Amin
Selam aleyküm canım kardeşlerim çok şükür kavuştuk birbirimize Allah'ın izniyle site kapalı olduğu halde o halde gecelere kadar bekledim acaba açılırmı diye çok şükür bugün kavuştuk.Sizler benim canım ailemsiniz sizleri çok özledim hepinizi çok seviyorum hepinizin ayrı ayrı yanımda yeriniz var Allah kardeşliğimizi daim etsin inşallah Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.Kötü art niyetli fitne ikiyüzlü insanlara fırsat vermesin Rabbim öyle insanları bizlerden uzak tutsun inşallah.
Çok şükür burda Allah rızası için birşeyler yapabiliyorsak birşeyler öğreniyor ve kazanıyorsak ne mutlu bizlere Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak namazımızı dosdoğru kılıp kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Başkaları görsün duysun diye değil Allah rızası için olanları nasip etsin Rabbim.
Her zaman belirttiğim gibi 4 yıla yakın zamanda gerçekten bu siteye üye oldukttan sonra hayatımda çok olumlu şeyler oldu ve o kadar bilgiler öğredim alışkanlıklar kazandım ki anlatamam Allah bu siteyi kuranlardan emeği geçen geçmeyen burada olan olmayn bütün kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun hepsinin emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatlarını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Bizler Allah rızası için burdayız ve hiç bir karşılık beklemeden birbirimizi tanımadığımız halde sırf Allah rızası için birbirimize yardım ediyoruz dua okuyoruz ve Allah rızası için Yaratandan dolayı birbirimizi seviyoruz.
Bu sefer birbirimizi teşvik edip daha çok sevaba ortak olmak için elimizden geldiğince dini görevlerimizi yapmaya çalışıyoruz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..
güzel ablam benim sanırım hepimiz dahada büyüyüp olgunlaştık bu güzel aile sayesinde.hak rızası için karşılıksız dua etmeyi yardımlaşmayı hayat felsefemiz yapmaya başladık .çabaladık mücadeleler ettik ve koskocaman güzel bir aile olduk burada.iyiki varsınız canım ablam iyiki.ALLAHIM biliyor sizleri çokkkk ama çok seviyorum.ALLAHA emanet ol güzel ablam.