Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
talip amca gelemedi beni yolladı:evet olur mu benden sonra talip amcam gelsin inşaallah

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam ablacım..Hayırlı ve bereketli cumalar olsun cümleten..B)

AFRANUR ablamız buyursunlar inşaAllah..:HB)

s.a. canım kardeşim kusura bakma yaa daha yeni gördüümm...sen çağırırsında ben gelmezmiyim.ama recep maşallah fırsat vermiyo:Kbeni meşgul yapmış.hayır alışkın diilim bu formda hep 3-5 kişi birbirini çağırıyo ya recep le sen olmasan beni hatırlayan yok.bak mutlu olduum Allah da seni iki cihanda mutlu etsin gönlünün muradını versin merhametiyle muamele etsin inşallah selametle aeo

evet şimdi de sen gel inşallah kardeşim bende seni çağırdım

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm niğdeli kardeşim..Afranur ablamız meşgulmüş ben geleyim dedim:Khakkınızı helal ediniz..Afranur ablam davet yok diyordunuz bakın bereketlendi,buyrunuz..hayırlı cumalar,cumamız mübarek olsun

a.s recoo ewet hatırlanmak güzellmiş beee
deeee sen beni niye meşgul yaptın nerden biliyon meşgul olduğumukii:K
selametle kardeşimaeo

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. canım kardeşim kusura bakma yaa daha yeni gördüümm...sen çağırırsında ben gelmezmiyim.ama recep maşallah fırsat vermiyobeni meşgul yapmış.hayır alışkın diilim bu formda hep 3-5 kişi birbirini çağırıyo ya recep le sen olmasan beni hatırlayan yok.bak mutlu olduum Allah da seni iki cihanda mutlu etsin gönlünün muradını versin merhametiyle muamele etsin inşallah selametle aeo

Geldimm.. ve aleyna aleyküm selam canım ablamB)evet, çağırdığımda meşgulmüşsünüz ablacım :K
Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz ablacım..Rabbul alemin bana etmiş olduğunuz duaların kat be katını size lutfeylesin inşaAllah..Allah razı olsun ablacım, dualarınızda daim yer almak ümidiyle.. Hayırlı bereketli akşamlar.. B)

Hak yarenim, Mezopotamyanın gülü buyursun şimdi inşaAllah.. B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Geldimm.. ve aleyna aleyküm selam canım ablamevet, çağırdığımda meşgulmüşsünüz ablacım

Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz ablacım..Rabbul alemin bana etmiş olduğunuz duaların kat be katını size lutfeylesin inşaAllah..Allah razı olsun ablacım, dualarınızda daim yer almak ümidiyle.. Hayırlı bereketli akşamlar..

Hak yarenim, Mezopotamyanın gülü buyursun şimdi inşaAllah..

Selamün aleyküm can paresi:H..Bugün hep dualarımdaydın canım kardeşim..Zeynebimin de sana çok çok selamları var..Geldim inşallah;)..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar olsun inşallah güzel kardeşim..Mezopotamya'ya Rabbimiz c.c birlikte nasip eyler bir gün inşallah:D

Rabbimiz c.c'ye emanetsin can yarenim..Selam ve baki muhabbetle inşallah..Benden sonra Değerli KASIM ABİM buyursunlar inşallah..B)

Cümleten hayırlı akşamlar..

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm can paresi..Bugün hep dualarımdaydın canım kardeşim..Zeynebimin de sana çok çok selamları var..Geldim inşallah..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar olsun inşallah güzel kardeşim..Mezopotamya'ya Rabbimiz c.c birlikte nasip eyler bir gün inşallah

Rabbimiz c.c'ye emanetsin can yarenim..Selam ve baki muhabbetle inşallah..Benden sonra Değerli KASIM ABİM buyursunlar inşallah..

ve aleyna aleyküm selam can paremB)Rabbimiz c.c. razı olsun canım kardeşim. Dualarının etkisini fazlasıyla hissettim biiznillah;) Güzel geçti elhamdülillah..kalmam Rabbimizin izniyle kardeşim. Sana da mutlu, huzur dolu, hayırlı, bereketli akşamlar olsun inşaAllah can yaren..ve aleyküm selam, gül Zeynebime de benden gül kokulu selamlar olsun ablası. İnşaAllah canım kardeşim, çok isterim, Rabbimiz c.c. nasip eylesin inşaAllah..:D

Sen de Hakka c.c emanetsin Hak yaren..Selam, baki dualar ve muhabbetle inşaAllah..:H

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. canım kardeşim kusura bakma yaa daha yeni gördüümm...sen çağırırsında ben gelmezmiyim.ama recep maşallah fırsat vermiyobeni meşgul yapmış.hayır alışkın diilim bu formda hep 3-5 kişi birbirini çağırıyo ya recep le sen olmasan beni hatırlayan yok.bak mutlu olduum Allah da seni iki cihanda mutlu etsin gönlünün muradını versin merhametiyle muamele etsin inşallah selametle aeo

fırsat vermiyo haa:Adedim ablacan mesai saatinde meşguldür onun yerine vekaleten ben gideyim:Kneyse bundan sonra siz gelirsiniz ablacım:Khayırlı akşamlar..
not:her daim hatrımızdasınız ablacım çağırmaya gerek varmı!!

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
a.s recoo ewet hatırlanmak güzellmiş beee
deeee sen beni niye meşgul yaptın nerden biliyon meşgul olduğumukii
selametle kardeşimaeo
selamun aleyküm ablacan..bir hissi kablel vuku diyelim:Köyle demek gelmişti içimden hakkatten de meşguldünüz ama ne bağırıyosunuz yaa küçücük çocuğa:A:Ahayırlı akşamlar ablacım..Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
fırsat vermiyo haa:Adedim ablacan mesai saatinde meşguldür onun yerine vekaleten ben gideyim:Kneyse bundan sonra siz gelirsiniz ablacım:Khayırlı akşamlar..
not:her daim hatrımızdasınız ablacım çağırmaya gerek varmı!!

var tabeeee ben yaşlıyım ilgi alaka istiyoruumm
eeeeee hadi birini çağırıyım barrii kimi çağırsam ki heh m deniz buyur gel bakalım :K

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablacan..bir hissi kablel vuku diyelim:Köyle demek gelmişti içimden hakkatten de meşguldünüz ama ne bağırıyosunuz yaa küçücük çocuğa:A:Ahayırlı akşamlar ablacım..Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm

aleyküm selam bağarırım tabe ben ablayım ablalar bağırırda severde:K
dualarımdasın kardeşim aeo

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
eeeeee hadi birini çağırıyım barrii kimi çağırsam ki heh m deniz buyur gel bakalım
zaten beni çağıran yok:Aanca böyle zorla kendimi davet ettiriyorum bak :Ken azından sizi hatırlayan 2 kişi varmış:Ktamam tamam ablalar döver de,bağırır da sever de itirazımız yok..küçüksen çekeceksin mecbur:Ktekrardan hayırlı akşamlar ablaaaaa

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı
eeeeee hadi birini çağırıyım barrii kimi çağırsam ki heh m deniz buyur gel bakalım :K

BUYURRRRRR ABLALARIN EN TATLISI
SEN ÇAĞIRDIĞINDA BİZEDE TEŞRİF ETMEK DÜŞER DEMİ...:K
ABLACIM RABBİM SANA HEDİYENİN EN GÜZELİNİ CENNET BAHÇESİNDEKİ ÇİÇEKLERİ KOKLAMAYI NASİP ETSİN.
BENDEN SONRADA DUALARIN EN GÜZELİNİ YAPAN BACILARIMDAN NİĞDELİ GELSİN. HEPİNİZİNDE AKŞAMI HAYIR OLSUN.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
BUYURRRRRR ABLALARIN EN TATLISI
SEN ÇAĞIRDIĞINDA BİZEDE TEŞRİF ETMEK DÜŞER DEMİ...:K
ABLACIM RABBİM SANA HEDİYENİN EN GÜZELİNİ CENNET BAHÇESİNDEKİ ÇİÇEKLERİ KOKLAMAYI NASİP ETSİN.
BENDEN SONRADA DUALARIN EN GÜZELİNİ YAPAN BACILARIMDAN NİĞDELİ GELSİN. HEPİNİZİNDE AKŞAMI HAYIR OLSUN.

selamun aleyküm Gönlü güzel abim B) Geldim inşaAllah. Allah sizden razı olsun..Rabbimiz c.c. Pınar yengemizle, yavrularınızla iki cihan saadeti versin size, haneniz her daim huzur dolsun inşaAllah. Mevla-ü Teala Gül Sultanımızın (sav.) şefaatine nail eylesin sizleri inşaAllah. amin..
Yengemize de selamlar abim..:HHayırlı, nurlu akşamlar..

şimdi de RECEBİ KAMER kardeşimizi davet edelim, buyururlar inşaAllah :)

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı
kimse kendinden sonra gelen kişiyi doru tahmin edemiyor galiba.doğru tahmin edip tutturan varmı acaba.ben benden sonra niğdeli gelir diyorum.:)

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm niğdeli kardeşim Rabbim razı olsun sağolasınız davetiniz için teşekkür ederim kardeşim..tam da figen ablama hayıflanırken kimsecikler bizi çağırmıyo diye bu davet ilaç gibi geldi:Ksağolun var olun kardeşim..Rabbim bizleri sırat-ı müstakimden ayırmasın,bizi bizlikten uzaklaştırmasın inşAllah..efendiler efendisine(s.a.v.)komşu eylesin inşAllah..birazcık daha dua edersem formuna adı değişecek ''herkes bir üsttekine dua etsin-2'':Kmurat abim adına da dualarınıza can-ı gönülden ''AMİN''diyorum..o da ''AMİNNNN'' diyor ve teşekkür ediyor kardeşim..Rabbime emanet olunuz,hayırlı akşamlar..:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm can paresi:H..Bugün hep dualarımdaydın canım kardeşim..Zeynebimin de sana çok çok selamları var..Geldim inşallah;)..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar olsun inşallah güzel kardeşim..Mezopotamya'ya Rabbimiz c.c birlikte nasip eyler bir gün inşallah:D

Rabbimiz c.c'ye emanetsin can yarenim..Selam ve baki muhabbetle inşallah..Benden sonra Değerli KASIM ABİM buyursunlar inşallah..B)

senin istegin bana emir olsun,sevgili HACI bacım.RABBİM yar ve yardımcın olsun.
dilerim RAHMANDAN sizinle kabe-i muazzamanın dibinde göz yaşı döküp RABBİME yalvaralım.

RECEB-İ KAMER GELSİN.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
senin istegin bana emir olsun,sevgili HACI bacım.RABBİM yar ve yardımcın olsun.
dilerim RAHMANDAN sizinle kabe-i muazzamanın dibinde göz yaşı döküp RABBİME yalvaralım.

RECEB-İ KAMER GELSİN.
selamun aleyküm abim geldim Rabbim razı olsun bu güzel davetiniz için..inşAllah sizleri ve bizleri kabe-i muazzamaya davet edilenlerden eylesin..AMİN AMİN AMİN..bize müsade vakit doldu,mesai bitti..bir günde dünyadan müsade isteyeceğiz muhakkak..Rabbim bu hakikate göre bir hayat yaşayabilmek nasib etsin biz aciz kullarına..Hayırlı akşamlar Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm..benden sonra cevdet abi buyurur mu acaba??!!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt