s.a cevdet abinin yerine ben geldim benden sonra mahsun kul gelirmi a.e.oBEN GELSEM KABULMÜDÜR KARDEŞİM:]
BENDEN SONRA CEVDET ABİ BUYURSUN
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Aşkındandır :.
s.a cevdet abinin yerine ben geldim benden sonra mahsun kul gelirmi a.e.oBEN GELSEM KABULMÜDÜR KARDEŞİM:]
BENDEN SONRA CEVDET ABİ BUYURSUN
s.a cevdet abinin yerine ben geldim benden sonra mahsun kul gelirmi a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Aşkındandır :.
s.a o zaman ıııııııııııııııııııııııııııııııııııı cennetlerden birisi gelsinmahsul kul abla gelemez bugun pazar canım kardesım :K:K
s.a o zaman ıııııııııııııııııııııııııııııııııııı cennetlerden birisi gelsin
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.
s.a tabi ablam ama bu ilahileri dinlerseniz kapım her zaman açık :K a.e.oa.s cennetlerden bır tek ben varım suan cennet yolcusuda yok benı kabul edermısın :K:K
s.a tabi ablam ama bu ilahileri dinlerseniz kapım her zaman açık :K a.e.o
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uyan Müslüman :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Şahı Resul :.
çok güzel ilahiler
s.a hayır ablam lise 1 öğrencisiyim a.e.oa.s güzel kardeşim meraketme dınlıyorum bende sevıyorum ABDURRAHMAN ÖNÜLÜ buarada sen okuyorsun dımı canım yaşın 14 gözukuyor orta okulda olman lazım dimi
s.a hayır ablam lise 1 öğrencisiyim a.e.o
HOŞ GELDİN KARDEŞİM ZATEN DEDİM YA ŞUAN BURDASINIZ HANGİNİZ OLURSA DİYEa.s selam ablam ben geldım ekremın yerıne hayırlı günler...
eee buyuk konusmamak lazımmalesef benden sonra ekremeee gelir kesin
s.a annemler böyle bi sitede üye olduğumu bilmiyorlar ve dinime bağlı olduğumu hiç bilmiyorlar sadece ilahi dinledediğimi biliyorlar çünkü hz muhamemd s.a.s ibadetlerini gizli yapardı a.e.oa.s maşallah canım benım Rabbim zihin açıklığı versin benımde erkek kardeşim var oda bu sene bıtırdı liseyi şimdi üniversiteye hazırlanıyor... oda keşke senın gibi olsaydı... yaşın çok genç ama bizlerin arasındasın maşaAllah Rabbım daim etsin inşaAllah canım kardeşim Rabbim gönlüne göre versin ailen gurur duyuyordur senınle inş
s.a öncelikle hoşgeldiniz rabbim sizi doğru yol olan hakkın yolundan ayırmasın davetiniz için allah razı olsun eeeeeee davet etmişsniz elimiz boş gelsek olmaz bu ilahiler sizin için a.e.omalesef benden sonra ekremeee gelir kesin
a.s allah razı olsun allah sizide hak yolundan ayırmasın a.e.oS.a.sitenin Mavi Boncuğu Oldu Ekremee Allah Yolundan Ayirmasin Nazardan Korusun Inşallah Selametle Aeo
Eh Bu Saatte Burdasiniz Buyurun Gelin Ozaman:d
Bu aralar kimsenin benim varlığıma ihtiyacı olmadığını iyice öğrenmiş olsamda, ben geldim.