Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

3 Tane Kuzum Oldu. (1 Kullanıcı)

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kasım abi gözün aydın Rabbim güzel bir şekilde büyütmenizi ve faydalanmanızı nasib etsin inşaallah... abi Muhasebeci Olduğum için Bu Tür Doğa Harikalarıına Uzak yaşıyorum :( :D Allaha emanet ol abi Selam ve dua ile kal inşallah

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abii kuzucukalar nasılll :D iyimi

selamun aleykum.
çok şükür iyiler kardeşim.sabah güneşte annelerini doyuncaya dek emdiler.öglen sonra hava sogudu yuvalarına aldık.fotograflarını çekip sizlere gösterecem.galiba bunlar cinsmiş.yani dogurduklarında 3 veye 4 tane doguruyorlarmış.hayırlısı olsun. selametle.:H

kursun kalem

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

kuzucuklarınız hayırlı olsun inşaAllah.. maşaAllah 3 tane hemde... çok şekerlerdir onlar şimdi.. tam sevmelik. :D
resimlerini bekliyoruz..

Allah yar ve yardımcımız olsun

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kasım abi gözün aydın Rabbim güzel bir şekilde büyütmenizi ve faydalanmanızı nasib etsin inşaallah... abi Muhasebeci Olduğum için Bu Tür Doğa Harikalarıına Uzak yaşıyorum :( :D Allaha emanet ol abi Selam ve dua ile kal inşallah

aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.teşekkür ederim.evet büyük şehirlerde insanlar bu tür güzel olaylardan mahrum kalıyor.biz tam doganın içinde oldugumuz için bu imkanları doyasıya yaşıyoruz.örnegin 2 köpegim var.1 koç,1koyun,3 tanede kuzu oldu.1 tanede garip adında güvercinim var.8 tanede tavuk ve horuzum var.ALLAHA şükürler olsun.selametle.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

kuzucuklarınız hayırlı olsun inşaAllah.. maşaAllah 3 tane hemde... çok şekerlerdir onlar şimdi.. tam sevmelik. :D
resimlerini bekliyoruz..

Allah yar ve yardımcımız olsun

aleykum selam kardeşim.
RABBİM razı olsun.evet 3 tane oldu.çoooook şirinler.maşALLAH.
resimlerini çekecem ama annelerinden ayrılınca anneleri ortalıgı yıkıyor.ama bir fırsatı bulup kameranın önlerine geçirecem.o zaman resimlerini görürüsünüz. selametle kal kardeşim.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
allah analı babalı büyütsün :K
allaha emanet ol

:K

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
LÜTFEN KARDEŞİM.LÜTFEN.ALLAH AŞKINA.
SİZ İYİ OLUNDA VARSIN BEN KÖTÜ OLAYIM.SENİ KIRMAK ÜZMEK GİBİ BİR NİYETİM OLMAZ.OLMUŞSADA ÖZÜR DİLERİM.LÜTFEN BU KONUYU KAPATALIM.SELAMETLE.
RABBİM SAĞLIKTAN VE RAHMETTEN SENİ VE ÇEVRENDE OLANLARI UZAK TUTMASIN..
ADI GEÇEN "VEDA" FORUMUNU YENİ GÖRDÜM ABİCİĞİM..
VE GERİ DÖNENLERE NEDEN GERİ DÖNDÜN DEMEK YANLIŞ BİŞEY..
HÜLYA ABLAMIZ DA YANLIŞ ANLAŞILDI..ÖYLE DEMEK İSTEMEMİŞTİR..
KUL HAKKIYLA RABBİNİN KARŞISINA ÇIKANLARLA BERABER HAŞROLUNMAMAK DUALARIMLA..
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
:H

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
ah benim oğluşum da olacaktı orada oynayacaktı kuzucuklarla baharın koşturacaktı onları ah burda hiç hayvan göremiyoruz halbuki biz bahçeli evde büyüdük köpeğimizde oldu kedimizde, keçimizde, ördeğimizde, tavuğumuzda, horozumuzda. küçükken yıkardım kedilerimi yeni doğduklarında anneleri gittiyse kaşıkla süt içirirdim. şimdi izmire gidince annemlere orada kedi görünce heyecanlanıyor hatta korkuyor çocum canavar filan zannediyor garibim:) amann zaman beni de değiştirdi artık pimpirikli titiz bişey oldum kedi ayağıma değse eşofmanı değiştiriyorum ;yere bassa orayı silmek istiyorum. çocukluğum aklıma geldi Allah razı olsun sizden bana yaşattınız o günleri. Allahım hayvanları çok güzel yaratmış hamd olsun Rabbime çok sevimliler.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM SAĞLIKTAN VE RAHMETTEN SENİ VE ÇEVRENDE OLANLARI UZAK TUTMASIN..
ADI GEÇEN "VEDA" FORUMUNU YENİ GÖRDÜM ABİCİĞİM..
VE GERİ DÖNENLERE NEDEN GERİ DÖNDÜN DEMEK YANLIŞ BİŞEY..
HÜLYA ABLAMIZ DA YANLIŞ ANLAŞILDI..ÖYLE DEMEK İSTEMEMİŞTİR..
KUL HAKKIYLA RABBİNİN KARŞISINA ÇIKANLARLA BERABER HAŞROLUNMAMAK DUALARIMLA..
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
:H

selamun aleykum.
her halde bir yalnış anlaşılma oldu.ama ben hakkımı helal ettim.kimseylede asla sorunnum olsun istemem.dedigin gibi KUL HAKKI zordur.
ben siteden ayrılırken arkamdan çok çirkin bir forum açılmıştı.GİDENE GÜLE GÜLE .diye bir forumdu.bu forum beni fazlası ile üzmüştü.hemde deger verdigim insanlar bu forumu açmışlardı.neymiş ekran kirliligi yapıyormuşum.insanların bilgi almasını engelliyormuşum gibi sözler.tabiiki bu her kes gibi benide çok üzdü.
şimdiki olayda her halde o forumun etkisinde kalınmış bir yazışmaydı.neyse ALLAH hayırlısını versin.bize kimseye neden gittinde geri geldin demek yakışmaz.en azından bana.
RABBİM senden razı olsun firdes kardeşim.ALLAH gönlüne göre versin.sen boş ver bu tür olaylar devamlı olur.maksat sonunu tatlıya baglanmasıdır.benim için bir sorun yok.hülya kardeşimize kırgınlıgım yoktur.kendini ALLAH için sever ve sayarım.selametle.:H

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
kasım hadi kardeşim.

1.kuzucukların resimlerini bekliyoruz.

2.kuzucukların isimleri nedir.

selam ve baki dua ile saygılarımla.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ah benim oğluşum da olacaktı orada oynayacaktı kuzucuklarla baharın koşturacaktı onları ah burda hiç hayvan göremiyoruz halbuki biz bahçeli evde büyüdük köpeğimizde oldu kedimizde, keçimizde, ördeğimizde, tavuğumuzda, horozumuzda. küçükken yıkardım kedilerimi yeni doğduklarında anneleri gittiyse kaşıkla süt içirirdim. şimdi izmire gidince annemlere orada kedi görünce heyecanlanıyor hatta korkuyor çocum canavar filan zannediyor garibim:) amann zaman beni de değiştirdi artık pimpirikli titiz bişey oldum kedi ayağıma değse eşofmanı değiştiriyorum ;yere bassa orayı silmek istiyorum. çocukluğum aklıma geldi Allah razı olsun sizden bana yaşattınız o günleri. Allahım hayvanları çok güzel yaratmış hamd olsun Rabbime çok sevimliler.

SELAMUN ALEYKUM.
inşALLAH bir gün buralara yolunuz düşerde çocugunuzda azda olsa bir köy hayatı yaşar.
hayvanlarla haşır neşir olmak çok güzel.inan bende yok yok.bende olmayanda köyde var.tavuskuşu gibileri.
işte hayat böyle akıp gidiyor.ALLAH hayırlısını versin.kuzucuklar bugün dünya ile tanıştılar.hoplayıp zıpladılar.gerçi biraz daha zamanan ihtiyaçları var.
inş ALLAH zararsız ziyansız büyütürüz.selametle.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kasım hadi kardeşim.

1.kuzucukların resimlerini bekliyoruz.

2.kuzucukların isimleri nedir.

selamun aleykum kardeşim.
inanbugün fotograflarını çekeyim diye içeri alacaktım.annesi ortalıgı yıktı.:K
inşALLAH en kısa zamanda çekip sizlerle paylaşacam.
isimlerine gelince.daha isim koymadık.ama 3 de beyaz.yalnız ikisinin gözlerini etrafı ve kulakları siyah.öteki tam beyaz.
hadi isimlerini siz söyleyinde biz koyalım.:evetbekliyoruz.:H

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.abi hayırlı olsun inşallah.dünden beri resimleri bekliyorum heycanla:D isimleri SÜRMELİ VE KUZUCUK olsunmu???

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
:Ketrafı yıkmışlar.aman çok fenalar ya.

ben isim olarak şunları tavsiye edebilirim.

1.kardelen

2.muzur

3.kuzum

selamun aleykum kardeşim.
inanbugün fotograflarını çekeyim diye içeri alacaktım.annesi ortalıgı yıktı.:K
inşALLAH en kısa zamanda çekip sizlerle paylaşacam.
isimlerine gelince.daha isim koymadık.ama 3 de beyaz.yalnız ikisinin gözlerini etrafı ve kulakları siyah.öteki tam beyaz.
hadi isimlerini siz söyleyinde biz koyalım.:evetbekliyoruz.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.abi hayırlı olsun inşallah.dünden beri resimleri bekliyorum heycanla:D isimleri SÜRMELİ VE KUZUCUK olsunmu???

ALEYKUM SELAM KARDŞİM.
inan en kısa zamanda çekip sizlerle paylaşcam.ama anası ortalıgı yıkıyor.o yüzden yanından kuzuları ayıramıyoruz.
tamam ikl doganın adı SÜRMELİ olsun.:evetselametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
:Ketrafı yıkmışlar.aman çok fenalar ya.

ben isim olarak şunları tavsiye edebilirim.

1.kardelen

2.muzur

3.kuzum

evet biraz muzurlar ama olsun sevimlilikleri muzurluklarını unutturuyor.3 tane oldugu için emmede sorun yaşanıyor.bakalım ne yapacagız..
en küçügü bembeyaz oldugu için adı KARDELEN olsun.büyügününde adını afra-nur kardeş koydu.sürmeli oldu.oratncayada bir isim buluruz inşALLAH.selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt