bence haddini aşıyorsun titreyen hoca sanane nurculardan ve sana mı kaldı allah cc razı olup olmayacağı diler se olur dilemezse olmaz belki benden belki de senden de razı olmaz.... nur cemaatini eleşriebilirsin benimde hoşlanmadığım durumları var ama bu şekilde değil.... artık bu cemmat grup bilmem ne olaylarıda sıktı yani bizim itikadımız belli kardeşim elimizden geldiğince öğrenip uygulamaya çalışıyoruz .... bu bu yani..... körü körüne kin ve düşmanlık beslemeyin bence ayrıca imam rabbaniden tutun şah-ı nakşibendi , said nursi - hocaefendi - allah tahmet etsin m. esat coşan hoca efendi - ahmet hoca efendi daha sayamadığım nice zatlar hepsi aynı inanca hizmet ediolar bu kadar ayrımcılık yapmak hiç de akılcı değil yeter artık......
o sencedir bence ise siz nurcular butun hadleri astiniz
sen kimsin bana neyi nasil yapacagimi soyluyorsun ? evet sizin ittikadiniz BELLI hemde nasil BELLI !!! >>>
insanlik tarhinde ilk defa Islama boyle hakaret yapildi > `Hz Muhammede inanmak sart degildir ` `biz papanin misyonun parcasiyiz bu misyonun tahakkuk etmesini arzu ediyoruz `
bunu papazlarin yapmasi normaldir ama bir Musluman killigina giren kimse Islam adina boyle bir sey yapamaz cunku yaptigi zaman papanin kulu olur kafir olur
Allah hristiyanlardan razi olmadigini Kuranda bildiriyor Allahla alay mi ediyorsunuz yoksa Cebbar ve Kahhar ve Muntakim oldugunu unuttunuz mu ?
Tevbe,30 - Yahudiler, "Uzeyir Allah'ın oğlu" dediler, Hıristiyanlar da "Mesih Allah'ın oğlu", dediler. Bu onların kendi ağızlarıyla uydurdukları sözlerdir. Daha önce inkâra sapmış olanların sözlerine benzetiyorlar. Allah onları kahretsin, nasıl da saptırıyorlar!
Kuran okumadigimizi mi saniyorsunuz ? siz sadece risaleler okursunuz ama biz Muslumanlarin kitabimiz risale degil Kurani Kerimdir !
burda yazi yazabildigine gore senin nurculari koru korune savunduguna inanmiyorum sen zaten herseyin farkindasin ve papalik misyonu olan nurculugun bilincli bir parcasisin dolayisiyla senin dinin sana benim dinim bana
diyorum
Imami Rabbaniyle su ABli ajanlarini ayni siraya neden koydugunu iyi anliyorum
Imami Rabbani Islama hizmet ediyordu ama Nursi ve Gulen papaya hizmet ediyorlar
bunu gizlemiyorlar bile papaya mektubunda kendisi anlatiyor >>
Pek muhterem Papa cenapları,
Üç büyük dinin doğum yeri olarak bilinen toprakların dünyayı daha iyi yaşanabilir bir mekan kılma yolundaki kutsal misyonumuzu tam manasıyla bilen halkından size en içten selamları getirdik. Yoğun gündeminizde bize zaman ayırarak sizinle müşerref olmayı bahşettiğiniz için zatıalilerinize en derin kalbi teşekkürlerimizi sunarız.
Papa 6. Paul cenapları tarafından başlatılan ve devam etmekte olan Dinlerarası Diyalog İçin Papalık Konseyi (PCID) misyonunun bir parçası olmak üzere burada bulunuyoruz. Bu misyonun tahakkuk edişini görmeyi arzu ediyoruz. En aciz bir şekilde hatta biraz cüretle, bu pek kıymetli hizmetinizi icra etme yolunda en mütevazı yardımlarımızı sunmak için size geldik.
İslam yanlış anlaşılan bir din olmuştur ve bunda en çok suçlanacak olan Müslümanlardır. Uygun bir yerdeki vakitli bir gayret bu yanlış anlamanın büyük oranda azalmasına katkı sağlayabilir. Müslüman dünyası, İslam'ın asırlarla ölçülen yanlış algılanmasını silip atacak bir diyalog imkanını bağrına basacaktır.
M. Fethullah Gülen / Rabb'in aciz kulu / 9 Şubat 1998
bunun ustune diyecek bisey yok zaten acikca anlatiyor herseyi
simdi boyle misyonun parcalari ile ayrimcilik yapmayalim dimi ? onlar gibi olalim istersiniz
dunya dursa bile bu mumkun olmayacak
hayir Islam yanlis anlasilmis bir din degildir Asirlardir Islam dogru anlasildi papalik misyonu cikana kadar . ey dinimizi papaya uydurmaya calisan papanin aciz kullari ! sizin buna gucunuz yetmez bu dini bu milleti Allah tutuyor !
sizden intikam alacagiz asla amaciniza ulasamazsiniz kiyamette ise cehenneme gireceksiniz bu dunyada ne kadar sembolik siratlar kursaniz kurun F Gulenin Nursinin hosgorusu kimseyi cehennemeden kurtaramaz kendilerini bile :a12: