benden korkun derim bu ay allahın izniyle diğer ayın intikamını alıcam
demek benim rakibimde sensin bundan sonra
kız yavaş kıl mafazan allah yorulursun falan sakin sakin tamammı canım hem senin işin falan vardır git o işlerini yap boşver kaza namazlarını:)))
senin hızını nasıl kessem diye uğraşıyom:)) ama ben hız yapıcam şimdi artı ezan okunuyo namazımı bi kılıverem gelem canım benim ğörüşürüz

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı sabahlar, 1 ve 2 Ekim hariç 81 gün. (Yarışa dahil olunca hızlandırdım, üçer, beşer günlük kılmaya başladım :) sayenizde borç ödemesini hızlandırdık. Keşke hiç borcumuz yok diyebilseydik:( )

Es selamu aleyküm ablacm. Maşaallah.. Rabbim kabul etsin.
Listeye ekliyorum.. Şimdilik 1. sizsiniz. :) Arkadaslar acıklasınlar bakalım hayırlısı..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt