Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

3 Tane Kuzum Oldu. (2 Kullanıcı)

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.
inanbugün fotograflarını çekeyim diye içeri alacaktım.annesi ortalıgı yıktı.:K
inşALLAH en kısa zamanda çekip sizlerle paylaşacam.
isimlerine gelince.daha isim koymadık.ama 3 de beyaz.yalnız ikisinin gözlerini etrafı ve kulakları siyah.öteki tam beyaz.
hadi isimlerini siz söyleyinde biz koyalım.:evetbekliyoruz.:H
abiciğim,ben de isim söyleyeyim..
1.sürmeli
2.karaoğlan
3.akkoç
bizimde keçimizin adı kınalı,yavrusunun adı sürmeliydi..
şimdiki köpeğimizin adı kral..bizde hep var,hayvancıklara isim vermek..
aslında karakterine ve dış görünüşüne göre en uygun olan isim verilir..
faydalı ve uysal olmaları dualarımla..:H

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
çok sevindim buna.

kardelen.........

selam ve baki dua ile saygılarımla.

evet biraz muzurlar ama olsun sevimlilikleri muzurluklarını unutturuyor.3 tane oldugu için emmede sorun yaşanıyor.bakalım ne yapacagız..
en küçügü bembeyaz oldugu için adı KARDELEN olsun.büyügününde adını afra-nur kardeş koydu.sürmeli oldu.oratncayada bir isim buluruz inşALLAH.selametle.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
tamam abi,sürmelinin isim annesi ben oldum:D:D:D
sonunu düşünmek istemiyorum....
neyse selametle abi hayırlı akşamlar AEO

mustafa11

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.mobilyaonarim.com
ESSELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM.
BİLDİGİNİZ GİBİ BENİM BİR KOYUNUM VARDI.YARIM SAAT ÖNCE ALLAHIN İZNİ İLE 3 TANE KUZU DÜNYAYA GETİRDİ.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN.:B:B:H:HDUA EDİN KARDEŞLERİMDE 3 DE SABAHA SAG SALİM ÇIKSINLAR.SELAMETLE.

s a sevgili kardeşim sen var oldukça rabbim seni ve senin o güzel dualarını geri çevirmez ben buna inanıyorum..rabbime senin için devamlı dualarımı ediyorum selametle kardeşim rabbime emanet olun...

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kasım abicim aman onlara ii bakın...memlekette aileminde afedersiniz inekleri var...onlardan bir tanesi yavrulamış sizinkilerden biraz büyük ama o da çok tatlıdır...annem bir tane daha kızım oldu der...selametle kalın kardeşim...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
abiciğim,ben de isim söyleyeyim..
1.sürmeli
2.karaoğlan
3.akkoç
bizimde keçimizin adı kınalı,yavrusunun adı sürmeliydi..
şimdiki köpeğimizin adı kral..bizde hep var,hayvancıklara isim vermek..
aslında karakterine ve dış görünüşüne göre en uygun olan isim verilir..
faydalı ve uysal olmaları dualarımla.

tamam firdes.birini adıda AKKOÇ oldu.ekrem kardeşimin dedigi CANO zaten benim eşimin bana söyledigi kelime idi.şimdi hem orda hemde bende olmaz.:K
ekremin dedigini kendime aldım.zaten benimdi.:K
1.SÜRMELİ
2.AKKOÇ
3.KARDELEN. tamamdır.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kasım abi çok sevindim Allah size bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin üçünede:K:K:H

selamun aleykum kardeşim.
RABBİM razı olsun.inşALLAH hayırlı ömürleri olur.zaten evde birde büyük koç var.ondan korumaya çalışıyoruz.çünkü vuruyor,öldürebilir.artık hayırlısı.selametle kal HAFIZ KIZ.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s a sevgili kardeşim sen var oldukça rabbim seni ve senin o güzel dualarını geri çevirmez ben buna inanıyorum..rabbime senin için devamlı dualarımı ediyorum selametle kardeşim rabbime emanet olun...

aleykum selam mustafa abi.
RABBİM razı olsun.dualarını eksik etme ne olur.çünkü hepimizin çokkkk ihtiyacı var.bende sizlere dua ederim.
bir forumda geçici
olaraktan ayrılıyorum demiştin.abi gitmedigine çok sevindim.inan bizler bir birimize muhtacız.bak şurda ne güzel konuşup dertleşiyoruz.yeri geldimi aglayıp sıkıntılarımızı gideriyoruz.bizlerin bizlerden başka dostu yok be abi.
her ne kadar bazen kızsakta öfkelnsekte buda normaldir.çünkü hepimiz insanız.bunlar olması gerekenlerdir.ama önemli olan bunun kısa sürmesidir.abi aramızda olduguna çok sevindim.bizler seni ALLAH için çok seviyor ve sayıyoruz.sende bizleri bırakmazsın inşALLAH.selametle.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Kasım abicim aman onlara ii bakın...memlekette aileminde afedersiniz inekleri var...onlardan bir tanesi yavrulamış sizinkilerden biraz büyük ama o da çok tatlıdır...annem bir tane daha kızım oldu der...selametle kalın kardeşim...

selamun aleykum aydın hocam.
RABBİM razı olsun.annemiz dogru demiş,hayvan sevgisiişte böyle bir şey.bizim hanımda 3 tane oglum oldu diyor.:K
ama hocam bir görsen maşALLAH çok tatlılar yaaa.
daha şimdi yanlarından geldim.hava çok soguk. etkilenmesinler diye çok ugraşıyoruz.nede olsa onlar çok küçük.birde şöyle 1 haftalık oldularmı daha iyi olacak inşALLAH.resimlerini yayınlayacam ama annelerinden ayıramıyorumki.:K
hayırlısı olsun.ALLAH hayırlı geceler nasip etsin.selametle.

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
tamam firdes.birini adıda AKKOÇ oldu.ekrem kardeşimin dedigi CANO zaten benim eşimin bana söyledigi kelime idi.şimdi hem orda hemde bende olmaz.:K
ekremin dedigini kendime aldım.zaten benimdi.:K
1.SÜRMELİ
2.AKKOÇ
3.KARDELEN. tamamdır.
ekremciğim isabetli bi yaklaşımda bulunmuş..ama tutturamamış:K
abiciğim,yengeme selam olsun..
negüzel,eşlerin birbirlerine,isimleriyle değil de sevgilerini ifade eden kelimelerle hitap etmeleri..
benim de akkoç ismini ,kuzucuğunuza uygun görmenize sevindim..
RABBİM KALBİNİZDEN SEVGİYİ,MERHAMETİ VE AİLENİZDEN RAHMET VE BEREKETİ EKSİK ETMESİN..
selam ve dualarımla.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ekremciğim isabetli bi yaklaşımda bulunmuş..ama tutturamamış:K
abiciğim,yengeme selam olsun..
negüzel,eşlerin birbirlerine,isimleriyle değil de sevgilerini ifade eden kelimelerle hitap etmeleri..
benim de akkoç ismini ,kuzucuğunuza uygun görmenize sevindim..
RABBİM KALBİNİZDEN SEVGİYİ,MERHAMETİ VE AİLENİZDEN RAHMET VE BEREKETİ EKSİK ETMESİN..
selam ve dualarımla.

HTML:
aleykum selam .
evet hanım bana cano veya caney der.e buda benim hoşuma gitmezde degil.:K
neyse kuzunun bir adınıda sen koydun.hayırlı olsun.MEVLAM cümle ÜMMETİ MUHAMMEDİN evinde ve iş yerinde huzuru eksik etmesin.amin.selam ve dua ile.:H

DuaLar

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün aldıgım en güzel haberdi:)...

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kasım abi çok şeker bir konu olmuş inşallah kuzucuklarınız hayırlısıyla büyürler gerçi adları bile konmuş ama :D ben aklımda tutamadıgım için kuzucuk dedim
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Nede Güzellerdir Yarabbim şimdi Onlar .yeniden Aramizda Olmaniza Sevindim.bi Sorum Olucakti Sanirim Siz Ayşem 06 Ile Görüşüyosunuz O Neden Gelmiyo Artik Bi Sorunmu Var Bi Konu Açilmişti Erciyes Ve Ayşem 06 Kardeşimizi O Günden Sonra Göremedim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt