Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
ben dün hastaydım hala hastayım o yüzden duramıyorum erken çıktım o yüzden bensiz yemek yemişsiniz :A cevdet abi dünden birşeyler kaldıysa ben yerim bulaşıkları yıkarım ekremeee ye sipatişi veriyim öyle

Selamün Aleyküm Nur Damlam..Çok geçmiş olsun güzel kardeşim..Rabbimiz c.c acil şifalar versin inşallah..:guleguleBilmiyordum hasta olduğunu, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin canım kardeşim..Dualarımdasın inşallah..Benim boğazımdan geçmedi zaten:)..İyileşip en kısa zamanda katılımlarını sürdürürsün inşallah canım kardeşim..Rabbimize emanetsin, selam ve dua ile inşallah Nur Damlası..

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.KARDEŞİM YIKARIM YIKAMASINADA SİZEDE KIYAMAM AMA ELDİVEN ALMAMIŞLAR CİLDİM BOZULACAK SÖYLEYİN O EKREMEEE VE FİRDES KARDEŞİME NE BİCİM İŞ VERENLER ÖNCE ELDİVEN FELAN ALSINLAR YOKSA İSTİFA EDECEM RABBİME EMANET OL KARDEŞİM

BENDEN SONRA KİM GELİRSE GELSİN BAŞIMIZ ÜZERİNDE YERİ VAR

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
estağfirullah cevdet abiciğim..
bu oyun ekremenin oyunu:K
ben de bulaşıklara yardım edelim dedim,ekremciğim yan çizdi..:Kama baktım ki damlacığım gönüllü..ama o da hastalanmış..:(bu bulaşıklar artık haftaya kadar birikir..o zamana kadar bi yıkayan olur heralde:H
benden sonra gelene selam olsun..
fi emanillah

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SİZİNDE ELİNEZE SAĞLIK KAHVENİZİ İCMİŞ KADAR OLDUN BU ARA NİDELİ KARDEŞİMİ CAĞIRSAM GELİRMİ BİZİM SOFRAMIZA

selamun aleyküm abicim..kusura bakmayın, şimdi görüyorum:gulegule
gelmez miyim abim, seve seve :D hepsi çok güzel görünüyorlar, ellerinize sağlık..

benden sonra cennete yolcu güzel kardeşim buyururlar mı:]

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm mücahide kardeşim..Geldim, hayırlı akşamlar olsun inşallah.:H

Benden sonra firdevs kardeşimiz gelsin inşallah..B)B)
ALİYE ABLACIĞIM GELDİM..HAYIRLI AKŞAMLAR..
VE DAMLACIĞIMA SENİN ARACILIĞINLA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM..RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH..

BENDEN SONRA CEVDET ABİCİĞİM GELİR..BULAŞIKLAR İÇİN KÜSMEDİYSE..:H

abdullah_47

Kayıtlı Kullanıcı
malesef tutturamadınız

benden sonra resul abi gelecek inşallah gelir...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
VE DAMLACIĞIMA SENİN ARACILIĞINLA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM..RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH..

Tamam Firdevs kardeşim, geldiğinde söyleriz ona B) Amin amin inşallah güzel kardeşim..Rabbimiz c.c tüm hastalara şifa versin inşallah..Rabbimize emanetsiniz, selam ve dua ile güzel kardeşim..B):H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM SİZE KÜSMEK BENİM HADDİMEMİ NAPALIM SİZ ÖYLE İSTİYORSANIZ BİZDE YIKARIZ VE YIKADIK DAMLA KARDEŞİMLE AMA SİZ YARIN CIKACAK BULAŞIKLARA BAKIN BU GÜN DAMLADA GELİRSE VAY HALİNİZE EKREMEEE İLE SENİN HALİNİ DÜŞÜNEMİYORUM BİR DE BULAŞIK DETERJANI YERİNE CAMAŞIR DETERJANI ALMIŞSINIZ BUNUDA DEĞİŞTİRİN KARDEŞİM SELAMETLE KALIN :H

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abicim..kusura bakmayın, şimdi görüyorum:gulegule

gelmez miyim abim, seve seve :D hepsi çok güzel görünüyorlar, ellerinize sağlık..

benden sonra cennete yolcu güzel kardeşim buyururlar mı:]
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM BENİ ÇAĞIRMIŞTA GELMEMMİ?
GELDİM KOŞTUM GÜZEL KARDEŞİM BENDEN SONRADA
PEYGAMBER GÜLÜ KARDEŞİM TEŞRİF EDRMİSİNİZ :evet

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt