Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (2 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Başlangıç Tarihimiz: 31 Ağustos 2010

KATILIM LİSTEMİZ

1-turk8487--------------38 gün :) B)
2-_ZÜMRA_
3-ebuzer25--------------10 gün :) B)
4-tek_dileğim---------30 gün :) B)
5-serap8191 ---------56 gün :) B)
6-Dudu Abla------ 51 gün :) B)
7.Yeşilyol
8-Fadime
9-Burcu
10-Kardelele
11-e.s.r.a
12-can kırıkları
13-leyla-1
14-ümit
15-nevin_70
16-arzu74
17-kurşunkalem
18-nil_e
19-acem kızı
20.penye.zZ
21.Ehl-i Aşk
22.Şule_i Cevval---------------------81 gün B) B)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar kusura bakmayın geciktim şu an evde değilim defterim evde fakat eminimki benim ŞULEİ CEVVAL kardeşimzden daha az kendisini tebrik ederim :) Allahım sağlık huzur versin namazlarımızı kılalım bitirdiğimiz günleride görelim inşallah. selametle kalın.

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
vay vay vay neler yapmışlar maşşallah ne bu hız arkdşlr valla kendimden utandım helal olsun size şevvalim
harikasın maşşallah yaa bune azim bune hız valla tek kelimeyle bravo diyorum rabbim bitirmekte nasip etsin inşallah
buay kimseye vermiycem 1 nciliği ona göre kimse almaya boşuna uğraşmasın :))
selametle kalın canlar

Şule_i cevval

Kayıtlı Kullanıcı
vay vay vay neler yapmışlar maşşallah ne bu hız arkdşlr valla kendimden utandım helal olsun size şevvalim
harikasın maşşallah yaa bune azim bune hız valla tek kelimeyle bravo diyorum rabbim bitirmekte nasip etsin inşallah
buay kimseye vermiycem 1 nciliği ona göre kimse almaya boşuna uğraşmasın :))
selametle kalın canlar

Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın kardeşlerim..Önemli olan çok yapmak değil biliyorsunuz. Tam, doğru ve makbul olanını yapmak;cümlemize böyle ibadetler yapmak Allah nasip etsin.Biliyorsunuz geçem ay ramazandı. Bu sebeple ibadetler de daha yoğun oluyor. Ayrıca, ben hepinizden yaşça daha büyüğüm. Çocuklarım şehir dışında, eşim sabah 7, akşam 7 çalışıyor;o yüzden benim bol zamanım var.ben de zamanımı bu şekilde değerlendirmeye çalışıyorum.Hepiniz Allaha emanet olun...:)

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
şevval ablacım senin içinden gelmese kılmassın azimine hayran kaldım tebrik edrim seni artı seni geçeni olmıycak gibi bence
şimdiden birinciliğini tebrik ediyorum rabbime emanet ol ablacım dualarımdasın

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim.Namazları kazaya bırakmak büyük günahlardandır.Kim kaza namazlarını kılmak istiyorsa bunu kimseye bildirmesin.Çünkü günahları ifşa etmekte günahtır..Günahlarımızı gizleyip sadece Allah'a gizlice borcumuzu ödemeye gayret göstermeliyiz...

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
canım yazamadılar daha yazsalarda bilsek kim birinci ama onlarda fırsat bulamamışlardır bulsalar mutlaka bildirirler yinede sen hazırla kendini birinciliğe ama fazlada sevinme bu ay hiçbirinizin şansı yok çünki çok iddalı geliyom bu ay:))) benden korkun diyorum
selametle kal bitanem

ablam ben bu aralar çok yavaşladım annemin fizik tedavi var ona gidiyoruz rahat 2-3 saat dışarıdayım ondan dolayı ben bu ay battım vallaha.çok kötüyüm şu ana akadar.bakalım daha belli değil ablam.bu arada ümit kardeşimizin 10 günden daha az kıldığı için kaza namazlarını özür diledi ve bu ay inşallah daha iyi olacağım dedi .ALLAHA emanet ol güzel ablacım

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın kardeşlerim..Önemli olan çok yapmak değil biliyorsunuz. Tam, doğru ve makbul olanını yapmak;cümlemize böyle ibadetler yapmak Allah nasip etsin.Biliyorsunuz geçem ay ramazandı. Bu sebeple ibadetler de daha yoğun oluyor. Ayrıca, ben hepinizden yaşça daha büyüğüm. Çocuklarım şehir dışında, eşim sabah 7, akşam 7 çalışıyor;o yüzden benim bol zamanım var.ben de zamanımı bu şekilde değerlendirmeye çalışıyorum.Hepiniz Allaha emanet olun...:)

gerçekten çok ama çok tebrik ederim ablacım RABBİM bu hayırlı yolda hep beraber ilerlemeyi nasip etsin inşallah.ALLAHA emanet olun

Şule_i cevval

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm kardeşlerim.Namazları kazaya bırakmak büyük günahlardandır.Kim kaza namazlarını kılmak istiyorsa bunu kimseye bildirmesin.Çünkü günahları ifşa etmekte günahtır..Günahlarımızı gizleyip sadece Allah'a gizlice borcumuzu ödemeye gayret göstermeliyiz...

Selamün aleyküm, kardeşim ben de sizin söylediğiniz gibi biliyordum. Ama böyle bir konu açılınca herhalde ben yanılıyorum diye düşündüm ve açıkladım. Benim çevremde ben kimseye sözünü etmiyorum. Dediğiniz gibi namazı kazaya bırakmak büyük günah. ALLAH (cc) AFFETSİN.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim bizler burda daha önce kılmadığımız namazların kazasını yapıyoruz bilerek namazımızı kazaya bırakmıyoruz erken yaşta hepimiz başlamadık onların telafisi için.Burda amaç Allah rızası için birbirimizi teşvik edip hayırlara vesile olmak amaç.Kimin daha çok kılıp kılmadığından ziyade hep beraber sevaba ortak olmak.Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak namazlarımızı dodoğru kılanlardan olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Selam Aleyküm ablacığım Allah kabul etsin Allah razı olsun emeklerinize gönlünüze sağlık Allah mükafatınızı her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim ben ancak 25 günlük kılabildim bu aralar bazı olumsuzluklar sıkıntılar yaşadığımız için fazla kılamadım maalesef:( Allah hepimizin namazlarını kabul etsin inşallah.

)))ŞEYDA(((

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleyküm kardeşlerim bizler burda daha önce kılmadığımız namazların kazasını yapıyoruz bilerek namazımızı kazaya bırakmıyoruz erken yaşta hepimiz başlamadık onların telafisi için.burda amaç allah rızası için birbirimizi teşvik edip hayırlara vesile olmak amaç.kimin daha çok kılıp kılmadığından ziyade hep beraber sevaba ortak olmak.allah bilerek ve idrak edenlerden olmak dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak namazlarımızı dodoğru kılanlardan olmak nasip etsin rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin rabbim.selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

bende kardeşime katılıyorum bu konuda.birbirini teşvik ediyo.burda kimse kimseyi tanımıyo zaten.allah ın izniyle inşallah bu sabah bende başlamak istiyorum kazalara.rabbim yardımcımız olsun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşlerim ben ancak 25 günlük kılabildim bu aralar bazı olumsuzluklar sıkıntılar yaşadığımız için fazla kılamadım maalesef:( Allah hepimizin namazlarını kabul etsin inşallah.
Allah yardımcın olsun leyla kardeşim ben de bu ay bir günlük kılmaya çalışıyorum Allahım olumsuzlukları olumluya döndürsün inşallah daha fazla kılalım.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim kaç gündür siteye giremedim teknik sorundan dolayı nasıl üzülüyordum anlatamam.bir anda kendimi yapayalnız hissettim.yazılanları okudumda.burda bizim amacımız birbirimizi görüp daha fazla heves yapmak RABBİMİN rızası için namazlarımızı kılıp bitirmek.bazen yalnızken kılınmıyor kazalar.ama sizlerden güzel ailemden kazalarını eda eden kardeşlerimi gördükçe heveslendim.uzun süreden bu yana ilk defa 56 günlük namazımı bitirdim .bin şükür RABBİME.ALLAHA emanet olun kardeşlerim

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim kaç gündür siteye giremedim teknik sorundan dolayı nasıl üzülüyordum anlatamam.bir anda kendimi yapayalnız hissettim.yazılanları okudumda.burda bizim amacımız birbirimizi görüp daha fazla heves yapmak RABBİMİN rızası için namazlarımızı kılıp bitirmek.bazen yalnızken kılınmıyor kazalar.ama sizlerden güzel ailemden kazalarını eda eden kardeşlerimi gördükçe heveslendim.uzun süreden bu yana ilk defa 56 günlük namazımı bitirdim .bin şükür RABBİME.ALLAHA emanet olun kardeşlerim

Ve aleyküm selam kardeşim.. Nasılsın? Seninle aynı duyguları ben de hissettim..
Siteye giremediğim bir kaç günlük süre zarfında öyle bir boşluk oldu ki..
Özledim hepinizi..:) Kaza namazlarımda duraklama devrine girdim..
Rabbim içimizi biliyor ya.. Burada birbirimize şevk veriyoruz.. Daha da hevesleniyoruz.
Rabbim namazlarımızı ve tüm ibadetlerimizi kabul eylesin inşaallah..
Rabbim ibadetlerimizde ihlas nasip etsin inşaallah..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
bende kardeşime katılıyorum bu konuda.birbirini teşvik ediyo.burda kimse kimseyi tanımıyo zaten.allah ın izniyle inşallah bu sabah bende başlamak istiyorum kazalara.rabbim yardımcımız olsun.

Allah yardımcın olsun leyla kardeşim ben de bu ay bir günlük kılmaya çalışıyorum Allahım olumsuzlukları olumluya döndürsün inşallah daha fazla kılalım.

inşallah kardeşim Allah kolaylıklar versin

Rabbim içimizi biliyor ya.. Burada birbirimize şevk veriyoruz.. Daha da hevesleniyoruz.

Amin
Selam aleyküm canım kardeşlerim çok şükür kavuştuk birbirimize Allah'ın izniyle site kapalı olduğu halde o halde gecelere kadar bekledim acaba açılırmı diye çok şükür bugün kavuştuk.Sizler benim canım ailemsiniz sizleri çok özledim hepinizi çok seviyorum hepinizin ayrı ayrı yanımda yeriniz var Allah kardeşliğimizi daim etsin inşallah Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.Kötü art niyetli fitne ikiyüzlü insanlara fırsat vermesin Rabbim öyle insanları bizlerden uzak tutsun inşallah.
Çok şükür burda Allah rızası için birşeyler yapabiliyorsak birşeyler öğreniyor ve kazanıyorsak ne mutlu bizlere Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak namazımızı dosdoğru kılıp kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Başkaları görsün duysun diye değil Allah rızası için olanları nasip etsin Rabbim.
Her zaman belirttiğim gibi 4 yıla yakın zamanda gerçekten bu siteye üye oldukttan sonra hayatımda çok olumlu şeyler oldu ve o kadar bilgiler öğredim alışkanlıklar kazandım ki anlatamam Allah bu siteyi kuranlardan emeği geçen geçmeyen burada olan olmayn bütün kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun hepsinin emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatlarını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Bizler Allah rızası için burdayız ve hiç bir karşılık beklemeden birbirimizi tanımadığımız halde sırf Allah rızası için birbirimize yardım ediyoruz dua okuyoruz ve Allah rızası için Yaratandan dolayı birbirimizi seviyoruz.
Bu sefer birbirimizi teşvik edip daha çok sevaba ortak olmak için elimizden geldiğince dini görevlerimizi yapmaya çalışıyoruz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Selam aleyküm canım kardeşlerim çok şükür kavuştuk birbirimize Allah'ın izniyle site kapalı olduğu halde o halde gecelere kadar bekledim acaba açılırmı diye çok şükür bugün kavuştuk.Sizler benim canım ailemsiniz sizleri çok özledim hepinizi çok seviyorum hepinizin ayrı ayrı yanımda yeriniz var Allah kardeşliğimizi daim etsin inşallah Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.Kötü art niyetli fitne ikiyüzlü insanlara fırsat vermesin Rabbim öyle insanları bizlerden uzak tutsun inşallah.
Çok şükür burda Allah rızası için birşeyler yapabiliyorsak birşeyler öğreniyor ve kazanıyorsak ne mutlu bizlere Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak namazımızı dosdoğru kılıp kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Başkaları görsün duysun diye değil Allah rızası için olanları nasip etsin Rabbim.
Her zaman belirttiğim gibi 4 yıla yakın zamanda gerçekten bu siteye üye oldukttan sonra hayatımda çok olumlu şeyler oldu ve o kadar bilgiler öğredim alışkanlıklar kazandım ki anlatamam Allah bu siteyi kuranlardan emeği geçen geçmeyen burada olan olmayn bütün kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun hepsinin emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatlarını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Bizler Allah rızası için burdayız ve hiç bir karşılık beklemeden birbirimizi tanımadığımız halde sırf Allah rızası için birbirimize yardım ediyoruz dua okuyoruz ve Allah rızası için Yaratandan dolayı birbirimizi seviyoruz.
Bu sefer birbirimizi teşvik edip daha çok sevaba ortak olmak için elimizden geldiğince dini görevlerimizi yapmaya çalışıyoruz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..

Aleyküm selam ablacım. Çok şükür. Ben de senin gibi her gece girdim baktım.
Hadi açılsın artık diye..
Canım sıkılmaya başlamıştı.. Ben herkesi çok özledim.. Çok güzel söylemişsin..
Rabbimizin rızasını kazanmak için birşeyler yapıyoruz..
Birlikten kuvvet doğar ki gercekten de öyle oluyor..
Sitemizin herkes için ayrı bir yeri vardır.. BENİM İÇİN BÜYÜK YERİ VAR..
Emeği gecen herkesten Rabbim razı olsun inşaallah..
Ne güzel yazmışsın, dualarına can-ı gönülden aminn diyorum..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.. Hayırlı insanlarla kariılastırsın,
bizleri de hayırlara vesile kılsın inşaallah..

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

canım nasıl özlemişim hepinizi sorma.zaten daralıyordum evde birde sizlerin yokluğu ...Bin şükür RABBİME kavuştuk .güzel şeylerin kıymetini bilmemiz için RABBİM böyle sınıyor işte insanı.ben sizlerin değerini çok ama çok iyi anladım.ne güzelmiş hiç birbirimizi görmeden ALLAH rızası için tek yürek olmak.karşılıksız saf ve temiz sevmek ve yardım etmek.inşallah hep birlikte namazlarımıza devam edeceğiz üzülme sakın tamammı?benim şimdilik bana göre iyi gidiyor eski halimi düşününce tabi çok iyi değil ama günde 10 tane felan kaza namazı kılabiliyorum binşükür .ama tabi arada fire veriyorum annemin fizik tedavi felan olduğu için .canım ALLAHA emanet olasın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt