s.a ablam bende dsinliyorum aynı ilahiyi mescid aksaay ekrem kardeş:Ailahiyi dinliyorum,mescidi aksayı
çok güzel çok:A
s.a hoşgeldiniz siz bi üyeyi davet edeceksiniz çok basitmiş değilmi? a.e.oOyunu Tam Bilmiyorum Ama Davet Edilen üyemi Gelecek Canlar Ben Geldim Ama Mahçup Olarak..)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn ecmaiin inşallah canım kardeşimm rabbim gönlüne göre versin selametle AEO KARDEŞİMMBUYURRRRRR ABLALARIN EN TATLISI
SEN ÇAĞIRDIĞINDA BİZEDE TEŞRİF ETMEK DÜŞER DEMİ...:K
ABLACIM RABBİM SANA HEDİYENİN EN GÜZELİNİ CENNET BAHÇESİNDEKİ ÇİÇEKLERİ KOKLAMAYI NASİP ETSİN.
BENDEN SONRADA DUALARIN EN GÜZELİNİ YAPAN BACILARIMDAN NİĞDELİ GELSİN. HEPİNİZİNDE AKŞAMI HAYIR OLSUN.
ben gelsem nasıl olur:K:Kamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinn ecmaiin inşallah canım kardeşimm rabbim gönlüne göre versin selametle AEO KARDEŞİMM
ŞİMDİ BİRNURUM GELSİN O HİÇ GELMİYO
olmamıı güzel kardeşimmm çok şıkk oluuu hoşgeldiin sefalar getirdiin :Kben gelsem nasıl olur:K:K
hoşbulduk ablacan..sağolun varolun inşAllah..tekrar siz gelin benden sonra inşAllah ablacum..olmamıı güzel kardeşimmm çok şıkk oluuu hoşgeldiin sefalar getirdiin :K
ALEYKÜM SELAM GÜZEL KARDEŞİM GELDİM ÇAĞRILDIĞIMI DUYDUMesselamu aleykum ben geldim benden sonra cennet yolcusu gelsın
esselamu aleykum ben geldim benden sonra cennet yolcusu gelsın
körler sağarlar birbirini ağarlar gibi oldu bu yahu :Kbenden sonrada niğdeli bacım gelsinhoşbulduk ablacan..sağolun varolun inşAllah..tekrar siz gelin benden sonra inşAllah ablacum..
ALEYKÜM SELAM GÜZEL KARDEŞİM GELDİM ÇAĞRILDIĞIMI DUYDUM
BENDEN SONRA MÜCAHİDE KARDEŞİM BUYURSUNLAR:evet
selamun aleyküm niğdeli kardeşim Rabbim razı olsun sağolasınız davetiniz için teşekkür ederim kardeşim..tam da figen ablama hayıflanırken kimsecikler bizi çağırmıyo diye bu davet ilaç gibi geldi:Ksağolun var olun kardeşim..Rabbim bizleri sırat-ı müstakimden ayırmasın,bizi bizlikten uzaklaştırmasın inşAllah..efendiler efendisine(s.a.v.)komşu eylesin inşAllah..birazcık daha dua edersem formuna adı değişecek ''herkes bir üsttekine dua etsin-2''murat abim adına da dualarınıza can-ı gönülden ''AMİN''diyorum..o da ''AMİNNNN'' diyor ve teşekkür ediyor kardeşim..Rabbime emanet olunuz,hayırlı akşamlar..:H
körler sağarlar birbirini ağarlar gibi oldu bu yahu :Kbenden sonrada niğdeli bacım gelsin
Vealeykumselam hoş geldin bu arada istigfar dedin oldu bi teşekkür bile etmedin![]()
körler sağırlarmı töbe töbe:K:Kyok yok güzel oluyor inşAllah ablaaaaa..nerdesiniz..benden sonra hemmen siz gelin..:evetkörler sağarlar birbirini ağarlar gibi oldu bu yahu :Kbenden sonrada niğdeli bacım gelsin
BEN GELSEM KABULMÜDÜR KARDEŞİM:]Essalamun aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu
Benden sonra gelene selam olsun.Dua ile InsaAllah.