aleyküm selam saol abi Allah razı olsun. Allah o baktığınız hayvanlarında sevabını yazsın size onlarda Rabbimi zikrediyorlar. Allah sağlıklı bir şekilde büyümelerini nasip etsin. amin.SELAMUN ALEYKUM.
inşALLAH bir gün buralara yolunuz düşerde çocugunuzda azda olsa bir köy hayatı yaşar.
hayvanlarla haşır neşir olmak çok güzel.inan bende yok yok.bende olmayanda köyde var.tavuskuşu gibileri.
işte hayat böyle akıp gidiyor.ALLAH hayırlısını versin.kuzucuklar bugün dünya ile tanıştılar.hoplayıp zıpladılar.gerçi biraz daha zamanan ihtiyaçları var.
inş ALLAH zararsız ziyansız büyütürüz.selametle.:H
aleykum selam kardeşim.selamun aleykum kasım abi çok şeker bir konu olmuş inşallah kuzucuklarınız hayırlısıyla büyürler gerçi adları bile konmuş ama ben aklımda tutamadıgım için kuzucuk dedim
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
kasım abi isimleri verdiniz mi bu kuzucuklara
Selamunaleykum
Ne Guzel 3 Tane Kuzucuk
Allah Onlari Korusun
Allaha Emanet Olun
Selemu alaykum,Kasım abi sizi aramızda görmek bizlere mutluluk verdi.Rabbim başka ayrılıklar göstermesin.Rabbim kuzucukları da analı babalı büyütsünDualarımda size de yer ayıracağım abi Allah emanet olun,hayırlı günler
Selamün Aleyküm
Nede Güzellerdir Yarabbim şimdi Onlar .yeniden Aramizda Olmaniza Sevindim.bi Sorum Olucakti Sanirim Siz Ayşem 06 Ile Görüşüyosunuz O Neden Gelmiyo Artik Bi Sorunmu Var Bi Konu Açilmişti Erciyes Ve Ayşem 06 Kardeşimizi O Günden Sonra Göremedim.
aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.evet 3 tane erkek kuzu.1 tanede evde koç vardı 4 tane ettiler.birde anneleri etti 5.ALLAH hayırlısını versin.selametle.:H
:BHEPSI EN BIRINCIYMIŞ
NE GUZEL KUÇUK BIR CIFTLIK
ALLAHA EMANET OLUN
abi resimleri bilgisayarınıza yüklediniz değil mi? buraya foruma aktaramıyorsun öyle mi?kardeşlerim resimleri yükleyemiyorum.olmuyor