erciyes1984
Kayıtlı Kullanıcı
TALİP
AMCAAAAAAAAA
seni çok seviyoruzzzzzzzzzz
:evet:evet:evet:evet
Abi beni sevmiyonmu aşk olsun
TALİP
AMCAAAAAAAAA
seni çok seviyoruzzzzzzzzzz
:evet:evet:evet:evet
Abi beni sevmiyonmu aşk olsun
sen benim
canımsın.
sana kurban olayım.
ve aleyküm selam ablacım..Hayırlı ve bereketli cumalar olsun cümleten..B)
AFRANUR ablamız buyursunlar inşaAllah..:HB)
selamun aleyküm niğdeli kardeşim..Afranur ablamız meşgulmüş ben geleyim dedim:Khakkınızı helal ediniz..Afranur ablam davet yok diyordunuz bakın bereketlendi,buyrunuz..hayırlı cumalar,cumamız mübarek olsun
s.a. canım kardeşim kusura bakma yaa daha yeni gördüümm...sen çağırırsında ben gelmezmiyim.ama recep maşallah fırsat vermiyobeni meşgul yapmış.hayır alışkın diilim bu formda hep 3-5 kişi birbirini çağırıyo ya recep le sen olmasan beni hatırlayan yok.bak mutlu olduum Allah da seni iki cihanda mutlu etsin gönlünün muradını versin merhametiyle muamele etsin inşallah selametle aeo
evet şimdi de sen gel inşallah kardeşim bende seni çağırdım
Geldimm.. ve aleyna aleyküm selam canım ablamevet, çağırdığımda meşgulmüşsünüz ablacım
Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz ablacım..Rabbul alemin bana etmiş olduğunuz duaların kat be katını size lutfeylesin inşaAllah..Allah razı olsun ablacım, dualarınızda daim yer almak ümidiyle.. Hayırlı bereketli akşamlar..
Hak yarenim, Mezopotamyanın gülü buyursun şimdi inşaAllah..
Selamün aleyküm can paresi..Bugün hep dualarımdaydın canım kardeşim..Zeynebimin de sana çok çok selamları var..Geldim inşallah..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar olsun inşallah güzel kardeşim..Mezopotamya'ya Rabbimiz c.c birlikte nasip eyler bir gün inşallah
Rabbimiz c.c'ye emanetsin can yarenim..Selam ve baki muhabbetle inşallah..Benden sonra Değerli KASIM ABİM buyursunlar inşallah..
Cümleten hayırlı akşamlar..
fırsat vermiyo haa:Adedim ablacan mesai saatinde meşguldür onun yerine vekaleten ben gideyim:Kneyse bundan sonra siz gelirsiniz ablacım:Khayırlı akşamlar..s.a. canım kardeşim kusura bakma yaa daha yeni gördüümm...sen çağırırsında ben gelmezmiyim.ama recep maşallah fırsat vermiyobeni meşgul yapmış.hayır alışkın diilim bu formda hep 3-5 kişi birbirini çağırıyo ya recep le sen olmasan beni hatırlayan yok.bak mutlu olduum Allah da seni iki cihanda mutlu etsin gönlünün muradını versin merhametiyle muamele etsin inşallah selametle aeo
evet şimdi de sen gel inşallah kardeşim bende seni çağırdım
selamun aleyküm ablacan..bir hissi kablel vuku diyelim:Köyle demek gelmişti içimden hakkatten de meşguldünüz ama ne bağırıyosunuz yaa küçücük çocuğa:A:Ahayırlı akşamlar ablacım..Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküma.s recoo ewet hatırlanmak güzellmiş beee
deeee sen beni niye meşgul yaptın nerden biliyon meşgul olduğumukii
selametle kardeşimaeo
fırsat vermiyo haa:Adedim ablacan mesai saatinde meşguldür onun yerine vekaleten ben gideyim:Kneyse bundan sonra siz gelirsiniz ablacım:Khayırlı akşamlar..
not:her daim hatrımızdasınız ablacım çağırmaya gerek varmı!!
selamun aleyküm ablacan..bir hissi kablel vuku diyelim:Köyle demek gelmişti içimden hakkatten de meşguldünüz ama ne bağırıyosunuz yaa küçücük çocuğa:A:Ahayırlı akşamlar ablacım..Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm
zaten beni çağıran yok:Aanca böyle zorla kendimi davet ettiriyorum bak :Ken azından sizi hatırlayan 2 kişi varmış:Ktamam tamam ablalar döver de,bağırır da sever de itirazımız yok..küçüksen çekeceksin mecbur:Ktekrardan hayırlı akşamlar ablaaaaavar tabeeee ben yaşlıyım ilgi alaka istiyoruumm
eeeeee hadi birini çağırıyım barrii kimi çağırsam ki heh m deniz buyur gel bakalım
var tabeeee ben yaşlıyım ilgi alaka istiyoruumm
eeeeee hadi birini çağırıyım barrii kimi çağırsam ki heh m deniz buyur gel bakalım :K
BUYURRRRRR ABLALARIN EN TATLISI
SEN ÇAĞIRDIĞINDA BİZEDE TEŞRİF ETMEK DÜŞER DEMİ...:K
ABLACIM RABBİM SANA HEDİYENİN EN GÜZELİNİ CENNET BAHÇESİNDEKİ ÇİÇEKLERİ KOKLAMAYI NASİP ETSİN.
BENDEN SONRADA DUALARIN EN GÜZELİNİ YAPAN BACILARIMDAN NİĞDELİ GELSİN. HEPİNİZİNDE AKŞAMI HAYIR OLSUN.
Selamün aleyküm can paresi:H..Bugün hep dualarımdaydın canım kardeşim..Zeynebimin de sana çok çok selamları var..Geldim inşallah..Hayırlı, nurlu ve bereketli akşamlar olsun inşallah güzel kardeşim..Mezopotamya'ya Rabbimiz c.c birlikte nasip eyler bir gün inşallah
Rabbimiz c.c'ye emanetsin can yarenim..Selam ve baki muhabbetle inşallah..Benden sonra Değerli KASIM ABİM buyursunlar inşallah..B)
Cümleten hayırlı akşamlar..
selamun aleyküm abim geldim Rabbim razı olsun bu güzel davetiniz için..inşAllah sizleri ve bizleri kabe-i muazzamaya davet edilenlerden eylesin..AMİN AMİN AMİN..bize müsade vakit doldu,mesai bitti..bir günde dünyadan müsade isteyeceğiz muhakkak..Rabbim bu hakikate göre bir hayat yaşayabilmek nasib etsin biz aciz kullarına..Hayırlı akşamlar Rabbime emanet olunuz,selamun aleyküm..benden sonra cevdet abi buyurur mu acaba??!!senin istegin bana emir olsun,sevgili HACI bacım.RABBİM yar ve yardımcın olsun.
dilerim RAHMANDAN sizinle kabe-i muazzamanın dibinde göz yaşı döküp RABBİME yalvaralım.
RECEB-İ KAMER GELSİN.