Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (16 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm arkdaşlar inşallah listeye bende dahilim benide yazın lütfen 6 yıllık namaz borcum var şuanda da farz namazlarımı düzenli kılmıyorum ama karar verdim bu sabah hem farz namazımı kılcam hem borcumu ödeyecem hergün banada dua edin lütfen.biyerden başlamak lazım bu borcun altında eziliyorum rabbimizin verdiği sonsuz nimetlere şükretmek istiyorum..hayırlı geceler selam ve dua ile :)

aleyküm selam .hoşgeldin aileye.inşallah bu güzel ailedeki kardeşlerimle birlikte namazlarımızı bitirip yine seneler sonra buraya yazacağız hep birlikte:)önemli olan bu kararı alıp başlayabailmek bence.o günlerde gelecek .bu arada söylemek istedim çok ama çok tatlı bir bebekmiş o resimdeki melek.ALLAHA emanet olun

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Aylar geçecek biz inşaallah yine burda olacağız :)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hepimize bitirmeyi nasip eylesin inşaallah..
Ama ben kılamıyorum.. 1 aylık bile tamamlanamayacak galiba..
2.ay daha azimli olmaya çalışcam inşaallah..:a12:
Hepiniz süpersiniz.. 1ayı geçmiş herkes..:a44:

canım olsun yine süpersin ama .bir yola başlayıp adım atmak çok daha önemli bence.hiç yılmadan bu yolda devam edeceğiz inşallah.ALLAHA emanet ol canım

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel maşallah ben yine düzensiz kılıyorum nasıl bu duruma geldim bilmiyorum geçmişten de bi sürü borcum var :(:(
canım lütfen namazını ihmal etme her vakit kıl farz biliyorsun vaktinde kılmanın sevabı çoook büyük. ama mesela bir vakit kaçtı kılamadığın vakti ödemeden yatma ertesi güne kalmasın. yaşın çok genç daha bu yaşta namaz kılman çok güzel maşallah borçlarını ödemeyi düşünmen. bir günde bir günlük ödersen inşallah birkaç yılda bitirirsin. bir defter tutarsın kıldıkça yazarsın.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Başlangıç Tarihimiz: 31 Ağustos 2010

KATILIM LİSTEMİZ

1-turk8487
2-sıla1
3-ebuzer25
4-tek_dileğim
5-serap8191
6-Dudu Abla
7.Yeşilyol
8-Fadime
9-Burcu
10-Kardelele
11-e.s.r.a
12-can kırıkları
13-leyla-1
14-ümit
15-nevin_70
16-arzu74
17-kurşunkalem
18-nil_e
19-acem kızı
20.penye.zZ

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
turk8487´isimli üyeden Alıntı
serapcım ibadetlerini allah kabul etsin canım rabbim güç kuvvet versin
kendini fazla zorlama sağlığına zarar vermeden yap ibadetlerini oruçlu halde yinede iyi kılmışın
benide geçmişin biraz yavaş kıl yoruluyosun bak
sen yavaşlaki ben seni geçeyim )
dualarımdasın

canımablam sorma midem ağrımasa eğildikçe felan midem yanıyor e oruçla birlikte biraz zorladı ablam.baş dönmesi felan ama olsun çoook hoşuma giderek kılıyorum.daha borcum çok ama bitecek ablam bitecek inşallah.hem benden çok daha iyi namaz kılan kardeşlerim vardır eminim.sürpriz yapıp gelecekler emin ol.zamanda az kaldı zaten.beni sen rahat geçersin ablam korkmasendeki azme gerçekten hayranım.ALLAHA emanet ol ablacım

canım kıyamam ben sana rabbim acil şifalar versin inşallah yinede maşşalllahın var hem oruç hem namaz
allah gücünü artırsın sabrını versin bitanem eksikleriylede kabul etsin
benimde borcum çok canım ama olsun dediğin gibi başladık ve bitiricez inşallah bende çok azimle kılıyorum şükür allah azmimizi artırsın
herkesede bitirmek nasip etsin ben hernamzdan sonra onamazın farzını mutlaka kılıyorum alışkanlık oldu bende
kılmadımı huzursuz oluyorum kılma vaktim varsada ekstradanda kılmaya çalışıyorum yani 1 ğünlük mutlaka kılmış oluyorum işimde olsa
düğün dernekte olsa 1 ğünlük mutlaka kılıyorum sen beni geçersin diyonda sende bu azim olduktan sonra ben seni biraz zor geçerim ama yinede geçmek için cennette girmek için sizlerle herzaman yarışacağım
RABBİME EMANETSİN BİTANEM

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkdaşlar yorumlarınız için tşk ederim allah razı Olsun ben sizlerden çok ama çok gerideyim ne kadar kıldığımı yazmayacağım çünkü çok az.birinci olmak değil niyetim yetişemem zaten :) kendimi kaza namazlarımı kılmaya alıştırıyorum şuan ama diğer ay görüşcezzz :) selametle:a14:

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim geride olman hiç önemli deil önemli olan başlaman onuda başarmışın zaten
artı önümüzdeki ay senden korkucaz demekki çok kararlısın maşşallah rabbim azmini artırsın devamını getirsin senin adına çok sevindim
katılmaklada bizleri onurlandırdın allah razı olsun senden dualarımdasın canım a.e.ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım amin.ablam sen asıl zor olanı başarıyorsun işin gücün varken bile kazaları kılıp ekstaradan kılmaya çalışıyorsun.ben evdeyim annem hasta olduğu için ona yardım etmeye çalışıyorum ama evdeyim dediğim gibi hem bende daha çok kılmadım .ablam bir kardeşimiz demişti onu yanlış hatırlamıyorsam günlük kıldığı namaz 5 günlük kılıyorum demişti sanırım.çok daha önde olan kardeşlerim var yani.ama olsun uzun süreden bu yana çok huzurluyum namaz konusunda.uzun süreden bu yana ilk defa kazalarıma başladım.inşallah el ele yürek yüreğe namazlarımızı bitireceğiz ablam.ALLAHA emanet olasın

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkdaşlar yorumlarınız için tşk ederim allah razı Olsun ben sizlerden çok ama çok gerideyim ne kadar kıldığımı yazmayacağım çünkü çok az.birinci olmak değil niyetim yetişemem zaten :) kendimi kaza namazlarımı kılmaya alıştırıyorum şuan ama diğer ay görüşcezzz :) selametle:a14:

canım istersen sadece 1 aylık yani günlük 1 namaz kılmış ol.önemli olan sen bu kararı almışsın adım atmışsın.tamam istemiyorsan yazma .ama bunda utanacak sıkılacak birşey yok.RABBİMİN rızası için adım attınmı çaba gösteriyormusun ALLAH yolunda .evet gösteriyorsun ve ben ve diğer kardeşlerimde gösteriyor.önemli olanda budur canım sakın unutma.ALLAHA emanet ol

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatühü

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşAllah kardeşim, düğünden önceki zaman gerçekten çok zor geçebiliyor. Benim de çok sorunlarım oldu, şu anda 2 aile görüşmüyor, inşAllah siz benim gibi arada kalmazsınız, inanın olan size oluyor çünkü :(

selam ve dua ile,

arkadaşlar sizlerden dua beklliyorum namazların ardından banada dua edin suan cok zor bir dönemdeyim aslında 1 ay sonra dügünüm vardı bazı aksilikden dolayı uzadı ama ne zamanda belli degil ortalık biraz karısık dua edin ne olur ailelerin arasında muhabbet olsuntatlılık olsun unutmayın benı...:(:(

ceylantur

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatühü

ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berakatühü

Rabbim şifa versin inşAllah canım kardeşim, Allah Celle Celalühu ibadetlerini daim etsin ve kabul etsin inşAllah

selam ve dua ile,

selamün aleyküm kardeşlerim bende mümkün olduğu kadar kılmaya çalışıyorum namazlarımı.annem
için gittiğimiz kaplıcada camiye gidip kılıyordum ama tabi hergün iki günlük kılıyordum evde orada 1 günlük kazalarımı bile zor kıldım .ALLAH affetsin inşallah.evdede gelince gelen giden hastane derken fazla kılamadım ama olsun düşününce 1 günlük bile kazamızı kılsak ne kadar güzel hiç yapmamaktan daha iyidir bence.ALAHA emanet olun kardeşlerim.

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim geride olman hiç önemli deil önemli olan başlaman onuda başarmışın zaten
artı önümüzdeki ay senden korkucaz demekki çok kararlısın maşşallah rabbim azmini artırsın devamını getirsin senin adına çok sevindim
katılmaklada bizleri onurlandırdın allah razı olsun senden dualarımdasın canım a.e.ol

evet canımm amin inşallah namaza başlayıpda bırakmak çok kötü ya onun vicdan azabını çok iyi biliyorum..Sizlerdende allah razı Olsun bende dua edicemm Hayırlı akşamlar:a14:

PeNYe.Zz

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşAllah kardeşim, düğünden önceki zaman gerçekten çok zor geçebiliyor. Benim de çok sorunlarım oldu, şu anda 2 aile görüşmüyor, inşAllah siz benim gibi arada kalmazsınız, inanın olan size oluyor çünkü :(

selam ve dua ile,

Rabbİm yardımcınız oldum çok üzüldüm :(

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ne bu sessizlik kimse ne yapıyor ne ediyor yazan yok valla sıkı bi çalışma içersindesiniz galiba kazaları fullediniz demi
az kaldı artık bakalım kim birinci olucak herkes bomba gibi gelmesse iyi neyse dur bende bi kaza kılam gelem bari
görüşürüz

Ehl-i Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdulillah birkaç gündür başladım ve devam ediyorum... Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsun İnşaallah. Teşvikte bulunan kardeşim Allah (c.c.) razı olsun İnşaallah..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Elhamdulillah birkaç gündür başladım ve devam ediyorum... Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsun İnşaallah. Teşvikte bulunan kardeşim Allah (c.c.) razı olsun İnşaallah..

ne ğüzel ne mutluluk ğüzel kardeşim sonuçta başlamışın ve devam ediyosun rabbim kolaylık versin
rabbim hepimize ödemek nasip etsin ğüzel duaların içinde allahta senden memnun kalsın inşallah saolasın kardeşim rabbime emanetsin

Şule_i cevval

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm, ben yarışınıza katılmadım ama takipteyim. Bu konu ilk açıldığında ben de netteydim. (o zaman üye değildim, hariçten takip ediyordum). Ramazanda ben de her gün düzenli olarak 3 günlük kaza kıldım. Sonra birkaç gün kaldı. Şimdi günde 1 günlük kılarak devam ediyorum. Sizin yarışta bu ayın birincisi kim olacak merak ediyorum:) Hepiniz Allaha emanet olun kardeşlerim. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. AMİN

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm, ben yarışınıza katılmadım ama takipteyim. Bu konu ilk açıldığında ben de netteydim. (o zaman üye değildim, hariçten takip ediyordum). Ramazanda ben de her gün düzenli olarak 3 günlük kaza kıldım. Sonra birkaç gün kaldı. Şimdi günde 1 günlük kılarak devam ediyorum. Sizin yarışta bu ayın birincisi kim olacak merak ediyorum:) Hepiniz Allaha emanet olun kardeşlerim. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. AMİN

Ve aleyküm selam ablacm.. Maşaallah barekallah.. Çok iyi kılmışsınız Rabbim kabul etsin inşaallah..
O zaman siz de aramızdasınız artık:) hatta aramızdaymışsınız da bizim haberimiz yokmuş..
Bakalım az kaldı birincinin belirlenmesine.. Ben çok az kılabildim. Siz benden öndesiniz:a12:
Rabbim rızasından ayırmasın bizleri.. Hayırlı akşamlar..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Başlangıç Tarihimiz: 31 Ağustos 2010

KATILIM LİSTEMİZ

1-turk8487
2-_ZÜMRA_
3-ebuzer25
4-tek_dileğim
5-serap8191
6-Dudu Abla
7.Yeşilyol
8-Fadime