Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar buyrun borçlarımızı ödeyelim (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Amin
Selam aleyküm canım kardeşlerim çok şükür kavuştuk birbirimize Allah'ın izniyle site kapalı olduğu halde o halde gecelere kadar bekledim acaba açılırmı diye çok şükür bugün kavuştuk.Sizler benim canım ailemsiniz sizleri çok özledim hepinizi çok seviyorum hepinizin ayrı ayrı yanımda yeriniz var Allah kardeşliğimizi daim etsin inşallah Allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin Rabbim.Kötü art niyetli fitne ikiyüzlü insanlara fırsat vermesin Rabbim öyle insanları bizlerden uzak tutsun inşallah.
Çok şükür burda Allah rızası için birşeyler yapabiliyorsak birşeyler öğreniyor ve kazanıyorsak ne mutlu bizlere Allah bilerek ve idrak edenlerden olmak nasip etsin Rabbim dini görevlerimizi tam itikatiyle yapmak namazımızı dosdoğru kılıp kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.Başkaları görsün duysun diye değil Allah rızası için olanları nasip etsin Rabbim.
Her zaman belirttiğim gibi 4 yıla yakın zamanda gerçekten bu siteye üye oldukttan sonra hayatımda çok olumlu şeyler oldu ve o kadar bilgiler öğredim alışkanlıklar kazandım ki anlatamam Allah bu siteyi kuranlardan emeği geçen geçmeyen burada olan olmayn bütün kardeşlerimizden Allah binlerce kez razı olsun hepsinin emeklerine gönlüne sağlık Allah mükafatlarını her iki dünyada kat kat vermek nasip etsin Rabbim.
Bizler Allah rızası için burdayız ve hiç bir karşılık beklemeden birbirimizi tanımadığımız halde sırf Allah rızası için birbirimize yardım ediyoruz dua okuyoruz ve Allah rızası için Yaratandan dolayı birbirimizi seviyoruz.
Bu sefer birbirimizi teşvik edip daha çok sevaba ortak olmak için elimizden geldiğince dini görevlerimizi yapmaya çalışıyoruz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak duaları her iki dünyada kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun hayırlı geceler..

güzel ablam benim sanırım hepimiz dahada büyüyüp olgunlaştık bu güzel aile sayesinde.hak rızası için karşılıksız dua etmeyi yardımlaşmayı hayat felsefemiz yapmaya başladık .çabaladık mücadeleler ettik ve koskocaman güzel bir aile olduk burada.iyiki varsınız canım ablam iyiki.ALLAHIM biliyor sizleri çokkkk ama çok seviyorum.ALLAHA emanet ol güzel ablam.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canım nasıl özlemişim hepinizi sorma.zaten daralıyordum evde birde sizlerin yokluğu ...Bin şükür RABBİME kavuştuk .güzel şeylerin kıymetini bilmemiz için RABBİM böyle sınıyor işte insanı.ben sizlerin değerini çok ama çok iyi anladım.ne güzelmiş hiç birbirimizi görmeden ALLAH rızası için tek yürek olmak.karşılıksız saf ve temiz sevmek ve yardım etmek.inşallah hep birlikte namazlarımıza devam edeceğiz üzülme sakın tamammı?benim şimdilik bana göre iyi gidiyor eski halimi düşününce tabi çok iyi değil ama günde 10 tane felan kaza namazı kılabiliyorum binşükür .ama tabi arada fire veriyorum annemin fizik tedavi felan olduğu için .canım ALLAHA emanet olasın.

Canım benim.. Rabbim yardımcınız olsun.. Annecine acil şifalar versin..
Hayırlı geceler olsun:a16:

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ğüzel ailem benm şükür rabbime binlerce şükür sizlere kavuşturan yaradanıma sayısız şükürler olsun
allahım sizleri nasıl özledim anlatamam kendimi öksüzü çocuk gibi hissettim sizlere oğüzel dualarınıza ne kadar muhtaçmışım ne kadar ihtiyacım varmış iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım rabbim sizlerden ayırmasın beni yemin ederim okadar yalnız hissettimki kendimi allahım neolur site açılsın artık diye herğün dua ettim allahım bizleri imtihan etti birbirimizin kıymetini anlamamızı sağladı ve ben çok iyi anladım rabbim daha uzun süre ayırmasın bizleri ben sizleri ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM sizlere öyle alıştımki sizlerin duaları teşfikleri beni öyle ğüzel rabbime yakınlaştırıyorki arkamda duvar gibisiniz yıkılaması mümkün olmayan kocaman bi güçsünüz allahtan başka kimsede yıkamaz bu duvarı zaten kimsenin gücü yetmez biz koacaman bir aileyiz hepinizi tek tek rabbime emanet ediyorum selametle kalın

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ğüzel ailem benm şükür rabbime binlerce şükür sizlere kavuşturan yaradanıma sayısız şükürler olsun
allahım sizleri nasıl özledim anlatamam kendimi öksüzü çocuk gibi hissettim sizlere oğüzel dualarınıza ne kadar muhtaçmışım ne kadar ihtiyacım varmış iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışım rabbim sizlerden ayırmasın beni yemin ederim okadar yalnız hissettimki kendimi allahım neolur site açılsın artık diye herğün dua ettim allahım bizleri imtihan etti birbirimizin kıymetini anlamamızı sağladı ve ben çok iyi anladım rabbim daha uzun süre ayırmasın bizleri ben sizleri ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM sizlere öyle alıştımki sizlerin duaları teşfikleri beni öyle ğüzel rabbime yakınlaştırıyorki arkamda duvar gibisiniz yıkılaması mümkün olmayan kocaman bi güçsünüz allahtan başka kimsede yıkamaz bu duvarı zaten kimsenin gücü yetmez biz koacaman bir aileyiz hepinizi tek tek rabbime emanet ediyorum selametle kalın

canım ablam benim.gerçekten çok büyük bir sınavmış.insan kendini yapayalnız hissediyor.ne kadar alışıp ne kadar çok sevmişiz meğerse biz bu güzel aileyi değilmi.iyiki varsınız güzel ablam iyiki yoksa ne yapardık.bizde seni çok ama çok seviyoruz ablacım.ALLAHA emanet olasın ablacım

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Ve aleyküm selam mesude abla.. Sorma ablacm. İnsan elindekileri kaybedince değerini çok daha iyi anlıyo.. Sitenin kapanması, bizleri ne kadar kötü etkiledi.. Sizlerden ayrı kalmak.... :(
Bir gecede kaç defa girip çıktım.. Defalarca.. 1 hafta.. Besmele çekiyorum bi görsen, hadi hemen açılsın diye:)
Rabbim bu sevgiyi, bu muhabbeti, bu güzellikleri daim etsin inşaallah..

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
canım ablam benim.gerçekten çok büyük bir sınavmış.insan kendini yapayalnız hissediyor.ne kadar alışıp ne kadar çok sevmişiz meğerse biz bu güzel aileyi değilmi.iyiki varsınız güzel ablam iyiki yoksa ne yapardık.bizde seni çok ama çok seviyoruz ablacım.ALLAHA emanet olasın ablacım

evet bitanem çok alıştık birbirimize okadar ğüzelki ailemiz hepimizde hasretlik çektik demekki gerçekten seviyoruz biz birbirimizi
hiçbirimiz birbirimizi görmedik sevmek zaten görmeden bilmeden sevmek deilmidir biz hakiki candostlarıyız işte biz kocaman bir aileyiz

artı bu saatte siteye girbilmekte çok ğüzel şükür rabbime sizlerle konuşabilmek beni çok mutlu ediyor
rabbime emanetsin bitanem iyi uykular

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam mesude abla.. Sorma ablacm. İnsan elindekileri kaybedince değerini çok daha iyi anlıyo.. Sitenin kapanması, bizleri ne kadar kötü etkiledi.. Sizlerden ayrı kalmak....
Bir gecede kaç defa girip çıktım.. Defalarca.. 1 hafta.. Besmele çekiyorum bi görsen, hadi hemen açılsın diye
Rabbim bu sevgiyi, bu muhabbeti, bu güzellikleri daim etsin inşaallah..

canım benim rabbim bizleri hiçbir zaman ayırmasın bende sen gibi hadi açıl diye diye kaçkere baktım bilmiyorum
ne kadar çok deger vermişiz biz birbirimize yokluğunuzda daha iyi anladım ama şükür şuan bile sizlere cvp yazabiliyorum yaa
sizlerin yazdılarınızı okuyup mutlu oldum ya işte size kavuşmanın enğüzel mutluluğu
herğüzelliğin bi zor yanı olurmuş ya işte bizde o zoru gördük geçirdik birdaha olmasın inşallah
canım allaha emanet ol sanada ğüzel uykular bitanem

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
sitemı kapandı ben uzun suredır gıremedım haberım yokdu..:(

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
evet canım site kapalıydı şükür açıldı

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun ablacım çok mutlu oldum bu konuyu görünce bende varım inşallah ecelimiz gelmeden bitiririz borçlarımızı allahta affeder inşallah bizi

ayrıca allaha şükür site açılmış hepinizi çok özledim anlatamam...:a15::a15::a35::a14:

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun ablacım çok mutlu oldum bu konuyu görünce bende varım inşallah ecelimiz gelmeden bitiririz borçlarımızı allahta affeder inşallah bizi

ayrıca allaha şükür site açılmış hepinizi çok özledim anlatamam...

canım benim sendende rabbim razı olsun buyur h.ğ aramıza çok sevindim seninde katılmana
rabbim kolaylık versinde bitirdik elhamdülillah diyebilelim inşallah ilknurcum inan okadar şevkle ve okadar ğüzel bi yarış içersindeyizki anlatamam çok muhabbetli sende bizlerle beraber bu yarışa katıldın yaa rabbim ne muradın varsa versin allah yardımcın olsun bitanem tek dileğimin bi gönderdiği söz vardır onu hiçbir zaman unutmıycam CENNETE GİRMEK İÇİN YARIŞIN DEMİŞ RABBİMİZ bizde öyle işte cennete girmek için yarışıyoz ve bu yarışta sende varsın artık senin adına çok sevindim şimdi seni rabbime emanet ediyorum canım bnm selametle kal

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

ayrıca allaha şükür site açılmış hepinizi çok özledim anlatamam...:a15::a15::a35::a14:

canım hoşgeldin aramıza inşallah bu hayırlı yolda el ele yürek yüreğe kurtuluşa erenlerden oluruz.ALLAHA emanet olasın

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

ayrıca allaha şükür site açılmış hepinizi çok özledim anlatamam...

canım benim sendende rabbim razı olsun buyur h.ğ aramıza çok sevindim seninde katılmana
rabbim kolaylık versinde bitirdik elhamdülillah diyebilelim inşallah ilknurcum inan okadar şevkle ve okadar ğüzel bi yarış içersindeyizki anlatamam çok muhabbetli sende bizlerle beraber bu yarışa katıldın yaa rabbim ne muradın varsa versin allah yardımcın olsun bitanem tek dileğimin bi gönderdiği söz vardır onu hiçbir zaman unutmıycam CENNETE GİRMEK İÇİN YARIŞIN DEMİŞ RABBİMİZ bizde öyle işte cennete girmek için yarışıyoz ve bu yarışta sende varsın artık senin adına çok sevindim şimdi seni rabbime emanet ediyorum canım bnm selametle kal

canım ablacım biliyormusun bende hep bu sözü düşünüyordum.cennete girmek için yarışanlardan olun .çok güzel bir söz.inşallah burada bu güzel aileyle kurtuluşa erenlerden oluruz.ALLAHA emanet olasın ablacım

turk8487

Kayıtlı Kullanıcı
saol bitanem benm serapcım söylediğin gibi inşallah kurtuluşa erenlerden oluruz da
cennettede beraber oluruz inşallah tekdileğim bu sözü gönderdiğinde çok etkilendim ve ömür boyu unutmıycam
onada bu ğüzel göderisi için teşekkür ediyorum allaha emanet ol bitanem selam ve duayla kal

_ilknur_

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim kolaylık versinde bitirdik elhamdülillah diyebilelim inşallah ilknurcum inan okadar şevkle ve okadar ğüzel bi yarış içersindeyizki anlatamam çok muhabbetli sende bizlerle beraber bu yarışa katıldın yaa rabbim ne muradın varsa versin allah yardımcın olsun bitanem tek dileğimin bi gönderdiği söz vardır onu hiçbir zaman unutmıycam CENNETE GİRMEK İÇİN YARIŞIN DEMİŞ RABBİMİZ bizde öyle işte cennete girmek için yarışıyoz ve bu yarışta sende varsın artık senin adına çok sevindim şimdi seni rabbime emanet ediyorum canım bnm selametle kal[/QUOTE]

amin ablacım allah senin ve tüm müslüman kardeşleriminde yardımcısı olsun bizi hep onun yolunda yarışanlardan eylesin rabbime emanet ol selametle kal inşallah

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Es selamu aleyküm kardeşim.. Aramıza hoşgeldin:a12:
Allah celle celaluhu razı ve hoşnut olsun..
Rabbim hepimizi hayırda yarışan kullarından eylesin..
Hayırdan ayırmasın inşaallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt