abd SADDAMA TALİMAT VERİRKEN YANINDAMIYDIN..ABDYLE BERABERMİ TALİMAT VERDİNİZ..YOKSA SADDAMLA BERABERMİ TALİMAT ALDINIZ..BENİM BİLDİĞİM ŞU..SADDAM HÜSEYİN ŞEHİTTİR..ABDYLE SAVAŞIRKEN İŞBİRLİKÇİ KÖPEKLER ELİYLE VE ABDNİN DESTEĞİYLE ASILMIŞ VE ŞEHADETE KAVUŞMUŞTUR.EVLATLARIYLA BERABER ŞEHİT OLMUŞLARDIR..VE ŞEHİT OLURKEN HAYKIRMIŞTIR..ALLAHUEKBER DİYE..BİR EHLİ SÜNNET MÜCAHİDİDİR..ŞUAN HALA SADDAMIN KOMUTANI EHLİ SÜNNET İBRAHİM EL DURİ LİDERLİĞİNDE ABDYE KARŞI CİHAD DEVAM ETMEKTEDİR..
yaninda sen idin herhalde
simdi isine boyle geliyor diye tarihi mi degistireceksin ?
Saddamin ABDden talimat aldigini ABDnin adami oldugunu dunya biliyor
ABD kullandiktan sonra adamlarini boyle olduruyor..
Irak halki de kendisine guvenmisti oysa o onlari satti ,Bagdadi savasmadan teslim etti kendisi de teslim oldu Saddam..
ehli sunneti sen rahat birak artik marka gibi kullaniyorsunuz dini de ehli sunneti seriati da artik biktirdiniz !!! dini ehli sunneti politize ederek dine ehli sunnete karsi gelen , bidatler uyduran ABDci Nursilere uyuyorsunuz sizin asil yuzunuz budur !
sizin elleriniz bombos oldugu icin bir cikar yolu bulmaya hatta niyetiniz yok almissiniz arkaniza ABDnin heveslerini onlara uyduruyorsunuz dinimizi be sadece kullaniyorsunuz
istediginiz kimselere ehli sunnet markasini kazandirip dokulumazlik kazandiriyorsunuz OYSA EHLI SUNNET KURANA VE PEYGAMBERE UYANLAR DEMEKTIR ( ehli sunnet olup olmadigini anlamak icin once buna bakilir Kurana tes Peygambere ters seyler konusuyor mu konusmuyor mu diye )
ehli sunnetim diyerek dinde tas uzerinde tas birakmayanlar Ehli Sunneti istismar ediyor dinimizi kullaniyor kiyamette de bu dunyada da Allah intikamini alacak bunlardan 3 gunluk rahata aldanmasinlar
sizin din ehli sunnet gibi bir derdiniz olamaz dindar gozukupte harama helal diyorsunuz Kuranda oyle diyor ama Nursi boyle diyor ve siz Nursiyi tercih ediyorsunuz
senin ittikadin bozuk bu yuzden sehadet anlayisin da cihad anlayisin da hepsi de bozuk sen once ittikadini duzelt ABDnin piyonu olmaktan cik
en azindan ben asla senin gibi dusunmeyecegim, bu yuzden burayi isgal etme zorla fikirlerini kabul ettirmeye calisma bir suru konu actin senin fikirlerini paylasanlarla muhattab ol