kasım hadi
Kayıtlı Kullanıcı
s.a. oooyyyyyyyyyyy maşallah süpanallah abi bunlar ne yaaa çooooooooookk tatlılarr maşallah bayıılıdııım insanın sarılıp öpesi geliyo bunları hey yaraabim yaa.biz burdan resimden böyle delirip duygularımız ifade edemiyoruz,kimbilir siz neler yaşıyosunuz.bu çok farklı bi duygu farklı bi sevgi yaa.sürmelimde nasıl güzel gözlerr nasılda sürmeliii gerçektenn.hepsi birbirinden tatlı maşallah.selametle AEO ABİ
bunlar ne boyle harıka seyler
yıcem yooooooooooo
yemeyım
allah korusun kuzucukları en bırıncıler
allaha emanet olsunlar
allaha emanet olun
aleyküm selam öncelikle bolca maşallah diyelim de nazar değmesin söylemiş arkadaşlar zaten de.. ablam netten arat bak resim nasıl eklenir diye ben de yazmıştım dene bir yaparsın çok kolay.ImageShack® - Hosting bu siteyi kullanıyorsun.selamun aleykum
çok güzeller ama ben hepinizden önce gördüm kasım abi kusura bakma ben yapamadım size mahçup oldum ama soğolsun sıla kardeşimiz rsimleri eklemiş allah razı olsun allaha emanet olun
selamun aleykum
çok güzeller ama ben hepinizden önce gördüm kasım abi kusura bakma ben yapamadım size mahçup oldum ama soğolsun sıla kardeşimiz rsimleri eklemiş allah razı olsun allaha emanet olun
aleykum selam hafız kız.
evet RABBİME şükür 3 tane erkek kuzu verdi.zaten 3 tanede kızım vardı.:K
RABBİM sizden razı olsun.dualarını bizlerden esirgeme olurmu güzel bacım.kuran okurken bizlerede dua edersen çok sevinirim.selametle:H
isimleri şöyle.
1.sürmeli
2.akkoç
3.kardelen
:evet TABİKİ EDERİM SİZ BENİM DUALARIMDASINIZ ZATEN BURDA DUA İSTEYEN KARDEŞLERİME EDİYORUM SİZLERDE BANA EDİN ŞU HAFIZLIĞIMA ÖZELLİKLE NOOOOOOOOOOOOOOOLUR:H
oy oy oy maşallah subhanallah oy ben sizi yaradana kurban olurum ya su güzlliğe su tatlılığa bakın yaa keşke sizin yerinizde olup sevebilsek onları abi yaa çok tatlılar yaa maşallahh
Durup Durup Bakasim Geliyor Bende Ciftlik Isterim
Allaha Emanet Olun Kuzucuklarinizla