Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

3 Tane Kuzum Oldu. (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum
Ne Guzel 3 Tane Kuzucuk

Allah Onlari Korusun
Allaha Emanet Olun

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı
Selemu alaykum,Kasım abi sizi aramızda görmek bizlere mutluluk verdi.Rabbim başka ayrılıklar göstermesin.Rabbim kuzucukları da analı babalı büyütsün:)Dualarımda size de yer ayıracağım abi Allah emanet olun,hayırlı günler

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM.
inşALLAH bir gün buralara yolunuz düşerde çocugunuzda azda olsa bir köy hayatı yaşar.
hayvanlarla haşır neşir olmak çok güzel.inan bende yok yok.bende olmayanda köyde var.tavuskuşu gibileri.
işte hayat böyle akıp gidiyor.ALLAH hayırlısını versin.kuzucuklar bugün dünya ile tanıştılar.hoplayıp zıpladılar.gerçi biraz daha zamanan ihtiyaçları var.
inş ALLAH zararsız ziyansız büyütürüz.selametle.:H
aleyküm selam saol abi Allah razı olsun. Allah o baktığınız hayvanlarında sevabını yazsın size onlarda Rabbimi zikrediyorlar. Allah sağlıklı bir şekilde büyümelerini nasip etsin. amin.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kasım abi çok şeker bir konu olmuş inşallah kuzucuklarınız hayırlısıyla büyürler gerçi adları bile konmuş ama :D ben aklımda tutamadıgım için kuzucuk dedim
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.evet çok şirinler.ALLAHIMIN işi işte.o ne güzel yaratır.isimlerini kardeşlerimizle beraber koyduk.ama siz biraz geç kaldınız.:K olsun başka olursa inşALLAH isimi siz koyarsınızz.söz.selametle.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam hafız kız.
evet RABBİME şükür 3 tane erkek kuzu verdi.zaten 3 tanede kızım vardı.:K
RABBİM sizden razı olsun.dualarını bizlerden esirgeme olurmu güzel bacım.kuran okurken bizlerede dua edersen çok sevinirim.selametle:H
isimleri şöyle.
1.sürmeli
2.akkoç
3.kardelen
kasım abi isimleri verdiniz mi bu kuzucuklara

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selemu alaykum,Kasım abi sizi aramızda görmek bizlere mutluluk verdi.Rabbim başka ayrılıklar göstermesin.Rabbim kuzucukları da analı babalı büyütsün:)Dualarımda size de yer ayıracağım abi Allah emanet olun,hayırlı günler

aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.kardeşim..bende aranızda olmaktan çok mutluyum.dualarınızda bizlerede yer verdiniz içn RABBİM razı olsun.büyüklerin ve iyilerin duasıda sizin üzerinize olsun.sizde yaratan ALLAHIMA emanet olun sevgili kardeşim.selametle.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Nede Güzellerdir Yarabbim şimdi Onlar .yeniden Aramizda Olmaniza Sevindim.bi Sorum Olucakti Sanirim Siz Ayşem 06 Ile Görüşüyosunuz O Neden Gelmiyo Artik Bi Sorunmu Var Bi Konu Açilmişti Erciyes Ve Ayşem 06 Kardeşimizi O Günden Sonra Göremedim.

aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.ben inanıyorumki onlarda en kısa zamanda aramıza döneceklerdir.ara sırs böyle ayrılıklar olur.bunlarda normaldir.çünkü en nihayetinde hepimiz insanız.ama inşALLAH kısa zamanda döneceklerdir.çünkü onları seven bir çoı kardeşleri onları bekliyor.selametle.:H

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
çiftlikte Yaşamak Allahim Ne Güzel Hiç Bozulmasin

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşlerim resimleri yükleyemiyorum.olmuyor

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Bende Bilmiyom :( Ama Sonra Bakmak Isterim :)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
C:\Documents and Settings\qeqe\Belgelerim\Alınan Dosyalarım

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
C:\Documents and Settings\qeqe\Belgelerim\Alınan Dosyalarım\Resim 363.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt