Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim .çok heyecanlı oldu gerçekten herkeste bir sessizlik.eminim ben çok gerilerde kalacağım .çok iddaalı herkes çünkü.ama olsun bir adım attım ve çabalayacağım ALLAHIN izniyle.ALLAHA emanet olun kardeşlerim

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm, ben yarışınıza katılmadım ama takipteyim. Bu konu ilk açıldığında ben de netteydim. (o zaman üye değildim, hariçten takip ediyordum). Ramazanda ben de her gün düzenli olarak 3 günlük kaza kıldım. Sonra birkaç gün kaldı. Şimdi günde 1 günlük kılarak devam ediyorum. Sizin yarışta bu ayın birincisi kim olacak merak ediyorum Hepiniz Allaha emanet olun kardeşlerim. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. AMİN

amin kardeşim amin allah razı olsun senden sen katılmadım diyosunda zaten katılmış kılmaya devam ediyorsun
ne ğüzel senide kılmaya teşfik edebilmişiz sende aramıza katılmışın inan çok mutlu oldum katıldına bizitakip edip namazlarını ödediğine
senden rabbim kat kat razı olsun canım kardeşim senide tyazalım listeye bakarsın sen birinci olursun kimin ne olacagı belli olmaz
ben az kıldım dersin sendende az kılan vardır az yada çok senide ekleyelim listemizede cennete girmek için allah yolunda beraber yarışalım
olurmu kardeşim şimdi seni rabbime emanet ediyorum
dualarımdasın kardeşim hayırlı geceler

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Kalbini kıbleye bırak...

Kalbini çokluğun perçemlerinden kurtar... Seni dünyaya doğru çekiştiren cezbeleri düşür yakandan. Seni yokluğun kuyusuna çeken kaygılardan uzaklaş. Seni uzaklara savuran rüzgârları sustur. Ruhunu ayrılıkların uçurumuna sürükleyen hüzünleri sil. Dünün hüzünlerinden yüz çevir. Yarının korkularını unut. An'ın içinde var et kendini yeniden. Yüzünün her noktasına her an rahmetinin güneşini değdiren Yaradan, kutlu nazarında ağırlıyor seni. Tebessümlerinin en güzel en tatlı hediye olduğunu söyleyen En Sevgili, âşinası olduğun, sıcağını özlediğin yüzlere çeviriyor yüzünü. Her şeyin alçaldığı, her işin meyvesizleştiği, her yüzün kirlendiği bu çağda, kıble kalbinin adımlayacağı kırmızı halı gibi serildi önüne. Seni özel eyleyen, seni biricik bilen Rabbinin rızasına yönel. Şehrin telaşlarını, dünyanın çekip çekiştirmelerini, günübirlik sevdalarını kıblenin kırmızı halısına adım atar atmaz uzaklara at. Kalıbını tuttuğun gibi, kalbini de tut kıblede. Her secdede Kâbe'ye değdir alnını. Yöneldiğinde, Kâbe'nin analık ettiği nurlu sütunun önünde ağırlanan aziz bir misafir bil kendini..

Senai Demirci

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
Kalbini kıbleye bırak...

Kalbini çokluğun perçemlerinden kurtar... Seni dünyaya doğru çekiştiren cezbeleri düşür yakandan. Seni yokluğun kuyusuna çeken kaygılardan uzaklaş. Seni uzaklara savuran rüzgârları sustur. Ruhunu ayrılıkların uçurumuna sürükleyen hüzünleri sil. Dünün hüzünlerinden yüz çevir. Yarının korkularını unut. An'ın içinde var et kendini yeniden. Yüzünün her noktasına her an rahmetinin güneşini değdiren Yaradan, kutlu nazarında ağırlıyor seni. Tebessümlerinin en güzel en tatlı hediye olduğunu söyleyen En Sevgili, âşinası olduğun, sıcağını özlediğin yüzlere çeviriyor yüzünü. Her şeyin alçaldığı, her işin meyvesizleştiği, her yüzün kirlendiği bu çağda, kıble kalbinin adımlayacağı kırmızı halı gibi serildi önüne. Seni özel eyleyen, seni biricik bilen Rabbinin rızasına yönel. Şehrin telaşlarını, dünyanın çekip çekiştirmelerini, günübirlik sevdalarını kıblenin kırmızı halısına adım atar atmaz uzaklara at. Kalıbını tuttuğun gibi, kalbini de tut kıblede. Her secdede Kâbe'ye değdir alnını. Yöneldiğinde, Kâbe'nin analık ettiği nurlu sütunun önünde ağırlanan aziz bir misafir bil kendini.

tek kelımeyle mukemmeldi dilekcım .ALLAH razı olsun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Bakalım Eylül ayı 1.miz kim olacak? :a32:

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim neden kimse birşey yazmamış ben anlamadım ki bugün sonuçlar belli olmayacakmıydı kardeşlerim.ALLAHA emanet olun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleyküm ve rahmetullah...

Bir ayımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız. Hamd olsun Rabbimize..
Ben 30 günlük yani toplam 1 aylık kaza namazı kılabildim.
1.5-2 seneye yakın bir zamadır, kaza namazlarımı kılmayı tamamen bırakmıştım.Yeniden başlamama vesile olan türk8487 ablama çok teşekkür ediyorum.. Rabbim kendisinden razı ve hoşnut olsun, ecrini kat kat versin, hayırlara vesile kılsın inşaallah..
Rabbim bizleri ömrümüzün sonuna dek yolundan ayırmasın.. Bizleri razı olduğu, sevdiği, hayırda kullandığı kullarından eylesin inşaallah.. Dilimizden zikrini ayırmasın.
Kendisine layıkıyla kul olabilmeyi hepimize nasip eylesin.
Rabbim hepimizi hayırda yarışan kullarından eylesin..

Katılan kardeşler, kıldıklarımızı yazalım:a12:
1.olan kardeşimize dualar hediye edeceğiz inşaallah..:a15:

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
şaşırdım bir anda olmadı yarın herkes bugünküyle birlikteyazar.ekimde ayrı hesaplanır .ALLAHA emanet ol canım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
a canım görmedim ben yukarıdaki yazıyı bende yazıyım olmazsa sonucumu.sen bugünüde dahil ettinmi çünkü şöyle olmasın kimse yazmadı daha geceyede vakit var e kılan kardeşlerimiz olursa sana haksızlık olur.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Bu gece 12 ye kadar kılabiliriz.. Ben yazdım yine de. Değişiklik olursa yazarım canım..:a12: Sağolsasın..

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
sende sağolasın birtanem hak geçmesin sonuçta.herkese adil olsun.ALLAHA emanet ol canım

Şule_i cevval

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı akşamlar, adil olsun diyosunuz da ben yarışa ayın 26'sında dahil oldum. Yani 5 gün önce; ama kaza kılmaya 10 Ağustosta başladım. Şimdi ben neye göre sayı vericem değil mi? ben en iyisi bu ay muaf olayım, Ekimden itibaren başlayım...:) :)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı akşamlar, adil olsun diyosunuz da ben yarışa ayın 26'sında dahil oldum. Yani 5 gün önce; ama kaza kılmaya 10 Ağustosta başladım. Şimdi ben neye göre sayı vericem değil mi? ben en iyisi bu ay muaf olayım, Ekimden itibaren başlayım...:) :)

Hayırlı akşamlar ablacm.. Biz 31 Ağustosta başlamıştık.. Siz de ona göre eksiltirsiniz..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Başlangıç Tarihimiz: 31 Ağustos 2010

KATILIM LİSTEMİZ

1-turk8487
2-_ZÜMRA_
3-ebuzer25
4-tek_dileğim---------1 ay :)
5-serap8191 ---------1 ay 26 gün :)
6-Dudu Abla
7.Yeşilyol
8-Fadime
9-Burcu
10-Kardelele
11-e.s.r.a
12-can kırıkları
13-leyla-1
14-ümit
15-nevin_70
16-arzu74
17-kurşunkalem
18-nil_e
19-acem kızı
20.penye.zZ
21.Ehl-i Aşk
22.Şule_i Cevval

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bilerek ve idrak edenlerden olmak namazı dosdoğru kılnlardan olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin namazlarını ibadetlerini kabul etsin Rabbim inş.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergaından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emaent olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı cumalar...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim yarın anneme fizik tedviye başladıkta erken gelemiyebilirim.yazıyım şimdiden.1 ay 26 günlük kaza namazım bitirdim .yani toplam 336 tane kaza namazım bitti.uzun süreden beri kılamıyordum vesile olan herkese ve turk8487
ablama çooookk ama çok teşekkür ederim.RABBİM hep razı olsun herkesten .ALLAHA emanet olun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim yarın anneme fizik tedviye başladıkta erken gelemiyebilirim.yazıyım şimdiden.1 ay 26 günlük kaza namazım bitirdim .yani toplam 336 tane kaza namazım bitti.uzun süreden beri kılamıyordum vesile olan herkese ve turk8487
ablama çooookk ama çok teşekkür ederim.RABBİM hep razı olsun herkesten .ALLAHA emanet olun

Ve aleyküm selam kardesim. Rabbim yardımcınız olsun. Annecine sifalar versn insallah..
Maşaallah.. Rabbim kabul eylesin canım.. Rabbim turk8487 ablamdan, zümra ablamdan ve destek olan herkesten razı olsun inşaallah..

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
en düşük emınım benımdır :(bende 10 gunluk kıldım son 20 gun kılamadım farklı sıkıntılarım var suan sehır dısındayım birde bu aylık kusura bakmayım insallah dıger zamanlar daha iyi olurum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt