Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

3 Tane Kuzum Oldu. (4 Kullanıcı)

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum .
RABBİM razı olsun.evet çok güzeller.onlar büyüyünce pek sevilemiyor,ama şu küçük halleri ile pek şirin oluyorlar.sizin memleket neresi.hangi köydensiniz.selametle.:H

aleyküm selam ben dıyarbakırlıyım ama orda yaşamıyoruz. görüyorum dediğim kuzularıysa yazın gittiğimiz bir köyde görüyoruz ama artık ordada göremicez çünkü konut yapıyorlar oralara .......:gulegule

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kasım abi ben kuzucukları yeni gördüm ama kardeleni çok sevdim:) bir isim bu kadar mı yakışır
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam ben dıyarbakırlıyım ama orda yaşamıyoruz. görüyorum dediğim kuzularıysa yazın gittiğimiz bir köyde görüyoruz ama artık ordada göremicez çünkü konut yapıyorlar oralara .......:gulegule

SELAMUN ALEYKUM.
ANLADIM KARDEŞİM.ARTIK BETONLAŞMA MALESEF HER TEDE VAR.GÜZELİM YEŞİLLİKLER BETON YIGINLARINA DÖNÜŞÜYOR.
FETHİYE O YÜZDEN BİRAZ ŞANSLI.YANİ YEŞİLLİGİ BOL.BİZDE BU NİMETE ŞÜKÜR EDİYORUZ.
HAYIRLI GECELER.ALLAHA EMANET OLUN.:HSELAMETLE.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kasım abi ben kuzucukları yeni gördüm ama kardeleni çok sevdim:) bir isim bu kadar mı yakışır
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>

ALEYKUM SELAM KARDEŞİM.
KARDELENİN RESMİNİ GÖRÜNCE İNAN ÇOK SEVİNDİM.TEŞEKKÜR EDERİM.KARDELEN DİGER İKİ KARDEŞİNE NAZARAN ÇOK YARAMAZ.BİR DAKKA DURMUYOR YA.İNANILMAZ HAREKETLİ.HEMDE EN KÜÇÜK OLMASINA RAGMEN.EN ÇOK O BADIRIYOR.EN ÇOK EMİYOR.EN ÇOK O GEZİYOR.OLMAZ YA BÖYLE BİR ŞEY.AMA ÇOK TATLI.HAYIRLI GECELER.BİRAZ BÜYÜSÜN RESMİNİ TEKRAR YAYINLARIZ İNŞALLAH.SELAMETLE.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kasım abi kuzucuklar ne alemde YAramazlık Yapıyorlarmı :D

ALEYKUM SELAM KARDEŞİM.
RABBİM razı osun.kuzucuklar şimdilik iyiler.şükür.
ama yaramazlıkta yapmıyor degiller hani :K
hele bir kardelen varki.bir afacan ya maşALLAH.neyse sana hayırlı geceler olsun
selametle kal kardeşim.:H

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Yaramazlik Yapsinlar
Kuzucuklar Onlarin Fotolarina Gosterdim Evdekilere
Bayildilar
Yeğenimin De Kuzusu Vardi Evcil Oldu Onunla Bakkala Gidiyordu Gercekten :)
Sonra Ne Mi Oldu ? Soylemem
Uzulursunuz
Kurban Bayrami Geldi :(

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykum selam benim güzel kardeşim.
bakın hele bakın hele kasım hadi abisinin kuzu ile resmini avatarına koymuş,oy oy oy.
teşekkür ederim.güzel kardeşim.kardelen biraz zayıf.çünkü en son o dogdu.birazda sogukta kalmış.annesini hemen ememedigi için biraz zayıf.ama 1,-2 haftaya aslan gibi olurlar inşALLAH.
dualarınada amin.diyorum.ALLAH razı olsun.selametle.:H
benim için zevk aslında,bu avatar değişimi..ve kardelen, anne karnında fazla beslenememesi nedeniyle küçük kalmış..
ama şimdi dediğin gibi emmeyi çok seviyorsa,inşallah sağlıklı ve güçlü bir koç olacağına inanıyorum..:evet
selam ve dualarımla...

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Bağişlarin Işallah O Kuzulardan Olan Kuzularida Görürsünüz Allah Torun Torba Sahibi Yapsin :)

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
yıllarrr önce annemde kış günü bir kecimiz doğum yaptı ve oğlak da evde bakmıştık valla ne güzeller emeğineze sağlık

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Yaramazlik Yapsinlar
Kuzucuklar Onlarin Fotolarina Gosterdim Evdekilere
Bayildilar
Yeğenimin De Kuzusu Vardi Evcil Oldu Onunla Bakkala Gidiyordu Gercekten :)
Sonra Ne Mi Oldu ? Soylemem
Uzulursunuz
Kurban Bayrami Geldi :(

SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
haklısınız çok tatlılar.ama zamanla ömürleri varsa büyüyünce bu kadar tatlı olmuyorlar.en tatlı anları 3-4 aylık oldukları zamanlardır..ama RABBİMİN yarattıkları her zaman tatlı.
tabiiki zamanaı gelince her canlı gibi bunlarda ölümü tadacaklar.ne yaparsın ALLAHIMIN emri böyle.selametle kal. kardeşim.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
benim için zevk aslında,bu avatar değişimi..ve kardelen, anne karnında fazla beslenememesi nedeniyle küçük kalmış..
ama şimdi dediğin gibi emmeyi çok seviyorsa,inşallah sağlıklı ve güçlü bir koç olacağına inanıyorum..:evet
selam ve dualarımla...

şimdi iyi
ama annesi onu fazla emdirmiyor
biz tutunca öyle emiyor.ama maşALLAH ÇOK HAREKETLİ.VE ÇOK SEVİMLİ.
biraz büyüsün yevi resmini koyarım.şimdiden talibleri çıkmaya başladı zaten.hayırlısı.hayırlı cumalar.selametle.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kasım Abim selamünaleyküm resimleri yeni gördüm ya çok güzeller maaşşallah...emeğinize sağlık...Aman ii bakın onlara...hayırlı cumalar...ALLAHım dualarımızı kabul buyursun...selametle kalın...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Kasım Abim selamünaleyküm resimleri yeni gördüm ya çok güzeller maaşşallah...emeğinize sağlık...Aman ii bakın onlara...hayırlı cumalar...ALLAHım dualarımızı kabul buyursun...selametle kalın...

aleykum selam aydın kardeşim.
RABBİM razı olsun.sizede hatuırlı cumalar hayırlı günler olsun.elimizden geldigince bakmaya çalışıyoruz.hayırlısı artık.
selametle.:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt