selamun aleykum kardeşim.
inanbugün fotograflarını çekeyim diye içeri alacaktım.annesi ortalıgı yıktı.:K
inşALLAH en kısa zamanda çekip sizlerle paylaşacam.
isimlerine gelince.daha isim koymadık.ama 3 de beyaz.yalnız ikisinin gözlerini etrafı ve kulakları siyah.öteki tam beyaz.
hadi isimlerini siz söyleyinde biz koyalım.:evetbekliyoruz.:H
evet biraz muzurlar ama olsun sevimlilikleri muzurluklarını unutturuyor.3 tane oldugu için emmede sorun yaşanıyor.bakalım ne yapacagız..
en küçügü bembeyaz oldugu için adı KARDELEN olsun.büyügününde adını afra-nur kardeş koydu.sürmeli oldu.oratncayada bir isim buluruz inşALLAH.selametle.
2. ismi cano
:K:K:K
ESSELAMUN ALEYKUM KARDEŞLERİM.
BİLDİGİNİZ GİBİ BENİM BİR KOYUNUM VARDI.YARIM SAAT ÖNCE ALLAHIN İZNİ İLE 3 TANE KUZU DÜNYAYA GETİRDİ.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN.:B:B:H:HDUA EDİN KARDEŞLERİMDE 3 DE SABAHA SAG SALİM ÇIKSINLAR.SELAMETLE.
abiciğim,ben de isim söyleyeyim..
1.sürmeli
2.karaoğlan
3.akkoç
bizimde keçimizin adı kınalı,yavrusunun adı sürmeliydi..
şimdiki köpeğimizin adı kral..bizde hep var,hayvancıklara isim vermek..
aslında karakterine ve dış görünüşüne göre en uygun olan isim verilir..
faydalı ve uysal olmaları dualarımla.
aleykümselam kasım abi çok sevindim Allah size bağışlasın hayırlı uzun ömürler versin üçünede:K:K:H
s a sevgili kardeşim sen var oldukça rabbim seni ve senin o güzel dualarını geri çevirmez ben buna inanıyorum..rabbime senin için devamlı dualarımı ediyorum selametle kardeşim rabbime emanet olun...
Kasım abicim aman onlara ii bakın...memlekette aileminde afedersiniz inekleri var...onlardan bir tanesi yavrulamış sizinkilerden biraz büyük ama o da çok tatlıdır...annem bir tane daha kızım oldu der...selametle kalın kardeşim...
tamam firdes.birini adıda AKKOÇ oldu.ekrem kardeşimin dedigi CANO zaten benim eşimin bana söyledigi kelime idi.şimdi hem orda hemde bende olmaz.:K
ekremin dedigini kendime aldım.zaten benimdi.:K
1.SÜRMELİ
2.AKKOÇ
3.KARDELEN. tamamdır.
ekremciğim isabetli bi yaklaşımda bulunmuş..ama tutturamamış:K
abiciğim,yengeme selam olsun..
negüzel,eşlerin birbirlerine,isimleriyle değil de sevgilerini ifade eden kelimelerle hitap etmeleri..
benim de akkoç ismini ,kuzucuğunuza uygun görmenize sevindim..
RABBİM KALBİNİZDEN SEVGİYİ,MERHAMETİ VE AİLENİZDEN RAHMET VE BEREKETİ EKSİK ETMESİN..
selam ve dualarımla.
aleykum selam .
evet hanım bana cano veya caney der.e buda benim hoşuma gitmezde degil.:K
neyse kuzunun bir adınıda sen koydun.hayırlı olsun.MEVLAM cümle ÜMMETİ MUHAMMEDİN evinde ve iş yerinde huzuru eksik etmesin.amin.selam ve dua ile.:H
Bugün aldıgım en güzel haberdi...
selamun aleykum.
RABBİM hep güzel ve hayırlı haberler almayı nasip etsin.amni selametle.