abdullah_47
Kayıtlı Kullanıcı
hayır ben geldim tutmadı
ben den sonra cevdet abi gelir inşallah...
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM BENİ ÇAĞIRMIŞTA GELMEMMİ?
GELDİM KOŞTUM GÜZEL KARDEŞİM BENDEN SONRADA
PEYGAMBER GÜLÜ KARDEŞİM TEŞRİF EDRMİSİNİZ :evet
hayır ben geldim tutmadı
TABİKİ GELİRİM KARDEŞİM AMA BEN BOŞA GELMEM BİLİRSİN NEYİNİZ VAR İKRAMDA ŞAKA RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN
BENDEN SONRA KASIM HADİ KARDEŞİM GELİRMİ ACABA
kulaklarım çınladıya.....NE DEMEK CENNET YOLCUSU SEN ÇAĞIRIRSINDA GELMEM Mİ BENDEN SONRA DA RİCA ETSEM KASIM HADİ ABİ GELİR Mİ ACABAA???:evet
kulaklarım çınladıya.....
acaba beni birisimi çagırdı.hay ALLAH razı olsun senden valla sanki bir an unutulmuş hissettim kendimi .sag olasın kardeşim şaka şaka.benden sonra abin
CEVDET 71 GELEBİLİRMİ ACABA
S.A. KARDEŞİM UNUTULMADIN SENİ BİRAZ ÖNCE BENDE CAĞIRDIM BİR GELSEYDİN BAK NE DİYECEKTİM NEYSE ŞİMDİ DİYEYİM 2 GÜNDÜR CAĞIRIYORUM FORUMU İNCELE NEDEN GELMİYORSUN CEZALISIN KARDEŞİM BEN KARIŞMAM
BENDEN SONRA YENİ ÜYE BİR KARDEŞİM VAR İSMİNİ HATIRLAYAMADIM AZİZ Dİ GALİBA O GELSİN
Geldim kardeşim..
Benden sonra çok şirin avatarlı Meltem kardeşim gelir inşallah..B):H
sen çağırırsında ben gelmem mi.Aliyecim ...benden sonra da Cevdet abi gelsin...
selamün aleyküm.
Abi inan duymadım.zaten 2-3 gündür işlerim biraz yogun ondan siteyede sık sık giremiyom.ama benim kız açıp bakıyordu.ama o da bir şey söylemedi. abi kusura bakma sen çagırırsında ben gelmezmiyim.sen çagır oraya bile gelirim.Abi hayırdır forumda bir şeymi oldu? hadi abi beni merakta bırakma
bilemedin kardeş
GELDİM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN BENİ CAĞIRDIĞINIZ İCİN BENDEN SONRA HAYRETİM ŞAŞTI MAHSUM KUL KARDEŞİM BURDA O GELSİN İNŞALLAH GELİR
ben geldim niğdeli abla ayrıca avatarınız harika olmuşben geldim abim, benden sonra da laves kardeşim buyururlar mı acaba:]
ben geldim niğdeli abla ayrıca avatarınız harika olmuş
benden sonra ııııııııııııı kasım hadi kardeş gelrimi a.e.o