Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

abdullah_47

Kayıtlı Kullanıcı
hayır ben geldim tutmadı
ben den sonra cevdet abi gelir inşallah...

peygamber gülü1

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM BENİ ÇAĞIRMIŞTA GELMEMMİ?
GELDİM KOŞTUM GÜZEL KARDEŞİM BENDEN SONRADA
PEYGAMBER GÜLÜ KARDEŞİM TEŞRİF EDRMİSİNİZ :evet

NE DEMEK CENNET YOLCUSU SEN ÇAĞIRIRSINDA GELMEM Mİ BENDEN SONRA DA RİCA ETSEM KASIM HADİ ABİ GELİR Mİ ACABAA???:evet

abdullah_47

Kayıtlı Kullanıcı
TABİKİ GELİRİM KARDEŞİM AMA BEN BOŞA GELMEM BİLİRSİN NEYİNİZ VAR İKRAMDA ŞAKA RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN

BENDEN SONRA KASIM HADİ KARDEŞİM GELİRMİ ACABA

s.a cevdet abi geldiğin için saol teşekür ederim senin yaptığın resimler çok güzel hakkını helal et....hayırlı akşamlar...tekrar teşekür ederim

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm Cevdet abi ben geldim kabul edersen...benden sonra KASIM HADİ KARDEŞİMİZ gelsin o zaman

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
NE DEMEK CENNET YOLCUSU SEN ÇAĞIRIRSINDA GELMEM Mİ BENDEN SONRA DA RİCA ETSEM KASIM HADİ ABİ GELİR Mİ ACABAA???:evet
kulaklarım çınladıya.....
acaba beni birisimi çagırdı.hay ALLAH razı olsun senden valla sanki bir an unutulmuş hissettim kendimi .sag olasın kardeşim şaka şaka.benden sonra abin

CEVDET 71 GELEBİLİRMİ ACABA

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
kulaklarım çınladıya.....
acaba beni birisimi çagırdı.hay ALLAH razı olsun senden valla sanki bir an unutulmuş hissettim kendimi .sag olasın kardeşim şaka şaka.benden sonra abin

CEVDET 71 GELEBİLİRMİ ACABA

S.A. KARDEŞİM UNUTULMADIN SENİ BİRAZ ÖNCE BENDE CAĞIRDIM BİR GELSEYDİN BAK NE DİYECEKTİM NEYSE ŞİMDİ DİYEYİM 2 GÜNDÜR CAĞIRIYORUM FORUMU İNCELE NEDEN GELMİYORSUN CEZALISIN KARDEŞİM BEN KARIŞMAM

BENDEN SONRA YENİ ÜYE BİR KARDEŞİM VAR İSMİNİ HATIRLAYAMADIM AZİZ Dİ GALİBA O GELSİN

abdullah_47

Kayıtlı Kullanıcı
hayır malesef tutmadı ben geldim ben den sonra inşallah erdemee gelir....

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞİM UNUTULMADIN SENİ BİRAZ ÖNCE BENDE CAĞIRDIM BİR GELSEYDİN BAK NE DİYECEKTİM NEYSE ŞİMDİ DİYEYİM 2 GÜNDÜR CAĞIRIYORUM FORUMU İNCELE NEDEN GELMİYORSUN CEZALISIN KARDEŞİM BEN KARIŞMAM

BENDEN SONRA YENİ ÜYE BİR KARDEŞİM VAR İSMİNİ HATIRLAYAMADIM AZİZ Dİ GALİBA O GELSİN

selamün aleyküm.
Abi inan duymadım.zaten 2-3 gündür işlerim biraz yogun ondan siteyede sık sık giremiyom.ama benim kız açıp bakıyordu.ama o da bir şey söylemedi. abi kusura bakma sen çagırırsında ben gelmezmiyim.sen çagır oraya bile gelirim.Abi hayırdır forumda bir şeymi oldu? hadi abi beni merakta bırakma

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
sen çağırırsında ben gelmem mi.Aliyecim ...benden sonra da Cevdet abi gelsin...

GELDİM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BENİ CAĞIRDIĞINIZ İCİN BENDEN SONRA HAYRETİM ŞAŞTI MAHSUM KUL KARDEŞİM BURDA O GELSİN İNŞALLAH GELİR

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.
Abi inan duymadım.zaten 2-3 gündür işlerim biraz yogun ondan siteyede sık sık giremiyom.ama benim kız açıp bakıyordu.ama o da bir şey söylemedi. abi kusura bakma sen çagırırsında ben gelmezmiyim.sen çagır oraya bile gelirim.Abi hayırdır forumda bir şeymi oldu? hadi abi beni merakta bırakma

S.A. KARDEŞİM YANLIŞ ANLADIN BU FORMU İNCELE KACKERE CAĞIRDIM DEDİM BİRDE CIKTIN BEN UNUTULDUM DEDİN BEN SENİ UNUTURMUYUM SELAMETLE

abdullah_47

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Geldim Inşallah Kusura Bakmazsin...
Benden Sonra Asaint Gelebilirmi Acaba Isminizi Tam Hatirlamadiğim Için Söliom Aziz Miydi Acaba??

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ben geldim niğdeli abla ayrıca avatarınız harika olmuş

benden sonra ııııııııııııı kasım hadi kardeş gelrimi a.e.o

hoşgeldin güzel kardeşim. teşekkür ederim..beğenmene sevindim;)

Sen de Rabbimize c.c emanet ol inşaAllah..:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt